Цитата: Охтирка від Лютий 21, 2016, 15:43:17Цитувати (виділене)Цитата: Lilьka від Лютий 21, 2016, 15:39:11Цитата: dlifua від Лютий 21, 2016, 15:15:23у Львові, досить багато російськомовних людей, але думаю частина з них туристи, Це не так. У Львові багато львів"ян, які спілкуються між собою російською.Ага, і Руслана у побуті російською спілкується . От чия ж українська мене дратує, так дратує Охтирка, будеш сміятись, але так і є, вони там на своїх тусовках тільки російською і спілкуються, і Руслана і Вакарчук і Козловський, це кого з львівських виконавців згадав.
Цитувати (виділене)Цитата: Lilьka від Лютий 21, 2016, 15:39:11Цитата: dlifua від Лютий 21, 2016, 15:15:23у Львові, досить багато російськомовних людей, але думаю частина з них туристи, Це не так. У Львові багато львів"ян, які спілкуються між собою російською.Ага, і Руслана у побуті російською спілкується . От чия ж українська мене дратує, так дратує
Цитата: Lilьka від Лютий 21, 2016, 15:39:11Цитата: dlifua від Лютий 21, 2016, 15:15:23у Львові, досить багато російськомовних людей, але думаю частина з них туристи, Це не так. У Львові багато львів"ян, які спілкуються між собою російською.
Цитата: dlifua від Лютий 21, 2016, 15:15:23у Львові, досить багато російськомовних людей, але думаю частина з них туристи, Це не так. У Львові багато львів"ян, які спілкуються між собою російською.
у Львові, досить багато російськомовних людей, але думаю частина з них туристи,
А судді - козли.
Послухайте інтерв'ю цієї американки. Яка молодець.
закарпатський фейсбукCпойлер
Цитата: Daisy від Лютий 25, 2016, 12:23:50А судді - козли. Тамара - коза, а остальные просто заслушались.
Кароліна
Цитата: Daisy від Лютий 25, 2016, 21:17:29КаролінаЯка нах кароліна, куйок вона хуйловська!
Цитата: dlifua від Лютий 25, 2016, 21:40:04Цитата: Daisy від Лютий 25, 2016, 21:17:29КаролінаЯка нах кароліна, куйок вона хуйловська!Повністю згодна і що вона там робить?
Цитата: dlifua від Лютий 25, 2016, 21:40:04Цитата: Daisy від Лютий 25, 2016, 21:17:29КаролінаЯка нах кароліна, куйок вона хуйловська!Сподіваюсь, що це - старий запис? Я б її, сучку, взагалі до нас не впускала, до жодного проєкту. Якщо це нещодавній запис, то це - зрада!
залито на ютуб 17 бер. 2014 р.
Як міста загажені... На згадку від СРСР.
В мене є своє подібне дослідження . В супермаркеті, де я буваю щоденно, встановили автоматичні каси. Перший екран - це вибір мови. Потім автомати досить голосно розмовляють, що далеко чути. Так от. Українську обирають ніяк не менше російської. А, можливо, навіть частіше. Так чому не розмовляють?
Думаю, что достаточно объективной будет статистика колл-центров, например, операторов связи.
А я соромлюсь спількуватися в соцмережах і жодної мови там не використовую.
https://www.pinterest.com/!
Я завжди відповідаю тою мовою, на якій до мене звертаються.
Колись, не так давно, роки зо два, робив як Лілька, зараз тільки українською, причому, на тому кінці дроту частіше почали переходити на українську, ніж колись.
Цитата: Старина Z від Лютий 29, 2016, 14:41:49Думаю, что достаточно объективной будет статистика колл-центров, например, операторов связи.Не думаю, що ця статистика буде об'єктивною. Я завжди відповідаю тою мовою, на якій до мене звертаються. А коли дзвоню сама, то спершу питаю, якою мовою хоче спілкуватись оператор. Частіше це російська.
Цитата: Lilьka від Лютий 29, 2016, 16:44:55Я завжди відповідаю тою мовою, на якій до мене звертаються. Ну і даремно.
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.