Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Omela

• Global Moderator
  • Стать: Жіноча
  • Харьков
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #2280 : Січень 27, 2023, 14:05:09 »
Дехто сприймає це на свій рахунок. Але я вважаю, що не варто.
Я теж десь так думаю. І з Ксенею згодна.
Ну а критикувати можна всіх, і треба мабуть. Тільки бубочка наприклад на критику дуууже нервово реагує.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #2281 : Січень 27, 2023, 14:06:55 »
певної певної частини українців Зе
певної великої частини українців
ХЗ на скільки великої. Дуже сподівась що не дуже.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #2282 : Січень 27, 2023, 14:14:28 »
От да, підписувати цитати було б непогано.
А якщо вже несила підписувати, то принаймні хоча б оформлювати як цитати.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #2283 : Січень 27, 2023, 14:40:09 »
Хіба ж то таємниця, що у питаннях збройного постачання Україна (зокрема її президент) не може нікого ні до чого "примусити", а США таки може?
Я мабуть тебе здивую, але так. В Україні якщо не половина населення вважає що зєля молодець, он при ньом нам і хаймарси дають і он танчики скоро, а ця НАТА тіко соплі жує.
Але я розумію що ті хто так думає Бабченко не чітають і не дивляться. Максимум - арестовича.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2284 : Січень 27, 2023, 15:02:19 »
можу тільки додати, що Бабченко гарний автор, якщо кожен зміг найти в його творчості щось для себе. хтось побачив патерналізм та обсирання всіх українців, хтось похвалу Байдена, хтось критику Зє і тд. Багіра навіть побачила в моєму дописі "виправдовувати будь-який його закидон: "он же на армію собіраєт!11", хоча, як і Ксєня, я просто написав, чому для мене позитивні сторони в Аркаші переважають його занадто емоційні іноді висери, які також трапляються. моралі не буде, продовжуємо срач.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2285 : Січень 27, 2023, 15:03:36 »
От да, підписувати цитати було б непогано.
А якщо вже несила підписувати, то принаймні хоча б оформлювати як цитати.
він наприкінці завжди пише Ваш Дед, то воно якось зрозуміло, чию творчість принесли. але так, ставити на початку, чий допис було б краще, щоб люди, які читають все та мають хронічну відразу до Бабченка спокійно скролили далі.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #2286 : Січень 27, 2023, 15:10:04 »
Ого, це вже секта якась. Якщо не подобаються висери Бабченко, то ти дивишся телемарафон, тупе і фанат Зеленського. Та ні, просто він остаточно заїбав останнім часом.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2287 : Січень 27, 2023, 15:10:52 »
Ого, це вже секта якась. Якщо не подобаються висери Бабченко, то ти дивишся телемарафон, тупе і фанат Зеленського. Та ні, просто він остаточно заїбав останнім часом.
відчуй себе мною на цьому форумі за часів президенства Порошенка 8)

Offline Марика

• Hero Member
  • Варшава
« Reply #2288 : Січень 27, 2023, 15:14:16 »
Я, вроде, и согласна со многим, что Бабченке «предъявляют», но всё равно чувствую с ним какую-то «родственность» (простите  ). Многие вещи (не все, не все, конечно) написала бы теми же словами практически. Во всяком случае, на уровне мыслей формулировки бывают похожие. И да, я тоже считаю, что война продлится больше года это как минимум. Но тоже робко надеюсь, что в этом году всё закончится (нашей победой, естесна). Просто у меня нет тыщ подписчиков и мое мнение никому не интересно, поэтому я его держу при себе. Но оно есть и оно вот такое. И это ведь я не предсказываю, а именно что вот так считаю. Была бы популярным блоггером, писала бы об этом, а потом оказалось бы, что предсказываю.
С другой стороны, кому-то и Арестович ментально близок, это же не значит, что ему (Арестовичу, в смысле) нельзя хуев в панамку пихать. Вот и с Бабченко так же.
Как хорошо, что ты есть на свете и лучше меня излагаешь мои мысли.  :yes:
:plusone:
І взагалі Бабченко для мене вже давно такий своєрідний "пробний камінь". На мою думку, що якщо хтось не любить Бабченка - треба триматись від нього далі. Мені не перешкоджає те, що він критикує українців, як перешкоджала б критика інших іноземців. Бо я вважаю Бабченка "своїм". Мені здається, він теж вважає, що в Україні він свій. 

