Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #5430 : Червень 13, 2023, 23:29:55 »
Над нами мопеди

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #5431 : Червень 13, 2023, 23:34:37 »
Монова не влада.
Монова не зелена.  :sneaky:
Але останні два роки монова переважно пише про те які тупі і мерзотні симпатики ЄС та Порошенко.
Бо ворог не в кремлі.©
Ну, тобто в кремлі теж, але це не головне.
А я, власне, не про те, що пише Монова, а про допис невідомої тітоньки, який Солоха принесла як аргумент. В якому Портнов, Михайлова та Монова (наче як вони з одного кола) наводяться як приклад і доказ того, що Зеленський будує свій Малоросійський округ. Мені здається, Трегубов от саме про таких персонажів і писав.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #5432 : Червень 13, 2023, 23:37:31 »
Зеленський будує свій Малоросійський округ
Будує єрмак. В зеленського клепкі не вистачить кіоск побудувать.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #5433 : Червень 13, 2023, 23:50:14 »
Будує єрмак.
Я з цим абсолютно не сперечаюсь. Але та тітонька, мабуть, про Єрмака не знає.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5434 : Червень 13, 2023, 23:51:43 »
Зеленський будує свій Малоросійський округ
Будує єрмак. В зеленського клепкі не вистачить кіоск побудувать.
Так. При підспівуванні позитивних блогерів. До речі, Аліна вже у Яніни відзначилась,навіть кіски з такого приводу заплела. Таки ж тупааа...

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #5435 : Червень 14, 2023, 00:04:50 »
При підспівуванні позитивних блогерів.
Тобто Монова підспівує Єрмаку? Точно? Точно-точно? Бо я чомусь в неї зовсім протилежне читаю. І Яніна, мабуть, теж тоді підспівує Єрмаку? Тут мені цікаво, бо я її не дивлюсь. Але прикольно виходить, що таким займається ведуча 5-го каналу. Може, Порошенко теж підспівує Єрмаку? Я, до речі, неодноразово вже й з таким твердженням стикалася, якщо що. Тим паче, що, як ми всі добре знаємо від подібних тітоньок, він людина Медведчука.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5436 : Червень 14, 2023, 00:14:28 »
"Остапа понесло"?  Розумію,прикро,  коли кумири так обляпуються. Але це не кінець світу, завтра буде новий день. Спокійної ночі!

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #5437 : Червень 14, 2023, 00:18:54 »
Розумію,прикро,  коли кумири так обляпуються.
Які кумири? Чиї? :shok: Ти взагалі не зрозуміла, про що я?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5438 : Червень 14, 2023, 00:25:21 »
Тобто Монова підспівує Єрмаку? Точно? Точно-точно?
Я від монової відписався в телезі коли більшість постів в неї стали виглядати так?
1) Цитата якогось довбня під постом Порошенко чи ЄС (щось особливо тупе, по типу "Порошенко - Президент Світу!!!1111").
2) Дивись - які в патрошенка тупі поціновувачі, реально сєкта долбойобів (рандомно - фірмені шутєйкі по-моновські кочуючі з поста в піст: "бздо по рейтузам, козюлькі в глазах, етк").

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #5439 : Червень 14, 2023, 00:41:06 »
Я від монової відписався в телезі коли більшість постів в неї стали виглядати так?
Я не відписалася, але читаю десь один пост на два-три дні. А до великої війни взагалі не була на неї підписана. Але зараз те, що бачу, -- то переважно про русню або лотереї. Останні пів року точно. Інколи натяки на якісь невідомі мені шкандалі в ФБ. Але я про інше. Оце, що було продемонстровано на попередній сторінці, -- це ж майже така сама тактика, яку свого часу задіяли стосовно Пороха. Взяти щось, що сказав чи зробив Порошенко, ще якась людина й Медведчук. Проволати про абсолютно не пов'язані між собою вислови чи дії, а потім емоційно розказати, що в нас у країні все погано й буде гірше. І вуаля -- люди навколо вже розказують, що Медведчук із Порошенком мають спільні інтереси, аби розвалити державу. Логічного зв'язку немає, але не на те й розраховано.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5440 : Червень 14, 2023, 00:44:04 »

Offline Milena

« Reply #5441 : Червень 14, 2023, 00:54:09 »
Його знайдуть під відчиненим вікном або щось таке. Скоро
:sho_za: :mad: :consul: :dash2: :help:

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5442 : Червень 14, 2023, 06:40:28 »
Його знайдуть під відчиненим вікном або щось таке. Скоро
:sho_za: :mad: :consul: :dash2: :help:
"Якщо хтось обіцяє вас убити (,в оригіналі повісити), повірте йому".

