Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline chucha

Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #5520 : Червень 15, 2023, 15:20:44 »
вся країна живе в бінарній матриці свій-чужій. якщо не за Петра, то зебіл, якщо не за Зе, то порохобот

Оце дуже прикро. И ще прикріше, що оцю бінарність демонструють люди, від яких очікуєш більш виваженої позиції.

Offline Leo_need

• Стать: Чоловіча
  • Україна, м.Київ
« Reply #5521 : Червень 15, 2023, 15:28:03 »
я одночасно був на форумах юльком, руснею, порохоботом, єдине, це мене ніколи в зебіли не присвячували.
На мене колись ставили клеймо "юльок" (якщо вірно пам'ятаю, я тоді ділив цю славу з АлексомЮА). Зараз, припускаю, я тут розгулюю як "зебіл".
Але є якась весела нотка в тому, що деякі з симпатиків сивочолого гетьмана (ще раз прошу вибачення у Охтирки, не можу стриматись) отримують у свій огород той бумеранг, який самі колись запускали.

До речі, в той час, коли Шуфрича (та ще когось) жбурляли до мусорних баків та били їм пики, мені це здавалося правильним. Але ж ні. Треба, мабуть, було вже тоді піднімати питання того, що не можна будувати суспільство, в якому панує не закон, а доцільність.

Offline jeckie

• Стать: Жіноча
  • Ірпінь, Донецьк
« Reply #5522 : Червень 15, 2023, 15:35:54 »
я одночасно був на форумах юльком, руснею, порохоботом, єдине, це мене ніколи в зебіли не присвячували.
На мене колись ставили клеймо "юльок" (якщо вірно пам'ятаю, я тоді ділив цю славу з АлексомЮА). Зараз, припускаю, я тут розгулюю як "зебіл".
Але є якась весела нотка в тому, що деякі з симпатиків сивочолого гетьмана (ще раз прошу вибачення у Охтирки, не можу стриматись) отримують у свій огород той бумеранг, який самі колись запускали.

До речі, в той час, коли Шуфрича (та ще когось) жбурляли до мусорних баків та били їм пики, мені це здавалося правильним. Але ж ні. Треба, мабуть, було вже тоді піднімати питання того, що не можна будувати суспільство, в якому панує не закон, а доцільність.
Бля, як же заїбало це ниття, яке розраховано на людей із пам'яттю золотої рибки. Два нещасних страждальця. Це ви, саме ви, блядь, на форумі й почали отой поділ на порохоботіа та д'артаньянів! Це саме ви тут вішали ярлики усім, хто з вами не згоден був. "Прихильники сивочолого гетьмана"? Та пішли ви нахуй, лицемірні мудні.

Offline Teagan

« Reply #5523 : Червень 15, 2023, 15:39:02 »
Cпойлер
Слухай, ти як прокурор Михайлової, можеш пояснити чим саме вона заслужила наїзд Чорновола, щоб він її публічно назвав "підстилкою, шмарою"?з
Cпойлер
Почнемо з того, що її прізвища він не називав, але вийшло як в старому анекдоті - всі знаємо, про кого це. Такий собі ефект Стрейзанд. Додам, що він як приватна людина має право на свої оцінки, хоча вже писала, що не треба було вживати таких епітетів.  Юридична сторона справи про спадок Коцюбайла тут https://informator.ua/uk/spadok-da-vinchi-za-shcho-naspravdi-suditsya-alina-mihaylova-zaradi-zahistu-yakoji-chornovola-kinuli-u-smitnik. Сторони претензій не мають, Аліна повинна довести спільне ведення господарства, поки їй відмовили, добре, пропускаємо. Позиціонує себе як парамедик, але документів про медичну освіту ніде нема. 3ате є дані про її роботу секретаркою у Коломойського, з  яким була близька її родина, причетна до кримінальної справи про  розкрадання земель https://twitter.com/MrHimikus/status/1665104312568098820. Добре, припустимо що це робилось без неї, і хто тільки з ким не працював.
Але її твіти,  заклики про "вішати порохоскотів" - це що таке??? Депутатка організує розправу над тим, хто не вказуючи прізвища, її образив, замість того, щоб подати до суду - це що???
Додам, що Чорновола я добре пам'ятаю ще з часів помаранчевого майдану, і жодних симпатій до нього не маю, скоріше навпаки. Але він в цій ситуації він поводиться цивілізовано, а Михайлова - як бичка. Бидла при владі я більше  НЕ ХОЧУ, і такі нові обличчя мені не потрібні
Дякую за прояснення.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5524 : Червень 15, 2023, 15:39:30 »

