тепер дуже проста аналітика від мене. мамкіни економісти та політики Трамп, Макс, та Харірамасвамі, які кажуть ніяких більше війн, піднімемо економіку і все таке, своїми діями щодо торгівельної війни з Китаєм та блокадою Ірану максимально наблизять початок ВВІІІ. тут вже не залишається інших варіантів, тож несемось.
причому, це розуміння вже є у всіх сторін, крім США, які не готові до війни.
Президент Ирана Масуд Пезешкиан заявил, что Иран, в конце концов, столкнется с США в открытом противостоянии.
«Я думаю, что даже в отношении Америки, хотим мы того или нет, мы в конце концов столкнемся с этим государством на региональной и международной аренах, и лучше обладать этими аренами первыми (обладать инициативой)», — подчеркнул Пезешкиан.
Он также заявил, что Иран стремится к миру с европейскими государствами и развитию отношений, но этому постоянно препятствует Израиль, строя различные козни.
«Наши переговоры с европейскими странами продолжаются, но Израиль постоянно пытается сорвать и усложнить эти вопросы», — отметил президент Ирана.
Пезешкиан добавил, что развитие отношений между Ираном, Китаем и Россией также продолжается, и Тегеран прикладывает все усилия, чтобы устранить препятствия на пути реализации соглашений между этими государствами.
Китай, по его словам, заинтересован в более активной реализации инфраструктурных и строительных проектов в Иране, а с Россией серьезно прорабатываются вопросы расширения и достройки транзитных линий и газопроводов.
@yigal_levin
Як результат трильйон профіциту і величезна торгівельна війна попереду.
І не сказати, що Китай до тієї війни готовий. Звісно Китай веде там якісь власні антидемпінгові розслідування про закупівлю ресурсів та їжі. Китаю є чим відповісти. Для прикладу, позиція німецьких автовиробників, які продають 25% своїх автомобілів у Китай, також тисне на можливість торгівельної війни ЄС з Китаєм, принаймні на авторинку.
Тим не менш попереду величезна торгівельна війна, і як там Китай буде розвивати свій внутрішній ринок за умов того, що цифровий концтабір все ще не працює у плановому режимі та попереду тривала депопуляція, не дуже зрозуміло.
А що роблять авторитарні режими у випадку коли в економіці проблеми, які невідомо як вирішувати? Ага. Ту саму малєнькую побєдоносную війну.
Ось така фігня, малята.
https://t.me/readshvets/2392