Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Аля

• Стать: Жіноча
  • Київ. Місто мрій.
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #5370 : Червень 12, 2023, 18:42:51 »
Схоже, що Арестович спробує підібрати ватний електорат. Лозунг "Росія - наш сусід. І треба якось з ним взаємодіяти" боюсь знайде немалий відклик.
шо, й досі? От трясця, їм лоботомію зробили чи вони росіянці?
Злобная заинька

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #5371 : Червень 12, 2023, 19:43:33 »
Схоже, що Арестович спробує підібрати ватний електорат. Лозунг "Росія - наш сусід. І треба якось з ним взаємодіяти" боюсь знайде немалий відклик.
шо, й досі? От трясця, їм лоботомію зробили чи вони росіянці?
Однокласснікі

Offline Teagan

« Reply #5372 : Червень 12, 2023, 21:40:57 »
Я думаю що Арестовича таки колись гуртом побьють на Хрещатику. І цим завершиться його яскравий політичний шлях.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #5373 : Червень 12, 2023, 21:52:28 »
 :grin:
У Кличка вважають, що військова адміністрація у Києві не потрібна

Київська міська військова адміністрація, створена указом президента в лютому 2022 року, існує лише для одного: щоб у міського голови Кличка не було повноцінних повноважень, -  співголова фракції УДАР у Київраді Дмитро Білоцерковець

"Київ – єдине місто, де зараз немає прямих військових дій, але працює військова адміністрація", – каже Білоцерковець.
Злобная заинька

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5374 : Червень 12, 2023, 21:55:18 »
Прям таки. А 1.2 лярда на бомбосховищах хто пиляти буде?

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #5375 : Червень 12, 2023, 22:29:07 »
Я думаю що Арестовича таки колись гуртом побьють на Хрещатику. І цим завершиться його яскравий політичний шлях.
Та тю... Буде виставляти себе "жертвою прижиму" - ще більше співчуваючих намуркотить.
Homo homini felis est.

Offline Eney

« Reply #5376 : Червень 13, 2023, 00:38:03 »
Арестович буде в розпачі
Цитувати (виділене)
На Запорізькому напрямку знищено кацапського генерал-майора, «начальника штаба 35 общевойсковой армии» Сєргєя Горячьова. Жирна ціль 🔥

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #5377 : Червень 13, 2023, 00:53:07 »
Арестович буде в розпачі
Цитувати (виділене)
На Запорізькому напрямку знищено кацапського генерал-майора, «начальника штаба 35 общевойсковой армии» Сєргєя Горячьова. Жирна ціль 🔥

Слёзы душат. Арестович, так нормально?
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Eney

« Reply #5378 : Червень 13, 2023, 09:20:15 »
Валерій Маркус (https://t.me/valerii_markus) про фейки російської пропаганди, втрати ворога та наступ, у якому бере участь 47 бригада.

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #5379 : Червень 13, 2023, 11:37:25 »
Цитувати (виділене)
"Прихильники керівниці медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліни Михайлової у Києві облили невідомою рідиною з пляшки, зеленкою і кинули в смітник екс-народного депутат Тараса Чорновола за те, що він назвав Михайлову "подолігархічною ш*арою", повідомляє кореспондент УНІАН."

Online Solmir

• Киев
« Reply #5380 : Червень 13, 2023, 11:46:13 »
Цитувати (виділене)
"Прихильники керівниці медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліни Михайлової у Києві облили невідомою рідиною з пляшки, зеленкою і кинули в смітник екс-народного депутат Тараса Чорновола за те, що він назвав Михайлову "подолігархічною ш*арою", повідомляє кореспондент УНІАН."
Русская народная загадка: зимой и летом -- одним цветом (и запахом). Ответ -- Тарас Черновол.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5381 : Червень 13, 2023, 13:26:13 »
і кинули в смітник екс-народного депутат Тараса Чорновола
Цитувати (виділене)
Потренировавшись на Чорноволе, наші хлопці-патріоти прийдуть за Гетманцевым, Герусом, Бужанским, Безуглой, Шуфричем... правда?

Правда?

Я говорю блядь правда же блядь?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #5382 : Червень 13, 2023, 13:29:12 »
Русская народная загадка: зимой и летом -- одним цветом (и запахом). Ответ -- Тарас Черновол.
Русская народная загадка: висит на заборе, колышется ветром. Ответ -- порохоскот.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #5383 : Червень 13, 2023, 13:55:14 »
Цитувати (виділене)
Пишут, моча это была.