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5443 : Червень 14, 2023, 07:05:17 »
Будує єрмак.
Будує.
Вважаю, що він опікується звільненням полонених не тільки заради самопіару. В якійсь статті промайнуло, що командири Азову, яких зараз тримають в Туреччині, після звільнення дуже зблизились з єрмаком. Здогадайтесь, на кого буде працювати їхній авторитет в разі виборів.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline AVI

« Reply #5444 : Червень 14, 2023, 08:58:31 »
За базаром слідкувати завжди корисно.
Сподіваюсь це працює в обидві сторони. До речі, коли Михайлова відповість за свій?

Offline Фрипп

« Reply #5445 : Червень 14, 2023, 10:04:42 »
За базаром слідкувати завжди корисно.
Сподіваюсь це працює в обидві сторони. До речі, коли Михайлова відповість за свій?
Ніколи

Тобто вона вже має індульгенцію на все, як і інші захисники.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #5446 : Червень 14, 2023, 10:11:21 »
Будує єрмак.
Будує.
Вважаю, що він опікується звільненням полонених не тільки заради самопіару. В якійсь статті промайнуло, що командири Азову, яких зараз тримають в Туреччині, після звільнення дуже зблизились з єрмаком. Здогадайтесь, на кого буде працювати їхній авторитет в разі виборів.
Ермак - заросіянский. Керівники Азову - націоналісти.
Вони точно за його будуть топити, а не приб'ють?
Злобная заинька

Offline Фрипп

« Reply #5447 : Червень 14, 2023, 10:17:23 »
Комент в дописі про Чорновола

Денис Казанский
Вибачаюся, а в чому «розбрат»? Хіба кілька стусанів колишньому регіоналу та зраднику колись викликали розбрат в суспільстві?

Offline Eney

« Reply #5448 : Червень 14, 2023, 10:26:55 »
Суди Лінча теж не один десяток років жили. І багатьом заходили на ура.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5449 : Червень 14, 2023, 10:30:13 »
Ермак - заросіянский. Керівники Азову - націоналісти.
Вони точно за його будуть топити, а не приб'ють?
Та ну. Не все таке чорно-біле, як бачиться з нашого дивану. Після жахливого стресу в Азовсталі та полону, єрмак - благодійник та опікун. І взагалі Чонгар мабуть дійсно розмінував барига Порошенко.  :sarcastic:

Offline Eney

« Reply #5450 : Червень 14, 2023, 10:30:38 »
Цитувати (виділене)
СБУ викрила київську компанію, яка допомагала підсанкційному «росатому» будувати 5 АЕС у різних країнах

Як розповідають наші джерела у Службі, мова йде про «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування».

Вантажі поставляли сірими схемами через закордонні прокладки. Співпраця була настільки тісна, що поки кремлівські ракети обстрілювали наші міста, «росатом» навіть сертифікував онлайн українську продукцію.

Гендиректор компанії - Юрій Рикуніч, директор з продажу - Світлана Карбовська, директор з якості - Артем Урупа. Країна повинна знати своїх героїв.   Чекаємо від СБУ подробиць.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #5451 : Червень 14, 2023, 10:43:17 »
І взагалі Чонгар мабуть дійсно розмінував
Було б непогано отримати колись відповідь, чи було первісне мінування. Тому що, розмінування, як на мій хлопський розум, більш складна і більш тривала процедура. І яку складніше приховати.

Offline Фрипп

« Reply #5452 : Червень 14, 2023, 11:23:38 »
Так, доречі.

Готувався Порошенко до нападу чи ні - це питання важливе. Там ще штук 10 мостів від Криму до Каховки, які теж мали бути заміновані.

Offline Eney

« Reply #5453 : Червень 14, 2023, 11:40:36 »
Цитувати (виділене)
Кир Сазонов
2 год  ·
Соратник Кадирова Делімханов мінус. Задвохсотили…
Я писав вже, що розвідка ССО підрозділ «Бандерлоги» дуже круті. То тримайте від хлопців неймовірну новину. Задвохсотили праву руку Кадірова у Приморську – Делімханова. Працювали саме «Бандерлоги» з групою Горизонт , підрозділ Фобос ОУВ Запоріжжя. З ним до Кобзона на концерт пішли інші наближени до Кадирова та ще до біля двохсот особового складу.
Розвідка працювала по пошуку скупчення ворожої техники, а тут такий кортеж на позашляховиках. Керівництво підрозділу «Ахмат». Ну, велкам ту Юкрейн, як кажуть. Все швидко міняємо, нова приорітетна ціль, працюємо зараз. Арта зреагувала миттєво. Поранених нема, навіть «Швидка допомога» не приїхала. Всі тіла вивозили на гвинтокрилах. За півгодини прилетіли – 12 бортів. Щоб секрет був. Та який секрет, задля таких новин розвідоси залишалися там до останнього.

Offline Milena

« Reply #5454 : Червень 14, 2023, 11:42:58 »
"Якщо хтось обіцяє вас убити (,в оригіналі повісити), повірте йому".
Cпойлер
Цитата в лапках, тому зрозуміло, що вбити загрожуєш не ти, моя реакція була на повідомлення, котре було як "від тебе".

