Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Сучасні тату в дівчат елегантніші ніж у совкових зеків.
Да, змея и крест стоили того, чтобы себя так "украсить". :smilie5:
А на фото выше что? Птеродактили?
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Teagan

...Була у нас вчителька історії, дуже сувора і близька до сталінізму. Придовбувалася за одяг, зачіски і т.д. Одного прекрасного ранку заходить вона до класу з інтенсивно-фіолетовим волоссям...
Карма із е бітч.

Offline Teagan

Сучасні тату в дівчат елегантніші ніж у совкових зеків.

А на фото выше что? Птеродактили?
Дракончики. Це Емілія Кларк, вона собі наколола на згадку про свою роль Матері Драконів у Грі Престолів. Таке я розумію, якщо чесно. Знакова роль, проект довжиною 10 років, це був важливий для неї період.

В мене колись був колега, теж регулярно собі шось набивав, воно в принципі було доволі симпатичне. Але якось сказав мені що тату це наркоманія. Синя хвороба. Зробиш одну - вже думаєш коли і шо набивати наступного разу. Рекомендував не починать.

Offline Ash

Покрасилась и боюсь идти смывать. Чувствую, что красоты буду неземной, не хочу ослепнуть  :smilie5:
Черт меня дернул  :weep:
Замечательное средство «Титаник», радикальный чёрный цвет? :)

Ну почти  :smilie5: Решила придать своей и без того стильной седине оттенок «платиновая». В итоге сижу рыжая с розовым (не спрашивайте, как это возможно)  :weep:
Ксеня , если не секрет, что за краска?  В смысле название цвета или номер . И не было ли на ней  надписи для  седых волос.
Я пару месяцев  назад покрасила сестру. По ее просьбе)). Результат был нулевой.  Как и не красила. После чего прослушала на ю-тубе пару уроков по колористике  и покраске волос( очень хотелось понять, что я сделала не так), узнала много интересного и неожиданного( для  меня)) и твердо решила, что никогда не буду красить волосы в домашних условиях. Потому что если все делать по науке - это очень сложно и трудоемко. А если делать не по науке,  то  результат плохо предсказуем)).
« Останнє редагування: Березень 26, 2023, 12:36:07 від Ash »
Одесса-это Украина.
At the suit of pozemka: Covid 19 (01.20)
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Minime

• Стать: Чоловіча
  • Австралия: au2ua
Не знал как называется
Хотел гуглом на украинский перевести, получил: ослячі роги  :smilie5:
По-моему, это, даже, метче, чем точный перевод: "жопные рога".
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Ash

Я надоевшее интенсивное мелирование пыталась закрасить хной. Именно рыжий с розовым получился.
Это очень мягкий вариант развития событий)
Хна + краска для волос  очень часто дает чудный зеленый оттенок))) Но , конечно, многое зависит от исходного цвета волос и  использованной краски.  В общем, хна + краска =  поход  в парикмахерскую для  исправления ошибок.
Одесса-это Украина.
+CoviShield(03/20)+Vaxzevria/COVID-19 AstraZeneca(06/20)+ Comirnaty/Pfizer-BioNTech(01/21)

Offline Teagan

Хотел гуглом на украинский перевести, получил: ослячі роги
Це все перекладачі винні. Колись постіснялись перекласти "ass" як жопа, написали "осел", ну типу теж образа, але цензурно. Так воно пішло в народ і гугло переклад  :smilie5:

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
Не знал как называется
Хотел гуглом на украинский перевести, получил: ослячі роги  :smilie5:
По-моему, это, даже, метче, чем точный перевод: "жопные рога".
Эта версия названия - перевод с немецкого. В Штатах тату такого типа (место расположения) называют tramp stamp. Не комплиментарно, да.
The best is yet to come.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
Таке я розумію, якщо чесно.
Ок. На згадку.  :smilie5:
Я ще розумію, якщо людина маскує шрам. Краще вже картинку мати.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
в реальному житті у якому небудь літньому київському метро чи в універі красивих тату не бачила. Все якесь стрьомне.

