Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Ash

• Стать: Жіноча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14340 : Сьогодні в 18:37:04 »
Шановні піквікі, кому буде неважко, напишіть, будь ласка, ваші роздуми з такого приводу.
Нещодавно я почув від своєї знайомої, дуже флегматичної на вигляд, те, що в мене не пасувало до мого уявлення про неї. Вона сказала з приводу війни РФ проти нас : "Я хочу, щоб вони палали. Мені недостатньо просто закінчення війни".
Після цього я перевірив свої думки. Взагалі я не проти, щоб вони палали, але якщо б в якомусь теоретичному невоєнному майбутньому вони не будуть палати, особисто мені б вистачило і просто миру (хоча особисто я вважаю мир неможливим в найближчі роки).
А що відчуваєте ви в цьому ж розрізі ?
Якщо "Русня не буде палати, лише гнити у болоті"  було б  ціною за припинення нападів на нас , за припинення війни( тобто русня  хутенько збирається та забирається геть з нашої території, надалі сидячи у своєму болоті та не відсвічучи) , то я б погодилась без роздумів. Але таке можливе лише у моїх думках, а не насправді. Тому русня має палати, інакше  нам буде дуже кепсько. Бо вони  будуть тягнути до нас свої брудні пазури, поки в них буде хоч трішки сил ( або поки при владі буде хуйло).
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.21)
+CoviShield(03/21)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/21)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/22)

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14341 : Сьогодні в 18:51:24 »
Зроби мене, боже, кислотним дощем,
Багрянокипілою лавою.
Дозволь мені, боже, спалити їх вщент
І стати лихою розправою.
Вбери мене в чорне, зроби з мене смерть,
Спусти з ланцюга, мов Баала.
Дозволь мені, боже, ділити на чверть
Усе, що під ноги не впало.
Зроби мене диким тремтінням землі-
І в світ повернеться гармонія.
Пусти мене в повінь на ранній весні,
І дном моїм стане московія.

Богдан Андрух

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.