геній, б.. (с) Не Лавров
Бєня ще буде доїти державу за послуги онлайн-сервіса.
Я не вірю, що виведення системи управління процесами в окрему структуру було зроблене для того, щоб когось доїти.
По-перше, на відміну від інших великих компаній, керівництво Привата пішло по правильному шляху і почало відкривати багато суміжних сервісів, не тільки згадану платформу Corezoid. Деякі заглохли, деякі підтримуються і розвиваются ("Папка", наприклад), деякі взагалі "волонтерські" — eGov.
По-друге, багато хто не дуже добре уявляє собі, що таке платформи типу цієї Corezoid. Я вважаю, що це була спроба вийти на ринок middleware (не плутати з назвою одноіменної компанії з Делаверу, але назва символічна і була вибрана, мабуть, не випадково). В банківських справах я дилетант, а от щодо систем по управлінню бізнес-процессами (без прив'язки до банків, взагалі) можу дещо розповісти, якщо цікаво.
Отже, не дивно, що акціонери або керівництво не хотіло і не хоче віддавати разом з Приватбанком свої суміжні бізнеси. До речі, для багатьох з них це буде означати неминучу смерть, тому що, думаю, більшість з них неприбуткові наразі.