Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline Охтирка

Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #2250 : Січень 27, 2023, 10:32:14 »

Нельзя похвалить Байдена не обосрав при этом украинцев.
Ну, если честно, есть за что. И похвалить и обосрать. :pardon:
Ну и как те, кто здесь катил бочку на Бабченко, ради красивости будете продолжать катить или все-таки притормозите?
Если это мне, то отвечу.
Cпойлер
Если не мне, то тоже, на всякий случай. :)
Пару недель назад Бабченко рассказывал что война будет ещё пару лет минимум, если сильно повезёт.
В этом посте он уже осторожно допускает что в этом году может и закончиться всё.
Как бы ни сложилось - он угадал.
И ещё не раз нам это припомнит. :grin:
Ваш Ванга без акваланга.

А навіщо читаєш?  :grin:

Offline Охтирка

« Reply #2251 : Січень 27, 2023, 10:45:00 »
скоріше, якби не Зе, то Байден спас би тричі, а так тільки два
І тому тре просто перестать катить бочку на Бабченко? Тоді Байден спасе тричі?
Я не розумію зв'язок між Байденом, Зеленським, Абрамсами
Cпойлер
(про надання яких, до речі, конєшно, просто випадково повідомили саме в день народження Зеленського, совпадєніє. А нічого він не знав, бо сюрприз же мав бути! :smilie5:)
та бочкою Бабченка.
Ну перебор.
Думка Бабченка, що вирішальним було те, що саме Байден натиснув, щоби в вийшло так, як є на зараз.
Бо після Рамштайну дійсно вже ніхто нікуди не їхав, принаймні найближчим часом. А потім раз -- і все за одну ніч змінилося. І Бабченко вважає, що змінилося завдяки Байдену, а не Зеленському.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #2252 : Січень 27, 2023, 10:50:36 »
скоріше, якби не Зе, то Байден спас би тричі, а так тільки два
І тому тре просто перестать катить бочку на Бабченко? Тоді Байден спасе тричі?
Я не розумію зв'язок між Байденом, Зеленським, Абрамсами
Cпойлер
(про надання яких, до речі, конєшно, просто випадково повідомили саме в день народження Зеленського, совпадєніє. А нічого він не знав, бо сюрприз же мав бути! :smilie5:)
та бочкою Бабченка.
Ну перебор.
Думка Бабченка, що вирішальним було те, що саме Байден натиснув, щоби в вийшло так, як є на зараз.
Бо після Рамштайну дійсно вже ніхто нікуди не їхав, принаймні найближчим часом. А потім раз -- і все за одну ніч змінилося. І Бабченко вважає, що змінилося завдяки Байдену, а не Зеленському.
Це все добре. Байден молодець. Я не розумію, чому на фоні цього вчинку Байдена молодець Бабченко і треба рєзко його полюбіть. І пєрєстать катіть бочку.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2253 : Січень 27, 2023, 11:06:12 »
І Бабченко вважає, що змінилося завдяки Байдену, а не Зеленському.
Розумієш, судячи з деяких постів, виглядає так, що змінилося все завдяки Бабченко. Я нагадаю.

Мне кажется, еще очень немногие только начинают осознавать, что же вчера произошло на самом деле.
Ну и как те, кто здесь катил бочку на Бабченко, ради красивости будете продолжать катить или все-таки притормозите?  :acute:

Ви можете читати Бабченка, вам може заходити його манера повчати українців бути правильними українцями, його постійне "ну ви и тупиє, раз етого нє панімаєтє", його "нє нравится, ідіте нахуй. Только дєнєг дайтє". Можете шукати в цьому всьому слушні думки і виправдовувати будь-який його закидон: "он же на армію собіраєт!11". Не він он один. Вам слова ніхто не скаже.

Просто не потрібно всіх заставляти його любити.

В результаті знов більше розмов про Бабченка, ніж про Байдена.

Offline Garfield

• Стать: Чоловіча
  • Nederland
« Reply #2254 : Січень 27, 2023, 11:10:17 »
знов більше розмов про Бабченка, ніж про Байдена.
Так Байдену до тих розмов тутешніх приблизно байдуже, а Бабченко з відомості живе. От і буде розмови провокувати - це бізнес...
Homo homini felis est.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #2255 : Січень 27, 2023, 11:18:15 »

Так хто почав?
Скільки разів повторювали: "не подобається - не читай".
Ні, прочитають і здіймають вереск.

Наприклад, я Арестовича не слухала, не слухаю і слухати не буду. То мені байдуже, що він несе.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2256 : Січень 27, 2023, 11:19:09 »
А навіщо читаєш? 
Бо навчили в дитинстві, ось і маю. :pardon:
Не навчили б - дивився б сечомарафон по телевізору і радів. :(

Offline Охтирка

« Reply #2257 : Січень 27, 2023, 11:20:22 »
І Бабченко вважає, що змінилося завдяки Байдену, а не Зеленському.
Розумієш, судячи з деяких постів, виглядає так, що змінилося все завдяки Бабченко. Я нагадаю.

