Автор Тема: Политика в США

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: Политика в США
« Reply #18090 : Листопад 14, 2024, 12:48:31 »
в Китаю трильйон баксів профіцит торговий та ЗВР 3,3 трлн. про що ти кажеш, куди підштовхнути? вони можуть повністю заавтономитися при бажанні і так жити 100 років, купуючи за золото те, що раптом не зможуть виробити, США це чверть їх імпорта, ЄС ще чверть, повністю ці 50% ніколи не випадуть. за рахунок цього Китай впевнений в своїй силі спокійно забрати Тайвань. бо простіше буде нагодувати народ перемогою, тому що економіка в них дійсно зкосойоблена і рости як вони росли раніше вони не можуть. але до повернення полювання на горобців дуже далеко.
Якшо в Китаї все так зашибісь шо вони навіть не відчуюють втрату європейського і штатівського ринку то нашо когось годувати перемогою?
я наче чітко написав - не зашибісь, з голоду подихати не будуть, але й рости не зможуть. і так би вони й сиділи собі спокійно, потихесеньку розширюючи вплив, та Трамп буде каталізатором. по-перше економіка почне просідати, по-друге обличчя треба тримати.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18091 : Листопад 14, 2024, 14:26:08 »
в Твіттері взагалі дикуха твориться, почалися полювання вже відкриті. республіканка, член Сенатського комітету пише в Тві, що Габбард це небезпека та загроза національній безпеці - 90% коментів - Габбард бойовий офіцер, а ти гівно з ЦРУ пороху не нюхавше. ну це як Ківу було б призначити головою ГУР. теж бойовий офіцер. кароч пізда тим Штатам, друге пришестя вони не переживуть.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Одеса
« Reply #18092 : Листопад 14, 2024, 14:44:07 »
А мені прям всьо нравіца. Якщо змиритися з тим, що світові пизда, то цей блядський цирк, як частина апокаліптичного перфомансу, навіть захоплює. Правда, на відстані, хочаб з Юпітера, спостерігати було б значно спокійніше  :smilie5:
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18093 : Листопад 14, 2024, 15:00:37 »
А мені прям всьо нравіца. Якщо змиритися з тим, що світові пизда, то цей блядський цирк, як частина апокаліптичного перфомансу, навіть захоплює. Правда, на відстані, хочаб з Юпітера, спостерігати було б значно спокійніше  :smilie5:
якби не дитина, то на якомусь етапі я б точно закупив пару цистерн Мартелю та спостерігав за всим, читаючи гарні книжки в очікуванні фіналу та посміюючись.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #18094 : Листопад 14, 2024, 15:42:48 »
якби не дитина, то на якомусь етапі я б точно закупив пару цистерн Мартелю та спостерігав за всим, читаючи гарні книжки в очікуванні фіналу та посміюючись.

Ну ми все одно й зараз спостерігаємо, як світ котиться в ту саму, тільки ані Мартелю, ані гарних книжок. Потім буде як в анекдоті про молоду та стару - смотрі, пожалєєш (с) )

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18095 : Листопад 14, 2024, 15:43:59 »

Ну ми все одно й зараз спостерігаємо, як світ котиться в ту саму, тільки ані Мартелю, ані гарних книжок. Потім буде як в анекдоті про молоду та стару - смотрі, пожалєєш )

нє ну чо ти, все є :lol2:

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #18096 : Листопад 14, 2024, 15:45:11 »
нє ну чо ти, все є :lol2:

Ну диви мені! Щоб все було, перевірю!  8)

Offline Teagan

« Reply #18097 : Листопад 14, 2024, 15:47:24 »
Дитині теж можна гарні книжки. До Мартеля правда краще підрости, але ще декілька років точно є.

Offline Eney

« Reply #18098 : Листопад 14, 2024, 16:52:38 »
Якщо шо, то свиню шмалитимо будемо прямо перед трампівським маєтком.

https://twitter.com/hamulator/status/1856983171339817273

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18099 : Листопад 14, 2024, 17:26:17 »

"На посаді Держсекретаря я щодня працюватиму над реалізацією його зовнішньополітичного порядку денного. Під керівництвом президента Трампа ми будемо забезпечувати мир через силу і завжди ставити інтереси американців та Америки понад усе"
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18100 : Листопад 14, 2024, 17:50:47 »
Якщо шо, то свиню шмалитимо будемо прямо перед трампівським маєтком.