Тарас Черновол в мусорном баке после того, как на него напали. Кадр из видео
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5384 : Червень 13, 2023, 14:30:47 »
Трегубов

Так, аукціон сувенірних залишків від росіян, влаштований Алиною Михайловою, був спірним з точки зору етики військового конфлікту.

Так, її побажання перевішати опонентів було виходом за рамки пристойного.

Втім.

Так, Михайлова була дружиною Да Вінчі де-факто - жили разом та мали спільний побут.

Ні, Михайлова не воює з родиною Да Вінчі, просто вищезгадані персонажі висмикнули з реєстрів технічний документ щодо розподілу спадку. Якби такий конфлікт справді був, це було б відомо з коментарів його рідних.

Ні, Михайлова не "агент Коломойського". В якості доказу зв'язку наводять наявність спільного фото шестирічної давнини. Якось мене аналогічним чином Монтян звинувачувала в роботі на Коломойського, бо пам'ятала, що я працював у журналі "Главред" у 2009 році.

Так, Аліна різка і могла б спілкуватися толерантніше та думати про те, як слово може відгукнутися. Але з урахуванням всього того, що вона тягне на собі останні роки, було б дивно, якби вона була милою та дипломатичною. Війна плавить нерви. Якщо ви справді вдячні воякам, ви маєте знати, що їхня різкість в спілкуванні викликана тим, що вони трішки подирявили душі та голови, захищаючі вас та нашу країну. Виключення бувають - але рідкі.

Останній факт - причина того, через що я зараз це пишу. Мені трішки боляче дивитися на купу фейків про "аукціони унітазів" та фотошоплені "скрини з твітеру". Так само боляче дивитися на брехню про стосунки Аліни з загиблим нареченим. Не тому, що я так прихильний до Аліни - ми особисто не знайомі. А тому, що я бачу, як купка прохіндеїв легко зманіпулювала купкою обивателів, і кинула їх травити людину, яка і так зарано постаріла заради того, щоб ці самі обивателі могли це робити з меншим страхом за своє життя. Бо на її місці може бути будь-хто з нас.

Окремо про купку прохіндеїв. На превеликий жаль, неподалік однієї справді шанованої мною політичної сили в'ється маленька групка каліброваних чорнопіарщиків. Їх буквально декілька - я помічав славетну пару з Ігоря Савчука та Ярослава Бондаренка та старання свіжесортованого Тараса. Але ми в соцмережах, тому тут кілька старанних осіб можуть розмножуватися, як агенти Сміти під акаунтами типа Ткачіос, Марсі Щосьтамтаке і ще довгою низкою осіб. Колись вони починали з відпрацювання по токсичних персонажах типа Сергія Лещенка, але швидко переключилися на нейтралів, опозиціонерів не-з-ЄС та навіть про-ЄСівських блогерів в рамках зачистки конкурентного поля.

Стратегія в них дуже проста: висмикуванням окремих фраз створювати спочатку враження, що опоненти “з душком”. Якщо фраз нема - додовбуватися до відсутності заяв з того чи іншого приводу. Власне, на прикладі Михайлової можна все побачити. Одне фото, на якому вона поряд з Бенею? Ну точно його агент! Немає достатніх свідчень? Підробимо пост начебто з Твіттеру та розгонимо скріншотом. Знайдемо в реєстрі документ і вигадаємо довкола нього неіснуючий конфлікт. Класика.

Через деякий час “тусовка” довкола вже забуде, за що ненавидить об’єкт дискредитації, але ненависть до нього вважатиме за ознаку належності до групи “правильних патріотів”.

Так затравили Монову, вигадавши їй підлу та коварну (тому дуже приховану) ненависть до лідера та створивши мем “алабайня”. Так Підгорну з адміністратора ком’юніті “Що там у ПП?” довгим цькуванням з анонімних акаунтів перетворили на затятого хейтера не тільки цієї туси, а й всієї політсили. Так з’явилися стоп’ятсот міфів про супутник Притули, якого начебто нема, та цькування Д7, яка “підозріло вийожується”.

