Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Ash

• Стать: Жіноча
Рубрика "дожили".
Меня бесит молодежная мода, особенно миниюбки в складку.
Но почему?
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Выдра

• ___
Но почему?
Да фиг его знает.
Дочь носит, меня корежит.
А вот оверсайз, кеды и цветные волосы радуют.

Offline marplik

• Шалена бджілка
Quote from: Выдра on Today at 17:11:01
Рубрика "дожили".
Но почему?
Меня не бесит, но первая ассоциация с миниюбкой в складку - мечта педофила. Потом - училка в исполнении Лиз Хёрли, типо, мечта прыщавого подростка. В общем, не очень какие-то ассоциации.
Хотя к молодёжной моде я отношусь хорошо, и только вздыхаю, где мои семнадцать лет... Вот я б оторвалась...

Offline marplik

• Шалена бджілка
Сейчас можно в прямом эфире наблюдать суд над Валиевой.
Было бы неплохо, если б у нее все получилось плохо.
Прямого эфира не будет, вроде. И даже как бы намекают на то, что решение мы узнаем фиг зна когда.
Было бы хорошо, конечно, но два года дисквалификации - это вообще ни о чём, 2 года в декабре будет. А после Олимпиады она и так нигде не выступала, кроме расеи. И там у неё никто ничего не отберёт, не для того на билборды вешали, как великую героиню.
Кстате, последние новости хвигурки: Фигуристу из сборной за три дня до контрольных прокатов настоятельно рекомендовали поменять музычку к программе. Ну и что, что четыре месяца готовил? Что у нас, своих рамштайнов нету?
Тренер Гуменника о запрете выступать под Rammstein: «Москвина сказала, что это дело государственной важности, и мы не можем ставить свои интересы выше»

Offline Lilьka

• Львів
Рубрика "дожили".
А мені подобається  :yahoo:
Я навіть заздрю. Якби я в часи моєї юності могла б оте все носити! Міні-спіднички у нас були, так.
Cпойлер
От форму тобі вже купили, оту гидотну коричневу, до середини коліна. І мама її вже підшила і випрасувала. А ти вночі встаєш, і підшиваєш її на 2 см вище! А вранці 1 вересня мама вже нічого не може зробити  :blum2: Та-дам!

Offline Lilьka

• Львів
Стосовно сучасної молодіжної моди - чого б це дивуватись? Нехай ходять як хочуть. Як я колись хотіла фарбувати волосся в будь-який колір, носити яскраві білі помаранчеві штани, якесь таке цікаве взуття на платформі! Не все мені подобається у них, звичайно, та це ж їх юність, а не наша

Offline Выдра

• ___
Меня не бесит, но первая ассоциация с миниюбкой в складку - мечта педофила. Потом - училка в исполнении Лиз Хёрли, типо, мечта прыщавого подростка. В общем, не очень какие-то ассоциации.
Да!
Хотя к молодёжной моде я отношусь хорошо, и только вздыхаю, где мои семнадцать лет... Вот я б оторвалась...
О, даааа....
Если только не юбки в складку.
А, например, худи со спанч-бобом.

Offline Выдра

• ___
Было бы хорошо, конечно, но два года дисквалификации - это вообще ни о чём, 2 года в декабре будет. А после Олимпиады она и так нигде не выступала, кроме расеи. И там у неё никто ничего не отберёт, не для того на билборды вешали, как великую героиню.
Она такая зайка интересная, просит, чтоб дисквалифицировали только выступление 25  декабря.
Не она сама, разумеется, а ее мафиозная мадама.
Бесит такая наглость.
Кстате, последние новости хвигурки: Фигуристу из сборной за три дня до контрольных прокатов настоятельно рекомендовали поменять музычку к программе. Ну и что, что четыре месяца готовил? Что у нас, своих рамштайнов нету?
Пусть катаются под дискотеку пятидесятых. "А парня скооооро я найду весееееелого, а ты женись на бабушке моей!" Все равно теперь только в рф выступать, мухаха.

