Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Охтирка

Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #5670 : Червень 18, 2023, 15:49:59 »
А, і ще, я не дуже довіряю Зеленському, а усіляким Єрмакам ще того менше. Але. Якби там не було, їм я вірю набагато, незрівнянно більше аніж путіну. І мені дуже дивно, що хтось його слова сприймає хоч як слабенький доказ будь-чого, бо якщо путін сказав будь що - він пиздить.
Ти знаєш, я написала свій пост, прочитавши пост про цю нібито домовленість з кінця (як завжди  :grin:), тобто не бачила, что то саме Путін оприлюднив. Для мене це скоріше в мінус щодо ймовірності цієї інформації. Так що мімо каси з приводу Путіна.

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
« Reply #5671 : Червень 18, 2023, 16:05:53 »
У меня в голове не укладывается, до что до сих пор некоторые в Украине - проросийские.
И вспоминаю, как молодежь, до 13 года, относилась с симпатией или лояльно к россии.

Вот откуда эта лояльность? Все, кто учился в 90-х - учили историю. Мне это было невыносимо. Бо мы все время воевали с россией, нам все время урезали возможности и свободы, нас убивали. История про 20 -е годы - вообще, хотелось забыть как страшный сон.

С другой стороны - вот это вот выражение "Бьет - значит любит", романтизация и любовь к блатной музыке и культуре в Украине - это же сейчас играет совсем другими красками после начала войны.

Так что это за самогипноз, усточивый морок среди моего поколения и младше?
Мы же все время, бок о бок жили с людоедами. И сущность этого общества выпирала из всех щелей.
Вот уж точно, как те лягушки, которые понемногу варятся.

Мне кажется, опыт предыдущих наших неудач может сейчас нам помочь избавиться от ига и влияния россии. А этой садисткой раковой опухоли - таки развалится. Бо без Украины я сомневаюсь, что они вообще на что то созидательное способны. И с таким культом силы и тупости - жить дальше с той же верхушкой.
Злобная заинька

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #5672 : Червень 18, 2023, 17:01:34 »
А взагалі, чи були в Стамбулі особи, чия підпис була б юридично правомірною і мала б хоч якусь вагу?

Offline Охтирка

« Reply #5673 : Червень 18, 2023, 17:09:08 »
А взагалі, чи були в Стамбулі особи, чия підпис була б юридично правомірною і мала б хоч якусь вагу?
А відколи це хвилювало зелених чи Путіна?

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #5674 : Червень 18, 2023, 17:14:03 »
Ні, річ не тільки в тому. Мені здається, ти дуже недооцінюєш який логістичний хаос та непідготовленість в них були на тому напрямку, от навіть оте нечуване мародерство - мародери не захоплюють міста, вони іншим зайняті. Ані їжи, ані палива, ані зв'язку, ані навіть плану чи хоча б мап. Усі ці мантри про "жест доброї волі" це поганенько спроба приховати як епічно вони обісрались. А ти чомусь готова це легітимізувати.
Справедливости ради, надо отметить, что оборона Киева - только часть ситуации. Чернигов и Сумы были окружены, в обоих областях ведущие к Киеву трассы контролировали орки, часть орочьих сил нависали с севера над Харьковом.
Т.е. орки ушли не только из-под Киева, они ушли полностью с северо-востока Украины - и это скудностью дорог в чернобыльских лесах уже не объяснишь.
Так это ж такая же авантюра, как в Чернобыле, если не хуже, для логистики. Ну заняли они дороги - толку то? Основные города они не контролировали. То есть базировались по сути в полях - а горючку и жратву туда колоннами гонять приходилось за сотни км. "Контроль" дорог в таком случае - тоже понятие очень относительное.

Offline Eney

« Reply #5675 : Червень 18, 2023, 17:19:06 »
Зелених тут як раз і хвилювало. Тому й насправді ніякого договору взагалі не їснує.

