Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline fakir

Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #3690 : Березень 12, 2023, 20:23:35 »
Я все больше и больше слышу, что мужики прячутся по домам( из первых рук про Днепр и Черновцы), потому что да, не все хотят на фронт идти и стали их массово отлавливать по улицам
Пошел за хлебом, на улице оказался, отловили и повестка
И прохождении медицинской комиссии, когда в мирное время не пригодны, в военное-ограниченно годные, сейчас даже одежду не снимают на той комиссии, пригоден и на фронт
И с передовой, что не отпускают лечиться, потому что заменить некем
Это вот все из первых рук
хто боїться, у того в очах двоїться

Offline Pe

« Reply #3691 : Березень 12, 2023, 20:49:57 »
Я все больше и больше слышу, что мужики прячутся по домам( из первых рук про Днепр и Черновцы), потому что да, не все хотят на фронт идти и стали их массово отлавливать по улицам
И прохождении медицинской комиссии, когда в мирное время не пригодны, в военное-ограниченно годные, сейчас даже одежду не снимают на той комиссии, пригоден и на фронт
Надеюсь, что ты с передовой это пишешь и ребятам это и говоришь и их поддерживаешь
И это я без сарказма, пока мне не приписали его)))

Offline fakir

« Reply #3692 : Березень 12, 2023, 22:10:23 »
Надеюсь, что ты с передовой это пишешь и ребятам это и говоришь и их поддерживаешь
И это я без сарказма, пока мне не приписали его)))
ні не з передової, я стою на обліку в ТЦК, живу за місцем реєстрації, телефонів та місця роботи не змінював, військовий з 2015 маю зелений, працюю на державному підприємстві, повісток поки що не отримував

дуже шкода, що, чи то через незнання рідної мови, чи ще чогось, але ти не зрозуміла що я написав
я останній раз спробую пояснити, словами людини більш розумної за мене і припиняю цю невдячну справу
Цитувати (виділене)
Усі чоловіки бояться. Чим вони розумніші, тим більше бояться.
Хоробрий чоловік – це той, хто змушує себе, не дивлячись на страх, їти далі.

Генерал Джордж С. Паттон Молодший

Offline Фрипп

« Reply #3693 : Березень 12, 2023, 22:20:16 »
Хотів теж Леонарду відповісти по суті, але він чогось наобіжавсь, чого безумовно робити не тре було, повертайся, нас і так мало залишилось

Offline Milena

« Reply #3694 : Березень 12, 2023, 23:08:56 »
Хотів теж Леонарду відповісти по суті, але він чогось наобіжавсь, чого безумовно робити не тре було, повертайся, нас і так мало залишилось
:plusone:

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #3695 : Березень 13, 2023, 05:08:24 »

Offline RedCat

« Reply #3696 : Березень 13, 2023, 06:41:53 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #3697 : Березень 13, 2023, 11:51:53 »
Гончаренко

Брейкінг ньюс! Ви будете дуже здивовані (насправді ні)! ДБР не веде жодних розслідувань щодо Баканова.

Про це повідомляє BBC News Україна, їм пришла відповідь від ДБР на відповідний запит.

І у звʼязку з цим я просто хочу дещо нагадати.

1. 17 липня 2022 року Баканова звільняють за статтею дисциплінарного статуту про неналежне виконання службових обов'язків. Тобто за логікою, все ж таки причина є. Навіть якщо нам про неї офіційно не повідомили.

2. Досі відкритим питанням залишається швидка окупація півдня. Хто за це відповідальний? Якщо не Баканов, то хто? Можливо ведуться розслідування? Що вже було встановлено на цей час?

3. Одразу після усунення Баканова в СБУ призначили службове розслідування. Воно завершилося, але про результати досі ніхто офіційно не повідомляв.

