Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Старина Z

• Стать: Чоловіча
Re: Українська політика
« Reply #60180 : Квітень 27, 2016, 17:00:43 »
Ну раскажи какими действиями цена на границе в 210$*25,4  + стоимость доставки  у тебя выйдет в 3900 грн.
не зрозумів чого відразу ціну на власний газ переводити як на імпортований? у нас 20 млн., чи скільки там, свого видобутку. Що вистачає на всіх, крім підприємств.

Ні, поетапно підвищують ціну до імпортного (що правильно), але підвищують за рахунок ренти/податків+прибуток газовикам (Юля постійно вибиває збільшення прибутку і зменшення ренти).

Цитувати (виділене)
Добыча газа в Украине за год сократилась до 19,2 миллиарда кубометров

Добыча природного газа в Украине за 2015 год, без учета аннексированного Россией Крыма, сократилась по сравнению с 2014 годом на 3,1% - до 19,2 миллиарда кубометров, сообщает Государственная служба статистики Украины.

Добыча газа в декабре 2015 года по сравнению с предыдущим месяцем увеличилась на 17,9% - до 1,7 миллиарда кубометров. Но при этом по сравнению с декабрем 2014 года добыча газа в декабре 2015 года сократилась на 2%.

Как сообщал УНИАН, добыча природного газа в Украине в 2014 году сократилась по сравнению с 2013 годом на 3,4% - до 19,7 миллиарда кубометров.

Добыча природного газа в Украине в 2013 году увеличилась по сравнению с 2012 годом на 1,7% - до 20,4 миллиарда кубометров.

http://economics.unian.net/energetics/1243070-dobyicha-gaza-v-ukraine-za-god-sokratilas-do-192-milliarda-kubometrov.html

Я все равно не понял, почему церковь должна покупать газ дешевле, чем население и промышленность. Во всем мире, кстати (и у нас сейчас тоже), промышленность платит за газ меньше, чем население.

Offline Mike123

« Reply #60181 : Квітень 27, 2016, 17:01:32 »
не зрозумів чого відразу ціну на власний газ переводити як на імпортований? у нас 20 млн., чи скільки там, свого видобутку. Що вистачає на всіх, крім підприємств.
Не зрозумів, чому наш газ повинен коштувати дешевше імпортного. В нього є світова ціна. І якщо ціну примусово тримати низькою, то газ зненацька зникне і весь раптово опиниться за кордоном.

Offline Старина Z

« Reply #60182 : Квітень 27, 2016, 17:03:15 »
Это таки возможно. У нас офис в цокольном этаже жилого дома с индивидуальным отоплением. Когда хотим - включаем, когда хотим - выключаем. Температуру ставим, какую хотим, и горячая вода 365 дней в году.
Индивидуальное и централизованное - это две большие разницы. По проекту ваше помещение неотапливаемое?
Это все делали еще до нас. Я так понимаю, что был проект капитальной реконструкции. Еще и наружные стены офиса утеплены. Но по логике, первый этаж жилого дома не может быть неотапливаемым. До реконструкции скорее всего было централизованное отопление.

Offline kvk

« Reply #60183 : Квітень 27, 2016, 17:08:48 »
Перемога!!!!  :party:
http://indonesia.mfa.gov.ua/ua/press-center/news/46909-gromadyani-ukrajini-mozhuty-vjizhdzhati-do-indoneziji-bez-viz
Цитувати (виділене)
МЗС Республіки Індонезія  повідомило про введення в дію Указу Президента Республіки Індонезія (РІ) №21 від 2016 р., який скасовує вимоги наявності віз для короткотермінових візитів в РІ для громадян України.

Вимоги до документів, список дозволених для безвізового в’їзду пунктів перетину кордону, тривалість безвізового перебування в РІ та перелік підстав для в’їзду регулюються Імміграційною службою РІ та публікуються на офіційному сайті за посиланням http://www.imigrasi.go.id/index.php/layanan-publik/visa-kunjungan.

Безвізовий режим в’їзду застосовується до власників звичайних, службових та дипломатичних паспортів, які здійснюють короткотерміновий (до 30 діб) візит в РІ.

Безвізовий режим не застосовується для осіб, які відвідують РІ з журналістською метою.
:smile7:

Offline kvk

« Reply #60184 : Квітень 27, 2016, 17:13:05 »
Cпойлер
Для релігійних організацій ціна буде 3 913 грн за тисячу кубометрів газу
немедленно регистрирую в своем доме религийну организацию (не обязательно ж шоб церковь, щас же всяких регистрируют кстати), поскольку зимой реально 350-400 кубов газа в месяц. это просто праздник какой-то(С) если по 7 грн за куб.