Offline Охтирка

« Reply #5676 : Червень 18, 2023, 17:25:49 »
Ні, річ не тільки в тому. Мені здається, ти дуже недооцінюєш який логістичний хаос та непідготовленість в них були на тому напрямку, от навіть оте нечуване мародерство - мародери не захоплюють міста, вони іншим зайняті. Ані їжи, ані палива, ані зв'язку, ані навіть плану чи хоча б мап. Усі ці мантри про "жест доброї волі" це поганенько спроба приховати як епічно вони обісрались. А ти чомусь готова це легітимізувати.
Справедливости ради, надо отметить, что оборона Киева - только часть ситуации. Чернигов и Сумы были окружены, в обоих областях ведущие к Киеву трассы контролировали орки, часть орочьих сил нависали с севера над Харьковом.
Т.е. орки ушли не только из-под Киева, они ушли полностью с северо-востока Украины - и это скудностью дорог в чернобыльских лесах уже не объяснишь.
Так это ж такая же авантюра, как в Чернобыле, если не хуже, для логистики. Ну заняли они дороги - толку то? Основные города они не контролировали. То есть базировались по сути в полях - а горючку и жратву туда колоннами гонять приходилось за сотни км. "Контроль" дорог в таком случае - тоже понятие очень относительное.

То так вийшло, а планувалося, що будуть більш-менш спокійно заходити до міст і встановлювати свою владу.
Порівняно з інформацією по обороні Київській області у нас, на мій погляд, мало інформації щодо оборони міст Чернігівщини і Сумщини, тому і є враження, що росіяни в полях і на дорогах сиділи, а в міста не сувалися. Але то не так.

Offline Охтирка

« Reply #5677 : Червень 18, 2023, 17:37:23 »
Зелених тут як раз і хвилювало. Тому й насправді ніякого договору взагалі не їснує.
Звичайно, хвилювало. Тому і послали вічного цапа-відбувала Арахамію, санчу-пансо Тимошенка і простігосподі євроазіата Чалого. Якби підписали щось те, що не сподобалось би суспільству, то сказали би, що угода була неправомочною, бо підписали люди без відповідних повноважень, а якщо би схавали -- то все ОК, підписали-виконуємо.

Offline düsha

« Reply #5678 : Червень 18, 2023, 17:40:49 »
насчёт НАТО и байдена, я даже думаю, это хороший знак, что "не хотят срочно принимать в нато" - а то недавно были какие-то разговоры от "западных аналитиков", "давайте возьмём Украину в нато, чтобы им было не так обидно потерять территории". Не хотят значит склонять терять территории и не обижаться.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #5679 : Червень 18, 2023, 17:43:30 »
ніби-то знецінює подвиг оборонців
Ні, річ не тільки в тому. Мені здається, ти дуже недооцінюєш який логістичний хаос та непідготовленість в них були на тому напрямку, от навіть оте нечуване мародерство - мародери не захоплюють міста, вони іншим зайняті. Ані їжи, ані палива, ані зв'язку, ані навіть плану чи хоча б мап.
Вони ходили по селу та шукали вдітися. Їсти теж не дуже було, пропонували міняти свої пайки, грабували підвали.
Воювати були готови з мирними, зачіщати. Бо у нас і росгвардія була і кадировці. Шукали АТОшників.
Кожного разу, коли я проїзжаю зруйнований міст у Гостомелі і бачу "перешкоду" для просування на Київ, у вигляді 30-40 метрів води і болота, я не розумію, чому вони її не пройшли.
Навколо старий сосновий ліс -тільки рубай, купа будинків, можна було зруйнувати та закидати той Ірпінь, металобаза на березі, склад кілець для колодязів. Да втопить ви свої старі БТР! Нічого даже не намогалися зробити. Слава тобі Господі! Тупі. Від рядового до генерала. Не готували їх для войни, вони прийшли на Парад! Я теж впернена, що були домовленості. Сподіваюся дізнаємося.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Eney

« Reply #5680 : Червень 18, 2023, 17:47:31 »
Звичайно, хвилювало. Тому і послали вічного цапа-відбувала Арахамію, санчу-пансо Тимошенка і простігосподі євроазіата Чалого. Якби підписали щось те, що не сподобалось би суспільству, то сказали би, що угода була неправомочною, бо підписали люди без відповідних повноважень, а якщо би схавали -- то все ОК, підписали-виконуємо.
І що тобі в цьому плані не подобається?