в нас дуже багато операторів дронів. якшо шо, то ми всіх знаємо та пам'ятаємо.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18101 : Листопад 14, 2024, 18:00:23 »

"На посаді Держсекретаря я щодня працюватиму над реалізацією його зовнішньополітичного порядку денного. Під керівництвом президента Трампа ми будемо забезпечувати мир через силу і завжди ставити інтереси американців та Америки понад усе"

Ірану точнісінько пізда. а от з расєєю навпаки буде, якщо Хуйло нічого не вчудить. єдина надія, що бункерний щось таки вчадить прямо по відношенню до Трампа.

Offline Rumor

« Reply #18102 : Листопад 14, 2024, 18:03:19 »
Deutschland ueber alles было уже. Еще один взялся косплеить.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18103 : Листопад 14, 2024, 18:03:44 »
до речі, Зєля б з якоюсь мініатюрою поїхав до Трампа, стендап там якийсь. Трамп любить, коли до нього з повагою. в Зє раніше дуже гарно виходило про дядя Вова, забери нас отсюда, я пам'ятаю, можна буде трохи переробити.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18104 : Листопад 14, 2024, 18:07:02 »
я от не знаю, насправді, що круче, проголосувати за двічі судимого урку, чи за людину, яка обанкротила власне казіно? :weep: :lol2:

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18105 : Листопад 14, 2024, 18:10:48 »
єдина надія, що бункерний щось таки вчадить прямо по відношенню до Трампа.
От і я на це сподіваюсь.
І щоб нелох чогось не утнув.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #18106 : Листопад 14, 2024, 18:25:13 »
я от не знаю, насправді, що круче, проголосувати за двічі судимого урку, чи за людину, яка обанкротила власне казіно? :weep: :lol2:
Він і на горілці (Trump називалася, звичайно) прогорів.  :sneaky:
Homo homini felis est.

Offline Крижинка

• США
« Reply #18107 : Листопад 14, 2024, 21:12:59 »
Щось тред про ядерну паніку та жратву був спокійніший за цей   :crazy::grin:

Offline Rumor

« Reply #18108 : Листопад 14, 2024, 23:23:35 »
Robert J. F. Kennedy, как министр здравоохранения. Автор "Билл Гейтс, фармаиндустртя и глобальная  война против здоровья и демократии".

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #18109 : Листопад 15, 2024, 05:30:36 »
Треба буде передивитися Dont Look Up.
Ага. Там Трампу лише гендер змінили та омолодили трохи.  :crazy:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18110 : Листопад 15, 2024, 06:54:47 »
Robert J. F. Kennedy, как министр здравоохранения. Автор "Билл Гейтс, фармаиндустртя и глобальная  война против здоровья и демократии".

Це не єдина його чеснота. Від нього навіть хробаки дохнуть.
Раніше в ЗМІ:
Цитувати (виділене)
У мозку незалежного кандидата у президенти США Роберта Кеннеді-молодшого виявили мертвого хробака, який ймовірно з’їв частину його мозку. Про це у середу, 8 травня, повідомляє New York Times.

Видання зазначає, що про це він особисто заявляв близько десяти років тому під час розлучення із дружиною. Так, у 2012 році Кеннеді сказав адвокатам, що хірург у Нью-Йоркській пресвітеріанській лікарні провів діагностику його мозку через проблеми із пам’яттю та запамороченням. За його словами, хірург вважає, що проблема "виникла через хробака, який проник у мій мозок і з’їв його частину, а потім помер".

"Очевидно, у мене є когнітивні проблеми… У мене втрата короткочасної пам’яті, і у мене є втрата довготривалої пам’яті, яка впливає на мене", - говорив тоді Кеннеді.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #18111 : Листопад 15, 2024, 06:56:41 »
Цитувати (виділене)
Майже постійна присутність мільярдера Ілона Маска в резиденції новообраного президента США Дональда Трампа у Флориді протягом тижня після дня виборів почала дратувати людей, які перебувають у найближчому оточенні республіканця. Про це повідомило NBC News із посиланням на неназваних співрозмовників, обізнаних у цьому питанні.

Двоє співрозмовників розповіли, що бізнесмен був настільки агресивним у просуванні своїх поглядів щодо другого терміну Трампа, що наступає на п’яти команді перехідного періоду і, можливо, зловживає гостинністю в Мар-а-Лаго. Вони вважають, що Маск переходить межі своєї ролі в процесі переходу влади до республіканця.

"Він [Маск] поводиться так, ніби він співпрезидент, і дбає про те, щоб усі це знали <…> Він намагається змусити президента Трампа відчути себе зобов’язаним йому. А президент нікому не винен", – додав один зі співрозмовників.

Мільярдер на запит про коментарі не відповів, зазначили журналісти.

