Cпойлер
Євген Агапов
20 год
Злоєбучий пост.
-Шановні припижджені агітатори за Українську мову,які несамовито волають про мову окупанта та інші майже сепаратиські речі, я зараз вас зґвалтую у мозок і піду розпинати раба.
--- пост присвячений дауняткам,які свято вірують,що криками -пиши Українською- ти зробиш користі овердохуя для держави. Для клоунів з мозком як у проффесора, поясню просту річ : заборонами ви абсолютно ніхуя не здобудете, це раз. Згадайте краще ,як вам забороняли курити і бухати в дитинстві . Тепер чесно дайте відповідь собі: допомогла заборона батьків ? Я впевнений,шо хуй там.
--- до війни я не працював у сфері будівництва . Але, коли до мене приходив мій підлеглий з дурним питанням ,в мене було правило : підлеглий мав надати мінімум три варіанти вирішення проблеми, інакше підлеглий йшов нахуй . До чого я веду : якщо у клоунів ,які стирають у пил клавіатуру , пишучи -фу,бля ! Мова окупанта ! - спитати :- Як ти вирішувати цю проблему думаєш з мовою окупанта, є якісь ідеї,що можна втілити у життя?- , то 8 із 10 крикунів відповідають у стилі - еееееее....беееее... Нуууууууу...-.
тобто пиздіти , а не таскати мішки і здобувати лайки популістськими гаслами- то є ознакою яєбуякого патріотизму.
--- 25 років всім було абсолютно проєбом на Донбас ,скажем чесно. Мовне питання - було похуй,бо Донбас далеко . Люди виросли ,спілкуючись на мові окупанта. А тепер, бо нас приперло всіх- хуяк ! За 2 роки люди мають навчитися балакати без акценту на Державній мові . Хто не розмовляє на Українській- хуйовий патріот, кремлебот та агент хуйла.
-- але ж шановні, якого хуя у нас 25 років в країні крутились по тв , переважно серіали з хуйлостану ? Де блд був патріотизм ,коли показували по 1+1 - бригаду-,-ментів-,-бідну настю-,бандитський петербург- ? Де були крики -та пішли нахуй зі своїми серіалами на козломордій мові ? Шось я не пам'ятаю жодного пікету у стін на Майдані. Блд,забув- а хто дивився ці всі серіали та передачі на мові окупанта ,невже лише агенти кремля?
-- тих,хто в даний момент спекулює на мовному питанні,особисто я вважаю гіршими сепарами,ніж казламордагаварясчіє їбаньки з Донбасу. Згадайте,з чого починалося захоплення Криму, згадайте з чого починалися події на Донбасі ? все починалось з висмоктаного із пальця мовного питання,якщо ви не забули. Тому ті,хто не може мені продати,пояснити,умовити мене розмовляти на Державній мові , аргументуючи це лише -ти хуйовий патріот- - бовдури ,які розколюють країну навпіл кожен день, щоб задовільнити власне его та підвищити самооцінку. А якщо точніше висловитися- їбучі лицеміри .
-- на початку тексту,я обмовився про мінімум три варіанти вирішення проблеми. На Донбассі вважають балабола гіршим ,ніж ляшко, тому напишу своїх декілька варіантів вирішення мовного питання.
-- 80 % зовнішньої та звукової реклами на тв та радіо- мають бути на Державній мові . Тим , хто виконує це правило- податкові пільги,тим хто не виконує- хуй. Власники бізнесу будуть виконувати правила, згадайте історію з Українським дубляжом у кінотеатрах.
--- Україномовний,розмовляючий без акценту персонал у держустановах . Це можно було зробити за 25 років.
-- персонал та працівники кафе,ресторанів та закладів швидкого харчування +магазини- мають бути Україномовними. Ті заклади,які виконують це правило- мінус 10% від оподаткування . Повірте на слово, що за 10 відсотків,які можно вивести з тіні ,якщо лише навчити продавців та барменів розмовляти Українською- власники бізнесу особисто будуть пиздити кожного працівника ,який базікає ,немов азіров.
-- зараз позбігаються критики,які будуть палко та шалено харкатися жовчю, критикувати три запропонованих мною вирішення мовного питання . У мене до критиків незручні питання: хто голосував за жоппоблок,який підтримує сепарів ? Переселенці не голосували . Може досить лицемірити, а пора щось зробити ?де закони у раді,які забезпечать підтримку Державної мови ? Тільки не треба пиздіти зараз про те ,що не було кого вибрати іншу їбалу. Ви-вибрали владу. Де пакет законів про мову? Блд, крім популістських криків , ви ніхуя ні на що не здатні , аби попиздіти. Заїбали