Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #4380 : Червень 28, 2023, 15:08:52 »
Вообще этого разделения не понимаю. Сделали общий туалет и всё, пусть туда и мамы с сыновьями, и папы с дочерями, и дяди с тетями ходят. Кому не нравится - вон кусты есть под забором. Правильно ведь понимаю?
Я пару раз заходила в мужской туалет когда очередь в женский была за гранью добра и зла.
С мальчиком, в смысле, в компании мужа. Обошлось без скандалов и даже без замечаний.

То очiкувано. Навпаки були б замiчанiя. Найбiльше негативу щодо  трансгендерних туалетiв я читала в жiночок. Бачте некомфортно iм щоб перевдягнутий дядько бачив як вони губи пiдмальовують.

Offline Ash

« Reply #4381 : Червень 28, 2023, 15:31:27 »

о очiкувано. Навпаки були б замiчанiя.
Ти справді не розумієш - чому?
Відповіси будь ласка на одне запитання:  чи чула ти колись , як жінка напала на чоловіка у чоловічому туалеті? А потім пошукай кількість зворотніх випадків.
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Garfield

• Стать: Чоловіча
  • Nederland
« Reply #4382 : Червень 28, 2023, 15:42:35 »
Боюсь що як раз нападникам пох## яка там табличка на дверях. Їх картинка або буква не зупинить якщо вони готові на злочин, а тут якісь правила...
Homo homini felis est.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4383 : Червень 28, 2023, 15:43:56 »
А давайте подеремся зачеркнуть обсудим феномен "мама мальчика".
Не, не будем.
Подеремся ещё.

Offline Ash

« Reply #4384 : Червень 28, 2023, 15:47:59 »
Боюсь що як раз нападникам пох## яка там табличка на дверях. Їх картинка або буква не зупинить якщо вони готові на злочин, а тут якісь правила...
Питання не у табличці, а чому жінки  не люблять, коли чоловіки заходять до їх туалету.
Одесса-это Украина.
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Выдра

• ___
« Reply #4385 : Червень 28, 2023, 15:51:35 »
Питання не у табличці, а чому жінки  не люблять, коли чоловіки заходять до їх туалету.
Ещё и в том, зачем м. прутся в места для женщин.
См. кейс с "женским" кафе в Питере.
Типа чтоб сказать что? Гыгы, тупые бабы, вас никто не собирается обижать?

Offline Ash

« Reply #4386 : Червень 28, 2023, 15:52:43 »
Ещё и в том, зачем м. прутся в места для женщин.
См. кейс с "женским" кафе в Питере.
Типа чтоб сказать что? Гыгы, тупые бабы, вас никто не собирается обижать?
Да, я помню эту историю.
Одесса-это Украина.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #4387 : Червень 28, 2023, 15:54:46 »
А безпека маленької дівчинки з татом, який її муситиме вести у чоловічий, жінок не турбуватиме?
Homo homini felis est.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #4388 : Червень 28, 2023, 15:59:03 »
А безпека маленької дівчинки з татом, який її муситиме вести у чоловічий, жінок не турбуватиме?
Ти знаєш, я от ніколи не чула та не бачила, щоб жінки в такій ситуації обурювались би, що батько зайшов у жіночій туалет щ дівчинкою.

Offline Ash

« Reply #4389 : Червень 28, 2023, 16:02:37 »
А чому він її не веде чоловічого туалету? Тому що вона там щось не теє побачить? Aбо знає, що не зможе її там захистити? Чи ще чомусь?
І  нагадаю тобі, що я відповідала на повідомлення Teagan, у якому  мова йшла про дещо інше.
Одесса-это Украина.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #4390 : Червень 28, 2023, 16:07:23 »
Ти знаєш, я от ніколи не чула та не бачила, щоб жінки в такій ситуації обурювались би, що батько зайшов у жіночій туалет щ дівчинкою.
Тобто аргумент про нападника не так вже й працює.
Насправді, в великих установах роблять позагендерні туалети тільки з кабінками. Вперше я таке побачив в Варшаві в 1997 (велика конференція використовувала приміщення Університету).
Homo homini felis est.

Offline Teagan

« Reply #4391 : Червень 28, 2023, 16:10:55 »

о очiкувано. Навпаки були б замiчанiя.
Ти справді не розумієш - чому?
Відповіси будь ласка на одне запитання:  чи чула ти колись , як жінка напала на чоловіка у чоловічому туалеті? А потім пошукай кількість зворотніх випадків.