Offline marplik

• Шалена бджілка
Пусть катаются под дискотеку пятидесятых. "А парня скооооро я найду весееееелого, а ты женись на бабушке моей!" Все равно теперь только в рф выступать, мухаха.
Да есть из чего выбрать. Не понимаю даже, как это под Валенки ещё никто не сплясал. А Зыкина! А Ольга Воронец! А Эдуард, простите, Хиль с его бессмертным Трололо! Кстати, смотрела недавно фильму по Стивену Кингу, Cell (2016) такой ужастик апокалипсический, так там цельный эпизод под Трололо был. Готовая программа, практически.

Offline Lilьka

• Львів
Я навіть мала змогу реалізувати той шанс "мода не має меж, як і фантазія". З 1990 до 1993 обшивала свого сина сама. Він в мене був найкраще і найприкольніше вдягнений.
Прикольні за кольором і фасонами штанці, курточки, кацавейки. На нас звертали увагу. Нажаль, тоді  інстаграмів не було. А на його Перше вересня я пошила йому класичний костюм - трійку. Там вся школа дибки стояла.
Так, фотки є. З мильниці.

Offline Выдра

• ___
Да есть из чего выбрать. Не понимаю даже, как это под Валенки ещё никто не сплясал. А Зыкина! А Ольга Воронец! А Эдуард, простите, Хиль с его бессмертным Трололо! Кстати, смотрела недавно фильму по Стивену Кингу, Cell (2016) такой ужастик апокалипсический, так там цельный эпизод под Трололо был. Готовая программа, практически.
Для того, чтоб это сделать хорошо, нужен вкус, ирония, дерзость и другие вещи, которые в неволе не размножаются.
А пока они только дрессировкой детей зарабатывают очки.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
Ще згадала - раніше такого не було, а останніми роками почало заводитися в спеціях.
Я коли побачив якіхось жучків в чілі халапеньо прифігів трохи. :scare3: Того чілі якщо покласти пів чайной ложки на 3 літра харчо люди будуть їсти та плакати (я зазвичай кладу цілу ложку).

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Шось я ваших жучків із спецій боюся. Вони ж якісь невмирущі та броньовані зсередини
Злобная заинька

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Не бійся я їх вже викинув.
Разом с халапеньо. :weep:

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
І куди вони побігли?
Злобная заинька

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
блін, навіть шведи стають расистами, шо сі коїться.

Міністр юстиції Швеції Гуннар Штрьоммер оголосив, що шведський уряд скликав позачергове засідання Ради з боротьби з організованою злочинністю на тлі збільшення кількості випадків насильницьких смертей у країні.

Про це, як повідомляє "Європейська правда", Штрьоммер сказав в інтерв’ю SVT у неділю.

На початку наступного тижня Рада по боротьбі з організованою злочинністю Швеції збереться, щоб обговорити ситуацію з насильством і те, яких заходів необхідно вжити, щоб зупинити вербування дітей та молоді в злочинні угруповання.

"Ми мобілізуємо зусилля із запобігання злочинності", – сказав шведський міністр юстиції.

Причиною скликання Ради стала хвиля насильства по всій Швеції. Лише за останні десять днів у країні було застрелено семеро людей, серед них – діти віком від 13 років.

Швецію кілька років тому охопили конфлікти між злочинними угрупованнями, які займаються торгівлею зброєю та наркотиками. Час від часу спалахують сутички між бандами, які використовують вогнепальну зброю та вибухівку.

Минулого року, за даними шведської поліції, було зафіксовано 90 вибухів і 101 спробу вибухових атак, а цьогоріч – уже понад 100 вибухів.

Рада по боротьбі з організованою злочинністю була створена у Швеції в грудні минулого року під головуванням міністра юстиції для вирішення проблеми зростання вуличного насильства.

