Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #5490 : Червень 14, 2023, 20:24:50 »
​​Відключень споживачів можна уникнути, якщо в енергосистему буде надходити достатній обсяг імпортної електроенергії з Європи

Для цього необхідно змінити механізми цінового регулювання таким чином, щоб імпорт заходив в України в години найбільшого споживання, коли не вистачає потужностей українських електростанцій.

Наразі ж маємо зворотню ситуацію: через цінові обмеження на ринку імпорт в Україну відбувається в години надлишку, коли обмеження штучно тримають ціну на вищому рівні, ніж у Європі, і європейці охоче продають дорожче на нашому ринку, ніж на своєму.

Така ситуація є неприйнятною та має бути змінена, розповів в голова компанії “Укренерго” Кудрицький.

Він зазначив, що зняття обмежень дасть змогу формувати реалістичні ціни, які не обов’язково будуть вищі, ніж зараз.

«Коли енергосистемі треба, коли виникає дефіцит, ціна йде вгору. Заходить імпорт, він знижує ціну», - зазначив Кудрицький.

Київ Ірпінь Буча | Підписатись
Злобная заинька

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5491 : Червень 14, 2023, 20:50:48 »
Вовнянко
Цитувати (виділене)
Печера Дракона

​​НАМ ЖЕ МОЖНА?

Не виставляю цей текст на ФБ. Там за таке забанять миттю, там лише рожеві поні. А висловитися хочу.
Я от про що подумав. Тут нам пишуть що Тарас Чорновіл сам винний, бо бачте клюв відкрив на особу яка тривалий час на фронті і втратила рідну людину. А хто такий той Чорновіл?
І я оце думку карбую. Може даремно я обурюся з цієї події? Якщо замислитися - мені ж образ світлого майбутнього малюють. От дивіться.
Я дев'ять місяців служив у 72-й бригаді ім. Чорних запорожців. Я й досі, служачи інструктором БПЛА, вважаю цю бригаду своєю і за можливості допомагаю своїм побратимам. Очевидно, серед ветеранів нашої бригади люди є різні, в т ч ті хто створить певні організації ветеранів Чорних запорожців. А наша бригада це Бахмут, Вугледар і далеко не тільки.
І дивіться яка дивина виходить. Пише хтось принизливий пост про когось з наших ветеранів, а ми збираємося компанією і негідника - зеленкою! І в смтіник! Все ж правильно? Якщо ветерана образили то можна?
Або так. Хтось з наших побратимів у особи, що не захищала Україну, відіжме квартиру, а та особа почне голосити на ФБ. А ми знову збираємося, беремо цю особу - і зеленкою. І в смітник!
А я засяду писати про те, яка героїчна і віддана особа ветеран що віджав квартиру, і яка гидота особа що Україну не захищала. Мене багато людей прочитають... Ну, мені ж можна?! Я ж про героя напишу, якого якесь нікчемне що сховалося за нашими спинами, насмілюється не любити за віджату квартиру!
В Україні багато є людей, які з нами в окопах не були. Є пані, що волають про своє неймовірне волонтерство (якого не бачили 99,8% фронтовиків), але в яких сини або чоловіки сидять і сиділи удома. Уявляєте? Ляпне така особа щось, що нам не сподобається, а їй випадково в будинок КрАЗ в'їде. Прямо по грядках троянд.
Дивовижне майбутнє? Пропоную воїнам інших бригад, 30-ї, 24-ї, 28-ї та інших, брати на озброєння. Життя миттю стане набагато цікавішим. Все під гаслом "за метлу відповідати треба". Особливо - лоху непридатному до служби.
А якщо станеться так, що ветерани іншої бригади десь наїдуть на нашу? Ну, все як завжди. Заб'ємо стрілку, зустрінемося, порішаємо... Як... самі знаєте хто.
І скажіть що ми не праві будемо? Я - доброволець з 2014 р. Я був пілотом БПЛА-літака в добробаті. Я літав для бойових комендатур ДПСУ (наш добробат воював спільно з прикордонниками) та для бойових бригад у зоні АТО. Я навчав пілотів "Валькірій" на АрміїСОС. Я на фронті з перших днів вторгнення, спершу як доброволець, потім як солдат 72-ї бригади ім. Чорних запорожців, а зараз як інструктор льотної підготовки. Мені ж можна, хіба ні?
А вже повірте, у 72-й є хлопці порівняно з якими я й не воював майже. Які втрачали друзів, рідних, любимих. Разом ми таких справ наробимо!

