Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #4410 : Липень 01, 2023, 14:04:00 »
Для зручності можна використовувати прогресивну шкалу, де фемінізм - це ноль, агресивний фемінізм - десять.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4411 : Липень 01, 2023, 14:32:58 »
Чтобы спровоцировать насильника, достаточно быть женщиной. Все остальное уже не имеет особого значения.

або солдатом армії рф.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Мадам Петрановская

• Стать: Жіноча
  • А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #4412 : Липень 01, 2023, 18:27:37 »
Ой як смішно! Але ви з березою маєте таку можливість, подивиться на сотні вбитих іранських жінок, які намагались боротися за свої права під час іранських бунтів. Отака от вийшла в них "дискусія".
Я ни в коем случае не смеюсь. Мне показалось, что она отстаивает право женщин не учиться и не работать. Что бы общество не заставляло их это делать.
Я неправильно поняла о чем там речь?
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Юльчча

• Львів
« Reply #4413 : Липень 01, 2023, 20:43:01 »
На сегодняшний день общество к женщинам применяет двойные послания. И самостоятельной она должна быть, и ни на кого не рассчитывать (даже в плане выращивания детей), но при этом быть покладистой и "мудрой", что означает терпеть чужие выбрыки молча. Посвящать себя детям, но если посвящает, то "клуша, яжемамка", если не посвящает, то "а куда смотрела мать?".
Я, если что, была в обоих категориях, и работающая много, и домохозяйка с погодками - везде все было "не так". Правда, мне похер, кто там и что, но часто вижу женщин, которые оправдываются за любой свой выбор.
И вот только сейчас меня никто не упрекает, потому что теперь у меня комбо. Работа, учеба, те же самые погодки и то же домохозяйство в одну каску. Но тут уж людям просто нечего предъявить.
« Останнє редагування: Липень 01, 2023, 20:53:21 від Юльчча »

Offline Выдра

• ___
« Reply #4414 : Липень 02, 2023, 00:15:55 »
Разницу между "феминизмом" и "агрессивным феминизмом" способна увидеть
Феминизм это по определению "борьба".
Не с белыми же шариками ходить "мы здесь власть
Cпойлер
правда же?
"

Offline Выдра

• ___
« Reply #4415 : Липень 02, 2023, 00:18:40 »
погодки
Уже за это в нашем доброжелательном обществе можно отхватить.

Offline Eney

« Reply #4416 : Липень 03, 2023, 09:28:17 »
перші маленькі перемоги*.
* - за ствердженням "Укрзалізниці"
Цитувати (виділене)
DW українською
31 хв  ·
🚆 Чотири пасажирські залізничні рейси з жіночими купе засвідчили, що ініціативу позитивно сприймають пасажири, стверджують в "Укрзалізниці".
У компанії поінформували, що декілька квитків до жіночих купе помилково продали чоловікам, але причину цього виявили та усунули. Там також наголосили, що йдеться про жіночі купе, а не вагони, "тому немає нічого дивного в тому, що до вагона заходять чоловіки".

Offline Smoke

« Reply #4417 : Липень 03, 2023, 10:31:44 »
Феминизм это по определению "борьба".
Я дерусь потому, что дерусь! (c)
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4418 : Липень 03, 2023, 17:00:43 »
Ну штош, тогда и тебе похотливого гомосексуального начальника и работы, с которой ты не можешь уйти. И таких же соседей. И друзей.
И допустим двоих малолетних детей без партнера и алиментов от их мамы в пятьдесят долларов. И престарелых очень требовательных родителей. И минус 10% от зп (это Германия, в рф -30%, но я не зверь).
И обязательно ходи на каблуках, депелируйся, делай макияж и одевайся секси. И не забывай улыбаться, мальчика так красит улыбка.

Offline Eney

« Reply #4419 : Липень 03, 2023, 17:57:04 »
Ну штош, тогда и тебе похотливого гомосексуального начальника и работы, с которой ты не можешь уйти. И таких же соседей. И друзей.
И допустим двоих малолетних детей без партнера и алиментов от их мамы в пятьдесят долларов. И престарелых очень требовательных родителей. И минус 10% от зп (это Германия, в рф -30%, но я не зверь).
И обязательно ходи на каблуках, депелируйся, делай макияж и одевайся секси. И не забывай улыбаться, мальчика так красит улыбка.
І фотку щоб сюди скинув.
Відео б, але то вже за добровільною згодою.

Offline Фрипп

« Reply #4420 : Липень 03, 2023, 18:12:45 »
Про всяк випадок - я не підтримую ідею із фоткою Смока в даних обставинах.