Во! Гениальная мысль!
Зачем мы тут партии пикивиков создавали?   :scratch_one-s_head:
Надо было сразу церковь!

Хорошая идея!
Причем наша церковь уж точно неприбыльная.  :smilie5:
Неправильно ты дядя Федор Старина бутер кушаешь. Нам как раз налог выгодно, или ты планируешь для членов нашей тоталитарной секты газ закупать?

Offline Старина Z

« Reply #60185 : Квітень 27, 2016, 17:18:14 »
Неправильно ты дядя Федор Старина бутер кушаешь. Нам как раз налог выгодно, или ты планируешь для членов нашей тоталитарной секты газ закупать?
Не такая уж она у нас и тоталитарная (кто считает иначе - будет забанен :sarcastic:).

Как показывает практика, налог - это выгодно только для государства, а для остальных - головная боль и издержки.
Лучше уж быть неприбыльными
Cпойлер
и собирать черный нал  :girl_angel:
.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Дніпро
« Reply #60186 : Квітень 27, 2016, 17:21:48 »
Есть механизм адресных субсидий, который работает. Эти субсидии - тоже зло с точки зрения экономической эффективности, но без них никак, к сожалению. Но это - меньшее зло, чем просто ставить низкую цену на газ для всех.
Субсидии (по крайней мере у меня) занятно посчитаны. В расчете цена на газ 3,6 (и в летний период в т.ч.). И получается, что я должна платить не 300 грн, как платила прошлым летом, а 90. Из них 15 грн (условно) мне субсидируют. Большое спасибо.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #60187 : Квітень 27, 2016, 17:27:29 »
Один офис в многоквартирном доме никак ничего сам не сделает. Счетчик ставится на дом. Регулятор ставится на дом. Перепуски должны устанавливаться у каждого в принудительном порядке. Я тебе про осмд толкую. А не про отдельный рай в многоквартирном доме в отдельном помещении. Это, таки да, невозможно.
В новостройках реализовано. У моих родителей в одной комнате батарея была выключена всю зиму, а в остальных сильно прикручены. Счетчик на дом, конечно, уменьшил их средний платеж, но могло бы быть еще меньше, если бы платили за реально потребленное.

Offline Nortaga

« Reply #60188 : Квітень 27, 2016, 17:36:24 »
ще раз, видно мене не зрозуміли.

Є собівартість видобутку газу + прибуток газовиків. Додатково держава накручує податки (рентні платежі). Це як акциз. І є категорії користувачів, у яких є пільгове оподаткування.

Невже ви думаєте, що сидять попи і вимагають у газовиків продавати їм газ нижче собівартості і за рахунок їх прибутків? Ні, пільги виходять за рахунок не стягування податків з певних категорій (ну або пільговий режим оподаткування - менший % податку).

Ну а зниження газовидобування, в першу черг відбувалося за рахунок високої ренти. Не було вигідно видобувати, коли держава половину суми забирає у вигляді ренти.

Цитувати (виділене)
Согласно обнародованному Минфином проекту новой редакции НК, рента для частных компаний на газ, добытый из залежей до 5 км, будет снижена с 55% до 29% с 1 января 2016 года, а затем еще до 20% с 2018 года
http://zn.ua/ECONOMICS/minfin-predlagaet-snizit-rentu-na-dobychu-gaza-do-29-14-s-2016-goda-197222_.html

Offline Старина Z

« Reply #60189 : Квітень 27, 2016, 17:39:09 »
Субсидии (по крайней мере у меня) занятно посчитаны. В расчете цена на газ 3,6 (и в летний период в т.ч.). И получается, что я должна платить не 300 грн, как платила прошлым летом, а 90. Из них 15 грн (условно) мне субсидируют. Большое спасибо.
А ты интересовалась, откуда 3 грн. 60 коп. летом?

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #60190 : Квітень 27, 2016, 17:41:22 »
Ну я попробовала позвонить, но до расчетчиков не добралась. Я вообще не ожидала, что дадут.

Offline Старина Z

« Reply #60191 : Квітень 27, 2016, 17:45:35 »
Є собівартість видобутку газу + прибуток газовиків. Додатково держава накручує податки (рентні платежі). Це як акциз. І є категорії користувачів, у яких є пільгове оподаткування.

Невже ви думаєте, що сидять попи і вимагають у газовиків продавати їм газ нижче собівартості і за рахунок їх прибутків? Ні, пільги виходять за рахунок не стягування податків з певних категорій (ну або пільговий режим оподаткування - менший % податку).