Колишня прем'єрка Швеції Магдалена Андерссон заявила, що країна не змогла інтегрувати величезну кількість іммігрантів, яких вона прийняла за останні два десятиліття, що призвело до паралельних суспільств і бандитського насильства.
https://www.eurointegration.com.ua/news/2023/09/17/7169581/
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Выдра

• ___
Колишня прем'єрка Швеції Магдалена Андерссон заявила, що країна не змогла інтегрувати величезну кількість іммігрантів, яких вона прийняла за останні два десятиліття, що призвело до паралельних суспільств і бандитського насильства.
Да, в частности, бытовой расизм препятствует интеграции мигрантов.
Ты не знал? :wacko3:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Да, в частности, бытовой расизм препятствует интеграции мигрантов.
Ты не знал? :wacko3:
:lol2: :lol2: :lol2:
так, ті чуваки, що сколочують банди за нацознакою, продають наркоту та стріляють друг друга, вони ж саме інтегруватися приїхали :lol2: шо ти несеш :rofl:

Offline Выдра

• ___
так, ті чуваки, що сколочують банди за нацознакою, продають наркоту та стріляють друг друга, вони ж саме інтегруватися приїхали  шо ти несеш
Я не хочу флейма раз и не занимаюсь интеллектуальным обслуживанием взрослых мужчин два.
Есть очень серьезные работы по причинам этнической претсупности, и серьезные успехи в борьбе с ней. И нет, не ковровыми бомбардировками.
Если тебе интересно - сам найдешь и почитаешь.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
так, ті чуваки, що сколочують банди за нацознакою, продають наркоту та стріляють друг друга, вони ж саме інтегруватися приїхали  шо ти несеш
Я не хочу флейма раз и не занимаюсь интеллектуальным обслуживанием взрослых мужчин два.
Есть очень серьезные работы по причинам этнической претсупности, и серьезные успехи в борьбе с ней. И нет, не ковровыми бомбардировками.
Если тебе интересно - сам найдешь и почитаешь.
дивно, чому ж жодна з країн, попри такі чудові роботи та підтверджені успіхи в боротьбі з етнічною злочинністю, так і не досягла в цьому успіхів. я розумію, шо в тебе ліва повістка, фемінізм, возлюби ближнього свого і все таке інше, але ти просто повністю ігноруєш текст новини, те, що навіть супертолерантні шведи (в них та норгів найнижчий рівень расизму), розуміють, що проєбали проблему з інтеграцією і б'ють в набат. ні, ти пишеш, шо проблема в побутовому расизмі шведів (нагадаю, шведи найменші расисти Європи), він заважає громадянам країн Азії та Африки інтегруватися :lol2: а потім починається, я не хочу флейму, нагугли за мене сам, етнічна злочинність переможена.
ладно, в цьому питанні ми, очевидно, не знайдемо спільних точок. Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці (с)

Offline Выдра

• ___
те, що навіть супертолерантні шведи (в них та норгів найнижчий рівень расизму), розуміють, що проєбали проблему з інтеграцією і б'ють в набат. ні, ти пишеш, шо проблема в побутовому расизмі шведів (нагадаю, шведи найменші расисти Європи), він заважає громадянам країн Азії та Африки інтегруватися  а потім починається, я не хочу флейму, нагугли за мене сам, етнічна злочинність переможена.
Я не вижу, где ты не видишь логики.
Вот есть, например (ссылку не дам, он все равно на фр) доклад министерства иммиграции квебека по интеграции. Лучше всего интегрируются белые католкики франкофоны, потом белые католики, потом франкофоны католики, потом просто белые. Остальные интегрируются хуже, потому что сталкиваются с систематической и системной дискриминацией. Это пункт раз.
Пункт два - это то, о чем ты написал. Проблемы с интеграцией рождают энтическую преступность. Те хочешь этническую преступность - найди себе "низшую расу" и пинай ее. Кажется, Однажды в Америке об этом, еще другие фильмы есть. Еще хороший эпизод был в Клане Сопрано. Неважно.
Пункт три - это то, что ты написал, что люди едут в швецию чтоб торговать наркотиками и оружием. Оч. интересная точка зрения. А кому они все это продают? Если таким же как они сами, то зачем едут, их же в швеции меньшинство? А если... неужели интегрированным?
И последнее. Ты умный чувак, мне с тобой интересно поговрить, надеюсь, что это взаимно. Если да - ты не мог бы со мной разговаривать чуть-чуть корректнее? Когда ты мне пишешь, у меня появляется ощущение - разумеется, ложное - что меня атакуют, и появляется рефлекс контр-атаки. А нафига нам стычки на форуме в двадцать человек? Тем более, взрослых уже.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Так, вибач, це не зовсім, скажімо так, врівноважений стан психіки за півтора роки війни, я стартую там, де це непотрібно і це дійсно неприємно оточуючим. Нажаль, спочатку йде емоційна реакція, а вже значно пізніше, коли те, чого не слід було казати чи писати, вже сказано і написано, приходить спокійна обдумана беземоціонально реакція.
Як написав мій знайомий, - зрозумів, що треба йти до психолога, а на першому сеансі психолог порекомендував звернутися до психіатра.