Виправлено!
« Останнє редагування: Липень 03, 2023, 18:45:23 від Фрипп »

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #4421 : Липень 03, 2023, 18:30:51 »
Дуже дивно читати дорослих чоловіків, які впевнені, що раз вони не домагаються жинок, (сподіваюся що це так) то і ніхто із чоловіків цього не робить.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Eney

« Reply #4422 : Липень 03, 2023, 18:40:57 »
Про всяк випадок - я не підтримую ідею із фоткою Шенноу в даних обставинах.
Згідно чинного законодавства без згоди громадянина заборонено викладати його фото.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4423 : Липень 03, 2023, 18:52:51 »
Дуже дивно читати дорослих чоловіків, які впевнені, що раз вони не домагаються жинок, (сподіваюся що це так) то і ніхто із чоловіків цього не робить.
Если бы только это.
Вот только что в новостях - три человека ранены в Университете Альберты из мотивов "гендерной ненависти". Атака во время университетских занятий, мужик с ножом напал на студентов и препода. Еще в пандемию случай, когда один расстреливал женщин и парочки, всего 20 человек убито, потом еще пару лет назад одиннадцать женщин на автобусной остановке убил инцел, и постоянно новости об убийствах женщин и-или детей бывшими мужьями-отцами.
"Дерусь, потому что дерусь", угу.

https://www.cbc.ca/news/canada/edmonton/alberta-post-secondary-community-calls-to-address-violence-after-waterloo-campus-attack-1.6894609

Offline Ash

« Reply #4424 : Липень 03, 2023, 18:58:51 »
а також : не булять за гендерною належністю та зовнішнім виглядом, не знецінюють домашню працю жінки, не газлайтять  у стосунках,  не займаються менсплейнінгом, не оцінюють професійність / здоровий глузд/ розум жінки за її зовнішністю та віком,  не вважають головною  жіночою чеснотою( та чеснотою взагалі) бути окрасою  колективу та відповідати певним канонам зовнішності, не вважають, що місце жінки на кухні, що головне для будь-якої жінки вийти заміж та народити дітей, що жінка, в якої на даному відрізку часу нема  стосунків з чоловіком, чимось хвора або потвора, що жінки не вміють у математику/фізику/шахмати( далі довгий перелік чого не вміють) , або вміють, але завжди гірше за чоловіків, і ніколи не зможуть краще.
Я можу ще довго писати, але в мене  на сьогодні  ще два замовлення. Тому якось іншим разом.
« Останнє редагування: Липень 03, 2023, 19:09:53 від Ash »
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Выдра

• ___
« Reply #4425 : Липень 03, 2023, 22:12:46 »
@Smoke ты б аргументировал, что ли, вместо того, чтоб минусы лепить.

Offline Smoke

« Reply #4426 : Липень 03, 2023, 22:35:15 »
"So you are saying" - дебаты меня уже не привлекают. Скучно и бессмысленно. Зачем мешать людям спорить с голосами у них в головах?
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Ash

« Reply #4427 : Липень 03, 2023, 22:50:59 »
А это было за мой минус)))
Обрати внимание, ни тебе, ни мадам Петрановской  минус не поставлен)).

Одесса-это Украина.
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Milena

« Reply #4428 : Липень 03, 2023, 23:59:55 »
"So you are saying" - дебаты меня уже не привлекают. Скучно и бессмысленно. Зачем мешать людям спорить с голосами у них в головах?
А чем иным может быть минусование чужих постов, кроме как участием в дебатах? :obm:  Кокетничаете, сэр.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #4429 : Липень 09, 2023, 17:22:48 »
https://novayagazeta.eu/articles/2023/07/09/chuvaki-zaimites-svoimi-detmi-chtoby-u-nikh-ne-bylo-zhelaniia-vziat-imia-mamy
Цитувати (виділене)
Конституционный суд Кыргызстана разрешил гражданам, достигшим 18-летнего возраста, менять в документах отчество на матчество (матроним).
Этого добилась активистка и художница Алтын Капалова. В 2021 году она сменила документы своих трех несовершеннолетних детей, вписав туда матчество, после чего Департамент регистрации населения подал на нее в суд. При этом Конституционный суд отказался встать на сторону активистки в вопросе присвоения матчества несовершеннолетним детям, объяснив, что «нахождение ребенка с матчеством в традиционном обществе может повлечь за собой применение в отношении него различного рода стигм и буллингов».

...«Я решила, что у детей вместо отчества должно быть матчество, потому что у них нет отца. Реальность тысяч и тысяч женщин в моей стране: по документам отец есть, а фактически в жизни ребенка его нет. […] Это формальности, которые требует соблюдать наше государство, но в таком случае они должны быть доступны как мужчинам, так и женщинам», — объясняла активистка. Она говорила, что дети позитивно отреагировали на ее предложение поменять отчество.