Результатом, правда, стало різке кількісне зменшення тусовки порохоботів та якісне її перетворення на щось подібне до тусовку юлеботів семирічної давнини (в тому числі по суто демографічним показникам). Але хлопцям з таким працювати простіше. В результаті навіть найогидніші продовби зелених не перетворюються в рейтинг тієї ж ЄС та її лідера. Але чу - люди заробляють з процесу, а не з результату.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Фрипп

« Reply #5385 : Червень 13, 2023, 14:55:41 »
Сподіваюсь вони всіх критиків переб'ють і заживуть в чудовій Україні майбутьного. Разом із Трегубовим, який все розуміє.

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
« Reply #5386 : Червень 13, 2023, 14:59:31 »
Как на мой вкус, Тарас Черновол это Шуфрич в другом ракурсе. Только Шуфрич, по неясной причине, не успел качественно переметнуться на другую сторону.

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #5387 : Червень 13, 2023, 15:35:25 »
В этой ситуации будет показателен следующий момент: откроют ли уголовное дело против этих нападавших, как против Александра Погребинского или нет. И тогда будет понятно кто, чью честь защищал или кто чьи интересы отстаивает.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5388 : Червень 13, 2023, 15:39:52 »
В этой ситуации будет показателен следующий момент: откроют ли уголовное дело против этих нападавших, как против Александра Погребинского или нет. И тогда будет понятно кто, чью честь защищал или кто чьи интересы отстаивает.
Та воно й так досить прозоро

Offline RedCat

« Reply #5389 : Червень 13, 2023, 15:44:12 »
Прям таки. А 1.2 лярда на бомбосховищах хто пиляти буде?
Цитувати (виділене)
Не можу обминути це увагою. Голова району Києва від "слуги народу" закупив в укриття 2 сковорідки за 1,5 млн грн
"Коли ми знайшли тендер на закупівлю в укриття електричних овочерізок за 130 тсяч грн штука, я думав більше мене нічого не здивує. Але супер електрична сковорідка з тачскріном і ціною 720 тисяч грн за штуку, це навіть для мішелінівського ресторану перебор не те що для укриття дніпровського району Києва!!!І це чудо кулінарних технологій (без жартів) їсть 21 кіловат на годину. Тобто ще тисяч 400 грн в рік😱😱😱", - пише представник Тимчасової контрольної комісії Леонід Ємець.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5390 : Червень 13, 2023, 15:44:44 »
Повертаючись до воєнних дій. Рівень Дніпра в районі Хортиці знизився на 3-5 метрів, знову видно пороги

https://t.me/info_zp/38072?single

Offline Фрейя

• Hero Member
« Reply #5391 : Червень 13, 2023, 16:11:19 »
Цитувати (виділене)
Збільшення виробництва Patriot, п'ять батарей Україні і раптова модернізація: нова стаття Wall Street Journal

Через успішне і ефективне застосування Patriot попит на комплекс у світі зріс.
Виробники комплексу - Raytheon Technologies працюють над пришвидшенням і розширенням виробництва.
ЗСУ вони повинні поставити 5 батарей на посилення до кінця 2024 року, як каже гендиректор компанії Грегорі Гейз.
Сама ж компанія була вкрай приємно здивована надвисокою результативністю Patriot, в умовах реальних бойових дій в Україні.

В статті є інформація, що за їх даними українці попрацювали з ПО Patriot,  щоб він міг збивати гіперзвукові балістичні ракети
 "..Ukraine has tweaked the Patriot’s software to enable it to track and destroy hypersonic missiles flying twice as fast as it was designed for.."

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5392 : Червень 13, 2023, 16:24:22 »
Цитувати (виділене)
Таня Адамс
Тобто "шмара" - це неприпустиме висловлювання чорноротого політика, за яке він має бути лінчований натовпом, засунутий у смітник, це так у нас демократія працює і взагалі він очолював штаб ригів у 2004му, ну а хулі він хотів.
А "вішати порохоскот" - це просто недоречне висловлювання дівчини, що з повноліття на війні і тому заробила собі неврівноважену нервову систему і як наслідок - право закликати до масових вбивст.
Я ж все вірно зрозуміла?
Хоча оцей всратий рівень спілкування і політиків і медійних персон мене відверто задовбав. Абізяни блд.

Offline Milena

« Reply #5393 : Червень 13, 2023, 17:32:14 »
Cпойлер
Можна уточнення щодо "прозорості" Чорновола? Так, говіркий і інколи занадто, але я не помічала за ним того, що його можна прирівняти до Погребинського. Був з "ригами" і вчасно перемитнувся? Так тоді і Порошенко те саме зробив...