Що в нас виходить загалом: Баканова звільнили, розслідувань немає. Тобто за цією логікою, Баканов ні в чому не винен і все добре? Хтось буде пояснювати ситуацію? Чи дуже зручно про це мовчати?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Eney

« Reply #3698 : Березень 13, 2023, 11:55:51 »
Наступний логічний крок: призначити Баканова послом у Шрі-Ланку.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3699 : Березень 13, 2023, 11:58:24 »
Наступний логічний крок: призначити Баканова послом у Шрі-Ланку.
В Китай. Там вже два роки посла нема.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline AVI

« Reply #3700 : Березень 13, 2023, 12:41:47 »
В Китай. Там вже два роки посла нема.
Кажуть (с), що це на прохання русні. Впевнений, що проти кандидатури агента Баканова вони заперечувати не будуть.

Offline Фрипп

« Reply #3701 : Березень 13, 2023, 14:02:22 »
А я впевненний, що якби найвеличніший щось і обіцяв русні, то вже б давно забув. Там секретаріат, мабуть, на варті руснявих інтересів.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3702 : Березень 13, 2023, 14:27:38 »
всіма зусиллями намагаються заморозити конфлікт, підключили вже всіх, від Папи до Сі.

Си Цзиньпин намерен провести переговоры с президентом Украины Владимиром Зеленским, пишет The Wall Street Journal.

По информации издания, онлайн-переговоры состоятся после визита китайского лидера в Москву.

Offline Фрипп

« Reply #3703 : Березень 13, 2023, 17:17:59 »
Монахи зможуть після завершення державних перевірок залишитись у Київській лаврі за певних умов.
Як повідомляє Укрінформ, про це сказав міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко в ефірі телемарафону.

"Ніхто не говорить про те, що життя монахів у лаврі припиниться після завершення ревізії. Але це привід для того, щоб монахи змогли визначитися з тим, яким чином вони можуть залишатися у лаврі", - заявив він.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3704 : Березень 13, 2023, 17:31:06 »
Суму, зазвичай в цьому випадку, пишуть на бумажці, показують, а потім бумажку з'їдають спалюють.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3705 : Березень 13, 2023, 20:12:43 »
Не втрачайте свого шансу.  :sneaky:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба оголосив відкритий набір послів

Цитувати (виділене)
«Я постійно шукаю нових людей. Тому що саме сплав досвідчених дипломатів та нових кадрів робить МЗС сильнішим.

Ми відновили відкриті конкурси на посади за кордоном. Але настав час зробити і справжню революцію: вперше дати громадянам України відкриту можливість пропонувати міністру свою кандидатуру на посаду Посла.

Відсьогодні це може зробити кожен зсередини дипломатичної служби і кожен ззовні. Ми шукаємо сильних, і не важливо звідки ви прийдете. Але відбір буде вкрай ретельним.

Кожен, хто вноситиме свою кандидатуру, має поділяти принципи чотирьох «П».

Професіоналізм, Патріотизм, Порядність — це кредо кожного українського дипломата, незалежно від посади, яке сформулював міністр Геннадій Удовенко.

Четверте «П» додаю на вимогу часу —  Перемога. Сьогодні головна вимога до дипломата — це здатність реальними справами та результатами робити внесок у Перемогу. Без неї все інше втратить сенс.

Якщо відчуваєте, що це ваше, зробіть цей крок. Хто знає, можливо, саме Ви - новий Посол України».

Дмитро Кулеба, 9 березня 2023 р.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #3706 : Березень 13, 2023, 20:16:15 »
Не втрачайте свого шансу. 
З одного боку смішно, з другого - ну в Раду ж набрали з вулиці - і нічо, то чого б до діпкорпусу не можна?
Головне - не боятися працювати "П". Он, послиця в Болгарію не боялась - і ось.

Offline Eney

« Reply #3707 : Березень 13, 2023, 20:40:28 »
поєхалі

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #3708 : Березень 13, 2023, 20:45:08 »
З одного боку смішно, з другого - ну в Раду ж набрали з вулиці, чого б до діпкорпусу не можна?
Можна, але є нюанси. Внутрішній зоопарк можна перестати транслювати, а новини випускати у вигляді єдиного марафону.
А послам треба з іноземцями спілкуватися.
Не вірю, що ОПа візьме когось з розумних та освічених. Схоже на легалізацію "сексологів" та інших креатур.

