Отаке от Чепиноги.
Vitalii Chepynoga
21 мин. · отредактировано ·
За жизнь
Шо сі є Верховна Рада на сьогодні? Скучно? - Да! - Не цікаво? - Да! Нахуй не нужно? - Да... Я витрачаю грошей не бензин для під’їзду до парламенту десь так само, як складає моя зарплата, або може даже більше... Але це всіх устраює, лицемір’я рулить... Депутатів не люблять, я в курсі. Навіть ненавидять... Тіпа: а!!! ти прогуляв, сука!!! Навіть такі адекватні люди як Natasha Vlaschenko... Позбавить мандата нємєдлєнно!!! З’явився законопроект: тих хто кнопкодавить - позбавить права на участь у пленарних засіданнях на десять засідань! А повторно - на двадцять!... Якщо цей закон приймуть, - я буду кнопкодавить всігда!!! Смайлик «smile»
Верховна Рада - контрастна! Я втретє депутат, і можу сказати, що за всі часи не було ще такої Ради. Маса молодих дівчат і хлопців з Сорбони і Кембріджу вперемішку з комбатами і козаком Гаврилюком... Гаврилюку - респект, кстаті. Нормальний чувак, на тлі ідіотів від "Бріоні"...
Я в Раду ніколи не просився. Ні в Юлі, ні в Кличка...Ну й не відмовлявся, єслі чесно... Правда, не платив ніколи нічого... В 2006-му мандат коштував 8 млн доларів... Якби в мене було 8 млн доларів - то нахера мені та Верховна Рада?... Смайлик «smile»
Один чувак в тому ж таки 2006-му пропонував мені 8 лямів за відмову від мандату... А потім уже в Раді пропонували 5-ть від Клюєва плюс щомісячне содіржаніє - 20 штук баксів... За перехід в більшість... Чогось не соблазнився... То якісь погані гроші, некрасіві... Але дуже великі... Відмовлятися було тяжко. Дуже тяжко! Зізнаюся Вам... Навіть так: Дуже-Дуже-Дуже Тяжко!!!!!!!
Коли ви бачите в чемодані 5 лямів кешем... Це гіпноз... Встати і піти від цього чемодана майже неможливо...
Не крав, не участвував, не дерібанив... Там і такі є... Правда, небагато
І нащо воно мені все оце нада? - часто мене питають...
Даруйте за пафос, але я в екологічному комітеті...
А коли виїжджаєш з Чорнобаївського району і переїжджаєш в Полтавщину, -там тече річка Сула... Там вода прозора до дна, і муравейники з твій зріст і трава вище твого росту... І там ще чути якісь відголоси Січі і Слави Української... І риби припливають до тебе і беруть хліб з рук, бо вони не так багато бачили людей і вони їм не встигли завдати шкоди, і немає там дач і фазенд, і вітер там гуляє по полю, по Диком Полю...
Можливо тому, я у Раді зараз... Зробить хоч щось... Не для людей (хай вони самі собі роблять)... І не для України, не для нації, бо це пафос... А конкретно - для Сули, для риб, для дерев... Соррі за дурацьку романтику...