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5394 : Червень 13, 2023, 18:27:51 »
Cпойлер
Можна уточнення щодо "прозорості" Чорновола? Так, говіркий і інколи занадто, але я не помічала за ним того, що його можна прирівняти до Погребинського. Був з "ригами" і вчасно перемитнувся? Так тоді і Порошенко те саме зробив...

Я не про Чорновола, а про владу. Ось знайшла в мережі
Цитувати (виділене)
Вітаю вас, шановні колеги.
Коли Портнов закликав створювати концтабори для порохоботів, ви самовпевнено посміхалися.
Коли мразь Михайлова погрожувала вішати нас на парканах, ви обурювалися, але не вірили.
Зараз гніда  Монова відкрито погрожує в коментарях "приїхати з хлопцями і розібратися" з тими, хто називає її шахрайкою. Все ще не вірите?
А от я вірю. Зеленський будує свій Малороський федеральний округ, і в ньому нема місця для нас. Зараз обливають зеленкою і кидають у смітник, а завтра почнуть знаходити тіла. Ви все ще не вірите? Точно? Я би на вашому місці повірила, поки не пізно.
Що робити? Ну, хтось злякається і замовчить. Хтось виїде. Я візьму ті гроші, що відкладала на лікування, і придбаю зброю.
Так, я немолода, товста, зір в мене поганий. Але в упор хоч одну мразь застрілю. Тому шалави, які збираються кататися по Україні і затикати рота всім, хто не лиже сраку, ви краще тричі подумайте.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #5395 : Червень 13, 2023, 19:25:57 »
А Монова в нас влада, та ще й зелена?..

Offline Фрипп

« Reply #5396 : Червень 13, 2023, 19:36:23 »
Зараз прийшло повідомлення в телефон про відео від Телебачення Торонто із таким анонсом як "Відношення нашого воїна до російської мови після полону".

Ну і я так собі представив як іду із дружиною чи із дитиною і розмовляю із ними цією самою мовою, а якийсь прибичнік Аліни б'є мені в обличчя, бо бутилочки із сечею вони ж не завжди із собою носять.

Чудова країна вимальовується...

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #5397 : Червень 13, 2023, 19:42:07 »
Монова:
Цитувати (виділене)
Напісюнькали на вусики через Михайлову, але винувата Монова з алабаями.
Як це у вас виходить, блядь?

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #5398 : Червень 13, 2023, 19:53:31 »
Монова:
Цитувати (виділене)
Напісюнькали на вусики через Михайлову, але винувата Монова з алабаями.
Як це у вас виходить, блядь?
А так, що не все лайно треба привселюдно через рот випускати. Повертаючись до коханої:
Цитувати (виділене)
Джон Сміт
3h
  ·
Тобто ось яка ситуація.
Провладна депутатка, осипана нагородами від зелених, фігурантка журналістських розслідувань про схеми дерибану землі у Києві, організувала своїх тітушок в грубій і особливо цинічній формі (обливання сечею) помститися звичайному громадянину за критику проти себе.
Можна казати скільки завгодно, що "Чорновол - риг".
Але він вже більше 10 років не наділений ніякими посадами.
А от Аліна Михайлова - наділена. Вона особа наділена повноваженнями. І ці пацани на відео, що кидають Чорновола - теж. Можу помилятися, але я там впізнаю в отих червоних кедах лідера руху Гонор Сергія Філімонова, діючого військового з групи ДаВінчі (дійсно героїчного військового). Групи, до якої сама Михайлова має безпосереднє відношення.
Тобто Аліна Михайлова втягнула діючого військового у злочин (військовим заборонено приймати участь в політичних акціях).
Аліна Михайлова бреше про якихось "небайдужих громадян", а це не так. Це члени її групи.
Тобто депутатка Аліна Михайлова замовила і організувала злочин. В процесі утворила злочинну організацію із, вірю, щирих людей.
Я не підтримую слова Чорновола, коли він назвав її "олігархічною шм**ою", але підтримаю, якщо її посадять на зону за провокацію безладу в країні.
І ще одне: вона там виправдовує свій злочин, що потерпілий - риг? А вона не має відношення до ОЗУ Коломойського?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #5399 : Червень 13, 2023, 20:38:23 »
форум як дзеркало глобальних подій) втім, я люблю системи з передбачуваним розвитком.
https://pikvik.com.ua/index.php?topic=4185.msg1082084#msg1082084
I always tell the truth. Even when I lie.

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.