Нам же можна?

Як вам такий образ майбутнього? Приваблює? Все ж правильно і вірно?

Дозвольте мені своє ставлення до такого майбутнього не розкривати.

А перепосту попрошу - на ФБ я в тіньовому бані.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #5492 : Червень 14, 2023, 21:39:57 »
Хіба кілька стусанів колишньому регіоналу та зраднику колись викликали розбрат в суспільстві?
Чорновіл колишній регіонал.
А мустафа найєм з лєщом колишній порохоскот. Чи це інше?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5493 : Червень 14, 2023, 21:46:56 »
Справді? І скількох вже так ліквідували при Зеленському?
Про одного точно відомо. Про того хлопа який записав як брат єрмака продає посади.

Offline Eney

« Reply #5494 : Червень 15, 2023, 01:41:52 »
Спокойної ночі, малята, любі хлопчики. Й дєвчата.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #5495 : Червень 15, 2023, 01:45:49 »
Та за шо?! Курва, мої очі…
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5496 : Червень 15, 2023, 11:23:21 »
Ще одна дєвачка хайпонути вирішила

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #5497 : Червень 15, 2023, 11:30:11 »
🔻 Ракетна атака на Кривий Ріг, Дніпропетровщина 15.06

Крилатими ракетами Х-101/555 цієї ночі ворог атакував Кривий Ріг.

Поцілив по двох промислових підприємствах.

Поранення отримав 38-річний чоловік. Він госпіталізований у стані середньої тяжкості.

На підприємствах виникли пожежі, які рятувальники вже приборкали. Є суттєві руйнування виробничих споруд. Побиті газопроводи. Знищено шиномонтаж та автобус.

Одну ракету наша ППО збила. Уламки пошкодили авто.
https://t.me/monitorwarr/12222
Злобная заинька

Offline Teagan

« Reply #5498 : Червень 15, 2023, 11:54:56 »
Ще одна дєвачка хайпонути вирішила
Слухай, ти як прокурор Михайлової, можеш пояснити чим саме вона заслужила наїзд Чорновола, щоб він її публічно назвав "підстилкою, шмарою"?
Тобто зараз вже змістився фокус на те що з ним некорректно вчинили, а мені б хотілось розібратись з початку. Чим вона заслужила цей наїзд.
З того що я знайшла, була якась атака неадекватної секти в соцмережах, вона їх відповідно послала, замість того щоб обтікать, і тому вона "підстилка і шмара". Може я чогось не знаю, але в моему світогляді щоб заслужити такі епітети треба дуже конкретно накосячити.

Бо тут вже розмови про те що військовим не все можна, що вони мають триматися в рамках (що має сенс), а от невійськовим чому тоді можна все? Чому невійськовий може поливати брудом військового (що особисто для мене вже дічь) і яка в цьому висока мета?

Мені не дуже подобається Трегубов, але в даному випадку я з ним згодна. Дівчина на війні, ще й втратила нареченого, це ВЖЕ важко, і тут їй в публічному просторі прилітає "підстилка, шмара" без будь яких обгрунтувань. Я бачила цей пост і ще тоді подумала, людина яка це пише взагалі нормальна, чи трохи йобнулася?

Offline Охтирка

« Reply #5499 : Червень 15, 2023, 12:19:55 »
Та за шо?! Курва, мої очі…
Угу, і воно ще студентам викладало.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5500 : Червень 15, 2023, 13:12:27 »
чим саме вона заслужила наїзд Чорновола, щоб він її публічно назвав "підстилкою, шмарою"?
Рандеву з Соколовою. 43:05
Cпойлер
Дефачке задали питання, чому вона поділяє людей на "зелених" і "порохоботів". Вона відповіла, що на "зелених" і "порохоскотів" не поділяє, а прихильники Порошенка - це секта, яка йому тільки шкодить.
Я Чорновола не виправдовую, треба бути стриманішим, навіть якщо опонент - гидота.

