Автор Тема: Українська політика до 31.12.2016

Offline Leo_need

• Стать: Чоловіча
  • Україна, м.Київ
Re: Українська політика
« Reply #80580 : Листопад 28, 2016, 20:18:08 »
Включила в бессильной злобе заминусовала "наводчика". Шутка.
Я рад, что сумел тебя порадовать )

Offline ТетраМ

• Стать: Жіноча
  • Пропагандист нездорового образца
« Reply #80581 : Листопад 28, 2016, 20:22:19 »
Я рад, что сумел тебя порадовать )
Да ты-то при чем?
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline mxm

• Одесса
« Reply #80582 : Листопад 28, 2016, 20:28:31 »
Кому интересно - тут самые одиозные цитаты.
Ну хотя бы ради этой ржаки таки стоило устраивать этот цирк.

Offline ТетраМ

« Reply #80583 : Листопад 28, 2016, 20:39:08 »
Вот у меня сейчас двойственное послевкусие: с одной стороны - приятно поржать над этим недоумком и еще раз убедиться, насколько оно тупое.
А с другой - как-то не до смеха. Потому что эта мразь спокойно улыбается, пытается шутить и вообще - дышит воздухом и живет.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #80584 : Листопад 28, 2016, 20:40:18 »
Вот у меня сейчас двойственное послевкусие: с одной стороны - приятно поржать над этим недоумком и еще раз убедиться, насколько оно тупое.
А с другой - как-то не до смеха. Потому что эта мразь спокойно улыбается, пытается шутить и вообще - дышит воздухом и живет.

А на местном форуме штатные боты куда-то подевались. Казалось бы, такая оказия - и тишинааа!

Offline mxm

• Одесса
« Reply #80585 : Листопад 28, 2016, 20:44:02 »
На это мы пока все равно не можем повлиять.

Offline Ксанка

• Одесса
« Reply #80586 : Листопад 28, 2016, 20:45:36 »
Пусть живет. Часто смерть лучше, чем жизнь.
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,
Буду жити! Геть думи сумні!

Offline ТетраМ

« Reply #80587 : Листопад 28, 2016, 20:46:54 »
На это мы пока все равно не можем повлиять.
Вот это и злит.

Offline Степанида Ластівченко

« Reply #80588 : Листопад 28, 2016, 20:48:09 »

Предупреждать же надо, чтоб без памперсов не смотрели  :rofl:

Offline ТетраМ

« Reply #80589 : Листопад 28, 2016, 21:20:21 »
Уже в продаже!
Новая методичка для овощных.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #80590 : Листопад 28, 2016, 21:21:20 »
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #80591 : Листопад 28, 2016, 21:28:24 »
Судья так плох? Раз эта курва Лукаш его хвалит?
Тю, ля, а шо?

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #80592 : Листопад 28, 2016, 21:29:54 »
Судья так плох?
Підераст просто, причому у паганому розумінні.
liveinly

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #80593 : Листопад 28, 2016, 21:31:11 »
Возможно, она имела в виду чисто процедурные вопросы, она все таки юрист.

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #80594 : Листопад 28, 2016, 21:33:12 »
она все таки юрист
Это ты тонко подметил. :grin:

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #80595 : Листопад 28, 2016, 21:35:13 »
Это ты тонко подметил
Случайно получилось ))

Offline dlifua

• liveinly
« Reply #80596 : Листопад 28, 2016, 21:48:19 »
она все таки юрист.
Ага, а будєш пиздєть, палучиш дєсять лєт.
liveinly

Offline ТетраМ

« Reply #80597 : Листопад 28, 2016, 22:01:44 »

Offline Охтирка

« Reply #80598 : Листопад 28, 2016, 22:10:15 »
Цитувати (виділене)
Vitalii Chepynoga
3 год. ·

Інсайд-Майдан

Я знаю Льовочкіна достатньо давно. З позитивного боку. З порядочного. Так склалося.

Наприкінці режиму Януковича Льовочкін, як глава адміністрації, був усунутий від прийняття стратегічних рішень.

