Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14190 : Червень 20, 2026, 06:43:26 »
Харків - атака КАБ на Холодногірський район, зруйновано 2поверховий житловий будинок.Постраждали  8 людей, в т.ч. дитина, під завалами можуть бути ще люди.
Тростянець - друга за рік атака на  підприємство Mondelez, 2 постраждалих. І чого у орків така ненависть до солодкого?
Запоріжжя - внаслідок ранкової атаки 12 житлових будинків пошкоджено через удари у Космічному та Шевченківському районах. ввечері - удари КАБами по Дніпровській ГЕС та мостах у Запоріжжі. 4 людей загинули і щонайменше шестеро — поранені внаслідок атаки на місто. Під завалами є люди. Рух греблею і одним з мостів ускладнено. Постраждали приватні будинки на Хортиці
« Останнє редагування: Червень 20, 2026, 19:31:25 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14191 : Червень 21, 2026, 09:48:19 »
У ніч на 21 червняБПЛА атакували порт у Керчі в тимчасово окупованому Криму та порт “Кавказ” у Краснодарському краї РФ, унаслідок чого на об’єктах виникли пожежі.
Також ССО уразили  Тюменський НПЗ, що за понад 2000 км від України.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14192 : Червень 21, 2026, 10:01:23 »
Протягом минулої ночі  був здійснений повітряний напад на Україну: Іскандер-М/С-400, 2 “Кинджали” та 105 ударних дрон
ів Shahed (в т.ч. реактивними), Гербера, Італмас, баражуючими боєприпасами "Бандероль" та дронами-імітаторами типу “Пародія”.
Молнія» влучила у 12-поверховий житловий будинок у Київському районі Харкова, вибито вікна, постраждалих немає.
Масовані удари по цивільній та промисловій інфраструктурі Полтавської та Кіровоградської областей.  Пожежі на декількох локаціях.
На Полтавщині з2 загиблих, 14 постраждалих, в тому числі 2 дітей.

Під Шосткою повторно було обстріляно команду рятувальників, що ліквідувала наслідки попередньої атаки. Люди встигли укритися, автомобіль згорів.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #14193 : Червень 21, 2026, 17:21:11 »
Шановні Піквікі, дякуючи вам вдалось обладнати затишний медпункт для потреб нашого корпусу. Також вистачило грошей на детектор дронів Щезник і деякі ліки. Але тепер виникла потреба відремонтувати ходову нашого автомобіля швидкої допомоги Рено Мастер. Це необхідно для своєчасної евакуації наших бійців.  Ціль: 30.000 грн. Картка 4441111144641069. Отримувач Двадненко Дмитро.
Тю, ля, а шо?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14194 : Червень 22, 2026, 09:38:32 »
У ніч на  22 червня, дрони атакували  Армянськ та Таврійську ТЕС. Виникли пожежі  біля залізничної станції і у будівлі прикордонної служби російської ФСБ.
На Москву- відбулась атака понад 60 безпілотників, Шереметьєво та Домодєдово призупигили роботу. Уражено центр космічного зв’язку «Дубна» в Московській області РФ,
Сьогодн підрозділи ПС ЗСУ високоточними  крилатими ракетами повітряного базування завдали ударів по підприємству з виробництва компонентів російських ракет у місті Воронеж.
Нанесено удар по автомобільному мосту в районі Василівки Запорізької області, який є  ключовим для переміщення військ та забезпечення російської армії.
« Останнє редагування: Червень 22, 2026, 14:42:19 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14195 : Червень 22, 2026, 09:53:13 »
Нічні атаки раші на Одещину, Харків, Запоріжжя, Глухів і Балаклію.