Якщо твоэ пояснення чому - це загроза нападу, то злочинцю табличка не завадить зайти до жiночого туалету i напасти. Вiн не буде шукати туалет для трансiв, щоб перевдягнутись в жiнку i напасти.

Я взагалi за окремi унiверсальнi кабiнки для всiх. А такого щоб чоловiкам не можна було взагалi зайти - це тiльки iдiотскi туалети з кабiнками без дверей, якi в моiй школi зробили замicть закритих. Ото вже генiальна архiтектура була.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #4392 : Червень 28, 2023, 16:12:14 »
Тобто аргумент про нападника не так вже й працює.
Мені здається, що в цілому чоловік з дитиною не відчувається нападником.

Offline Teagan

« Reply #4393 : Червень 28, 2023, 16:15:27 »
См. кейс с "женским" кафе в Питере
Кейс на болотах можна не дивиться, бо з ними вже й так все зрозумiло.

Offline Выдра

• ___
« Reply #4394 : Червень 28, 2023, 16:17:45 »
Тем не менее, тред взял новый виток из-за того, что мальчикам "закрывают" входы в женские туалеты. То же самое: "женские" места должны быть доступны для мужчин ну хоть на полшишечки, им же надо.

Offline Teagan

« Reply #4395 : Червень 28, 2023, 16:25:22 »
Тем не менее, тред взял новый виток из-за того, что мальчикам "закрывают" входы в женские туалеты. То же самое: "женские" места должны быть доступны для мужчин ну хоть на полшишечки, им же надо.
Про це нема вiтку. Одна людина написала, двi написали шо пофiг, далi взагалi про iнше пiшло.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #4396 : Червень 28, 2023, 17:33:22 »
До мене пару раз зверталися чоловіки з проханням відвести дівчинку у туалет, в кінотеатрі та ТРЦ.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4397 : Червень 28, 2023, 18:19:25 »
в юнацькі роки дівчата в чоловічих туалетах завжди викликали велике пожвавлення. а з туалетами тоді було взагалі дуже проблематично в центрі й не тільки, на якісь свята в безкоштовну вбиральню потрапити був цілий квест, а орошати навколишні дерева та кущі також був квест, бо мєнти нам нє кєнти.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Охтирка

« Reply #4398 : Червень 28, 2023, 18:46:14 »
Мій перший досвід відвідування громадського туалету був саме коли я гуляла з татом. Підвів до входу і зупинився, я на хвилю замислслася, що відбувається, і без питань пішла сама. Років 7-8 мені було. Туалет, до речі, був стрьомний.
Подруга розповідала, що молодшого брата відправили самого, повернувся під враженням від пісуарів.

Offline Ash

« Reply #4399 : Червень 28, 2023, 20:00:27 »
це загроза нападу, то злочинцю табличка не завадить зайти до жiночого туалету i напасти. Вiн не буде шукати туалет для трансiв, щоб перевдягнутись в жiнку i напасти.
В тебе щось дивне з логикою. Я не в силах її зрозуміти.  Де у твоїх попередніх повідомленнях йде мова про табличку?
Ти насміхаєшься над жінками, які проти того, щоб у жіночий туалет заходили чоловіки. Немовби то якась дурна примха. А не зумовлена простою обережністю поведінка. І це мене обурює. Доки на туалеті написано, що він жіночій,  жінки мають усі права вимагати від чоловіків, щоб вони туди не потикалися. Невже для тебе то дивина?   Коли в нас заведуть сумісні вбиральні для  обоїх статей , тоді в жінок цього права не буде. Чи буде це для жінок корисно та безпечно, я не знаю. На мою думку, ні - при сучасному стані українського суспільства( яке, на превеликий мій жаль, не занадто  у богатьох питаннях, пов'язаних з безпечним простором для жінок, відрізняється від російського). Але  я не експерт у цьому питанні, тому не готова обстоювати своою думку з усією впевненністю.  Час покаже.
Одесса-это Украина.

Offline Eney

« Reply #4400 : Липень 01, 2023, 10:40:25 »
Вважаю, що жінки повинні повстати проти чоловіків і показати хто в домі ґаздиня, а хто: "ооо диви хто прийшов, а ну зняв чоботи, став у кутку і чекай коли покличуть... Носки теж зняв".