...Активистка уверена, что практика замены отчества на матчество станет распространенной, когда закон и все нормативно-правовые акты будут изменены. Сама она уже знает людей, которые готовы взять матчество, а остальные, по ее мнению, со временем привыкнут.

При этом Капалова рассказала, что в соцсетях ей всё же пришлось столкнуться с негативными реакциями.

— Уже целая группа объединяется, где меня уже и сожгли, и убили, и напали. Угрожают, говоря, что они знают, где я живу, в открытых комментариях и личных сообщениях. Кто-то там требует, чтобы меня выдворили из страны. И есть женщины, которые пишут всякие гадости, но особенно изощренно пишут, конечно, мужчины. И все они апеллируют к традициям, к тому, что я якобы разрушаю национальную идентичность.
Боже мой, чуваки, займитесь своими детьми, чтобы у них не было желания взять имя мамы.

...Капалова планирует продолжить свою борьбу за возможность давать матчество детям. Теперь она и правозащитницы собираются обратиться в международные инстанции...

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #4430 : Липень 09, 2023, 18:10:25 »
...«Я решила, что у детей вместо отчества должно быть матчество, потому что у них нет отца. Реальность тысяч и тысяч женщин в моей стране: по документам отец есть, а фактически в жизни ребенка его нет. […] Это формальности, которые требует соблюдать наше государство, но в таком случае они должны быть доступны как мужчинам, так и женщинам», — объясняла активистка. Она говорила, что дети позитивно отреагировали на ее предложение поменять отчество.
Звучить ніби разумно, але в реальності краще оцю вю дурню відмінити зовсім.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4431 : Липень 09, 2023, 18:18:37 »
Підтримую. Якщо ж треба звернутися з повагою, можете ставити перед ніком титул. Ваша світлість Volf Ram, ну і далі що там збиралися казати.

Offline Ash

« Reply #4432 : Липень 09, 2023, 18:28:07 »
Підтримую. Якщо ж треба звернутися з повагою, можете ставити перед ніком титул. Ваша світлість Volf Ram, ну і далі що там збиралися казати.
У паспорті громадянина Германії існує ( або існувала на той час, як мені довелося перекладати))графа - творчий або релігійний псевдонім.)))
Одесса-это Украина.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4433 : Липень 09, 2023, 18:29:50 »
Дуже розумна іновація.

Offline Ash

« Reply #4434 : Липень 09, 2023, 18:32:34 »
Набагато легше привчити суспільство, у якому сторіччями використовуються патроніми, до того, що матроніми теж є припустимими( тим більше, що практика матронімів існувала  всюди і достатньо довго), ніж викоренити використання і патронімів, і матронімів взагалі. До речі, а чому звертання з використанням патронімів/матронімів видається тобі дурнею?
Одесса-это Украина.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #4435 : Липень 09, 2023, 18:46:45 »
Парацельс Філіп Ауреол Теофраст Бомбаст фон Гогенгейм. :grin:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Online Teagan

« Reply #4436 : Липень 09, 2023, 18:53:54 »
До речі, а чому звертання з використанням патронімів/матронімів видається тобі дурнею?
нашо воно зараз, у сучасному світі? Я розумію тисячі років тому коли жили маленькими общинами важливо було ідентифікуватись за батьками, а зараз імені й прізвища, (паспортних даних i тд) достатньо
в англомовній практиці нема патронiмiв і норм

особисто мені теж ніколи не хотілось щоб до мене звертались по батькові з тої причини що з часів розлучення "батько" в моєму житті відсутній
не настільки щоб скасовувати це через конституційний суд, але я рада що в моєму оточенні по батькові не юзають

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #4437 : Липень 09, 2023, 18:55:06 »
Дурня - це патроніми? Якщо да, я з тобою згодна. Радію, що в Німмечині їх не має. Але в суспільствах, де вони існують, легше спочатку домогтися можливості змінити патронім на матронім. Це як з одностатевими шлюбами: краще б вгазалі відмінити шлюби, але поки що реалістично досягти лише визнання одностатевих поруч з двостатевими.
« Останнє редагування: Липень 09, 2023, 19:11:02 від BigSister »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4438 : Липень 09, 2023, 18:56:17 »
Парацельс Філіп Ауреол Теофраст Бомбаст фон Гогенгейм. :grin:

Ну, ти тойво. Совість треба мати.

Online Teagan

« Reply #4439 : Липень 09, 2023, 18:58:17 »
Ваша світлість Volf Ram, ну і далі що там збиралися казати.
Принцеса Консуела Бананагамок згадалась   :grin:
А шо коли до людей просто по iменi звертаються то це без поваги?

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.