Offline Teagan

« Reply #5501 : Червень 15, 2023, 13:21:41 »
Вона відповіла, що на "зелених" і "порохоскотів" не поділяє, а прихильники Порошенка - це секта, яка йому тільки шкодить.
Дякую, я це теж бачила. Вона сказала що в нього є секта, яка йому шкодить. Це не дорівнює тому що всі прихильники Порошенка це ця неадекватна секта. Тому нічого гидотного вона не сказала, на мою думку.
І прояви цієї секти я бачила в комментах ТГ, ці люди чи боти, чи хто їх зна, неадекватно себе ведуть.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5502 : Червень 15, 2023, 13:24:26 »
ну все по суті - є секта свідків Петра, агресивні істоти, про яких в тому числі і пише Трегубов, які схарчили всіх недостатньо запетрових і відвернули багато поміркованих. шо не так?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5503 : Червень 15, 2023, 13:35:05 »
Для мене справа в тому, що вже багато років "порохоботами" звично називають всіх прихильників ПП. Незалежно від рівня їх агресивності.
Не думаю, що ця особа про це не знала.

Я дуже поміркована прихильниця ПП, але "порохоскот" я цій депутатці не подарую.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5504 : Червень 15, 2023, 14:22:30 »
Вона сказала що в нього є секта, яка йому шкодить.
І шо порохоскот, шо русня одна хуйня.
Доречі, на місці прихильників ДС, я б вже почав задумуватись, бо "порохоскот" це й вони також. Цей мем не дарма форсить зелена ботоферма і це вже узагальнений вираз для любого хто проти зеленого лайна. Ну, наприклад як для росіян зара "фашісти-нацисти" то вся Європа окрім Угорщини.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5505 : Червень 15, 2023, 14:29:43 »
є секта свідків Петра, агресивні істоти
А скільки людей до бачків кинули ці агресивні істоти, де можна ознайомитись?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5506 : Червень 15, 2023, 14:42:00 »
є секта свідків Петра, агресивні істоти

Тарас став людиною? давно?

писи. той самий Трегубов
До речі, каюсь.

Не настільки в мене гарна пам'ять. Тільки згадав.

Був у 2004 році під час Помаранчової революції такий злісний прихильник фізичних дій щодо опонентів. Пам'ятаю, щонайменше двічі Шуфричу накинув, той потім з битою пикою ходив. І картку для голосувань в нього відбирав, Литвин обурювався.

Ще пам'ятаю, як в суді запис слухали, і там регіонали казали, що страшно по коридорах ЦВК ходити, бо він там без сорочки бігає.

Не пригадуєте, як його звати? Пам'ятаю, що дзюдоїст. Широкий такий, кучерявий.

також не впевнений, чи на цьому відео тільки зелепні

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5507 : Червень 15, 2023, 14:48:15 »
але оскільки система передбачувана в розвитку, то ловіть прогноз. після перемоги над руснею, що відбудеться наступного або в 2025 році, відбудуться вибори, на яких переможе Зеленський. тому всі ці срачі не тільки безперспективні, а ще й остаточно подрібнюють умовних порохоботів.

Offline chucha

« Reply #5508 : Червень 15, 2023, 14:51:45 »
По суті всіх цих срачей останніх днів, мушу сказати, що дуже радію тому, скільки вільного часу є у людей. 

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5509 : Червень 15, 2023, 14:53:07 »
По суті всіх цих срачей останніх днів, мушу сказати, що дуже радію тому, скільки вільного часу є у людей. 

у значної кількості людей це може виявитися основним заняттям, підчас ще й оплачуваним.

Offline Teagan

« Reply #5510 : Червень 15, 2023, 14:56:42 »
В тому немає потреби, онлайн буллінг чудово псує публічній людині життя, а відповідальності ніякої. В нас чомусь претензії щодо некоректної реакції завжди до тих хто захищається, а не до тих хто перший напав.

Люди які вважають нормальним поливати гімном і хуєсосити захисників на 2му (9му) році війни тільки тому що їх політичні вподобання відрізняються, в принципі недалеко від русні. Бо це як бити коня на якому їдеш, рубати гілку на якій сидиш. Якщо їх моральний компас таке дозволяє, то може перспектива окроплення сечею трохи стримає. Ну і знову ж таки, окропили не будь кого. Там вже шлейф заслуг закопичився, треба було думать трохи.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #5511 : Червень 15, 2023, 15:01:22 »

у значної кількості людей це може виявитися основним заняттям, підчас ще й оплачуваним.
Тут, на Піквіку?

Offline Eney

« Reply #5512 : Червень 15, 2023, 15:02:03 »
Цитувати (виділене)
Юрій Луценко
4 год  ·
Шановні українці!
Я розумію скільки накопичилося злості, як здають нерви, як хочеться все це вихлюпнути.
І все ж.
Припиніть ображати воїнів.
Припиніть ображати жінок.
Припиніть ображати людей інших політичних поглядів.
Визнавайте власні помилки.
Визнавайте помилки своїх однодумців.
Визнавайте право опонентів на помилку.
Весь цей срач «свій/своя - святий, чужий/чужа- демон» знецінює героїзм на фронті, розколює країну, а значить працює проти нашої всім життєво потрібної Перемоги.
Я все сказав.

