Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Вопшем якшо шо - то мене в Вашингтон чи Нью-Йорк треба. Інші штати не пропонувати.

Offline Teagan

• Стать: Жіноча
Не чула такого
:pardon: Може то в єбенях?

Отут трохи є, хоча це може перебільшено звучить. І я коли дивлюсь комедіантку Тейлор Томлінсон (вона з Каліфорнії) то іноді шось таке проскакує.

Десь на 2.20, Valley Girl. Зрозуміло шо Кларк британка і грає, але Кіммел хвалить  :smilie5: https://www.youtube.com/watch?v=mIBg-w6TNLE

До речі, натуральний британський акцент у неї афігенний, така няшка.

UPD Погуглила і схоже це якийсь стереотипний медійний персонаж, а не реальна каліфорнійська говірка.
« Останнє редагування: Жовтень 27, 2023, 00:31:06 від Teagan »

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Битлз який акцент мають, ліверпульський?

Offline Юльчча

• Львів
Англійська на слух - дітячий садок. В порівнянні зі шведської. Шведи просто відкидають половину кожного слова, решту зліпляють в одно и розумій як хош.

Offline Охтирка

Не чула такого
:pardon: Може то в єбенях?

Отут трохи є, хоча це може перебільшено звучить. І я коли дивлюсь комедіантку Тейлор Томлінсон (вона з Каліфорнії) то іноді шось таке проскакує.

Десь на 2.20, Valley Girl. Зрозуміло шо Кларк британка і грає, але Кіммел хвалить  :smilie5: https://www.youtube.com/watch?v=mIBg-w6TNLE

До речі, натуральний британський акцент у неї афігенний, така няшка.

UPD Погуглила і схоже це якийсь стереотипний медійний персонаж, а не реальна каліфорнійська говірка.
А я люблю акцент у чорних. Білі і чорні у тій самій місцевосці розмовляють по-різному. Його часто зберігають і ті чорні, які на найвищих щаблях суспільства. Мабуть, для ідентифікації.

Offline Teagan

А я люблю акцент у чорних. Білі і чорні у тій самій місцевосці розмовляють по-різному. Його часто зберігають і ті чорні, які на найвищих щаблях суспільства. Мабуть, для ідентифікації.
Мені теж подобається. На відміну від валлеі герл  :smilie5:
Дуже раджу тоді Abbot Elementary, там такої вимови багато, звучить класно.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
але найкраща це безумовно ямайська англійська
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Otrawa

Я вот только что узнала о существовании Индрагузика. Новость вроде бы не новая, возможно многие из вас уже знают об Индрагузике. Это я одна была не в курсе, кто такой Индрагузик...

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
Ездила на выставку фиалок в научно-природный музей на Богдана Хмельницкого. Попала в тревогу, в смысле не попала, а ждала когда откроется. Ждала почти два часа. Уходила в машину погреться, ходила по улице, возвращалась. В Киеве ураган, ветер 25м в секунду, деревья выворачивает с корнем, двое погибших :smilie2:, семеро травмованных :smilie2:. Думаете я одна там гуляла? Достаточно много людей ждало открытия музея, и конечно с детками, с собачкой пара была, дамы в возрасте пришли на фиалки полюбоваться.
И приятно такое проявление жизни и грустно, что мы уже к этому ужасу привыкли.
Накупила себе листочков.
Аля, как твои?
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Donna

• Hero Member
Накупила себе листочков.
А у меня не получается укоренить осенью листики фиалки. :cray:

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Аля, как твои?
Увы, давно, уже не выращиваю. У меня сейчас из цветущих только орхидеи.
А учитывая, что я полтора года не подсвечиваю их - то и они цветут не шибко долго.
Правда, можно попробовать окна помыть и растения удобрять.

Видела что то интересное и много их там?
Злобная заинька

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
Matthew Perry Dead at 54 After Apparent Drowning.

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
Потонув в власному джакузі. Дуже шкода, ще молодий чоловік.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Smoke

Потонув в власному джакузі. Дуже шкода, ще молодий чоловік.
У него были большие проблемы с наркотиками.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Охтирка

Ездила на выставку фиалок в научно-природный музей на Богдана Хмельницкого. Попала в тревогу, в смысле не попала, а ждала когда откроется. Ждала почти два часа. Уходила в машину погреться, ходила по улице, возвращалась. В Киеве ураган, ветер 25м в секунду, деревья выворачивает с корнем, двое погибших :smilie2:, семеро травмованных :smilie2:. Думаете я одна там гуляла? Достаточно много людей ждало открытия музея, и конечно с детками, с собачкой пара была, дамы в возрасте пришли на фиалки полюбоваться.
И приятно такое проявление жизни и грустно, что мы уже к этому ужасу привыкли.
Накупила себе листочков.
Аля, как твои?

