Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #5640 : Червень 18, 2023, 10:41:05 »
Пишуть, що документ був  парафований Україною  ще до поїздки в Туреччину.
Тоді, мабуть, там АЄ стоїть.  :sarcastic:
Цитувати (виділене)
Парафува́ння — процес попереднього підписання ініціалами уповноважених осіб державного документа, у розробці якого вони брали участь.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5641 : Червень 18, 2023, 10:43:24 »

Тоді, мабуть, там АЄ стоїть.  :sarcastic:
Цитувати (виділене)
Парафува́ння — процес попереднього підписання ініціалами уповноважених осіб державного документа, у розробці якого вони брали участь.
Перепрошую, не впізнаю його у гримі за ініціалами. Тьху, думала він АД

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5642 : Червень 18, 2023, 11:19:40 »
Це якщо в Стамбулі парафували. А якщо ще в Києві, то АЄ.  :smilie5:

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #5643 : Червень 18, 2023, 12:27:15 »
Це якщо в Стамбулі парафували. А якщо ще в Києві, то АЄ.  :smilie5:
А якщо в Омані?

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #5644 : Червень 18, 2023, 13:07:23 »
А яке значення має ций папірець зараз? Навіть якщо був підписаний. Я так розумію, росіяни на ті умови не погодились, наша рада нічого не ратифікувала. Що ж, минуле лишається в минулому - «вчера были по пять, но большие, а сегодня по три, но маленькие».
The best is yet to come.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5645 : Червень 18, 2023, 13:23:33 »
Та тож не ми рефлексуємо, а хуйло. Добре, що угоду від 21.02.2014 не згадав.  :smilie5:

Offline Охтирка

« Reply #5646 : Червень 18, 2023, 13:37:00 »
Приложение к договору, где перечислено предлагаемое Россией предельное количество военной техники и численности украинской армии, опубликовали журналисты кремлевского пула:

• танки — 342 единицы;
• вспомогательные и боевые самолеты — 102 единицы;
• численность Вооруженных сил — до 85 тысяч человек;
• численность национальной гвардии — 15 тысяч человек.

...флегматично...
А приложения, где соответственно орочья армия сокращается там случаем нет?

Имхо, мне очень трудно поверить, что такое могли наши подписать (и что кто-то надеялся, что украинское общество такое проглотит).
С такой армией следующая война (и уже 100% оккупация Украины) становилась буквально делом года-двух.  :facepalm: :down: :mad:
А ніколи не виникало питань, чого росіяни раптом пішли з київського напрамку? Ну ось тепер знаємо. Ну хоч раз ми росіян наєбали.

Offline Охтирка

« Reply #5647 : Червень 18, 2023, 13:50:18 »
А яке значення має ций папірець зараз? Навіть якщо був підписаний. Я так розумію, росіяни на ті умови не погодились, наша рада нічого не ратифікувала. Що ж, минуле лишається в минулому - «вчера были по пять, но большие, а сегодня по три, но маленькие».
Має. Зокрема, у мене мозаїка склалася. Дуже сподіваюся, що згодом і про Оман більше дізнаємося.

Offline Teagan

« Reply #5648 : Червень 18, 2023, 13:54:11 »
А ніколи не виникало питань, чого росіяни раптом пішли з київського напрамку?
Бо в них не було засобів і логістики триматися на київському напрямку, їх там наші єбошили потроху. Бліцкріг не вигорів, вони туди йшли не на багатомісячну осаду Києва а на переможний парад. От вони й вирішили шо наступати на Донецькому напрямку їм буде зручніше. Change of plans.

Нє, кому подабається версія шо ми когось "наєбалі", я не проти. Тільки я це купую.

Offline Охтирка

« Reply #5649 : Червень 18, 2023, 14:04:18 »
А ніколи не виникало питань, чого росіяни раптом пішли з київського напрамку?
Бо в них не було засобів і логістики триматися на київському напрямку, їх там наші єбошили потроху. Бліцкріг не вигорів, вони туди йшли не на багатомісячну осаду Києва а на переможний парад. От вони й вирішили шо наступати на Донецькому напрямку їм буде зручніше. Change of plans.

Нє, кому подабається версія шо ми когось "наєбалі", я не проти. Тільки я це купую.

Ну наєбали не тому, що це був хитрий план нашої прекрасної влади, влада як раз погодилася. Росіяни забралися, а владі стало зрозуміло, що громадяни на такі умови не погодяться, бо так і не почули від народу закликів закінчити цю війну.
Про брак засобів і логістику -- це пояснення, яке давали, коли немає інших пояснень, і коли після відступу від Києва здавалося, що війну за півроку закінчимо. Чому зараз в це пояснення продовжують вірити, я не розумію. Бо Бахмут показує, що ресурсів у росіян багато, а тоді на початку було ще більше. Ефектного бліцкригу не вийшло, то й що? Це причина похєрити? Я всі ці пояснення чула, але мені вони здавалися не достатньо переконливими. Завжди думала, що було щось ще.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #5650 : Червень 18, 2023, 14:06:59 »
Завжди думала, що було щось ще.
Зараз Путін все пояснив і у тебе все склалося?
The best is yet to come.

