Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Ash

• Стать: Жіноча
Шановні піквікі, кому буде неважко, напишіть, будь ласка, ваші роздуми з такого приводу.
Нещодавно я почув від своєї знайомої, дуже флегматичної на вигляд, те, що в мене не пасувало до мого уявлення про неї. Вона сказала з приводу війни РФ проти нас : "Я хочу, щоб вони палали. Мені недостатньо просто закінчення війни".
Після цього я перевірив свої думки. Взагалі я не проти, щоб вони палали, але якщо б в якомусь теоретичному невоєнному майбутньому вони не будуть палати, особисто мені б вистачило і просто миру (хоча особисто я вважаю мир неможливим в найближчі роки).
А що відчуваєте ви в цьому ж розрізі ?
Якщо "Русня не буде палати, лише гнити у болоті"  було б  ціною за припинення нападів на нас , за припинення війни( тобто русня  хутенько збирається та забирається геть з нашої території, надалі сидячи у своєму болоті та не відсвічучи) , то я б погодилась без роздумів. Але таке можливе лише у моїх думках, а не насправді. Тому русня має палати, інакше  нам буде дуже кепсько. Бо вони  будуть тягнути до нас свої брудні пазури, поки в них буде хоч трішки сил ( або поки при владі буде хуйло).
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.21)
+CoviShield(03/21)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/21)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/22)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Зроби мене, боже, кислотним дощем,
Багрянокипілою лавою.
Дозволь мені, боже, спалити їх вщент
І стати лихою розправою.
Вбери мене в чорне, зроби з мене смерть,
Спусти з ланцюга, мов Баала.
Дозволь мені, боже, ділити на чверть
Усе, що під ноги не впало.
Зроби мене диким тремтінням землі-
І в світ повернеться гармонія.
Пусти мене в повінь на ранній весні,
І дном моїм стане московія.

Богдан Андрух

Offline Leo_need

• Стать: Чоловіча
  • Україна, м.Київ
Дякую за відповіді.

Offline Георгина

Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14343 : Сьогодні в 00:56:34 »
Скорее гнить.  Причём во всех смыслах. 
Пишут, что вся Днепропетровская область под контролем Украины.  Очень хорошо!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14344 : Сьогодні в 06:33:20 »
Гучна ніч у Києві.  В Оболонському районі, внаслідок атаки ворога балістичними ракетами, сталося падіння уламків та загоряння в 2х нежитлових приміщеннях,палають кілька авто. У Голосіївському районі - пожежа на території нежитлової забудови. Згорів столичний книжковий ринок "Почайна",
Кривий Ріг - нічна атака балістичними ракетами та безпілотниками по  "АрселорМіттал" ,  пошкоджені основні виробничі об’єкти енергетичного та доменного виробництва та частково зупинено виробничі процеси заводу. 2 загиблих, 13 поранених.
Марганець - удар по 4х поверховому житловому будинку, пожежа. Загинув 3-місячний хлопчик, 11 поранений, серед яких 2 дітей.
Білгород-Дністровський - ударами  пошкоджено будинки, приліт у Вилковому та атака по судну біля узбережжя. Інформація уточнюється.
Запорвжжя - КАБи знову за графіком, о 16.00. Вибухи, дим. Горить лісосмуга, уражений об'єкт інфраструктури, ймовірно, міст.Вечір - вибух і пожежа на АЗС.
Сумщина - пошкоджено елеватор компанії "Укрлендфармінг", внаслідок чого знищені значні запаси зерна, 1 поранений
« Останнє редагування: Сьогодні в 21:59:10 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14345 : Сьогодні в 06:41:28 »
Традиційне фаєршоу на болотах.
Масова атака дронів на москву. На місті падінь уламків, ясна річ, працюють фахівці. Масштабна пожежа у найбільшому складі російського маркетплейсу Wildberries у Коледіному, горить також мультимодальний логістичний комплекс "Северное Домодедово".
Донецьк - масштабна пожежа в ТЦ "Галактика" (віджатий "Епіцентр")
Крим - уражено позиції позиції російського БРК “Бастіон", з якого  запускають надзвукові ракети "Онікс" та гіперзвукові "Циркон". Горить військово-морська база на озері Донузлав біля селища Новоозерне та район зосередження ракетного підрозділу росіян у Резервному.
Ростовська  обл.- у Каменськ-Шахтинському уражено підприємство  «Комбінат Каменський», що  виробляє артилерійські снаряди, порохи, вибухівку, детонатори, капсулі та необхідні прекурсори, а також цивільну хімію.
Також зруйновано  залізничний міст у районі Світлодолинського Запорізької області, важливу ланку військової логістики та переміщення особового складу і склади МТЗ та боєприпасів російських військ у Карлівці Донецької області.

« Останнє редагування: Сьогодні в 14:37:02 від Солоха »

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
« Reply #14346 : Сьогодні в 09:43:20 »
Портников - неймовірний :).
Цитувати (виділене)
Вони будут дивитися тільки свого Колобка. Але знаєте що? Навіть колобка вони вкрали, він не їх. Колобок - це українська казка. Бо якби була російська - він би звався круглобок. А Колобок - це таке ж прізвище як Тягнибок 8).

Offline bobr.dobr

« Reply #14347 : Сьогодні в 16:57:10 »
Колобок - це таке ж прізвище як Тягнибок 8).

:)
 Ілюстрації Іллі Рєпіна до книги дитячих казок на ніч (horror style)
Cпойлер

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.