Чому? Льовочкін – умний, а Янук – ні! Його (Льовочкіна) перестали запрошувать на наради як “неблагонадьожного” десь в останні півроку режиму. То – інтриги, і про це окрема історія. Це я точно знаю. З опита. Була у Янука в останні жосткі дні “Тайна рада” (Стоматолог, Захар, Клюєв, Медведчук, іноді – Портнов). І всьо! Там вони варилися в цьому всьому. Вони вже не відчували країни, і не розуміли – що, де і який там Майдан. Януку доповідали, що все херня, порішаєм… Не порішали чогось…

Всі розмови про те, що Льовочкін розігнав студентів і спровокував революцію – вони конєшно красіві і інтригуючі, але – лажа. Жоден участковий з Троєщини не зміг би виконати жодної команди Льовочкіна без Захарченка і Януковича.

Побиття студентів, наскільки я розумію, - ексцес виконавця! Образно кажучи – обична тупость! Хотіли “батю” йолкою порадувать з утра…

Після побиття студентів Льовочкін подав у відставку. Бо іншого варіанту для нормальних людей не лишалося. Я це вранці тоді прочитав і подумав: знову пізд#’єц Януку. І знову через Майдан…

Я б цього всього, звісно, не писав, бо нашо воно мені. Але трохи обридли теорії заговора…

Десь так…

Цитувати (виділене)
Sergii Ivanov
11 хв. ·

Інсайд-Майдан

Я не знаю Льовочкіна достатньо давно. З позитивного боку. З порядочного. Переконаний, що цій потворі жодна з перелічених чеснот не притаманна. Так склалося.

Сьогодні Овощ дав свідчення щодо причетності Льовочкіна, як глави адміністрації, до побиття студентів на Майдані. Себто, з'явилася цілком законна підстава взяти Львочкіна за тестікули. Проте купа опініон лідерів почали його захищати, і ми нарешті побачили, скільки льовиних консервів закамуфльовано в лавах ніби україноцентричних партій. Не оминула доля ця і знаного в нашому фейсбуці нардепа від БПП Віталія Чепіногу.

Чому? Льовочкін – умний і Чепинога – теж! Але будь-яка консерва має призначення і термін зберігання. Сьогодні Чепінога вскрився чи то вибухнув масованою порцією концентрованого лайна goo.gl/eGR0q0.

Всі розмови про те, що Віталій втомивсь приховувати правду і через три роки вирішив розповісти людям, як було, – вони конєшно красіві і інтригуючі, але – лажа. Жоден участковий з Троєщини в це не повірить.

Цей пост, наскільки я розумію, - ексцес виконавця! Образно кажучи – обична тупость! Хотів Льову порадувать з утра…

Після такого камінг-ауту Чепинога мусить скласти мандат. Бо іншого варіанту для нормальних людей у такій ситуації не лишається. Я це ввечері сьогодні прочитав і подумав: пізд#’єц Чепинозі. І знову через Майдан…

А ще в нього є помічник Збітнєва Оксана Іванівна goo.gl/Wobjnl, колишній начальник управління преси та інформації КМДА часів Попова. Того, що "йолку на крові" 30.11.2013 ставив goo.gl/kUTkZ6. Навіщо вона йому?..

Я б цього всього, звісно, не писав, бо нашо воно мені. Але вже завтра Чепиноги з такою самою легкістю виправдають "Інтер", розстріл Майдану, "рускую вєсну", Медведчука, Овоща, Путіна і Кім Чен Іна, хоча останнній до репресій стосовно Майдану точно жодного відношення не має...

Десь так…

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #80599 : Листопад 28, 2016, 22:11:42 »
Cпойлер
[/URL][/img]
[/spoiler]
Многие их тех кто кричит про доллар по 8 отнюдь бы не расстроились при таком раскладе.
Тю, ля, а шо?

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #80601 : Листопад 29, 2016, 00:04:11 »
Жесть!
Написала в ФБ эту шутку:
Д̲и̲а̲л̲о̲г̲ ̲в̲ ̲а̲э̲р̲о̲п̲о̲р̲т̲у̲ ̲Х̲и̲т̲р̲о̲у̲,̲ ̲Л̲о̲н̲д̲о̲н̲
- Two large caffè rusiano, please.
- Crimea style or Putin style?
- Sorry, what's Crimea style?
- Cold, no milk, no sugar and no water.

