Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Online Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14370 : Серпень 25, 2026, 14:24:31 »
А нам своє робить.

Краснодарський край - внаслідок атаки горить Афіпський НПЗ , найбільший у краї.
Ростовська обл. - зазнав пошкоджень  і призупинив роботу Новошахтинськийй НПЗ (вже не вперше).
Амурський край - горить російсько-китайський газохімічний комплекс, який знаходиться ще на етапі пусконалагодження. Вибухи, загинули 5 осіб, ще 132 постраждали. Ну не знаю, не знаю...
І Казахстан туди ж! В Атирауській області загорівся Атирауський нафтопереробний завод — один із трьох найбільших НПЗ Казахстану потужністю 5,5 млн тонн на рік.За даними підприємства, загорівся нафтошлам у відстійнику механічних очисних споруд. Та шож такоє? Не може ж бути, що з-за угоди про переробку російського нафтового конденсату?

Ще цікавіше. До Москви на військово -транспортному літаку США прибув директор Центрального розвідувального управління Джон Реткліфф. З ким глава ЦРУ планує зустрічатися в російській столиці та які теми можуть обговорюватися, наразі невідомо. Був недовго. Офіційно- контакти між спецслужбами
« Останнє редагування: Вчора в 07:55:07 від Солоха »

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Фаєршоу на біс
Нижегородська обл., Кстово - знову горить найбільший НПЗ "Лукойла". Черги за бензином меншими не стануть.
Тамбовська обл., Котовськ -  один з ключових складів WB, масована пожежа та вибухи,   повторно.

А в Словаччині не загорілося.25 серпня словацька поліція затримала трьох іноземних громадян за підозрою у змові з метою підпалу заводу Skyeton, що належить Україні та виробляє сучасні безпілотники.

ТОТ АР Крим: У Качі вночі уражено РЛС «Каста», У Чорноморському -ретранслятор БпЛА «Герань»/«Гербера».у Первомайському- ремонтно-відновлювальну базу, в Новоіванівці  - склад МТЗ,  у  Старому Криму - склади боєприпасів.
Луганськ та область- уражено навчальний центр БпЛА противника та склади МТЗ у Причепилівці..
Донеччина - горять склади ПММ та МТЗ у Своболному та Великій Новосілці.

« Останнє редагування: Вчора в 13:20:28 від Солоха »

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
26 серпня російська армія атакувала об’єкти “Газорозподільних мереж України”. Внаслідок обстрілу пошкоджено газорозподільну  інфраструктуру компанії на Чернігівщині, а на Харківщини під  удар потрапила аварійна бригада.
У Дніпропетровській області російські війська атакували дроном  автомобіль, у якому їхали працівники шахт ДТЕК. Двоє працівників компанії загинули
Запоріжжя атака безпілотником. Внаслідок удару по нежитловій будівлі постраждали троє людей.
Вранці того ж дня безпілотник атакував житловий район Чернігова, загинули 39-річна жінка та її 4-річна донька. Також 14-річна дитина  отримала травми і була госпіталізована. Після повторної атаки було пошкоджене складське приміщення,  1 постраждаий.
Будівля редакції газети «Вісті» постраждала вранці 26 серпня Слов’янськ -авіаудар по центру, руйнувань зазнала будівля редакції газети «Вісті».  Також наносилися удари по евакуаційних шляхах
 Рогань Харківського району влучання по території цивільного підприємства ,3 постраждалих.

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14373 : Сьогодні в 08:21:31 »
Нічні обстріли ворога, підсумки:
▪️ Київ- уламки впали у дворі житлового будинку в Подільському районі та на території навчального закладу в Шевченківському районі.
▪️ Кривий Ріг - атаковано промислове підприємство двома балістичними ракетами. Поранено дві людини.
▪️ Одеса - удари протягом ночі. Пошкоджено інфраструктуру, навчальний заклад та багатоповерхівку.
▪️ Запоріжжя - вибухи, аошкоджено авто та кілька будівель.3 постраждадиї.
▪️ Роменська громада на Сумщині. Удар по житловому будинку загинула жінка, ще 4 постраждалих.

vadimhl, Солоха і 5 Гостей дивляться цю тему.