Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Бєлгород-  внаслідок удару пошкоджена Мічурінська ТЕЦ. У місті перебої з постачанням електрики та води.

Крим -  пожежі на 5 електростанціях: ПС 110/35/10 кВ "Білогірськ",  повторно ПС 220/35/10 кВ "Мар'янівка" у Курманському (Красногвардійскому) ) районС 110/35/10 кВ "Старий Крим",вузлова ПС "Джанкой" 330 кВ, яка використовується, зокрема, для забезпечення електрикою російських військових об'єктів, і ПС 35/10 кВ "Заміська", яка забезпечує електроенергією військовий аеродром "Джанкой", біля якого вона знаходиться, ймовірно йПС 110 кВ "Саки"( вибухи в Сакському районі лунали після півночі).

На аеродромі «Саки» уражено сім ангарів зі зберігання авіаційної техніки, за попередньою інформацією, знищено або пошкоджено щонайменше сім літаків. Також на  військовому аеродромі «Гвардійське» уражено два ангари, в яких зберігалися БпЛА та авіаційне обладнання.
« Останнє редагування: Вчора в 17:36:10 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14221 : Сьогодні в 11:34:16 »
Станом на початок липня 2026 року внаслідок системних атак Сил оборони було виведено з ладу 42,74% від загальної проєктної потужності нафтопереробки рф — Генштаб

СПб - атака БПЛА, уламки ліквідованих дронів впали на території порту Висоцьк – одного з найважливіших морських хабів РФ у східній частині Балтійського моря. В порту зафіксовано масові влучання, горить стратегічний нафтовий термінал.

Крим -  зафіксовано ураження поромного терміналу "Крим" та інших об'єктів. Рух "АТЕШ" повідомив про прильоти по військовому аеродрому в Джанкої, щонайменше 7 ворожих літаків були пошкоджені або знищені.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14222 : Сьогодні в 11:47:40 »
Терор загарбників триває
Запоріжжя - атаки нон-стоп. Знову будівля облдержадміністрації, знову м'ясокомбінат (суттєві руйнування, велика пожежа, зупинка виробництва), багатоповерхівка, приватні будинки, гуртожиток для переселенців, автомобілі.  Кількість постраждалих уточнюється. Увечері - удар по автоянці, багато автомобілів палає, є постраждалі. Зазнала пошкоджень  найстаріша школа міста, побудована ще менонітами, пам'ятник архітектури.
Дніпро - атака на приватне підприємство.
Херсонщина - удар по птахофабриці, одній з найбільших у Європі.
Полтавщина - атака на підприємство Нафтогазу.
Суми - нічна атака КАБ по центру, зруйнована багатоповерхівка та магазин. 4 загиблих, в т.ч. дитина, 20 постраждалих.
Харків - удар реактивного шахеда по торговому центру Слобідського района, пожежа
« Останнє редагування: Сьогодні в 20:13:06 від Солоха »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.