Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Харків - атака КАБ на Холодногірський район, зруйновано 2поверховий житловий будинок.Постраждали  8 людей, в т.ч. дитина, під завалами можуть бути ще люди.
Тростянець - друга за рік атака на  підприємство Mondelez, 2 постраждалих. І чого у орків така ненависть до солодкого?
Запоріжжя - внаслідок ранкової атаки 12 житлових будинків пошкоджено через удари у Космічному та Шевченківському районах. ввечері - удари КАБами по Дніпровській ГЕС та мостах у Запоріжжі. 4 людей загинули і щонайменше шестеро — поранені внаслідок атаки на місто. Під завалами є люди. Рух греблею і одним з мостів ускладнено. Постраждали приватні будинки на Хортиці
« Останнє редагування: Вчора в 19:31:25 від Солоха »

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #14191 : Сьогодні в 09:48:19 »
У ніч на 21 червняБПЛА атакували порт у Керчі в тимчасово окупованому Криму та порт “Кавказ” у Краснодарському краї РФ, унаслідок чого на об’єктах виникли пожежі.
Також ССО уразили  Тюменський НПЗ, що за понад 2000 км від України.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #14192 : Сьогодні в 10:01:23 »
Протягом минулої ночі  був здійснений повітряний напад на Україну: Іскандер-М/С-400, 2 “Кинджали” та 105 ударних дрон
ів Shahed (в т.ч. реактивними), Гербера, Італмас, баражуючими боєприпасами "Бандероль" та дронами-імітаторами типу “Пародія”.
Молнія» влучила у 12-поверховий житловий будинок у Київському районі Харкова, вибито вікна, постраждалих немає.
Масовані удари по цивільній та промисловій інфраструктурі Полтавської та Кіровоградської областей.  Пожежі на декількох локаціях.
На Полтавщині з2 загиблих, 14 постраждалих, в тому числі 2 дітей.

Під Шосткою повторно було обстріляно команду рятувальників, що ліквідувала наслідки попередньої атаки. Люди встигли укритися, автомобіль згорів.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
« Reply #14193 : Сьогодні в 17:21:11 »
Шановні Піквікі, дякуючи вам вдалось обладнати затишний медпункт для потреб нашого корпусу. Також вистачило грошей на детектор дронів Щезник і деякі ліки. Але тепер виникла потреба відремонтувати ходову нашого автомобіля швидкої допомоги Рено Мастер. Це необхідно для своєчасної евакуації наших бійців.  Ціль: 30.000 грн. Картка 4441111144641069. Отримувач Двадненко Дмитро.
Тю, ля, а шо?

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.