Ех, я десь за рік перед війною стала збирати колекцію, горщики білі купила, підставку гарну.  :(

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
@Няма Донецкая  у мене до тебе  вапріс - ти ж з колл-центрами справу мала
оператор Бінотел тобі про щось каже? вони тут гранд відхопили, вірніше не так торгово-промислова палата гранд відхопила і через бінотел його протягає, мутнячки коротше якісь
в них полоскання грошей, в нас геморой, бо програма заточена під менеджерів з продажу
як казала моя знайома "убіцца веніком"
це скоріше в скажену хату, але вже ладно - тут вискажусь. Гарячу лінію вони організували, шоб їм вареником вдавитися, от як я на цій "гарячій лінії" можу допомогти людині з Донецької області, якщо  цей всратий бінотел не переключити на косультантів не дає, нічого більше, статистику веде і розмови записує. А в цей же час хтось з Вінницької обл. телефонує, а в цей день чергує рівненська палата, короче "калабок-калабок"
Привіт, сонечко! Вибач, я сюди дуже давно не заходила, от тільки зараз. :(
Що тобі сказати? Бінотел має народження у сусідів, але вони наче тут відокремили "дочку" і кричать, що ніякого відношення до них не мають. Але притомні люди не вірять і з ними не спілкуються. На жаль, в них дуже гарний досвід роботи з держ.органами, відкати вони вміють давати дуже добре, а нашим нинішнім урядовцям пофіг, звідки гроші. Тому маємо, що маємо, на жаль. Я, звісно, можу підказати притомних, але якщо вони виграли грант, то що поробиш?  :(
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
Англичане говорят так, как будто перед разговором набрали в рот каши.
Американцы говорят так, как будто они с этой кашей во рту даже спят.
 :)

Якби все було так просто. Тре ще відокремлювати ірландську, шотландську і вельську англійську.
Для розуміння глибини прірви. В ЮК існують 3 асоціації контактних центрів. Вгадайте - які? Щоб довго не чекати, напишу зразу - загальна, з центром у Лондоні, Вельська та Шотландська. Я спілкуюсь тільки з основною, до інших з моєю англійською йти боязно. Знайома мені англійська консультантка з Вельсу інколи якось кепкує матюками, потім вибачається і перекладає англійською.  :girl_in_dreams:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
Американцы, как мне кажется, говорят очень  по-разному. Техас и Орегон какой-нибудь. На моё неанглийское ухо.
В нас колись був на курсах нейтів-спікер, з дуже гарною, дуже зрозумілою вимовою. І от колись ми на тему різних американських акцентів розмовляли, і він розказав, що його родина з Техасу. І продемонстрував, як розмовляють його батьки. :) Це жах, там було два-три дуууже простих речення, але поки він не "переклав" їх на нормальну англійську, ми навіть припустити не могли, що саме він сказав. :)
В нас нещодавно на конференції виступав спікер з Австралії. Перед цим ми з ним спілкувались, обговорювали, як це буде. Мені було дуже зрозуміло, що і як він говорить. Я здивувалась з цього приводу, бо різне чула про англійську з Австралії. Він посміявся й сказав, що 15 років прожив у Китаї, де навчився розмовляти так, щоб всім все було ясно.  :pardon:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Який молодець. Всі би так.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Крижинка

• США
У мене є знайомий австралієць, в якого акцент набагато більш схожий на британський, ніж на австралійський. Якось не витримала, спитала. Виявилось, дитинство прожив у бабусі в UK.

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
Британських акцентів тут купа, і всі дуже різні. Джорді акцент, або ньюкаслівський, то окрема пісня.
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Kivi

Сдаётся мне, Тотошка, что это не Канзас (с).

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
Свято наближається

Offline Minime

• Австралия: au2ua
бо різне чула про англійську з Австралії.
Самое сложное в австралийской произношении, это "эй", которое многие произносят, как "ай".
Пример (знаменитый): "I go to the hospital today (поизносится (на самом деле) как : to die".
Очень тяжело, когда люди диктуют по телефону пароль (к TeamViewer, например): a=i.
На самом деле, тут большинство населения говорит как Мел Гибсон, а не как Пол Хоган (Данди Крокодил)
Cпойлер
Я очень люблю австралийское произношение.
Был у нас такой премьер Джонни Хавард от либералов.
Начал за здравие, потом через пару сроков ссучился совершенно.
Как только я поймал себя не том, что меня раздражает его австралийское произношение, я понял, проблема не в произношении, а в том, от кого я это произношение слышу и "за него я больше не голосую"  :smilie5:
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
Если удастся собрать своимозги в кучку, то выложу фотографии с выставки фиалок и свои покажу.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline RedCat

Тому маємо, що маємо, на жаль.
дякую, сонечко, я так і думала, і як ярий дисидент чуть не зірвала зустріч з користувачами, добре в мене керівництво лояльне і на такі вибрики реагує практично як я, а то пішла б вже на біржу праці  8)

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
Тому маємо, що маємо, на жаль.
дякую, сонечко, я так і думала, і як ярий дисидент чуть не зірвала зустріч з користувачами, добре в мене керівництво лояльне і на такі вибрики реагує практично як я, а то пішла б вже на біржу праці  8)
:give_rose: :give_rose: :give_rose:

Offline Sindie

• Дніпро - Київ
Я зараз живу у Шотландії. Акценти бувають дуже різні. Але зовсім сильні акценти не так вже й часто можна почути.

Стосовно стандартного американського акценту, то на моє ухо він схожий на ірландський та навіть на деякі шотландські акценти. Місцеві на це мені кажуть - а звідки взялись американці в Америці? Т ага  :)
А нам з тобою своє робити (с)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.