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #2289 : Січень 27, 2023, 15:14:53 »
Ні, ти був злобним єбланом, того с тобою і сперечались.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2290 : Січень 27, 2023, 15:16:06 »

я абсолютно такий самий і зараз, просто Порошенка не критикую. як тобі такий поворот? :lol2:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2291 : Січень 27, 2023, 15:18:09 »
Я, вроде, и согласна со многим, что Бабченке «предъявляют», но всё равно чувствую с ним какую-то «родственность» (простите  ). Многие вещи (не все, не все, конечно) написала бы теми же словами практически. Во всяком случае, на уровне мыслей формулировки бывают похожие. И да, я тоже считаю, что война продлится больше года это как минимум. Но тоже робко надеюсь, что в этом году всё закончится (нашей победой, естесна). Просто у меня нет тыщ подписчиков и мое мнение никому не интересно, поэтому я его держу при себе. Но оно есть и оно вот такое. И это ведь я не предсказываю, а именно что вот так считаю. Была бы популярным блоггером, писала бы об этом, а потом оказалось бы, что предсказываю.
С другой стороны, кому-то и Арестович ментально близок, это же не значит, что ему (Арестовичу, в смысле) нельзя хуев в панамку пихать. Вот и с Бабченко так же.
Как хорошо, что ты есть на свете и лучше меня излагаешь мои мысли.  :yes:
:plusone:
І взагалі Бабченко для мене вже давно такий своєрідний "пробний камінь". На мою думку, що якщо хтось не любить Бабченка - треба триматись від нього далі. Мені не перешкоджає те, що він критикує українців, як перешкоджала б критика інших іноземців. Бо я вважаю Бабченка "своїм". Мені здається, він теж вважає, що в Україні він свій. 

я всередині себе відчуваю, що він переживає за Україну та за українців, дуже-дуже сильно. не відсторонено співчуває, не зверхньо, як хароші рузьке, а від серця і робить що може. це робить його в моїй матриці свій-чужий своїм. звісно, до якогось факапу з його боку, який для мене буде критичним. в принципі, я так всіх людей сприймаю.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2292 : Січень 27, 2023, 15:20:41 »
Багіра навіть побачила в моєму дописі "виправдовувати будь-який його закидон: "он же на армію собіраєт!11"
Нє, якщо це важливо, то не в твому. Багато людей так кажуть не тільки тут. Та і тут, здається, також.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2293 : Січень 27, 2023, 15:23:30 »
На мою думку, що якщо хтось не любить Бабченка - треба триматись від нього далі.
А я думала, що жартую про маркер.  :lol2:

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2294 : Січень 27, 2023, 15:23:49 »
В дихотомії свій\чужий Бабченко -- свій. В дихотомії читати\пропускати -- пропускаю.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2295 : Січень 27, 2023, 15:25:06 »
В дихотомії свій\чужий Бабченко -- свій. В дихотомії читати\пропускати -- пропускаю.
Любити! Не свій-чужий, не читати-пропускати! Любити! Так-то і в мене він свій.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #2296 : Січень 27, 2023, 15:26:59 »

я абсолютно такий самий і зараз, просто Порошенка не критикую. як тобі такий поворот? :lol2:
Так я тебе і зараз не так щоб люблю.  ::) Але вже не волаєш, як нам, тупим рожевим поням, зара очи відкриєш, що жінки, які з тобою не згодні, страшко з "недотрахом" та таке інше. Тож уваги до тебе менше. А оте гімно з тебе періодично ще лізе, тут я з тобою згодна.  :yes:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2297 : Січень 27, 2023, 15:28:53 »
Багіра навіть побачила в моєму дописі "виправдовувати будь-який його закидон: "он же на армію собіраєт!11"
Нє, якщо це важливо, то не в твому. Багато людей так кажуть не тільки тут. Та і тут, здається, також.
так, для мене принципово в тому плані, що я про це тільки ось писав і отримувати від тебе комент про адын адын якось неприємно, тим більше я давно перейшов на українську у спілкуванні.

