Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Solmir

• Стать: Чоловіча
  • Киев
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14280 : Липень 22, 2026, 19:59:17 »
Бачила в ФБ - якщо горить НПЗ, йде нафтовий дощ. А якщо горить WB? З китайських трусів?
Не важливо з чого, але хапати можна трьома руками, як в цієї красуні.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Фаєршоу на раші триває

Внаслідок нічної атаки безпілотників горить лінійна виробничо-диспетчерська станція Субханкулово компанії «Транснєфть – Урал» у  Башкортостані (м.Туйбази), що є одним з ключових газоьранспортних вузлів на Ураді.
В с.Новоспаське Ульянівської обл. горить нафтопереробний завод «НС Ойл» потужністю близько 600 тисяч тонн нафтопродуктів на рік.
Крим - пожежа на великій електропідстанції у селищі Приморський під ФеодосієюЮ стрілянину й вибух у районі Балаклавської ТЕС.

Ну й китайські труси, куди ж без них  - у Воронежі вибухи на логістичних хабах WB

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Павлоград - атака КАБ на харчове підприємство, пожежа, 3 загиблих, 19 постраждалих, в т.ч. дитина.
Херсон - більше 10 КАБ на місто, пошкоджено навчальний заклад, приватні та багатоквартирні будинки. 4 постраждалих.
Запоріжжя - нічна атака КАБ, пожежа на харчовому підприємстві, є постраждалі Удар поруч з локомотивом по залізниці, пасажири не постраждали. З ранку постійні тривоги, весь час щось гепає, але в новинах поки що нічого серйозного не повідомляють. Зараз - атака КАБ по центру, вибухи, пожежа, є поранені. Удари по житлових районах, ТЦ, промисловій зоні. 14 постраждалих, під завалами можуть бути люди.
« Останнє редагування: Вчора в 19:41:47 від Солоха »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.