Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Solmir

• Стать: Чоловіча
  • Киев
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14280 : Липень 22, 2026, 19:59:17 »
Бачила в ФБ - якщо горить НПЗ, йде нафтовий дощ. А якщо горить WB? З китайських трусів?
Не важливо з чого, але хапати можна трьома руками, як в цієї красуні.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #14281 : Липень 23, 2026, 14:57:27 »
Фаєршоу на раші триває

Внаслідок нічної атаки безпілотників горить лінійна виробничо-диспетчерська станція Субханкулово компанії «Транснєфть – Урал» у  Башкортостані (м.Туйбази), що є одним з ключових газоьранспортних вузлів на Ураді.
В с.Новоспаське Ульянівської обл. горить нафтопереробний завод «НС Ойл» потужністю близько 600 тисяч тонн нафтопродуктів на рік.
Крим - пожежа на великій електропідстанції у селищі Приморський під ФеодосієюЮ стрілянину й вибух у районі Балаклавської ТЕС.

Ну й китайські труси, куди ж без них  - у Воронежі вибухи на логістичних хабах WB

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14282 : Липень 23, 2026, 15:16:33 »
Павлоград - атака КАБ на харчове підприємство, пожежа, 3 загиблих, 19 постраждалих, в т.ч. дитина.
Херсон - більше 10 КАБ на місто, пошкоджено навчальний заклад, приватні та багатоквартирні будинки. 4 постраждалих.
Запоріжжя - нічна атака КАБ, пожежа на харчовому підприємстві, є постраждалі Удар поруч з локомотивом по залізниці, пасажири не постраждали. З ранку постійні тривоги, весь час щось гепає, але в новинах поки що нічого серйозного не повідомляють. Зараз - атака КАБ по центру, вибухи, пожежа, є поранені. Удари по житлових районах, ТЦ, промисловій зоні. 14 постраждалих, під завалами можуть бути люди. На ранок 25 постраждалих, з них 6 дітей, в т.ч. 3-місячне немовля
« Останнє редагування: Вчора в 07:23:44 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
В Криму вибухи в районі Сімферопольської ДРЕС, горить склад   WB .Також внаслідок удару по електропідстанції у Судаку в усьому місті зникло електропостачання, а в більшості районів також відсутнє водопостачання.
Палання китайських трусів спостерігалося також у Твері і в Ленніградській області,  у селі Новосаратівка у промзоні "Уткіна Заводь" Всеволожського району та у селищі Шушари на Московському шосе. Аеропорт Пулково призупинив роботу.
Кіров - ракетний удар по підприємству Авіатек, що виробляє  авіаційне обладнання та іншу продукцію для оборонної промисловості. держави-агресора. Від Москви, на хвилинку,896 км.

Під час українсько-американських навчань "Сі Бриз 2026" штаб протимінних дій 1-го дивізіону протимінних кораблів Військово-Морських Сил ЗС України успішно пройшов оцінювання другого рівня за стандартами НАТО та отримав оцінку "Повністю спроможний до виконання місії".Уперше в історії сучасного військового флоту України підрозділ офіційно долучено до системи управління з'єднаннями НАТО з ліквідації мінної небезпеки на морі.
Внаслідок сппецоперацій СБУ У ніч на 24 липня  уражені:
▪️ Лінійно-виробнича диспетчерська станція «Субханкулово» у Республіці Башкортостан (відстань — 1350 км). У результаті удару горить резервуарний парк.
▪️ Міні-НПЗ «Новоспаський» в Ульяновській області (відстань — 900 км). У резервуарному парку також виникла пожежа.
▪️ Міні-НПЗ «1-й завод» у Калузькій області.
▪️ Радіолокаційна станція дальнього радіуса дії «Небо-У» на військовому аеродромі «Бельбек» у тимчасово окупованому Криму.
▪️ Резервуар із паливно-мастильними матеріалами на військовому аеродромі «Саки» у тимчасово окупованому Криму.
« Останнє редагування: Вчора в 15:04:25 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Київщина - удар по локації з розробниками оборонних технологій,  загинули 10 осіб, ще близько 100 поранені.
Павлоград - атака на підприємство харчової промисловості, 3  загиблих, 18 постраждалих.
Ізюм - влучання КАБ в приміщення НП та склади, пошкодження прилеглих будинків та електромереж.
Одеса - удари по цивільній та промисловій інфреструктурі, 2 постраждалих.
Слов'янськ - атака КАБ, пошкоджено підприємство, приміщення почесного консульства Латвії та приватні будинки. 5 загиблих, 9 поранених.
Запоріжжя - традиційна передвечірня атака КАБ, знищені та зруйновані приватні будинки, є постраждалі. Одна з бомб влучила у цвинтар
« Останнє редагування: Вчора в 17:59:30 від Солоха »

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
Київщина - удар по локації з розробниками оборонних технологій,  загинули 10 осіб, ще близько 100 поранені.
Ніколи такого не було і ось знову. :mad:
Це дурдом (взагалі інше слово), проводити такі заходи в межах досягнення балістики.

Offline Homiak

• Стать: Чоловіча
  • Украина, Запорожье
сховатись.
Куди??? На моєму домі табличку про укриття в підвалі повісили ще на початку війни, і ніхто  нічого не облаштовував. Ще одне офіційно в школі, 15 хвили швидкої ходи. Скільки поруч не проходила, ворота закриті, а якщо заняття йдуть, сторонніх у школу не пустять
Ну я так в цілому по обстановці :scratch_one-s_head:
КАБ летить вектором з півдня на північ. Максимум пробиває дві стіни у місці влучання.
Тож сховатись можна або позаду будинку (з північної сторони), або всередені якомога далі від південної сторони.
В мене робочий кабінет орієнтовний вікнами на північ, тому +- безпечно.
Позаду будинку ховатись менш актуально, бо якщо КАБ падає на вулиці, то потрібно мати укриття від уламків.

P.S. Покажи мені таку інструкцію років пять тому, я би знатно охренів.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.