Offline Eney

« Reply #5651 : Червень 18, 2023, 14:08:02 »
Ранковий перекур у Брянську
ЗИ Ігаль пише, що це недобудова військового шпиталю. Мабуть добряче там накрали, відмічають шашликом.

Offline Eney

« Reply #5652 : Червень 18, 2023, 14:10:25 »
Якби в Омані було щось цікаве, то невже б хуйло не виклав би звідти відео і аудіо навселюд? Чи чекає нашої перемоги, щоб бахнуть?

Offline vano80

« Reply #5653 : Червень 18, 2023, 14:15:27 »
Ну наєбали не тому, що це був хитрий план нашої прекрасної влади, влада як раз погодилася. Росіяни забралися, а владі стало зрозуміло, що громадяни на такі умови не погодяться, бо так і не почули від народу закликів закінчити цю війну.
Про брак засобів і логістику -- це пояснення, яке давали, коли немає інших пояснень, і коли після відступу від Києва здавалося, що війну за півроку закінчимо. Чому зараз в це пояснення продовжують вірити, я не розумію. Бо Бахмут показує, що ресурсів у росіян багато, а тоді на початку було ще більше. Ефектного бліцкригу не вийшло, то й що? Це причина похєрити? Я всі ці пояснення чула, але мені вони здавалися не достатньо переконливими. Завжди думала, що було щось ще.

Можешь на карту посмотреть.
Там на киев одна дорога - "хайвэй построенный зелей, чтобы быстрее сдаться".
К сожалению, тогда не хватило средств методично убить всех там стоявших в пробке.
Сейчас контролировать эту дорогу вряд ли проблематично.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5654 : Червень 18, 2023, 14:17:34 »
Ну наєбали не тому, що це був хитрий план нашої прекрасної влади, влада як раз погодилася.
Згідно минулорічних новин, русня почала відводити війська з півночі України трохи раніше, ніж відбулися перемовини в Стамбулі.
Але це не заперечує можливий факт попередніх телефонних узгоджень.
Як написала Солоха, кажуть, що парафували ще до виїзду в Стамбул.

Offline Охтирка

« Reply #5655 : Червень 18, 2023, 14:23:17 »
Завжди думала, що було щось ще.
Зараз Путін все пояснив і у тебе все склалося?
Та чо там. У нас і велика вітчизняна війна без пакту Молотова-Ріббентропа прекрасно складалася замість Другої світової. Все можна скласти, так.

Offline Teagan

« Reply #5656 : Червень 18, 2023, 14:27:07 »
Чому зараз в це пояснення продовжують вірити, я не розумію. Бо Бахмут показує, що ресурсів у росіян багато
Бахмут близько до окупованих територій, там вісім років склади накопичували і логістику налагоджували. На Києвщині нічого цього нема, ну заперлись і сиділи, чекали поки всіх перебьють з кущів із джавелінів.
Якісь переговори були, ми тоді всі дуже чекали хоч якогось рішення. Але відхід від Києва це точно був не жест доброї волі. Там де вони могли, там зносили все, в тому ж Маріуполі.

Offline Охтирка

« Reply #5657 : Червень 18, 2023, 14:35:42 »
Якби в Омані було щось цікаве, то невже б хуйло не виклав би звідти відео і аудіо навселюд? Чи чекає нашої перемоги, щоб бахнуть?
А хіба в Омані був Хуйло?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5658 : Червень 18, 2023, 14:39:55 »
Бахмут близько до окупованих територій, там вісім років склади накопичували і логістику налагоджували. На Києвщині нічого цього нема, ну заперлись і сиділи, чекали поки всіх перебьють з кущів із джавелінів.
Все так. І більш меньш притомні військові це теж пояснюють так само. А вірити що хуйло взяло та відвіло війська бо повірило в якісь підписані хуй зна ким папірці... Будапештський меморандум мабуть згадав та злякався.
Переговорів не було, був ультиматум від русні.

Взагалі мене  дуже дивує обговорення чогось що (здалеку) показав хуйло на сєрйозних щщах.
Мо тоді за біолабораторіі перетремо?

Offline Охтирка

« Reply #5659 : Червень 18, 2023, 14:41:20 »
Чому зараз в це пояснення продовжують вірити, я не розумію. Бо Бахмут показує, що ресурсів у росіян багато
Якісь переговори були, ми тоді всі дуже чекали хоч якогось рішення. Але відхід від Києва це точно був не жест доброї волі. Там де вони могли, там зносили все, в тому ж Маріуполі.

Ну який нафіг жест доброї волі? Звичайно, було декілька факторів. І я не заперечую, що росіяни не очікували на такий опір, що бліцкриг не вдався. Ну і переговори, які ти не заперечуєш. Але якщо переговори, то наші були повинні щось обіцяти зі своєї сторони?

Offline Eney

« Reply #5660 : Червень 18, 2023, 14:53:01 »
А хіба в Омані був Хуйло?
А я це й не стверджував. Хуйло дає команду на дію або бездіяльність.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5661 : Червень 18, 2023, 14:54:39 »
Там і зєлі не було. Поки через страна.уа його фотку не злили.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #5662 : Червень 18, 2023, 15:00:04 »
Ось чому росіяни з'їбались з Київської області, а не тому що їх хтось "обдурив".