Offline Milena

« Reply #4401 : Липень 01, 2023, 11:16:59 »
https://nauka.ua/news/analiz-suspilstv-z-usogo-svitu-sprostuvav-mif-pro-mislivciv-cholovikiv

Аналіз суспільств з усього світу спростував міф про мисливців-чоловіків

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #4402 : Липень 01, 2023, 11:36:16 »
https://nauka.ua/news/analiz-suspilstv-z-usogo-svitu-sprostuvav-mif-pro-mislivciv-cholovikiv

Аналіз суспільств з усього світу спростував міф про мисливців-чоловіків
Чи не запізно відкриття вони зробили? Зараз вважалось (принаймні таку точку зору не раз читав), що жінки брали участь в більш індивідуальних методах полювання (в загонних брали участь всі) коли з'явилась "далекобійна" метальна зброя, як от лук чи праща.  До того жінки були в невигідному положенні, бо звіри їх відчувають на більший відстані (це перевірялось - феромони і все таке).
Лук знівелював це. Тож маємо в греків образ Діани з луком.  :) Але ж з луком, а не з палицею. :sneaky:
Homo homini felis est.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #4403 : Липень 01, 2023, 11:37:22 »
У меня был опыт работы, которая была связана с командировками. Длилось это около года.
К сожалению, в нашем, пока еще, традиционном обществе, женщина, которая оказывается исключительно в мужской среде (купе вагона, гостиница, рабочие встречи, таможня,  поездки), автоматически считается легко доступной. Иначе, зачем ты туда вообще поперлась? как меня спросили. Я и бросила ту работу именно по причине постоянных домоганий, хоть и очень прилично зарабатывала.
Cпойлер
Хотя, конечно, может это у меня вид был блядский. :smilie2:
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4404 : Липень 01, 2023, 11:54:57 »
Феминизм наоборот.  :smilie5:

Цитувати (виділене)
Президент Ирана Эбрахим Раиси отправился в турне по Латинской Америке. Компанию ему составила жена Джамила-Садат Аламолхода. Уже в первой точке назначения — Венесуэле — она успела сделать громкое заявление. Жена президента Ирана назвала работу и учебу формой насилия над женщинами:

«Мы хотим, чтобы женщины оставались женщинами. Почему мы должны быть похожими на мужчин? Почему мы должны учиться, работать или жить как мужчины? Это форма насилия».

Это конечно бред. Но я очень хочу послушать дискуссию между нею и агрессивными феминистками. Это было бы то ещё шоу. ))
https://t.me/BerezaJuice/33609
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #4405 : Липень 01, 2023, 12:16:11 »
Та нашла проблему, жена падишаха.  :smilie5: Пусть каждый живет так, как хочет.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #4406 : Липень 01, 2023, 12:24:27 »
Ой як смішно! Але ви з березою маєте таку можливість, подивиться на сотні вбитих іранських жінок, які намагались боротися за свої права під час іранських бунтів. Отака от вийшла в них "дискусія".

Offline Ash

« Reply #4407 : Липень 01, 2023, 13:08:59 »
У меня был опыт работы, которая была связана с командировками. Длилось это около года.
К сожалению, в нашем, пока еще, традиционном обществе, женщина, которая оказывается исключительно в мужской среде (купе вагона, гостиница, рабочие встречи, таможня,  поездки), автоматически считается легко доступной. Иначе, зачем ты туда вообще поперлась? как меня спросили. Я и бросила ту работу именно по причине постоянных домоганий, хоть и очень прилично зарабатывала.
Cпойлер
Хотя, конечно, может это у меня вид был блядский. :smilie2:
Очень много плюсуюсь.
По поводу спойлера, случайно увидела видеосюжет про выставку,  на которой экспонатами была одежда жертв сексуального насилия. В подавляющем большинстве случаев это совершенно обычная, ни грамма не провокационная одежда. Длинные юбки, блузки без декольте, очень скромные платья, достаточно широкие брюки и футболки. Чтобы спровоцировать насильника, достаточно быть женщиной. Все остальное уже не имеет особого значения.
Одесса-это Украина.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4408 : Липень 01, 2023, 13:40:12 »
Ой як смішно! Але ви з березою маєте таку можливість, подивиться на сотні вбитих іранських жінок, які намагались боротися за свої права під час іранських бунтів. Отака от вийшла в них "дискусія".
Разницу между "феминизмом" и "агрессивным феминизмом" способна увидеть?
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #4409 : Липень 01, 2023, 13:43:37 »
Разницу между "феминизмом" и "агрессивным феминизмом" способна увидеть?
Ну виміряй ступінь"агресивності " за яку вже смішно вбивати і за яку ще ні.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.