Та як сказати. Батьки дружини в захваті від субсидій, хоча ще півроку назад недовірливо фиркали, почувши про них.
Та отож, що як казати.
Про субсідії особисто сказати не можу, бо не отримував. Але неодноразово чув, що люди палять газ безжально та безглуздо, аби тільки використати субсідований об'єм. Я сам всю зиму проходив у хаті у трусах та майці. Це приємно, але ж ми, здається, намагаймося єкономити? Я б краще волів ходити дома у светрі, але витрачати менше.
Тепер щодо свята оптимизму - ну не вставляє мене, коли люди хваляться чужими успіхами:
Первое, в бюджете есть деньги и золото-валютный стабилизационный фонд.
Плюс МВФ, Яресько, та може Гонтарева, мінус дотаційні Крим та Донбас. Що з цього є заслугою Арсенія?
Більш того, тільки-но Арсеній вийобнувся, як відразу стало "мінус МВФ"
Рост доллара остановился.

Це точно Арсеній? Не Гонтарева?
Про газ зі Словаччини писати не буду, бо не дуже в темі. Але маю сумнів, що це виключно Арсенія здобуток. Про субсідії писав вище.
Четвертое, значительное повышение денежных выплат в армии, в полиции, перевооружение армии - это безопасность.
Армія - це Бірюков та волонтерський десант, що протискав ідеї всупереч МО. Арсеній знов вішає собі чужі медалі?
Пятое, строительство новых морских терминалов и повышение экспорта сельхозпродукции. Порт Южный захлебывался в прошлых годах.
Ну йоба, порт Південний та морські термінали - це ж Одеса та клятий Саакашвілі. Яким чином це вже виявилося заслугою Арсенія?
Впервые за последние 10 лет начали ремотрировать дороги. Пример, дорога на Славское в Львовской области.
Ну тобто відремонтували одну дорогу. Якщо це взагалі правда. Багато...
Переоринтация экспорта с России на другие страны.
Знов

Точно Арсеній? Не виробники?
Можливо, насправді без нього всього вищевказанного не було б. Але поки що вигляда, що істерично збирають у купу все, що хоч якось можна об'явити перемогою, і вішають на корону Яценюку, байдуже, хто це зробив насправді. Щось це мені нагадує, не таке давне, зара, зара, о, згадав!
"Если женщина красива
И в постели горяча -
Это личная заслуга
Леонида Ильича!"
От такі залишилися враження від дописів цього підлабузника. І це погано, то му що, вочевідь, враження Яценюк хтів би скласти про себе інше.