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #5681 : Червень 18, 2023, 18:00:08 »
Нормально так Хуйло накинул говна на вентилятор с этим парафированием, нормально.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #5682 : Червень 18, 2023, 18:02:31 »
Ну дик гебешне хуйло діє за гебешною методикою. Показує частину документа в надає свої коментарів.
Тю, ля, а шо?

« Reply #5683 : Червень 18, 2023, 18:13:12 »
Нормально так Хуйло накинул говна на вентилятор с этим парафированием, нормально.
Ты хочешь сказать, что мы все были уверены в том, что зЕ и его команда были готовы умереть за Украину и только хуйло подорвал нашу веру?

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #5684 : Червень 18, 2023, 18:34:01 »
Нет, ничего такого я сказать не хочу. Я про наброс на вентилятор для возбуждения украинского общества.
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Teagan

« Reply #5685 : Червень 18, 2023, 18:43:11 »
Менi взагалi якось пох на те шо там обговорювали в Стамбулi. В будь якому випадку не вигорiло.
Мене бiльше хвилюэ що нас в НАТО не беруть (он знов якiсь вiдмовки пiшли) i вiйнi кiнця краю не видно.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #5686 : Червень 18, 2023, 18:51:46 »
Ну. А давайте все, що русня пиздить, тоді обговорювати. Вони вже вбили Сирського, вбили, потім відсторонили, потім знову вбили Залужного, вчора після коми сконав Буданов, а в Івано-Франківській області оголошена "всеобщая" мобілізація. Русня в усе вірить, навіть не зважаючи, що нашіх високопосадовців вони вже "вбивають" по другому колу.

Offline Охтирка

« Reply #5687 : Червень 18, 2023, 18:51:50 »
Менi взагалi якось пох на те шо там обговорювали в Стамбулi. В будь якому випадку не вигорiло.
Мене бiльше хвилюэ що нас в НАТО не беруть (он знов якiсь вiдмовки пiшли) i вiйнi кiнця краю не видно.
А для мене так дуже взаэмоповязані події, якщо дійсно намагалися в Стамбулі мутити

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5688 : Червень 18, 2023, 19:00:08 »
Четвертый Ка-52 за три дня.
I always tell the truth. Even when I lie.

« Reply #5689 : Червень 18, 2023, 19:04:07 »
Как на мои глаза, то эта власть пыталась договориться с русскими везде, они же пришли "войну закончить", а не отстаивать интересы Украины. Война им была не нужна, война это страшно, это нужно уметь, а они пришли по легкому денег заработать.
Я, кстати, не уверена, что на документе у хуйла есть подпись. Была бы, то он и показал и сказал чья.

Offline Eney

« Reply #5690 : Червень 18, 2023, 19:42:34 »

