Вибач але ти мені відповідаєш білоруською, (а ми на українському форумі), і iз вічливості ти могла б перепросити чи я не проти. Tак, на всяк випадок. Я розумію наші мови дуже сильно спільні але на білоруському форумі я б не наважилась писати українською не домовившись з іншими співрозмовниками. А так, в окремому треді про мови, можемо спілкуватися хоч свагілі.
У тебя проблемы с пониманием белорусского? 
Мне специально хотелось ответить тебе на своем родном языке. Потому что не русским единым. Потому что русский мне не критерий и не эталон. И мне не кажутся смешными слова из других славянских языков.
Кстати, на наши форумы иногда приходят украинцы и пишут там по-украински. На "Нашей Нiве", например. Не припомню, чтобы там этим кто-то возмущался или стонал, что не понимает украинского. 
Для мене російська також не еталон. Я про це ніде і не писала.
З білоруською, можна сказати, що ознайомилась тільки тут, на форумі. Але річ була у тому, що тебе
взбісило те, що я посміялась над деякими словами хоча я і пояснила, що трішки посміятись або пожартувати це не насміхатись над мовою. Ти ж мені приписала поведінку вати та інші речі не помічаючи іронію. Чи може я тебе не так зрозуміла бо я все ж таки раніше нічого крім привітань білоруською не читала?
А так я завершую бо не бачу сенсу в продовженні.
Бувайте.