Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Зезидент знов відчув тривогу через зростання рейтингів у "конкурентів" по вирогідним (та невже?!) виборам і грається в пересування ліжок. Нерухомі тіки Сирський та Ляшко.
ні, там порізали поважним людям потоки, за живе прям вхопили. тому знов липневе загострення у найвеличнішого, тупий солдафон сирок залишається розбудовувати радянську армію, клименко йде підсилювати каральні загони ТЦК, поважним людям повертають потоки. а то бач що захотів, тендери, цифровізація, закупівлі дронів замість снарядів.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Москва закрила для судноплавства Доно-Азовський канал, який з'єднує Азовське море з внутрішніми водними шляхами Росії, а також Керченську протоку, що веде до Чорного моря.
Енгельс (Саратовська обл.) - дронова атака на аеродром Енгельс-2, пожежа.
Шахтарськ на Донеччині -удар по залізничної станції міста.
Морські дрони СБУ уразили судна «тіньового флоту» : за добу 5 танкерів,танкер-газовоз, 3 суховантажі та 2 буксири, з них 10  в Чорному морі,1 в Азовському.
Пілоти ЦСП «Омега» двома ударами БПЛА спалили російський бомбардувальник Су-24М на військовому аеродромі «Саки» т.о. Криму
« Останнє редагування: Вчора в 16:05:00 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Київ - нічна атака балістикою, 2 хвилі. Дарниця - пожежа в адміністративно-складський будівлі, пошкоджені автомобілі.2 загиблих, 2 постраждалих. Святошино - займання у складській будівлі, 3 постраждалих.
Харків - нічна масована атака по декілької районах, пошкодження житла та цивільної інфраструктури.Харківщина - дрони підпалюють пшеничні поля.
Одеса - пошкоджено АЗС та будівлю освітнього закладу. Повторний удар- влучання в об'єкт інфраструктури, 1 загиблий, 1 поранений.
Краматорськ - КАБ пошкодив відділення НП, 7 постраждалих.
Херсон - атака на корпус морської академії, пожежа.
Вінничина - внаслідок комбінованої атаки пошкодження електромережі.
Запоріжжя - щось нас за розкладом, здається, атакують. Удар по приватним будинкам та нежитловій забудові, пожежа. 3 загиблих, під завалами можуть бути люди.
« Останнє редагування: Вчора в 17:41:17 від Солоха »

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
ні, там порізали поважним людям потоки, за живе прям вхопили.
І це теж, без сумніву. Блядський цирк

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14254 : Сьогодні в 09:31:02 »
Керч - масована атака дронів, осередки пожеж на залізничному вокзалі та поблизу Кримського мосту. Попередньо, уражені склади  та ешелони на коліяхта, ймовірно, нафтобаза «Керч» та електроподстанція ПС «Керченська». Також канал Supernova повідомляє,  що українські дрони вночі завдали удару ще по6  російських танкерах у Чорному морі.
Бердянськ - удар по енергетичній системі, пожежа.
Воронізька область - пошкоджена залізнична колія.
Саратовська обл., Енгельс - критичне пошкодження бомбаржувальника ТУ-95
« Останнє редагування: Сьогодні в 16:52:03 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14255 : Сьогодні в 09:41:10 »
Одеса - ракетна атака ввечері 16 липня,  пошкоджені житлові будинки, релігійний та дошкільний заклади, автомобілі та інші об'єкти цивільної інфраструктури. 2 загиблих, 11 постраждалих, в т.ч. діти. 2 постраждалих дітей були на прогулянці з мамою, інструкторкою Червоного Хреста, яка загинула.
Запоріжжя - внаслідок вечірньої атаки  КАБ  3 загиблих, 2 дітей поранено. Повністю зруйновано 2 житлові будинки.
« Останнє редагування: Сьогодні в 16:49:50 від Солоха »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.