Offline Sasha_girl

• Украина, Киев
« Reply #2298 : Січень 27, 2023, 15:29:58 »
Это только у Бабченка кроме Байдена и Зеленского никого в мире не существует.
існує, ще один, не будемо казати хто  :sarcastic:
Хуйло?
Чего ж не будем...
Борітеся — поборете! Вам бог помагає!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #2299 : Січень 27, 2023, 15:31:24 »

Так я тебе і зараз не так щоб люблю.  ::) Але вже не волаєш, як нам, тупим рожевим поням, зара очи відкриєш, що жінки, які з тобою не згодні, страшко з "недотрахом" та таке інше. Тож уваги до тебе менше. А оте гімно з тебе періодично ще лізе, тут я з тобою згодна.  :yes:

ох уж ці проекції, навіть в політичній гілці про недотрах :lol2: хоча мова йшла про Порошенка. мій внутрішній Фрейд тобі зараз виписав діагноз. а так то да, я як був класний веселий розумний та харизматичний хлопець, так їм і лишаюся. просто кожному своє.

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
« Reply #2300 : Січень 27, 2023, 15:54:43 »
Бабченко існує за донати, як він пише. ТОму він відчайдушно вичавлює ємоції з читачів.
Найкраще продаються погані.
Так що, якщо хочется безсонної ночі і зіпсованих нервів - то можна читати Бабченко і подібних йому.

Якщо не хочеться - то можна інколи одним оком переглядати. Або взагалі на нього забити.

Відомих людей, які на щось збирають - купа, достатньо відкрити тг або фб.
Що він збирає і використовуває свою популярність - дуже добре.

Те, що він росіянин, служив у армії - теж відчувається. І, як на мене, намагається цей опит перетравити ще й пишучи про це не один рік.
ТОму читати росіянина - не дуже приємно, бо вони (блогери росіяне, та частково з ФЕРу) своєю імперкістю задрали. Читати травмовану людину - теж не приємно, якоюсь жилеткою нескінченною себе відчуваєшь. І не тільки.
Читати відомого блогера, який на ємоціях заробляє - не вистачає нервів.

ТОму Бабченко для мене давно неприятний тип, який, тим не меньше, інколи видає цікави тексти, допомагає ВСУ та намагається змінитись.
Злобная заинька

Offline fakir

« Reply #2301 : Січень 27, 2023, 15:58:38 »
Это только у Бабченка кроме Байдена и Зеленского никого в мире не существует.
існує, ще один, не будемо казати хто  :sarcastic:
Хуйло?
хай буде хуйло
але, як виявляється, кожен знайде щось своє
:smilie5:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2302 : Січень 27, 2023, 16:15:05 »
Якщо не подобаються висери Бабченко, то ти дивишся телемарафон, тупе і фанат Зеленського.
Це настільки примітивний перєдьорг що навіть дивно...

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2303 : Січень 27, 2023, 16:20:11 »
ТОму Бабченко для мене давно неприятний тип, який, тим не меньше, інколи видає цікави тексти, допомагає ВСУ та намагається змінитись.
Амінь.