Offline Pe

« Reply #3709 : Березень 13, 2023, 21:34:24 »
З одного боку смішно, з другого - ну в Раду ж набрали з вулиці, чого б до діпкорпусу не можна?
Можна, але є нюанси. Внутрішній зоопарк можна перестати транслювати, а новини випускати у вигляді єдиного марафону.
А послам треба з іноземцями спілкуватися.
Не вірю, що ОПа візьме когось з розумних та освічених. Схоже на легалізацію "сексологів" та інших креатур.
Ну будут же отбирать)))
А так, то я хотела на международные отношения поступать( или на журналистику второй выбор)  и без блата (а на дипломатов, то вообще забыть можно было) нереально было на международные))) Но мне дали выбор экономический или юридический, на юридический драли бабло за поступить, загналась на экономический, точно не мое, если что))) от меня бы большо толку было там, куда я хотела идти и куда подхожу по профилю)))
Ничего плохого, если серьезно будут отбирать, а не придурошно , я не вижу в этом
У нас губернаторша с историческим университетских образованием, например, а у нее нетверк и политическая карьера-всем дай боже такую
И она не исключение из правил
Ну и Кулебу ж вроде тут уважают? Откуда такой негатив?)))
ПС с иноземцами можно нормально общаться и без корочки  :smilie5: не
ППС глянула чет там у нас и смотрю, что тоже пошли с « улицы» набирать, а не из конюшни скакунов, наверное недаром))) но правда сначала отбирают и образование вообще любое университетское, а потом уже натаскивают

« Останнє редагування: Березень 13, 2023, 21:51:07 від Pe »

Offline Спудей

« Reply #3710 : Березень 13, 2023, 21:47:27 »
  Не знаю як там в Чернівцях а в Івано-Франківську це не так- перевіряють досить прискіпливо. Четверо з девяти лікарів відправили мене на додаткові обстеження.

Offline Pe

« Reply #3711 : Березень 13, 2023, 21:54:28 »
  Не знаю як там в Чернівцях а в Івано-Франківську це не так- перевіряють досить прискіпливо. Четверо з девяти лікарів відправили мене на додаткові обстеження.
Це дуже добре!
И на улицах не отлавливают?

Offline Спудей

« Reply #3712 : Березень 13, 2023, 21:56:14 »
Мирного договору не буде. Буде заморожений конфлікт. Сподіваюсь, що лінією розмежування буде кордон України станом на 1991 рік, а конфлікт буде між членом НАТО та країною під жорсткими санкціями.

Мирний договір, який буде мати сенс для нас та світу, має включати в себе відновлення територіальної цілісності України. А для цього Росія має переписати конституцію. Для цього просто перемоги України замало. Окупації Росії не буде. А під санкціями без розпаду країни та зміни влади можна жити довго, нафта якось буде продаватись.
З моєї точки зору поки-що диванного аналітика якщо ми плануємо зупинитись на кордоні 1991-року ситуація буде для нас вельми хуйова...
 Росіяни відійшовши за кордон зразу опиняються в "доміку", зможуть перегрупуватись, вільно переміщати  та концетрувати сили та наносити удари по слабких місцях нашої оборони. Раз відібємо, два- на десятий раз їм пощастить, так як ініціатива на їх стороні. Це було б припустимо якби ми незмірно перевищували їх силами та ресурсами...

Offline Спудей

« Reply #3713 : Березень 13, 2023, 22:00:18 »
Ну як відловлюють- до мене підійшли військовий та поліцейська та запропонували поїхати з ними в військомат для уточнення даних. Я погодився. В військоматі спитали це маю я право на відстрочку (хвороба, догляд за неспроможними) і вже тоді виписали повістку...