Пришел какой-то индус (я так подозреваю) и начал задавать вопросы:
Do you know Crimea? )
There are milk, sugar, water and sun (so hot) ) - and what your "joke" idea? ) Could you explain it?)
May be autors were "britith scientists" )))
(Вы знаете  Крым? Где молоко, сахар, вода и солнце (поэтому жарко) - в чем суть этой шутки? Вы можете это объяснить? Может быть, автора являются "британскими учеными"?)
 :facepalm:

Я ему сказала, что не понять ему, это очень специфический украинский юмор...  :pardon:  :sneaky: :crazy:
И что получила в ответ?
oooo, mysterious ukrainian soul ))) Are "british scientists" ukrainian? )
ООО, эта мистическая украинская душа ))) "Британские ученые" - украинцы?  :facepalm:

Вот так вот живешь на белом свете, живешь, и вдруг прозреваешь!  :yahoo: :yahoo:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline stringenda

« Reply #80602 : Листопад 29, 2016, 01:05:05 »
Жесть!
Написала в ФБ эту шутку:
Д̲и̲а̲л̲о̲г̲ ̲в̲ ̲а̲э̲р̲о̲п̲о̲р̲т̲у̲ ̲Х̲и̲т̲р̲о̲у̲,̲ ̲Л̲о̲н̲д̲о̲н̲
- Two large caffè rusiano, please.
- Crimea style or Putin style?
- Sorry, what's Crimea style?
- Cold, no milk, no sugar and no water.

Пришел какой-то индус (я так подозреваю) и начал задавать вопросы:
Do you know Crimea? )
There are milk, sugar, water and sun (so hot) ) - and what your "joke" idea? ) Could you explain it?)
May be autors were "britith scientists" )))
(Вы знаете  Крым? Где молоко, сахар, вода и солнце (поэтому жарко) - в чем суть этой шутки? Вы можете это объяснить? Может быть, автора являются "британскими учеными"?)
 :facepalm:

Я ему сказала, что не понять ему, это очень специфический украинский юмор...  :pardon:  :sneaky: :crazy:
И что получила в ответ?
ООО, эта мистическая украинская душа ))) "Британские ученые" - украинцы?  :facepalm:

Вот так вот живешь на белом свете, живешь, и вдруг прозреваешь!  :yahoo: :yahoo:

Это не индус, это скорее всего путинобот загримированный под индуса. Особенно характерна его отсылка к британским ученым - это же именно в рашенской прессе всегда муссировалось, какие они идиоты. Так что баньте долбоеба не раздумывая.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #80603 : Листопад 29, 2016, 07:19:32 »
Так что баньте долбоеба не раздумывая
:plusone: Тоже уверена, что это рашабот.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Робин Локсли

• *
« Reply #80604 : Листопад 29, 2016, 08:50:15 »

И что получила в ответ?

Не поспiшайте банити цього троля, спочатку можете вiдповiсти.

No, most of so-called "British scientists" are Russians (like you troll are), because only Russians have so many fake scientists and have a lot of government officials among them. So, saying “British scientists” should be, (and will be) replaced by "New Russian scientists“ or “Putin's scientists”.

Переклад: Ні, більшість так званих "британських вчених" це росіяни (як ти тролю), тому що тільки у росіян так багато фальшивих науковців, та багато урядовців серед них. Так що приказка "Британські вчені" повинна бути (і буде) замінена на "Новi російськi науковцi" або "Науковцi Путіна".
« Останнє редагування: Листопад 29, 2016, 09:00:30 від Робин Локсли »

Offline Eney

« Reply #80605 : Листопад 29, 2016, 09:12:54 »
Цитувати (виділене)
Екс-президент України Віктор Янукович під час відеодопиту збрехав про те, що не спілкувався телефоном у день розстрілів на Майдані з лідером "Українського вибору" Віктором Медведчуком
Ця брехня ставить під сумнів усі його свідчення, заявив у ефірі телеканалу ICTV прокурор ГПУ Олексій Донський, повідомляє "Укрінформ".