Offline Rumor

« Reply #18112 : Листопад 15, 2024, 08:19:57 »
На Самоа медсестры прививали детей от кори, разводили порошок вакцины в воде. Перепутали  воду с мышечным релаксантом, двое детей умерли. Было известно, почему. Этот Роберт Кеннеди приехал на Самоа и рассказывал там про вакцины, убивающие детей. Уровень привитости от кори упал с 70 до 30%, последовала эпидемия, 83 человека умерли.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #18113 : Листопад 15, 2024, 09:09:29 »
США прекратят разработку лекарств и исследования инфекционных болезней как минимум на 8 лет - об этом заявил будущий министр здравоохранения США в Администрации Трампа Роберт Кеннеди-мл.

«Как только я приду, в первую же неделю я всем объявлю, что мы делаем перерыв в разработке лекарств и исследовании инфекционных болезней, небольшой перерывчик, лет на 8, и займемся хроническими болезнями», заявил Кеннеди-мл.

Вот тут, тайм-код 4:15

https://www.youtube.com/watch?v=CfQHeDEn3_A

Offline Крижинка

• США
« Reply #18114 : Листопад 15, 2024, 09:11:29 »
Дарма цю тварюку хробак не доїв  :smilie9:

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #18115 : Листопад 15, 2024, 09:19:12 »
Антипрививочники кардинально отличаются от адептов других дебильных теорий заговора тем, что у них буквально руки в крови. Они непосредственно ответственны за смерти многих тысяч людей.

Я всегда пытаюсь находить что-то смешное в происходящем, но это становится все труднее.

Offline Rumor

« Reply #18116 : Листопад 15, 2024, 09:38:40 »
США прекратят разработку лекарств и исследования инфекционных болезней как минимум на 8 лет - об этом заявил будущий министр здравоохранения США в Администрации Трампа Роберт Кеннеди-мл.
На фоне ползущего от коров к людям нового вируса идея надежная.

Offline Eney

« Reply #18117 : Листопад 15, 2024, 09:44:02 »
Я так розумію, перші чотири роки цей Кені буде міністром, а інші вже президентом. Інших варіантів такої впевненості в воїх силах я не бачу. Нє, ну є ще розрахунок на червяків, які таки доїдять його мозок, але то таке.

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #18118 : Листопад 15, 2024, 11:36:14 »
Цитувати (виділене)
Письменник Стівен Кінг заявив про свій вихід із соцмережі Х.
77-річний король жахів пояснив це токсичною атмосферою на платформі, повідомило DailyMail.
 «Я залишаю Twitter. Намагався залишитися, але атмосфера стала занадто токсичною. Слідкуйте за мною в Threads, якщо хочете», — написав він.
Напередодні автор розвіяв чутки, нібито він назвав Маска «першою леді Трампа», й той вигнав його із платформи.

Offline Teagan

« Reply #18119 : Листопад 15, 2024, 12:35:49 »
Ну от я теж дуже зла. І мене вибішує оце дивіться які ми класні, допомагаєм вам в останній місяць. А якби перемогли на виборах то так би і далі тримали біля серця цю аппрувнуту допомогу?

Швець
Пентагон повідомляє, що буде надсилати пакет військової допомоги Україні кожного тижня, щоб встигнути передати все до інавгурації Трампа.

Я звісно дуже дякую.

АЛЕ ЩО БЛД ЗАВАЖАЛО ПЕНТАГОНУ ПЕРЕДАТИ ВСЮ ЦЮ ЗБРОЮ РАНІШЕ?

Наприклад на початку року цього року? Що саме заважало передати це влітку? На початку осені? Не скажеш жеж, що військова продукція не була вироблена. Бо передавати вирішили швидко після програшу на виборах. А програші на виборах на виробничі цикли заводів не впливають.

І не скажеш, що то у резерві лежало, бо якісь дивні резерви, що їх закидувати треба вагонами зараз у свинячий голос. І виходить це був резерв не про всяк випадок, а резерв для програшу на виборах.

І там третина суми бухгалтерська переоцінка, тому ні про які фіскальні роки казати понту нема. І склад палат Конгресу той самий, що на початку року.

І не сказати що логістичні проблеми заважали, і тому не могли передати раніше. Бо тепер ось кожен тижень будут возити і нічо, нема сумнівів що логістика витримає.

І не сказати, що ризик ескалації був. Бо ось тепер передають, і шо там з ескалацією пацани?

Так, звісно, нам ніхто нічого не винен.

Але факт є факт. Ця зброя була. Її могли передати раніше. Нічого б від цього не сталося. І нічого так зробити не заважало.

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.