То есть если священнослужитель пойдет в магазин, то ему продадут хлеб в два раза дешевле, чем другим покупателям, а в аптеке - лекарства в полцены?
В чем смысл отдельных цен для религиозных организаций? Почему для них цена должна быть ниже?

Offline Старина Z

« Reply #60192 : Квітень 27, 2016, 17:46:58 »
Ну я попробовала позвонить, но до расчетчиков не добралась. Я вообще не ожидала, что дадут.
Я сегодня всем добрые советы раздаю.
"Урядова гаряча лінія"

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #60193 : Квітень 27, 2016, 17:56:23 »
В чем смысл отдельных цен для религиозных организаций? Почему для них цена должна быть ниже?
Приєднуюсь до питання. Якого перця ті ряжені  повинні платити менше всіх, котаючись на дорожезних машинах і живучи в власних хоромах, які також будуть опалювати по пільговим цінам. Таке загравання з церквою збоку влади виглядає мерзенно!
liveinly

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #60194 : Квітень 27, 2016, 17:57:56 »
Я сегодня всем добрые советы раздаю.
Доречі, слушна порада і будете сміятись, але дієва, перевірено.
liveinly

Offline Nortaga

« Reply #60195 : Квітень 27, 2016, 18:00:56 »
ще раз, не для релігійних організацій, а для неприбуткових. Якщо у попів є бізнес (в тому числі і релігійний, наприклад, друкують якісь календарі і потім продають їх), то для такого бізнесу нема пільг. Ну це в теорії (якщо бізнес зареєстрований і працює по білому).

І навпаки, який-небудь некомерційний хоспіс (ціль якого не являється одержання прибутку) теж має пільги. І ти пропонуєш всі такі категорії знести і перестати надавати їм пільги.

Моя позиція: пофіг церква ти чи хоспіс - пільги їм залишити. Це певна підтримка держави благодійних некомерційних установ. Ну як, наприклад, і не обкладати волонтерів податками.

Якщо вже церква чи хоспіс займається бізнесом (тобто вже комерційна організація) - цей бізнес обкладати податками (знімати пільги). Ну і розбиратися з "тінню", коли "хитро...умні" використовують пільговий режим для комерційної діяльності (церква це чи хоспіс). Але це вже до адміністрування, а не до податків.

ПС. Крім цього я впевнений що такі пільги для благодійних некомерційних організацій є і в західних країнах. І не тільки в Ватикані. Інакше Червоний хрест давно б загнувся. Або сидів в офшорах.
« Останнє редагування: Квітень 27, 2016, 18:11:24 від Nortaga »

Offline mxm

• Одесса
« Reply #60196 : Квітень 27, 2016, 18:29:54 »
Давно хотел зайти в супермаркет, набрать товара, а потом показать справку, что я неплательщик НДС и на этом основании потребовать убрать эту сумму из цены.  :sarcastic:
Собственно, не моя придумка, один клиент когда-то у меня такое потребовал...  :)

Offline mxm

• Одесса
« Reply #60197 : Квітень 27, 2016, 18:42:38 »
ще раз, не для релігійних організацій, а для неприбуткових.
Як це знайти, де про це прочитати? Я подивився ту постанову, скачав той вордовський документ, пошук по "реліг" або "неприб" нічого не дав. Просто прочитав, про неприбуткові (і про релігійні, до речі) також не знайшов.
Підозрюю, що шукаю не там.

В пості з новиною не було "неприбуткових", було "релігійних". Припускаю, що наші журналісти просто сказали те, що хотіли сказати, але питання лишилось: для, скажімо, садового або гаражного товариства (які неприбуткові) також буде пільгова ціна, як і для церкви?
Чи це не факт, а просто побажання?

Offline Nortaga

« Reply #60198 : Квітень 27, 2016, 18:50:17 »
Як це знайти, де про це прочитати?
ну я відразу сказав, що не спец по неприбутковим підприємствам (і не скажу точно номері і документи). І тому потрібно гуглити різні постанови КМ і зміни до ПК, типу такого
http://www.auditcnt.com.ua/news/view_news.php?id=3787
http://www.auditcnt.com.ua/news/view_news.php?id=4130

ПС. Ну а ще краще проконсультуватися, хто точно з цим працює.

Offline Nortaga

« Reply #60199 : Квітень 27, 2016, 19:02:13 »
Гройсман "шокує".

Цитувати (виділене)
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав розпорядження про звільнення Олександри Павленко з посади першого заступника міністра охорони здоров’я.

Відповідна інформація розміщена на урядовому порталі.