Мне кажется, еще очень немногие только начинают осознавать, что же вчера произошло на самом деле.
Ну и как те, кто здесь катил бочку на Бабченко, ради красивости будете продолжать катить или все-таки притормозите?  :acute:

Ви можете читати Бабченка, вам може заходити його манера повчати українців бути правильними українцями, його постійне "ну ви и тупиє, раз етого нє панімаєтє", його "нє нравится, ідіте нахуй. Только дєнєг дайтє". Можете шукати в цьому всьому слушні думки і виправдовувати будь-який його закидон: "он же на армію собіраєт!11". Не він он один. Вам слова ніхто не скаже.

Ну от мені зовсім нещодавно на вислів поляків "Але ж Зеленський отримав таку велику підтримку українців" (йшлося про вибори) прийшлося відповісти "тому що українці ідіоти". Так, на тлі того що роблять українці зараз, ще звучить не добре. Але так і уживаються ідіоти і герої. Десь так і у Бабченка. Про своє захоплення мужністю, героїзмом і прагненням до свободи українців він писав не раз.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #2258 : Січень 27, 2023, 11:21:30 »
Ну, спочатку Бабченко запропонував не котити бочку на Байдена, а далі воно якось само... :scratch_one-s_head:

Offline Teagan

« Reply #2259 : Січень 27, 2023, 11:37:30 »
Скільки разів повторювали: "не подобається - не читай".
Я й не читаю. Так його сюди носять, ще й не підписують зверху що це Бабченко  :smilie5:
І ці наглі очі чомусь беруть і читають все підряд. Це як у лайно вступити. Можна про себе матюкнуться, можна вголос.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2260 : Січень 27, 2023, 11:40:20 »
От да, підписувати цитати було б непогано.

Offline Охтирка

« Reply #2261 : Січень 27, 2023, 11:46:14 »
Цитувати (виділене)
Владимир Путин планирует новое наступление в Украине в феврале-марте, сообщает (https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-01-27/russian-president-putin-plans-new-offensive-in-ukraine-as-he-girds-for-long-war) Bloomberg со ссылкой на источники

По информации агентства, Кремль хочет показать, что российские войска могут вернуть инициативу после нескольких месяцев неудач. Путин, с одной стороны, не может отрицать слабые стороны армии РФ, однако с другой — по-прежнему верит, что большая численность войск в сочетании с готовностью нести потери позволят России одержать победу в войне, которую Путин считает экзистенциальной.

Отмечается, что российский президент готовится к тому, что конфликт будет долгим.

Новый этап мобилизации возможен уже весной, отмечает Bloomberg, а российские экономика и общество будут все больше подстраиваться под потребности войны.

В материале также отмечается, что  жестокие и изнурительные бои за Бахмут истощили украинские силы и не позволили им проводить наступательные операции на других направлениях.

Думаю, що саме ця інформація змусила Байдена зробити те, що зробив.

Offline Охтирка

« Reply #2262 : Січень 27, 2023, 11:47:41 »
От да, підписувати цитати було б непогано.
Так робить людина, яка не любить Бабченка.  :grin:

Offline Skogkatt

• Франція
« Reply #2263 : Січень 27, 2023, 11:51:49 »
Я, вроде, и согласна со многим, что Бабченке «предъявляют», но всё равно чувствую с ним какую-то «родственность» (простите  ). Многие вещи (не все, не все, конечно) написала бы теми же словами практически. Во всяком случае, на уровне мыслей формулировки бывают похожие. И да, я тоже считаю, что война продлится больше года это как минимум. Но тоже робко надеюсь, что в этом году всё закончится (нашей победой, естесна). Просто у меня нет тыщ подписчиков и мое мнение никому не интересно, поэтому я его держу при себе. Но оно есть и оно вот такое. И это ведь я не предсказываю, а именно что вот так считаю. Была бы популярным блоггером, писала бы об этом, а потом оказалось бы, что предсказываю.
С другой стороны, кому-то и Арестович ментально близок, это же не значит, что ему (Арестовичу, в смысле) нельзя хуев в панамку пихать. Вот и с Бабченко так же.
Как хорошо, что ты есть на свете и лучше меня излагаешь мои мысли.  :yes:
Да простят меня marplik и Прекрасная Свинарка

Offline Rumor

« Reply #2264 : Січень 27, 2023, 12:20:50 »
Я не знаю, как это видится из Украниы, в немецком пространстве было очень заметно давление от Англии, Польши и балтийских стран. Поэтому я бы сказал, что в случае с Леопардами дело не только в Байдене но и в других союзниках. Хотя США безусловно помогают несравнимо больше всех.

Offline Teagan

« Reply #2265 : Січень 27, 2023, 12:23:22 »
Я не знаю, как это видится из Украниы, в немецком пространстве было очень заметно давление от Англии, Польши и балтийских стран. Поэтому я бы сказал, что в случае с Леопардами дело не только в Байдене но и в других союзниках. Хотя США безусловно помогают несравнимо больше всех.
В Украине тоже было заметно давление этих стран. Очевидно.
Это только у Бабченка кроме Байдена и Зеленского никого в мире не существует.