Сама страшно хотіла собі тату десь з підліткового віку до 20ти років. Мама була не проти, мовляв, виростеш, будеш у Києві - зробиш, бабуся була проти категорично. Потім якось перегоріло.
Ось і в мене якось так.
Є шрам на руці, не дуже помітний, хотіла приховати і зробити тату. Браслет з драконом, не китайським, а кумедним :). Майже зібралася, але не склалося. А тепер вже не хочу.
The best is yet to come.

Offline Solmir

• Киев
Хотел гуглом на украинский перевести, получил: ослячі роги
Це все перекладачі винні. Колись постіснялись перекласти "ass" як жопа, написали "осел", ну типу теж образа, але цензурно. Так воно пішло в народ і гугло переклад  :smilie5:

There once was a beautiful lass, Who had a very fine ass. Twas not perky nor pink, as you probably think, It sat on all fours and ate grass.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Вопщем сейчас я рад что во времена моей юнности не было тату-салонов и нужно было искать где набить партак через знакомых и чаще всего в не особо легальной среде. :)

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Мені подобається тату, коли не на шиї. Мені не подобається цей трупний сіро синій колір. Це жах.
Злобная заинька

Offline Выдра

• ___
В начале двухтысячных на Алтае нашли мумию, молодая женщина умерла от рака груди что-то 3500 лет назад (гуглится как Siberian maiden). Вся в татуировках. Я очень хотела себе набить, ТК по совокупности факторов определяю себя как сибирского аборигена.
Потом подумала и передумала.
Это язык, которого я не знаю.

Offline Ash

В начале двухтысячных на Алтае нашли мумию, молодая женщина умерла от рака груди что-то 3500 лет назад (гуглится как Siberian maiden). Вся в татуировках. Я очень хотела себе набить, ТК по совокупности факторов определяю себя как сибирского аборигена.
Потом подумала и передумала.
Это язык, которого я не знаю.
Принцесса Укока.  У на ее чаще всего так называют.
Одесса-это Украина.

Offline Выдра

• ___
И ещё у меня низкий болевой порог, а тату - это очень, очень, очень больно.
Я видела много красивых и нежных.

Offline marplik

• Шалена бджілка
Моя доця вьёт из меня верёвки.
Сегодня позвонила, чтоб получить от меня благословение на тату. Блин, девице уже скоро 19, а она маменькиного разрешения жаждет! 
Они же с моей Дашей в один день родились, 22 мая? Дашка месяц назад сделала, я тоже еле до 18 додержала, а теперь она заработала сама и вот теперь с драконами...

Близко. Моя 20 мая. Но я помню, мы вместе тогда как бы "отмечали" на фэре.

Offline marplik

• Шалена бджілка
Так Лия после этого долго даже и не пыталась разговоры заводить. И тут вот.
А вона вже знає що саме собі хоче набити і де? Там дуже масштабне?
Хочет маленькое, веточку ландыша с 8-ю колокольчиками, и в таком месте, чтоб было видно только когда в купальнике или в этом малюсеньком топе, которые она летом носит.
Кстати, ландыш по-английски Lily of the Valley, Лия родилась и мы живём в San Fernando Valley, ландыш  - майский цветок, мой любимый, мы взяли нашу кошку в мае 8 лет назад, в общем обоснований за она мне навалила больше, чем я против.
Кстати, ландыш тут не водится. Нету. Нигде. Но образ известен.

Offline Выдра

• ___
У меня коллега неосмотрительно сказал на работе, что наколол дерево pinus rigida (сосна выносливая), теперь его называют на работе penis rigidum.

Offline Teagan

Хочет маленькое, веточку ландыша с 8-ю колокольчиками, и в таком месте, чтоб было видно только когда в купальнике или в этом малюсеньком топе, которые она летом носит.
Кстати, ландыш по-английски Lily of the Valley, Лия родилась и мы живём в San Fernando Valley, ландыш  - майский цветок, мой любимый, мы взяли нашу кошку в мае 8 лет назад, в общем обоснований за она мне навалила больше, чем я против.
Звучить дуже мило і лаконічно, я теж люблю конвалії (в мене також день народження в травні).
Головне щоб тату салон був дуже пристойний і хороший майстер.
А так ... ну я навіть не знаю шоб  я сказала щоб відмовити. В 80 років шкіра і без тату не фонтан. Хіба що почекати рік-два, якщо не перегорить, то тоді вже точно зробить.