Як відомо, Павленко стала першим заступником міністра у грудні 2014 року. Гройсман мав конфлікт із Павленко вже на другий день свого призначення керівником уряду.

Причиною стала відповідь  Олександри Павленко на запитання депутатки Оксани Корчинської про ліки для онкохворих дітей. Коли чиновниця почала запевняти, що "пані Корчинській все відомо" і ліки саме везуть в Україну, прем'єр не витримав.

Гройсман зробився грізним і майже кричав: "Хочу звернути увагу заступника міністра охорони здоров'я, що перед вами народний депутат Корчинська, а не пані Кончинська – це раз. Друга позиція: в понеділок, вівторок, або наступний тиждень - діти ж не можуть чекати, і хвороба у них нікуди не дівається. І якщо ви не допрацювали, то ви про це скажіть і визнайте, і дайте можливість, щоби це питання було вирішене. А якщо ні, тоді залишіть свою посаду тим, хто може це зробити швидше".

http://www.pravda.com.ua/news/2016/04/27/7106966/

Павленко, якщо не помиляюсь лобіювала "фарма-мафію". Так що скоріше #перемога, а не #зрада.

Цитувати (виділене)
Після відставки уряду і за вакантної посади міністра охорони здоров'я функції останнього буде виконувати заступник Олександра Квіташвілі. Мабуть мало хто знає, але за рік міністр Квіташвілі вийшов в лідери за кількістю заступників — в нього їх цілих 5. Два з них пропонувалися міністру в якості "приданого". Це Олександра Павленко та Віктор Шафранський.

Олександра Павленко відома своєю тісною співпрацею з більшістю фармацевтичних компаній в країні. Свого часу вона встигла попрацювати на регіоналку Тетяну Бахтєєву, довгий час захищала в судах фармацевтичну компанію "Дарниця".

Віктор Шафранський теж прийшов на держслужбу з фармацевтичного бізнесу. Свого часу він працював і на українських дистриб'юторів, і на міжнародні транснаціональні компанії.

Саме через це "придане" професіонали не хочуть йти в уряд. Вони для них — політичне ярмо, яке поховає не лише реформу, але й їх особисті політичні кар'єри. А кількість охочих технічних кандидатів скоротилася в рази після того, як 4 млрд грн з бюджету на держзакупівлі "уплили" з міністерства до міжнародних організацій, які вже встигли продемонструвати значну економію коштів та доцільність такого кроку.

Тому ситуація виглядає таким чином, що уряд залишився без міністра охорони здоров'я, і натомість ми отримали зручного для всіх тимчасово виконуючого обов'язки міністра в обличчі Олександри Павленко.

http://delo.ua/ukraine/krislo-gippokrata-nema-groshej-nema-ministra-315390/

ПС. Лол. І тільки що прочитав, що в.о. міністра назначили Шафранського. Так що схоже "шило на мило".
« Останнє редагування: Квітень 27, 2016, 19:54:12 від Nortaga »

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #60200 : Квітень 27, 2016, 19:37:43 »
Давно хотел зайти в супермаркет, набрать товара, а потом показать справку, что я неплательщик НДС и на этом основании потребовать убрать эту сумму из цены. 
Собственно, не моя придумка, один клиент когда-то у меня такое потребовал..
Магазин совершенно законно откажет тебе в такой просьбе. То, что магазин продает свой товар неплательщику НДС, не освобождает магазин от обязанности уплатить НДС по такой продаже.

Offline Mike123

« Reply #60201 : Квітень 27, 2016, 19:38:19 »
Это все делали еще до нас. Я так понимаю, что был проект капитальной реконструкции. Еще и наружные стены офиса утеплены. Но по логике, первый этаж жилого дома не может быть неотапливаемым. До реконструкции скорее всего было централизованное отопление.
Это все индивидуально. У меня есть примеры как успешного отказа от центрального отопления. Так и не получения необходимых документов даже через год мытарств. Но даже люди, живущие у нас на первом этаже и отказавшиеся от отопления, платят тепловикам 10% тарифа (сумма была согласована в суде. Суд отказался рассматривать вариант, когда отказники не платят ничего вообще).

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #60202 : Квітень 27, 2016, 19:44:23 »
Таке загравання з церквою збоку влади виглядає мерзенно!
И опасно.
Злобная заинька

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #60203 : Квітень 27, 2016, 20:27:27 »
что это за София?

