я проводжу більш ніж очевидні паралелі, що більшість обирає боротьбу з безпечної відстані, коли у відповідь тебе камінням не закидають
Мені не очевидно те, що бачиш ти. Звідкиля ти знаєш кількість феміністок і звідкіля тобі відомо, що більшість "обирали" місце боротьби? Я бачу, що переважна кількість людей щось робить саме там, де живе. У багатьох країнах феміністкам вже не погрожуть камінням. То що? Хіба ж вони принижують феміністок з небезпечних країн? Хіба ж вони вимагають для себе нагород, вимагають вважати себе героїнями?
тому іранські феміністки для мене тру феміністки, якщо можна так сказати.
Іранки - так, справжні героїні. Але чому ти принижуєш феміністок з безпечних країн?
та я дійсно від тебе втомився, вибач, з тобою дуже важко спілкуватися.
Сподіваюсь, ти вже достатньо відпочив

Щодо спілкування. Тобі важко, бо ти нібито очікуєш, щоб я вгадувала твоі думки (і страждаєш, коли "вгадую" невірно). Також тобі важко через власну уяву. Я кажу "AВС", а ти шукаєш там щось інше і (хто шукає, той завжди знаходить

) знаходиш там "XYZ", яке тобі не подобається. І ти навіть не запитуєш мене, чи вірно ти вгадав. До речі, те ж саме з Видрою:
И ты так пишешь, как будто тебе женщины ни разу не помогали.
це тут до чого?
відчуваю, що з мене досить фемінізму ще десь на рік
не здавайтеся, батьківщина вас не забуде. феменіно о муерте. но пасаран!
Ти не зрозумів Видру, "вгадав", начебто слова Видри тут ні до чого, не дав їй пояснити свою думку і нахамив. Ось до чого привела твоя боротьба за "право" робити жінкам комплименти тощо.