Offline chucha

« Reply #5513 : Червень 15, 2023, 15:06:13 »
В тому немає потреби, онлайн буллінг чудово псує публічній людині життя, а відповідальності ніякої.
тільки тому що їх політичні вподобання відрізняються
Ну і знову ж таки, окропили не будь кого. Там вже шлейф заслуг закопичився, треба було думать трохи.

Проблема у тому, що ось ці твердження надто розмити и можуть бути використанні до всіх сторін. Треба лише вибрати кут рингу, якій більш до вподоби.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5514 : Червень 15, 2023, 15:08:01 »
Слухай, ти як прокурор Михайлової, можеш пояснити чим саме вона заслужила наїзд Чорновола, щоб він її публічно назвав "підстилкою, шмарою"?з

Почнемо з того, що її прізвища він не називав, але вийшло як в старому анекдоті - всі знаємо, про кого це. Такий собі ефект Стрейзанд. Додам, що він як приватна людина має право на свої оцінки, хоча вже писала, що не треба було вживати таких епітетів.  Юридична сторона справи про спадок Коцюбайла тут https://informator.ua/uk/spadok-da-vinchi-za-shcho-naspravdi-suditsya-alina-mihaylova-zaradi-zahistu-yakoji-chornovola-kinuli-u-smitnik. Сторони претензій не мають, Аліна повинна довести спільне ведення господарства, поки їй відмовили, добре, пропускаємо. Позиціонує себе як парамедик, але документів про медичну освіту ніде нема. 3ате є дані про її роботу секретаркою у Коломойського, з  яким була близька її родина, причетна до кримінальної справи про  розкрадання земель https://twitter.com/MrHimikus/status/1665104312568098820. Добре, припустимо що це робилось без неї, і хто тільки з ким не працював.
Але її твіти,  заклики про "вішати порохоскотів" - це що таке??? Депутатка організує розправу над тим, хто не вказуючи прізвища, її образив, замість того, щоб подати до суду - це що???
Додам, що Чорновола я добре пам'ятаю ще з часів помаранчевого майдану, і жодних симпатій до нього не маю, скоріше навпаки. Але він в цій ситуації він поводиться цивілізовано, а Михайлова - як бичка. Бидла при владі я більше  НЕ ХОЧУ, і такі нові обличчя мені не потрібні

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5515 : Червень 15, 2023, 15:08:16 »

Тут, на Піквіку?

я так зрозумів, що chucha має на увазі всі ці сотні постів в ФБ та ТГ та тисячі коментів.

Offline chucha

« Reply #5516 : Червень 15, 2023, 15:10:30 »
я так зрозумів, що chucha має на увазі всі ці сотні постів в ФБ та ТГ та тисячі коментів.

Так.

Offline chucha

« Reply #5517 : Червень 15, 2023, 15:13:45 »
Ну і так, втома в країні відчутна. За останні декілька тижнів відписався майже від всіх "авторських" тг каналів. Останні розборки, здається,  викреслять геть усіх в моему ФБ  и телеграми.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5518 : Червень 15, 2023, 15:15:21 »
В тому немає потреби, онлайн буллінг чудово псує публічній людині життя, а відповідальності ніякої.
тільки тому що їх політичні вподобання відрізняються
Ну і знову ж таки, окропили не будь кого. Там вже шлейф заслуг закопичився, треба було думать трохи.

Проблема у тому, що ось ці твердження надто розмити и можуть бути використанні до всіх сторін. Треба лише вибрати кут рингу, якій більш до вподоби.

будь-що може бути використане проти будь-кого. я одночасно був на форумах юльком, руснею, порохоботом, єдине, це мене ніколи в зебіли не присвячували. вся країна живе в бінарній матриці свій-чужій. якщо не за Петра, то зебіл, якщо не за Зе, то порохобот. але все це почалося...а дайте пригадаю, мабуть з поділу України на сорти в рекламі 2003, яку вигадала нещодавно здохша падла Глєб у штабі Овоча, яким керував той самий Тарасик. така, дуже довга карма, але наздогнала таким чином.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5519 : Червень 15, 2023, 15:18:15 »
Європарламент прийняв резолюцію, що закликає НАТО офіційно запросити Україну до свого складу.

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.