Запоріжжя - атаки продовжуються  звечора і до поточного моменту. Зруйнована  АЗС, удар і пожежа по приватному будинку, пошкоджена багатоповерхівка і нежитловаспоруда. 1 жінка загинула у вогні, 3 постраждалих, в т.ч. діти
Харків - влучання в багатоповерхівку у Шевченківському районі міста, пожежа.
В Одеському районі - удар "Іскандера" по території сільськогосподарського підприємства, атаки загорілися автотехніка та паливні ємності, зруйновано складське приміщення.1 людина загинула, 3 дістали поранення.
У Глухові на Сумщині - атаки на житловий сектор містаБвлучання у п'ятиповерхівку та приватний сектор, де виникла пожежа. Поранена 14річна дівчинка.
 Балаклія Харківської області- уражене непрацююче цивільне підприємств, пожежа.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14196 : Червень 23, 2026, 09:16:38 »
Гарячі кримськи ночі тривають. Пожежі неподалік Джанкоя в районі мосту через Північно-Кримський канал та в Керчі біля ТЕЦ в Аршинцевому, на електропідстанції в Радянському районі та нафтотерміналах у Керчі й порту "Кавказ".
На Арабатській стрілці та в районі Генічеська повідомляється про ураження місць розташування російських військових між Генічеською Гіркою та Щасливцевим – у зоні туристичної забудови.
На додаток аток у Севастополі землетруси - не сильні, але багато (19 за минулий день). І природне диво - торнадо у Свердловській області знищив заправку у с. Кушва.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14197 : Червень 23, 2026, 09:28:21 »
У ніч на 23 червня росіяни атакували Україну 135 дронами типу Shahed, «Гербера», «Італмас» та дронами-імітаторами типу «Пародія».
Запоріжжя та область - постійні атаки. ввечері удар по АЗС, пожежа, постраждали будики неподалік. Ранок - атака КАБ, займання, зруйнована приватна автостоянка, пошкоджені будинки.
Суми - влучання на 3х локаціях, пошкоджено автобус, 3 постраждалих.
Масовані атаки по енергоструктурі та забулівлі на Миколаївщині, Дніпропетровщині та ін. регіонах.
В результаті російської атаки на узбережжя міста Одеса на пляжі Отради загинула 26-річна жінка, а 39-річний чоловік отримав поранення.
« Останнє редагування: Червень 23, 2026, 14:29:48 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14198 : Червень 24, 2026, 07:51:33 »
Острів Крим знову атакований безпілотниками, влучання у Балаклавську ТЕС, у військовий табір поблизу Керчі та в районі аеродрому "Гвардійське". Блекаут у Севастополі та у центральній частині Криму.
Оренбург - атака дронів на ГПЗ, пожежа
« Останнє редагування: Червень 24, 2026, 08:30:49 від Солоха »

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #14199 : Червень 24, 2026, 11:09:50 »
Дуже дякую всім, хто відкликнувся. Збір поки що не закритий.
Тю, ля, а шо?

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #14200 : Червень 24, 2026, 20:55:17 »
Дуже дякую всім, хто відкликнувся. Збір поки що не закритий.
:plusone:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14201 : Червень 25, 2026, 07:55:01 »
У ніч на 25 червня окупований Крим атакували безпілотники, вибухи чули в багатьох районах. Повідомляють про удари по Таврійській ТЕС та тимчасові перебої зі світлом у Сімферополі.

У станиці Полтавській Краснодарського краю росії під ударом опинилася нафтобаза, внаслідок чого горять три резервуари з паливом.
« Останнє редагування: Червень 25, 2026, 16:37:03 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14202 : Червень 25, 2026, 08:25:00 »
Атаки по Україні тривають.

Запоріжжя - масовані атаки по місту та області. В основному атаки на АЗС (ранком ще одноі на Пісках), є розпорядження про захист їх антидроновими сітками. Вчора - удар КАБ по Центральному пляжу. Хоча офіційно є заборона на відвідування таких місць, люди там все ж таки бувають. 10 поранених, в т.ч. 3 підлітків. Сьогодні ранком -удар по локомотивах на залізничному мосту біля промислової зони, загинув помічник машиніста. Через годину - удар по автопідприємству, згоріла вантажівки.
Сумщина - 47 обстрілів 34 населених пунктів Сумської області, руйнування житлових будинків та АЗС. Поранення отримали 20 мирних жителів, серед яких четверо дітей.
Полтавщина - атака та пожежа на промисловому підприємстві.
« Останнє редагування: Червень 25, 2026, 14:22:51 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Вночі рашисти знову  били по низці регіонів України