Offline Охтирка

« Reply #2266 : Січень 27, 2023, 12:32:02 »
В Украине тоже было заметно давление этих стран. Очевидно.
У Бабченка йшлося про силу впливу. Тільки Штатам вдалося зломити опір говношольців і поставити остаточну крапку. Ні Зеленському, ні іншим союзникам, а саме їм.

Offline Фрипп

« Reply #2267 : Січень 27, 2023, 12:33:11 »
Я на лавку до Ксені.

Розбіжності із тими, хто Бабченка терпіти не може, мабуть, у тому, що в нас різні очикування від людей довкола. Я вважаю, що розумних треба більше. А вам, мабуть, достатньо на зараз.

І це взагалі не дуже корелює із тим, як ми справляємося із навалою раші.

Offline fakir

« Reply #2268 : Січень 27, 2023, 12:39:15 »
існує, ще один, не будемо казати хто  :sarcastic:

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2269 : Січень 27, 2023, 12:40:49 »
Я вважаю, що розумних треба більше. А вам, мабуть, достатньо на зараз.

Як людина, яка промо'тує дописи Бабченка, можу сказати:
- недостатньо, треба більше;
- маю сумніви, що Бабченко примножує кількість розумних;
- сподіваюсь, що сам до розумних ну хоч дотичний.
« Останнє редагування: Січень 27, 2023, 12:56:55 від Oak »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2270 : Січень 27, 2023, 13:04:00 »
Розбіжності із тими, хто Бабченка терпіти не може, мабуть, у тому, що в нас різні очикування від людей довкола. Я вважаю, що розумних треба більше. А вам, мабуть, достатньо на зараз.

Любовь к Бабченко, як маркер задоволення кількістю розумних навколо. Необхідність і достатність.  :smilie5:

Offline Teagan

« Reply #2271 : Січень 27, 2023, 13:16:47 »
Вибач, не сходиться  :pardon: Я теж вважаю що розумних треба більше. Просто від безкінечного поливання гімном нерозумних розумних більше не стане. Тому як вираження незадоволеності - ок-має-право, але як пости людини яка претендує на блогера і письменника якому платять за ці висери, ставлення саме таке. Але комусь норм, я шо проти.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #2272 : Січень 27, 2023, 13:26:45 »
Та да, давайте закроемся в своей скорлупе, чтобы хвалить себя, равно как и ругать, имели право только мы, а чужим зась, и будет нам...   :smile10:
Усі мають право критикувати.
Я не фан Зеленського, але читати лайки (чи лайно?) Бабченка огидно.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #2273 : Січень 27, 2023, 13:36:12 »
Хіба ж то таємниця, що у питаннях збройного постачання Україна (зокрема її президент) не може нікого ні до чого "примусити", а США таки може? США належить до НАТО, а Україна - ні. Своїм лайном Бабченко принижує Україну.

Offline Фрипп

« Reply #2274 : Січень 27, 2023, 13:51:24 »
Україна звичайно не може, але могла б сама щось виробляти. Із зброї. Ми не бананова республіка. Саджати огороди то не звитяга.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #2275 : Січень 27, 2023, 13:51:26 »
Своїм лайном Бабченко принижує Україну.
Бабченко не Україну принижує, а замріяних фанів "найвеличнішого" лайна.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Охтирка

« Reply #2276 : Січень 27, 2023, 13:51:31 »
Хіба ж то таємниця, що у питаннях збройного постачання Україна (зокрема її президент) не може нікого ні до чого "примусити", а США таки може? США належить до НАТО, а Україна - ні. Своїм лайном Бабченко принижує Україну.
Ні, він надає належне США.
Бо могли і не примушувати. До них війна у фізичному сенсі напевно не дійде. Але зробили.
Бабченко цим захоплюється і вважає за потрібне на цьому наголосити. Так, без Байдена в цей момент цього не сталося би. Мені не попадалося, що хтось хтось ще про це так прямо написав.
Не подобається манера викладання Бабченка -- ну таке. Як сказали, можете не читати.

Offline Фрипп

« Reply #2277 : Січень 27, 2023, 13:54:25 »
Своїм лайном Бабченко принижує Україну.
Бабченко не Україну принижує, а замріяних фанів "найвеличнішого" лайна.
Так, але і не тільки їх. Дехто сприймає це на свій рахунок. Але я вважаю, що не варто.

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #2278 : Січень 27, 2023, 13:59:46 »
Хіба ж то таємниця, що у питаннях збройного постачання Україна (зокрема її президент) не може нікого ні до чого "примусити"
Ти хіба не знаєшь, що на думку певної певної частини українців Зе є головною причиною, чому Україна не програла? На ньому усе тримається. Ну ще на Притулі, бо це завдяки його супутнику звільнили Харківщіну восени. Ну так, ЗСУ, ЗСУ, але якби не супутник, то нічого б не вийшло. :pardon:

Offline Фрипп

« Reply #2279 : Січень 27, 2023, 14:02:56 »
певної певної частини українців Зе
певної великої частини українців

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.