Партии "Оппозиционный блок", "Всеукраинское объединение "Батьківщина", "Объединение "Самопомощь", партия председателя Одесской областной государственной администрации Михаила Саакашвили (в случае создания таковой), "Блок Петра Порошенко "Солидарность" и Радикальная партия Олега Ляшко преодолевают барьер в 5% и проходят в Верховную Раду согласно опросу центра социальных исследований "София". Об этом свидетельствуют результаты опроса, представленные в пресс-центре Українських Новин.
Респондентов спросили, за кого бы они проголосовали, если бы в бюллетень была включена также партия, которую возглавляет Саакашвили (на данный момент такой не существует).
В таком случае, согласно результатам опроса, в парламент пройдут шесть партий, включая партию Саакашвили.
Ответы респондентов распределились следующим образом: 9,7% проголосовали бы за ОБ, 9,1% - за "Батьківщину", 8% - за "Самопомощь", 7,5% - за партию Саакашвили, 6,7% - за БПП и 6,1% - за РП.
Без участия партии Саакашвили рейтинг политических симпатий возглавит "Батьківщина".
Согласно результатам опроса, голоса опрошенных без учета партии Саакашвили распределились следующим образом: 10,2% респондентов проголосовали бы за "Батьківщину", 10,1% - за ОБ, 8,3% - за "Самопомощь", 8% - за БПП, 6,6% - за РП.

Опрос проводился 16-21 апреля во всех областях (в Донецкой и Луганской областях проводился на контролируемой властями территории, в Крыму не проводился).
Было опрошено 1220 совершеннолетних респондентов методом личного интервью.
Статистическая погрешность не превышает 3%.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #60204 : Квітень 27, 2016, 20:30:11 »
было?

Савченко видали пакет документів для екстрадиції в Україну – сестра

Середа, 27 квітня 2016, 19:48

Начальник СІЗО у Новочеркаську видав українській льотчиці Надії Савченко, незаконно ув’язненій в Росії, пакет документів для екстрадиції в Україну.
Про це розповіла ТСН сестра льотчиці Віра Савченко після побачення з ув’язненою.
"Вона зараз заповнює документи: заяву, біографічні дані та інші. Як сказав начальник тюрми Калганов, вони необхідні для екстрадиції. Їй сказали, що ці документи за процедурою необхідно заповнити для екстрадиції. Будемо сподіватися, що це так", - розповіла Віра Савченко.
Водночас, за її словами, українська льотчиця хоч і заповнює папери, однак побоюється, що їх можуть використати для етапування, оскільки на початку процесу її вже обманювали таким чином.
Стан здоров'я ув’язненої, як розповіла сестра, нормальний, настрій хороший.
За словами Віри Савченко, Надія вже може вживати нормальну їжу, однак є проблема з ногами – вони набрякають через порушення функціонування нирок.
Як відомо, 22 березня, Донецький міський суд Ростовської області засудив Савченко до 22 років в'язниці.
Президент України Петро Порошенко вже кілька разів заявляв про досягнення домовленостей з президентом РФ Володимиром Путіним про повернення Савченко додому. Можливо, вона буде обміняна на російських ГРУшників Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва, засуджених в Україні до 15 років в'язниці.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/04/27/7106970/
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #60205 : Квітень 27, 2016, 20:32:03 »
было?
Вроде нет.
Неужели обменяют. В принципе, уже ничего не мешает.

Offline franco

• бендеровец
« Reply #60206 : Квітень 27, 2016, 20:32:42 »
Мне другое волнует. Надежду отпустят, она приедет в Украину. Тут, конечно все застремаются ее сажать в тюрьму и она начнет политическую деятельность. В рядах юльков. Вот это будет треш и угар. Не факт, что это не является планом Кремля, между прочим.

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #60207 : Квітень 27, 2016, 20:35:57 »
Цитата: Shannou link=topic=8.msg310414#msg310414 date =1461778211
было?
На рахунак Надії я вже взагалі боюсь щось читати, бо хуйло воно ж таке хуйло...
liveinly

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #60208 : Квітень 27, 2016, 20:37:29 »
В рядах юльков
Дуже сподіваюсь, що їй вистачить розуму послати ту манду косату подалі.
liveinly

Offline vs

« Reply #60209 : Квітень 27, 2016, 20:44:28 »
В рядах юльков
Дуже сподіваюсь, що їй вистачить розуму послати ту манду косату подалі.

Її вибито з політичного та взагалі нормального життя України з літа 2014, інформація, яку вона отримувала про ситуацію в країні, була весь цей час дуже обмежена.
Це буде певний перехід у часі і до чого він призведе, передбачати важко. Але дуже хотілося б вірити у краще.

0 Користувачів і 62 Гостей дивляться цю тему.