Бля, як же заїбало це ниття, яке розраховано на людей із пам'яттю золотої рибки. Два нещасних страждальця. Це ви, саме ви, блядь, на форумі й почали отой поділ на порохоботіа та д'артаньянів! Це саме ви тут вішали ярлики усім, хто з вами не згоден був. "Прихильники сивочолого гетьмана"? Та пішли ви нахуй, лицемірні мудні.

в тебе щось трапилося, може, допомога потрібна?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Teagan

« Reply #5525 : Червень 15, 2023, 15:45:29 »
Ну і так, втома в країні відчутна. За останні декілька тижнів відписався майже від всіх "авторських" тг каналів. Останні розборки, здається,  викреслять геть усіх в моему ФБ  и телеграми.
Цікаво що все це відбулось саме зараз, коли нарешті(!!!) почався контрнаступ, коли нам "починають збиратися обіцяти прийняти в НАТО", коли народ ще оговтується від підриву дамби, в ефірі домінує цей срач.

Offline chucha

« Reply #5526 : Червень 15, 2023, 15:48:03 »
Ну і так, втома в країні відчутна. За останні декілька тижнів відписався майже від всіх "авторських" тг каналів. Останні розборки, здається,  викреслять геть усіх в моему ФБ  и телеграми.
Цікаво що все це відбулось саме зараз, коли нарешті(!!!) почався контрнаступ, коли нам "починають збиратися обіцяти прийняти в НАТО", коли народ ще оговтується від підриву дамби, в ефірі домінує цей срач.
Та нема тут ніякой конспірологии. Це просто псіхологична втома у всіх.

Offline Teagan

« Reply #5527 : Червень 15, 2023, 15:57:46 »
Та я й не кажу що є конспірологія.

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5528 : Червень 15, 2023, 15:59:20 »
Та я й не кажу що є конспірологія.
ретроградний Меркурій можливо?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #5529 : Червень 15, 2023, 16:01:13 »
Доречі, на місці прихильників ДС, я б вже почав задумуватись, бо "порохоскот" це й вони також.
Це для прихильників Зеленського. Для ЄС -- рівно навпаки. І всі разом інколи кажуть, що Д7 фінансується ОПЗЖ. Тож нам не звикати, ми вже навіть не пам'ятаємо всіх, чия ми "молодіжка". Останнє конкретно нашому осередку навіть подобається, бо в нас середній вік 40+.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5530 : Червень 15, 2023, 16:11:00 »
ретроградний Меркурій можливо?
Це, як би назвати, біологічний годинник виборна періодичність спрацьовує.  :smilie5:
Аби не війна, вже б точилися передвиборні бійки. Ось народ і активізувався.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #5531 : Червень 15, 2023, 16:15:47 »
(жаліється) Сидиш, як дура, навіть 5 копійок вставити не можеш, бо взагалі не рюхаєш, що трапилося.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #5532 : Червень 15, 2023, 16:25:33 »
інколи кажуть, що Д7 фінансується ОПЗЖ.
У мене постійний донат на Сокиру, бо у них немає свого "Пороха", а я хочу бачити їх у Раді.  :smilie1:
Доречі, можемо не сратися, Пороху репутацію зничтожили вщень, щоб він не робив - його більше не виберуть.

-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Фрипп

« Reply #5533 : Червень 15, 2023, 16:30:34 »
Серж Марко - радник Демократичної Сокири з військових питань, тому тобі можна не хвилюватись - забий
Я знаю хто він, я підписаний.