Offline Teagan

« Reply #5691 : Червень 18, 2023, 20:02:33 »
Ну який нафіг жест доброї волі?
В обмін на якісь поступки, не знаю шо там Хуйлу парафінували. Я думаю шо нічого бо хуйло бреше.
Цитувати (виділене)
Звичайно, було декілька факторів. І я не заперечую, що росіяни не очікували на такий опір, що бліцкриг не вдався. Ну і переговори, які ти не заперечуєш. Але якщо переговори, то наші були повинні щось обіцяти зі своєї сторони?
Наші могли обіцяти тільки те що хотіло й хоче Хуйло - демілітаризація, побожитись шо не вступим ніколи в НАТО, коридор в Крим. Чого не підписались, можна гадать, але по факту не сталось. І в Хуйла все й так добре склалось - коридор у Крим є, в НАТО нас не беруть, ну хіба шо мілітаризація в нас поки шо є, але Хуйлу вона не дуже й загрожує. Що ми могли запропонувати на тих стамбульских? Єдиний левередж це санкції, але як виявилось рашці вони не дуже й заважають.
Так шо маю думку, наїбали поки шо нас. Захід, ООН, ЗЕкоманда, you pick.

Offline Teagan

« Reply #5692 : Червень 18, 2023, 20:03:55 »

+тисячу пятсот, як то кажуть.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #5693 : Червень 18, 2023, 21:56:29 »
Рыкове, Херсонская область

именно в этих строениях и на территории хранилось дохерительное количество БК, которое дальше развозилось на Запорожское направление и прилетало на наши с вами головы

эта ж.д артерия известна давно,и БК они там свозят не первый день, и даже не первый месяц

больше 8 месяцев они активно использовали именно эту станцию, территорию охраняли обычно «элитные» войска, в том числе бородачи

масштабы разрушений максимальные, потому что БК было очень много и детонировало больше 5-6 часов

по состоянию на сейчас после отработок в Лазурном и Рыкове в общем известно минимум о 52 200ых одноклеточных «военных» и очень большое количество 300ых с разными типами травм, ампутациями конечностей и т.д

Лазурное будут закрывать и устраивать шмон (куда ж без этого)

напоминаю, всем жителям ВРЕМЕННО оккупированных территорий - если возле вас военные объекты, техника/БК/расположение - туда обязательно прилетит, поэтому нужно держаться от них подальше

вой коллаборантов меня не интересует, им ещё предстоит через многое пройти из-за своего предательства

далі буде 🔥https://t.me/vanek_nikolaev/15508
Злобная заинька

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5694 : Червень 18, 2023, 23:51:53 »
Може спробувати не піздити бюджетні гроші, особливо ті що на оборону призначені, видати Бєню штатам, перестати закатувать опозицію під плінтус, зробити щоб в країні діяли хоч якісь закони окрім єрмаковськіх? Та ні, хуйню говорю.
Байден, ЧОГО МИ НЕ В НАТО?!!!!11111

Offline Спудей

« Reply #5695 : Червень 19, 2023, 03:08:00 »
Я, кстати, не уверена, что на документе у хуйла есть подпись. Была бы, то он и показал и сказал чья.
Начебто нема: тиць

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5696 : Червень 19, 2023, 09:52:01 »
В ході двох тижнів наступальних дій на Бердянському та Мелітопольському напрямках за вказаний період підрозділами ОСУВ “Таврія” було звільнено 8 населених пунктів: Новодарівку, Левадне, Сторожеве, Макарівку, Благодатне, Лобкове, Нескучне, Пʼятихатки.

В цілому підрозділи на таврійському напрямку просунулися в глибину  противника до 7 км.
Звільнена на півдні  площа складає 113 км2.

Заступниця міністра оборони Маляр.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #5697 : Червень 19, 2023, 09:55:58 »
У них нема переваг на полі бою і вони шатають суспільство.
На цьому напрямку успіхи є, гбшна школа ж.
палимо танки з ночі до ранку

Online APR

• Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
« Reply #5698 : Червень 19, 2023, 10:16:04 »
Вообще-то,  то, что показал Путин никакой не договор, а в лучшем случае проект. На странице с ограничением по армии мирного времени две колонки, одна с позицией Украины, другая с позицией России. И они отличаются в разы. Он как всегда соврамши.

Offline Rumor

« Reply #5699 : Червень 19, 2023, 10:33:38 »
Хуйло этих договоров и подписей нарисует сколько угодно.

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.