Offline Выдра

• ___
Так, вибач, це не зовсім, скажімо так, врівноважений стан психіки за півтора роки війни, я стартую там, де це непотрібно і це дійсно неприємно оточуючим. Нажаль, спочатку йде емоційна реакція, а вже значно пізніше, коли те, чого не слід було казати чи писати, вже сказано і написано, приходить спокійна обдумана беземоціонально реакція.
Як написав мій знайомий, - зрозумів, що треба йти до психолога, а на першому сеансі психолог порекомендував звернутися до психіатра.
Пис энд лав, бро.
Я, кстати, задумалась после твоего вопроса, а вот русские, да? Стала бы я их защищать, стала бы говорить, что нет никакой русской мафии, это все недостаток интеграции? (я всегда защищаю азиатов и мусульман, у меня бабшука, свекровь, дети в некоторой степени, сестренки, братишки, невестки и зятья, дело семейное). Вопрос оказался сложным.
В общем, я решила, что если человек сам себя называет русским сейчас по идейным соображениям, то его мораль в том состоянии, когда ей нужна прочистка и пересборка. И изоляция на время пересборки. Его изолировать для безопасности окружающих.
Так что мое спасибо тебе на самом деле за хорошие вопросы.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
І куди вони побігли?
зюйд-зюйд-вєст :rolleyes2:

Offline Чиби

• Disce pati
І куди вони побігли?
*страшним шепотом* На Русанівку! :smilie1:

Offline chucha

порекомендував звернутися до психіатра.
Это хороший совет. Не в смысле лично тебе надо, но смысле сходить пообщаться. Как краевед говорю, если бы не психиатры, даже и не знаю, как бы вывозил это все.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Я коли побачив якіхось жучків в чілі халапеньо прифігів трохи.
Не один ти.  :smilie5: У мене теж міль якось спокійно розмножилась у банці з молотим чілі.
Лаванда платяну міль стримує добре. Рослин для цього не жалкую, вони з мого саду, духмяні.
Круп багато не тримаю, бо не любимо. Але є своя сушка, ака ізюм, чорнослив, вишня, гриби. Зберігаю в скляних банках. Оскільки навіть щільні гвинтові кришки не гарантують позитивного результату, обов"язково натягую чи накручую кришки на складені паперові серветки.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Minime

• Австралия: au2ua
Лаванда, горная лаванда"...
Жена что-то hard core против нее достала. Лавандой ту моль можно было только с днем рождения поздравлять  :give_rose:

То ще добре що тільки вашим одягом обійшлося, і що ця грузинська міль не поклала екосистему Австралії
Точно!
Дотянулась бы та  моль своими загребущими шестью лапками до наших невинных овечек...  :scare3:
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Solmir

• Киев
То ще добре що тільки вашим одягом обійшлося, і що ця грузинська міль не поклала екосистему Австралії 
Невиданное зрелище -- моль в папахе. Во всех смыслах.

Offline Garfield

• Nederland
Про проблеми Швеції з етнічними бандами десь бачив: вони порахували, що в тих угрупуваннях 30 тисяч, чисельність поліції 35 тисяч, а в неї і інші задачі є...
Homo homini felis est.

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.