Offline Teagan

« Reply #2304 : Січень 27, 2023, 16:28:53 »
Ти хіба не знаєшь, що на думку певної певної частини українців Зе є головною причиною, чому Україна не програла? На ньому усе тримається. Ну ще на Притулі, бо це завдяки його супутнику звільнили Харківщіну восени. Ну так, ЗСУ, ЗСУ, але якби не супутник, то нічого б не вийшло.
Цікаво що виглядає це приблизно однаково. Одні чомусь вважають шо тільки Зе з Притулою, інші шо тільки Байден. Я особисто не вважаю що одні розумніші за інших, і ті й ті мають надзвичайно обмежену картинку.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #2305 : Січень 27, 2023, 16:33:07 »
Ти хіба не знаєшь, що на думку певної певної частини українців Зе є головною причиною, чому Україна не програла? На ньому усе тримається. Ну ще на Притулі, бо це завдяки його супутнику звільнили Харківщіну восени. Ну так, ЗСУ, ЗСУ, але якби не супутник, то нічого б не вийшло.
Цікаво що виглядає це приблизно однаково. Одні чомусь вважають шо тільки Зе з Притулою, інші шо тільки Байден.
Не знаю як в тебе, а серед моїх особистих знайомих тих кто вважає "тільки Байден" немає, а от "тільки Зе та Притула" на жаль є.
Upd.  Що немає тих, кто вважає "тільки Байден" не жалкую. :smilie5:

Offline Teagan

« Reply #2306 : Січень 27, 2023, 16:33:55 »
можу тільки додати, що Бабченко гарний автор, якщо кожен зміг найти в його творчості щось для себе. хтось побачив патерналізм та обсирання всіх українців, хтось похвалу Байдена, хтось критику Зє і тд. Багіра навіть побачила в моєму дописі "виправдовувати будь-який його закидон: "он же на армію собіраєт!11", хоча, як і Ксєня, я просто написав, чому для мене позитивні сторони в Аркаші переважають його занадто емоційні іноді висери, які також трапляються. моралі не буде, продовжуємо срач.
Провокативний.
Тому після кожної цитати Бабченка тут срач на кілька сторінок про Бабченка, його стилістику й риторику, тому що по суті посту він нікому ніякої правди/нової/цікавої інформації не приніс. Ми ж тут не сперечаємося хто саме (одноосібно) нам дав танки, правда ж?
« Останнє редагування: Січень 27, 2023, 16:44:59 від Teagan »

Offline Teagan

« Reply #2307 : Січень 27, 2023, 16:38:04 »
Бабченко існує за донати, як він пише. ТОму він відчайдушно вичавлює ємоції з читачів.
Найкраще продаються погані.
Так що, якщо хочется безсонної ночі і зіпсованих нервів - то можна читати Бабченко і подібних йому.

Якщо не хочеться - то можна інколи одним оком переглядати. Або взагалі на нього забити.

Відомих людей, які на щось збирають - купа, достатньо відкрити тг або фб.
Що він збирає і використовуває свою популярність - дуже добре.

Те, що він росіянин, служив у армії - теж відчувається. І, як на мене, намагається цей опит перетравити ще й пишучи про це не один рік.
ТОму читати росіянина - не дуже приємно, бо вони (блогери росіяне, та частково з ФЕРу) своєю імперкістю задрали. Читати травмовану людину - теж не приємно, якоюсь жилеткою нескінченною себе відчуваєшь. І не тільки.
Читати відомого блогера, який на ємоціях заробляє - не вистачає нервів.

Згодна з усім окрім цього. Перший і останній цікавий текст від нього який я прочитала - про затоплення крейсера москва. Аж підписалась. Але швидко відписалась бо оте все перелічене.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #2308 : Січень 27, 2023, 16:43:34 »
Цитувати (виділене)
У Харківській області сапери вилучили понад 50 тис. боєприпасів, якими російська армія замінувала регіон, каже начальник частини Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування ДСНС Ігор Овчарук. Нині сапери мають понад 2 тис. заявок від жителів області на розмінування.
Триндець, понад 50 тис. це на сьогодні. Тварі, запоганили всю землю. Страшно уявити, що коїться в Донецькій та Луганській областях. І в інших окупованих землях теж.

Offline Eney

« Reply #2309 : Січень 27, 2023, 17:00:29 »
Цитувати (виділене)
Швидкий збір: 430 Мавіків для фронту!

Сергій Притула

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.