Тобто ти сам не пам'ятаєш аргументи і пропонуєш мені забити? Ну, я забив.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #5534 : Червень 15, 2023, 16:33:55 »
@jeckie доба.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5535 : Червень 15, 2023, 16:37:07 »
Доречі, можемо не сратися, Пороху репутацію зничтожили вщень, щоб він не робив - його більше не виберуть.
Це так. Крім його особистих помилок, метод "гнилого оселедця" спрацював безвідмовно.

Offline Фрипп

« Reply #5536 : Червень 15, 2023, 16:42:06 »
У мене постійний донат на Сокиру
У мене теж був, але я вже не хочу їх бачити в Раді. Трегубов, Нойнець і той же Марко, який вже не з ними, показали якою вони бачать Україну, країною де керують сильні, здоровь, впевнені у собі хлопці та дівчата, бажано побратими із війни. Керють не законами, а як вони бачать справедливим.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #5537 : Червень 15, 2023, 16:43:54 »
Це так. Крім його особистих помилок, метод "гнилого оселедця" спрацював безвідмовно.

Ну щось на Зе це не працює  :smilie2:

Offline fakir

« Reply #5538 : Червень 15, 2023, 16:52:10 »
Серж Марко - радник Демократичної Сокири з військових питань, тому тобі можна не хвилюватись - забий
Я знаю хто він, я підписаний.

Тобто ти сам не пам'ятаєш аргументи і пропонуєш мені забити? Ну, я забив.
я просто нагадав
не треба фантазувати, що я пам'ятаю і що ні
забив і добре

Offline Фрипп

« Reply #5539 : Червень 15, 2023, 16:52:39 »
представив як іду із дружиною чи із дитиною і розмовляю із ними цією самою мовою

За базаром слідкувати завжди корисно.

Я тебе почув.

Offline Фрипп

« Reply #5540 : Червень 15, 2023, 16:54:27 »
забив і добре

Не треба мені казати що мені робити. Кажи своїм родичам, чи там однопартійцям.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5541 : Червень 15, 2023, 17:06:21 »
Ну щось на Зе це не працює  :smilie2:
А хтось грунтовно займався його дискредітацією?
Напередодні війни рейтінг Зе вже був досить низьким. Це вже потім "боневтік" в очах вкраїнчиків перетворився на хероя.

Offline fakir

« Reply #5542 : Червень 15, 2023, 17:06:41 »
забив і добре

Не треба мені казати що мені робити. Кажи своїм родичам, чи там однопартійцям.
ок, продовжуй фантазувати :unknown:

Offline Teagan

« Reply #5543 : Червень 15, 2023, 17:13:43 »
Зараз прийшло повідомлення в телефон про відео від Телебачення Торонто із таким анонсом як "Відношення нашого воїна до російської мови після полону".
Я б попросила посилання, але знайшла вже якесь відео на Торонто, це воно? 29.35
Бити і поливати сечею там ніхто не обіцяє, просто в хлопця неприємна реакція на російську на вулицях. Я не була в полоні, але навіть в мене неприємна реакція на россійську коли чую на  вулицях.
https://www.youtube.com/watch?v=HZBJbIy9Gmw

А це ще досі питання для дискуссіі, чи варто проводити українізацію? Чи треба захищати російськомовних від молодих ветеранів? Чи може вже треба хоча б на людях спілкуватися українською, чи скільки ще русня має нам зробити смерті і розрухи щоб ми від російської захотіли відмовитись?

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #5544 : Червень 15, 2023, 17:15:12 »
маю додати - не моє, але я з кожним словом погоджуюсь

Цитувати (виділене)
Тамара Горіха Зерня

Я отримала два місяці тіньового бану на фейсбуці через допис, у якому я не вжила жодного лайливого слова, але написала, що Верховна Рада і керівництво фракції Слуг народу повинні дати оцінку висловам пані Бозуглої щодо політичних опонентів.

Два місяці моїх дописів не буде у стрічці  або будуть у самому низу.
Жоден представник слуг не спростував, не зробив зауваження і не дорікнув пані Безуглій.
Бо це їхня мрія - отримати у своє розпорядження країну, у якій не буде нас.

Вони готові жити під росією, тим більше, там усе було домовлено і підготовлено. Були відкриті ворота, розміновані дороги, відведені або розформовані боєздатні частини, закриті небезпечні для росіян програми типу "Нептунів".
Я не сумніваюся, що існував іще невидимий нам пакет домовленостей, де йшлося про особисту безпеку і благополуччя певних осіб.