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3714 : Березень 13, 2023, 22:09:51 »
Мирного договору не буде. Буде заморожений конфлікт. Сподіваюсь, що лінією розмежування буде кордон України станом на 1991 рік, а конфлікт буде між членом НАТО та країною під жорсткими санкціями.

Мирний договір, який буде мати сенс для нас та світу, має включати в себе відновлення територіальної цілісності України. А для цього Росія має переписати конституцію. Для цього просто перемоги України замало. Окупації Росії не буде. А під санкціями без розпаду країни та зміни влади можна жити довго, нафта якось буде продаватись.
З моєї точки зору поки-що диванного аналітика якщо ми плануємо зупинитись на кордоні 1991-року ситуація буде для нас вельми хуйова...
 Росіяни відійшовши за кордон зразу опиняються в "доміку", зможуть перегрупуватись, вільно переміщати  та концетрувати сили та наносити удари по слабких місцях нашої оборони. Раз відібємо, два- на десятий раз їм пощастить, так як ініціатива на їх стороні. Це було б припустимо якби ми незмірно перевищували їх силами та ресурсами...

Вступ в НАТО дещо змінить цей розклад.

Offline Pe

« Reply #3715 : Березень 13, 2023, 22:11:11 »
Ну як відловлюють- до мене підійшли військовий та поліцейська та запропонували поїхати з ними в військомат для уточнення даних. Я погодився. В військоматі спитали це маю я право на відстрочку (хвороба, догляд за неспроможними) і вже тоді виписали повістку...

То есть повестка на домашний адрес не приходила или приходила, но ты не среагировал? У них нет центральной базы, зачем с улицы в военкомат ехать?

Наверное не тут надо, но не знаю в какой ветке

Offline Спудей

« Reply #3716 : Березень 13, 2023, 22:21:47 »
То есть повестка на домашний адрес не приходила или приходила, но ты не среагировал? У них нет центральной базы, зачем с улицы в военкомат ехать?

Повістка не приходила, моя домашня адреса в них є- при працевлаштованні треба "відмітитись" в воєнкоматі...

Offline Спудей

« Reply #3717 : Березень 13, 2023, 22:30:41 »
Вступ в НАТО дещо змінить цей розклад.
Тут Леонард правильно зауважив- реально вступити в НАТО при гарячому конфлікті? Якщо так я тільки за , в дію вступає 5 стаття 30 армій посилять міць ЗСУ.
 P.S.А скоро і 32- Швеція та Фінляндія змажуть переграти Полтаву та Зимову Війну...

Offline Nerag

« Reply #3718 : Березень 13, 2023, 22:43:05 »
Во-первых, выход на границы совершенно не означает, что нельзя бить по всему, что будет концентрироваться вблизи границы. С выносом "ближнего тыла" и коммуникаций - крупные наступления делать довольно тяжело.
Во-вторых, чтобы идти куда-то дальше, после границ, нужна активная помощь и одобрение Запада - у нас тупо нет ни сил, ни ресурсов идти до Москвы (т.к. нет никакой больше цели на всей территории Мордора, ради которой стоило бы наступать - любая линия фронта будет возвращаться к ситуации, аналогичной с границой "Росіяни ... зразу опиняються в "доміку", зможуть перегрупуватись, вільно переміщати  та концетрувати сили та наносити удари по слабких місцях нашої оборони".) По факту же, оттуда в нынешней ситуации никто такого одобрения, а уж тем более - достаточных сил - не даст (если уж даже с силами/ресурсами на решительный удар на нашей территории такие проблемы... :down:).

И, наконец, в третьих - прежде чем рассуждать о границах и что там дальше делать с орками - давайте сначала дождемся результатов нашего наступления летом/к началу осени.  :plusone:

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #3719 : Березень 13, 2023, 22:44:20 »
Реально в тому випадку, якщо НАТО прийме, що без гарантій безпеки напад Росії буде кожні 10 років. Поки Росія не розвалиться/докорінно зміниться (реалістично, правда?) або Україна зникне після військової поразки з наслідками в плані біженців, міжнародного права, стабільності на кордонах і т.д.

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.