Кстати, ландыш тут не водится. Нету. Нигде.
Фантастика. Мабуть жарко йому в Каліфорнії.

Offline Teagan

У меня коллега неосмотрительно сказал на работе, что наколол дерево pinus rigida (сосна выносливая), теперь его называют на работе penis rigidum.
Шось у тебе колеги піпець які нетактовні.  :crazy:

Offline Выдра

• ___
Шось у тебе колеги піпець які нетактовні. 
это уже другие, чх.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Я напочатку великої війни хотіла набити собі тризуб чи щось таке, на кшталт. Патріотичне. Щоб у разі, якщо прийде русня, в мене не було вибору щодо своїх дій (на випадок слабкості). Але в той час кудись (жарт) поділися усі татушники, а вже коли стали знов відкриватися салони, я вже зовсім була впевнена, що русня не прийде.
Зараз начебто все одно хотіла б, але дуже боюся болю.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Pe

Даже мастера тату не рекомендуют бездумно накалывать некоторые символы, например, руны, не зная их значения, а просто "потому, что картинка нравится".
Отож. З ієрогліфами це вже класика "Це не суп, це хоробрість - Ні, це суп"  :smilie5:
Це треба не тільки щоб красиво, але й щоб добре розуміти сенс намальованого і щоб воно шось означало для людини особисто, щоб було актуально через роки. Задовбаєшься вибирать  :smilie5:
У нас в иероглифе наше свадебное кольцо)))
Нашли человека, который нам важное для нас слово в иероглиф перевел
Теперь начинаю сомневаться, а вдруг там суп, а не то, что мы просили в иероглифе? :grin: :grin:
ПС кстати, у меня реально очень низкий болевой порог, но не помню, чтобы я прям так страдала от набивания тату)))

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Ксеня , если не секрет, что за краска?  В смысле название цвета или номер . И не было ли на ней  надписи для  седых волос.

@Ash, прости, пропустила твой пост.

Крем-фарба для волосся Florex Super Кератин 9.7 Попелястий. Вирішила підтримати вітчизняного виробника, мені продавчиня сказала, що це наша фарба. А сама я на цьому не знаюся, бо вже років 5-6 не фарбувалася саме фарбами, тільки тонуючими.

Offline Охтирка

@Ash, прости, пропустила твой пост.

Крем-фарба для волосся Florex Super Кератин 9.7 Попелястий. Вирішила підтримати вітчизняного виробника, мені продавчиня сказала, що це наша фарба. А сама я на цьому не знаюся, бо вже років 5-6 не фарбувалася саме фарбами, тільки тонуючими.

А він нічого би і не зафарбував. Таким номером можна тільки надати тон висвітленому волоссю. Не тотальній сивині він ради не дасть (та і тотальній ще питання). Сивина зафарбовується фарбою, у якій після першої цифри стоїть нуль. Вона основна, а всі інші відтінки додаються додатково.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Ну це все треба знати, а я в цьому повний нуль. Колір підходить та й добре )) А потім ось такі рожево-руді наслідки.

Offline Охтирка

Бачила відео, як сивину не зафарбовують, а навпаки, створюють на раніше фарбованому волоссю. Тобто зафарбовують не коріння, а навпаки, раніше пофарбоване полотно волосся підлаштовують під коріння, яке відросло.  Шикарна робота, дуже гарно, але то спеціалісти вищого класу.

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
Бачила відео, як сивину не зафарбовують, а навпаки, створюють на раніше фарбованому волоссю. Тобто зафарбовують не коріння, а навпаки, раніше пофарбоване полотно волосся підлаштовують під коріння, яке відросло.  Шикарна робота, дуже гарно, але то спеціалісти вищого класу.

Ну ось й я хотіла не зафарбувати сивину, а навпаки, зробитися уся сива, тільки відповідного кольору сивини.
Десь у глибині свідомості я розуміла, що скоріш за все нічого не вийде й взагалі то тре робити в салоні, але жадібність та схильність до експериментів зробили свою чорну рожево-руду справу  :smilie5:

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.