Хто зламав ці домовленості, хто все для них зіпсував? Група офіцерів Генштабу, кілька опозиційних політиків і величезний, надривний рух опору простих українців, які кинулися захищати свої будинки голими руками.

Я досі вважаю, що перший переляк зеленої влади не був зумовлений нападом росіян. Вони знали про цей напад, знали усі деталі і готувалися до нього.

Перший переляк спричинив саме цей несподіваний для них опір українців, на який вони не розраховували і який став для них такою ж несподіванкою, як і для путіна.

Тому перші місяці вони імпровізували і адаптувалися на ходу.
А зараз уже прийшли до тями і згадали, що саме робота з масами - їхня єдина сильна сторона, на якій вони і виїхали у президенти.
І це не тільки єдиний марафон. Це контрольована гра на емоціях мільйонів людей, це розхитування, стравлення між собою, вкидання суперечливих повідомлень для підвищення градусу ненависті, зневіри і розчарування всередині країни.

З одночасним пограбуванням країни. Масштаби розкрадання сягають довоєнного великого крадівництва. Скрізь, де працюють призначенці Зеленського, відбувається неприкритий грабунок.
Барабани для сховищ - це не верхівка айсберга, це маленька квіточка на айсбергу. Це те, що собі дозволяють чиновники найнижчого рангу, низова ланка у великій мафіозній системі, яку побудували Зеленський та його соратники.

Ми не можемо стояти осторонь і спокійно дивитися, як зелені добивають нашу країну зсередини. Ми будемо говорити про це скрізь, де зможемо, будемо звертатися до світу, до американців, британців, до кого тільки зможемо. Це ніяке не розхитування човна.

Це викидання з човна щурів, які прогризають дно на ходу. Якщо для цього треба трохи хитнути - я не проти. Бо який інший варіант, яка альтернатива?
аватар взяла поносить у http://gapchinska.livejournal.com/

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #5545 : Червень 15, 2023, 17:19:40 »
"боневтік" в очах вкраїнчиків перетворився на хероя.
Це драує скаженно - просрав все що тільки міг, и ще трошки - але зараз по трупах скоче на вершину слави.
аватар взяла поносить у http://gapchinska.livejournal.com/

Offline Фрипп

« Reply #5546 : Червень 15, 2023, 17:25:45 »
Чи треба захищати російськомовних від молодих ветеранів? Чи може вже треба хоча б на людях спілкуватися українською, чи скільки ще русня має нам зробити смерті і розрухи щоб ми від російської захотіли відмовитись?

Дивись, про що ти питаєш - чи треба захищати громадян України від неспровокованої агресії ветеранів, які пройшли через цю війну, старих і молодих - неважливо. Ну, це гарне питання. Яку відповідь дає на це питання лідер Д7 пан Трегубов? Тут Шенноу приносив її.

А ось яке відношення має мова до агресії росії на нас треба запитувати в тих, хто мову вивів у топ проблем країни. Не відсутність ракет там, чи невступ до НАТО, чи розкрадання всього, в тому числі в армії.

Як добре що в Сирії майже не було російськомовних, а то б взагалі нікого живого не лишилося.

Offline Teagan

« Reply #5547 : Червень 15, 2023, 17:33:15 »
А ось яке відношення має мова до агресії росії на нас треба запитувати в тих, хто мову вивів у топ проблем країни.
Справа в тому що наратив "російськомовних угнєтають нацики" цілком надуманий і навязаний нам зовні роспропагандою, ти озвучив як реальне побоювання в майбутньому, що нібито за російське слово тебе з сім'єю побють і обіллють. Звідки це взялось взагалі? Абсолютно необгрунтовано на мою думку.

Offline Фрипп

« Reply #5548 : Червень 15, 2023, 18:12:29 »
Звідки це взялось взагалі?
Ну, якось воно так накопичилось, починаючи із обговорення Цоя на Західній Україні.

Online Oak

• Hero Member
« Reply #5549 : Червень 15, 2023, 18:17:49 »
Цой мьортв

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.