Київ - поджежа на складах Дарницького району, 2 постраждалих.
В Запоріжжі  ворог вдарив по приватному будинку. Сталась пожежа. Внаслідок удару постраждала жінка. Вдень удар по історичному центру міста, сильна пожежа. Понівечені складські приміщення, офісна будівля, пошкоджені вікна, фасади, покрівлі прилеглих будинків. Зайнялися автівки. 6 поранених. Атаки тривають.
В Сумах атака дрона на 9поверхівку, пожежа на даху.
На Одещині(Вілківська громада) внаслідок атак по енергетичній та цивільній структурі пожежі, часткове зникнення світл.
Попідприємствах  Кременчуга було завдано комбінованого удару,сталось відключення електроенергії.
« Останнє редагування: Вчора в 14:18:52 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
У ніч на , 26 червня, безпілотники атакували хімічний завод «Азот» у місті Новомосковськ Тульської області Росії, було пошкоджено аміакопровід, а також лінію електропередач. Крім того, у Щекінському районі через падіння уламків  пошкоджено приватний будинок, постраждала жінка.
Москва та область - масована атака безпілотників. Про наслідки поки що офіційних повідомлень немає
СБУ провели  успішну операцю в Керчі. На території суднобудівного заводу "Затока"були нанесені удари по кабельних кораблях проєкту 15310 "Волга" та "Вятка", призначених для розгортання системи гідроакустичного спостереження "Гармонія" для підводної військової розвідки і встановлення  неконтактних мін для ураження кораблів, підводних трубопроводів, кабелів та інших об'єктів критичної інфраструктури. Вартість кожного з цих суден становить сотні мільйонів доларів. Також відбувся удар по вантажопасажирському порому "Петропавловськ", готовність якого становила 96%. Виникла масштабна пожежа. Крім того, уражено  озброєння та радіолокаційну станцію зі складу зенітного ракетного комплексу С-400, який прикривав район Керченської протоки.

« Останнє редагування: Вчора в 13:28:50 від Солоха »

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
Сьогодні з полону звільнено 160 військових. Усі були в полоні ще з 2022 року.  :prapor2:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14206 : Сьогодні в 10:38:27 »
Орки ніяк не вгамуються :smilie9:
Запоріжжя- пожежа на АЗС, зруйнована багатоповерхівка, навчальний заклад. 15 постраждали, з них 2 дітей.
Суми - влучання біля багатоповерхівки, 7 поранених. Вже 3-тя атака на АЗС, особливо в Охтирському районі.
Чернігівщина - удар по Городні, пожежа на одному з підприємств. Також постраждала ферма в селі громади.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14207 : Сьогодні в 10:49:59 »
Над Волгоградом ранком пролетіли 5 Фламінго. 3 приземлилися  Федеральному науково-виробничому центру "Титан-Баррикади",  що є одним з ключових підприємств по розробці та виробництвіу артилерійської й ракетної техніки ("Іскандер-М", "Тополь-М",  "Ярс та ін.). Уражено  2 цехи і виробничий корпус.Внаслідок ударів  1 співробітник фсьо, 1 невідомо де, 11 постраждало.
На Тендрівській косі знищено російський катер, який виконував завдання з логістичного забезпечення окупаційних підрозділів.
 уражено ще  ЗГРК "Панцирь-С1" у Феодосії та автомобільний пором "Петропавловськ" у районі Керчі, — Генштаб
"Ждет Севастополь, ждет Камчатка, ждет Кронштадт" - ці 3 вже діждалися, сподіваюся, далі буде.
Окрім того, уражено пункти управління окупантів у районі Лиману Першого Харківської області та Ленінського Білгородської області (рф), а також два пункти управління БпЛА противника у Луговому та Кам'янському Запорізької області. У Шебєкінському районі Бєлгородщини потужна пожежа у промзоні, її видно за 35 км.

« Останнє редагування: Сьогодні в 14:44:36 від Солоха »

0 Користувачів і 22 Гостей дивляться цю тему.