"Можна сказати, що Янукович у цю пастку втрапив - що він просто заперечив факт цих розмов (54 телефонні розмови з Віктором Медведчуком з грудня 2013 року по лютий 2014 року, в тому числі в день розстрілів на Майдані 20 лютого 2014 року, - ред.). І в такому випадку, знаючи, що факт цих розмов підтверджений у нас доказами у справі, ми надалі зможемо це суду надати і, таким чином, довести недостовірність його показів", - наголосив він.

Прокурор додав, що ГПУ надасть докази щодо брехні Януковича: "Ми далі надамо докази, які підтверджують, що він конкретно брехав з тих питань, які йому сьогодні ставилися".

При цьому, за словами Донського, допит лідера "Українського вибору" Віктора Медведчука у справі про вбивства на Майдані був дуже детальний, з відеофіксацією, і мав "багато цікавих документів".

"Допит Медведчука вже було проведено у даному кримінальному провадженні (у справі про вбивства на Майдані, - ред.), з відеофіксацією, під час досудового розслідування... Це був допит дуже тривалий, дуже детальний. І там було теж багато цікавих моментів", - заявив він.

Загалом же Донський зазначив, що задача ГПУ - дискредитувати свідчення Януковича під час відеодопиту, ініційованого його адвокатами, була досягнута.

Прокурор також наголосив на тому, що Янукович не є самостійною особистістю і залежить від осіб, які його прихистили на території Росії і керували у подальшому його діями.

Коментуючи питання щодо того, чи не був відеодопит Януковича "спецоперацією Кремля", Донський заявив: "Якщо і було це спецоперацією Кремля - то дуже невдалою".
Як на мене, допит вже можна було закінчувати після брехні про відсутність кримінального минулого.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #80606 : Листопад 29, 2016, 09:24:40 »
Краще не скажеш

Offline Сайонара

« Reply #80607 : Листопад 29, 2016, 09:34:48 »
Судья откровенно куплен. Адвокаты подсудимых настояли на допросе свидетеля, хотя прокуратура была против, и судья удовлетворил иск. И это при том, что еще не все доказательства стороны обвинения рассмотрены! То есть нагло изменен порядок исследования доказательств! Такое в уголовном производстве недопустимо.
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

Offline Milena

« Reply #80608 : Листопад 29, 2016, 10:16:50 »
Судья откровенно куплен. Адвокаты подсудимых настояли на допросе свидетеля, хотя прокуратура была против, и судья удовлетворил иск. И это при том, что еще не все доказательства стороны обвинения рассмотрены! То есть нагло изменен порядок исследования доказательств! Такое в уголовном производстве недопустимо.

Можно обстоятельнее для незнаек уг. производства?
Исследовать доказательства, чтобы получить их все - это процесс, не так ли? И каждый новый свидетель добавляет (или не ...) что-то новое, и если суд идет в открытом режиме, то все могут слушать свидетелей одного за другим, то в чем нарушение? В слишком большой публичности? или в чем? 

Offline Сайонара

« Reply #80609 : Листопад 29, 2016, 11:19:23 »
Можно обстоятельнее для незнаек уг. производства?
Исследовать доказательства, чтобы получить их все - это процесс, не так ли? И каждый новый свидетель добавляет (или не ...) что-то новое, и если суд идет в открытом режиме, то все могут слушать свидетелей одного за другим, то в чем нарушение? В слишком большой публичности? или в чем? 
В соответствии с  УПК, первой представляет доказательства сторона обвинения. После исследования доказательств, представленных стороной обвинения, исследуются доказательства, представленные стороной защиты. Суд или стороны не вправе изменить последовательность представления доказательств, установленную законом. Порядок исследования доказательств оставлен на усмотрение сторон, то есть в каком порядке обвинение, а затем защита вызывают свидетелей, оглашают документы, акты экспертиз, осмотров - это их дело. Но. Первым предоставляет свои доказательства обвинение. А тут первым пошел свидетель защиты.
Еще десять тысяч ведер - и золотой ключик наш

0 Користувачів і 73 Гостей дивляться цю тему.