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #5663 : Червень 18, 2023, 15:07:18 »
Вихід з Херсону теж в Стамбулі обумовили? Чи просто пізди отримали?

Offline Охтирка

« Reply #5664 : Червень 18, 2023, 15:14:11 »
Ось чому росіяни з'їбались з Київської області, а не тому що їх хтось "обдурив".

Я розумію про що ти, і мінус твій розумію. Бо моя версія ніби-то знецінює подвиг оборонців на київському напрямку. Але насправді ані разу.

Offline Охтирка

« Reply #5665 : Червень 18, 2023, 15:17:01 »
Там і зєлі не було. Поки через страна.уа його фотку не злили.
І ще Алінка в пантофлях теж десь гуляла. А зустрічалися, щоб Діснейленд побудувати на Трухановому. Росіяни хотіли дати гроші, наші дуже хотіли цей проект, а в Омані обговорювали, як заховати гроші, щоб ніхто не здогадався, що то російські гроші.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #5666 : Червень 18, 2023, 15:24:42 »
ніби-то знецінює подвиг оборонців
Ні, річ не тільки в тому. Мені здається, ти дуже недооцінюєш який логістичний хаос та непідготовленість в них були на тому напрямку, от навіть оте нечуване мародерство - мародери не захоплюють міста, вони іншим зайняті. Ані їжи, ані палива, ані зв'язку, ані навіть плану чи хоча б мап. Усі ці мантри про "жест доброї волі" це поганенько спроба приховати як епічно вони обісрались. А ти чомусь готова це легітимізувати.

Offline Охтирка

« Reply #5667 : Червень 18, 2023, 15:42:10 »
ніби-то знецінює подвиг оборонців
Ні, річ не тільки в тому. Мені здається, ти дуже недооцінюєш який логістичний хаос та непідготовленість в них були на тому напрямку, от навіть оте нечуване мародерство - мародери не захоплюють міста, вони іншим зайняті. Ані їжи, ані палива, ані зв'язку, ані навіть плану чи хоча б мап. Усі ці мантри про "жест доброї волі" це поганенько спроба приховати як епічно вони обісрались. А ти чомусь готова це легітимізувати.
Обісралися. Погано планували, не розуміли українських реалій (принаймні, з боку громадян), розраховували на три дні. Все так. Але я впевнена, що якщо би захотіли залишитися, то ресурси би знайшлися. (А ресурси там нескінченні дуже великі.) Тому моя думка, що там було щось ще.
Чому мені тут приписали жест доброї волі, я не знаю. Жест доброї волі це коли нічого не вимагають замість. Але я думаю, що замість як раз щось вимагали.
Мародерством займалися, бо на київському напрямку був план заходити в міста і встановлювати свою владу, така велика прогулянка. На потужний повсюдний опір не розраховували.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #5668 : Червень 18, 2023, 15:43:47 »
А, і ще, я не дуже довіряю Зеленському, а усіляким Єрмакам ще того менше. Але. Як би там не було, їм я вірю набагато, незрівнянно більше аніж путіну. І мені дуже дивно, що хтось його слова сприймає хоч як слабенький доказ будь-чого, бо якщо путін сказав будь що - він пиздить.
« Останнє редагування: Червень 18, 2023, 18:54:04 від jeckie »

Offline Nerag

« Reply #5669 : Червень 18, 2023, 15:44:55 »
Справедливости ради, надо отметить, что оборона Киева - только часть ситуации. Чернигов и Сумы были окружены, в обоих областях ведущие к Киеву трассы контролировали орки, часть орочьих сил нависали с севера над Харьковом.
Т.е. орки ушли не только из-под Киева, они ушли полностью с северо-востока Украины - и это скудностью дорог в чернобыльских лесах уже не объяснишь.

ИМХО, кроме плачевной ситуации (для орков) под Киевом сыграло еще то, что у них тупо не было сил контролировать такую большую территорию - и одновременно наступать на Донбассе. Оставаться дальше - означало серьезно рисковать, в случае какого-либо "черного лебедя милитари эдишен", коллапсом всего или части фронта. Плюс логистические траблы с снабжением настолько разнесенных театров бд. Плюс то, что бд на северо-востоке оперативно были мало связаны с Донбассом и югом - а отсюда крайне затруднялся маневр ресурсами, в то время как ВСУ имело в своем распоряжении преимущество внутренних коммуникаций.

Так что, хоть и не стоит сводить отступление к плохим дорогам на севере киевской области, но я сомневаюсь, что это было следствием каких-то договорняков. Возможно, неформально договорились, мол, "мы отходим - а вы не мешаете".

В любом случае, повторюсь, такую бумажку (с армием в 90к :facepalm:) украинское общество/армия могла бы принять только в одном случае - если бы вслед за ней было немедленное принятие Украины (с Крымом/Донбассом или без - не важно) в НАТО.
Ну и не стоит забывать, что как раз в то время начали выплывать факты о Буче - что вообще похоронило любые идеи "договорняка".

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.