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
« Reply #5455 : Червень 14, 2023, 11:49:16 »
Було б непогано отримати колись відповідь, чи було первісне мінування. Тому що, розмінування, як на мій хлопський розум, більш складна і більш тривала процедура. І яку складніше приховати.

Первісне мінування явно було, але будь яке мінування потребує прикриття військами. Щодо "розмінування Чонгару" я з самого початку писав, що це схоже на накид. Процедура справді складна і потребує залучення армійських інженерно-саперних підрозділів, а це десятки чи навіть сотні людей. Жодні зрадники з АП чи СБУ самі цього не зроблять. Але досі про це жодних свідчень від армійців. Щоб абсолютно усі учасники, починаючи від рядових, мовчали, - це в наших умовах представити важко.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5456 : Червень 14, 2023, 11:55:50 »
Вбити загрожують аліни-мар'яни далі за списком. Увертюру вже грають,хор вже розспівується про дєвачку на нєрвах, яку треба захистити та гиги запісюнькані усішки

Offline Teagan

« Reply #5457 : Червень 14, 2023, 11:59:27 »
Вибачте, я пропустила за шо мають вбити Портнікова, він шось вже висловився по темі?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #5458 : Червень 14, 2023, 12:10:05 »
Але досі про це жодних свідчень від армійців. Щоб абсолютно усі учасники, починаючи від рядових, мовчали, - це в наших умовах представити важко.
Мені, навіть нещодавно, потрапило на очі свідчення військового, що мінування точно було. Але, по-перше, вже зараз не знайду, по-друге, запевняти, що це правда, не можу.
Щодо розмінування:
Цитувати (виділене)
Так от, трохи хронології!
26 ЛЮТОГО 2020 року Володимир Зеленський анонсував плани по Чонгару: “Держава спільно з компанією Socar до кінця року відкриє на Чонгарі великий хаб – центр надання адміністративних послуг, зону відпочинку та інші дуже важливі об’єкти”.
10 ГРУДНЯ 2020 року Єрмак звітував про виконання плану щодо домовленостей та зобов’язань, які виникли на зустрічi лідерів “Нормандської четвірки”.
“Завдяки зміні президентом Зеленським принципів державної політики, Україна робить набагато більше для допомоги нашим громадянам, які змушені залишатися на тимчасово окупованій території, ніж було домовлено, ” – заявив Андрій Єрмак.
“Наприклад, украй важливо убезпечити людей по обидва боки лінії зіткнення від величезної кількості СМЕРТОНОСНИХ МІН – наголосив керівник ОП Єрмак і додав. – Наша делегація доклала максимум зусиль, аби погодити у серпні 20 ділянок для РОЗМІНУВАННЯ. Потрібно швидко виконувати цей план. Цю роботу може на власні очі побачити кожен, хто відвідає нові контрольні пункти на лінії розмежування, розбудовані за принципом сучасних сервісних хабів”.
23 ЛИСТОПАДА 2021 року віцепрем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук пообіцяла, що впродовж трьох місяців команда Мінреінтеграції запустить автобусні шатли на КПВВ “Чонгар” та “Каланчак”: від пункту пропуску до адміністративної межі.
14 ЛЮТОГО 2022 року на КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” розпочали курсувати автобусні шатли від пункту пропуску до адміністративної межі. На тиждень раніше ніж обіцяли, прорапортувала Ірина Верещук.
24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ через КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” на територію України увійшли війська РФ, які захопили південь країни, Херсон, Мелітополь, Енергодар та заблокували Маріуполь.
Тут варто нагадати! За два роки до цього, у грудні 2019 майже чотири години лідери “Нормандської четвірки” спілкувалися без преси. Журналістам не дозволили бути навіть на початку їхнього спілкування.
Що ми маємо у сухому залишку? Хибно думати і писати, що розмінуваннях на ділянках “Чонгар” і “Каланчак” відбулось навмисно і в акурат перед вторгнанням російських військ на південь України. Адже програма розмінування розпочалась ще 23 ЛИСТОПАДА 2021 року, a завершилaсь за 10 днiв до повномасштабного втроргнення російських агресорів. Чи хтось думав тоді y 2021 роцi, що російська навала попре на Україну з усіх боків і в тому числі з Криму? Звісно, припускати можна було все.
Тому, у цьому випадку в теорію прямої зради мені не дуже віриться. А от недалекоглядність і недбальство мають місце. Адже, коли увесь світ у 2022 році почав гудіти про можливе широкомасштабне вторгнення, Єрмаку і Верещук варто було згадати, що південні рубежі України повністю оголені.

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
« Reply #5459 : Червень 14, 2023, 13:09:34 »
Щодо розмінування:
Загальні фрази я теж читав. Але хотілося б заслухати начальника транспортного цеху військових із інженерно-саперних підрозділів, які начебто це робили. Бо, знов таки, розмінування - складна операція, особливо якщо мінне поле ставилося "за наукою" з пастками проти розмінування.

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.