Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Фрейя

• Hero Member
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #3270 : Вересень 18, 2022, 23:38:05 »
Не знаю, чи бачив ти "Варту" за мотивами Пратчета.
А от чому там леді Сібіллу зробили молодою та худою, а не як в книжці?

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3271 : Вересень 19, 2022, 00:10:56 »
завжди можна знайти вихід з будь-якої ситуації, якщо бути трохи більш гнучким. можливо і в питаннях фемінізму ми могли б з тобою порозумітися, якщо б ти ставила питання не "чоловіки повинні", а я маю щось зробити, як жінка.
1. А в чому твоя гнучкість?
2. Ти вважаєшь, що чоловіки непричетні до того стану, який є зараз? Чи що чоловіки зробили все, що могли, а жінкі лише заважають / не домогають? Чи щось інше?

1. ну я міг сидіти в поперечному та продольному шпагатах.
2. я вважаю, шо ти в кожному другому пості на цьому форумі приписуєш своєму співбесіднику думку, яку він ні прямо, ні побічно не висловлював. дуже важко дискутувати в такому стилі, але якщо потрібно - дивись мою відповідь на п.1, я можу.
2а. Вважати не заборонено, але це неправда.
2б. Я чесно намагаюсь зрозуміти тебе і порозумітися с тобою. Ти дорікнув Аші, що вона не гнучка в дискусії про фемінізм. Я й запитую: в чому твоя гнучкість [у цій дискусії]? І тому що ти дорікаєшь феміністкам як жінкам, я й запитала тебе (2) про чоловіків, запропонувавши опцію "щось інше". Не знаю, як сформулювати моє питання краще. Тебе така форма не влаштовує? Запропонуй свою.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3272 : Вересень 19, 2022, 00:21:59 »
акторський талант я побачу. на зараз я не бачу ні таланту ні красенів в тому ж ДД.
Не бачила ДД. Можливо, ти маєш рацію щодо таланту. З красою - вірю, що тобі не догодили.

та знов таки - в модерновому західному світі, щоб ти не зробив, чи навпаки, бездіяв, знайдеться група людей, яка буде вважати себе дискримінованою твоїми діями або бездіяльністю.
Так.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3273 : Вересень 19, 2022, 00:43:57 »
з точки зору феміністок, чи не об'єктивую я своїми діями жінку, яка може сама щось зробити, а це роблю я, тому що мені це легше зробити.
Вікі:
Цитувати (виділене)
В феминистских исследованиях объективация женщин определяется как игнорирование личных и интеллектуальных возможностей и способностей женщины и сведение ценности и роли женщины в обществе к инструменту для сексуального удовлетворения, которое она может вызывать у других.
З моєї точки зору, не об'єктивуєшь.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3274 : Вересень 19, 2022, 01:24:26 »
думаю, це була цитата Класика.
Бруно Адольфович (раптово). Тьолок нада пиздить. (Бруно Адольфович сильно пиздить кулаком по столу, так шо підскакують стакани). Но сначала зав’язать в мішок, мішок завєсіть на балку, а пиздить нада ломом.

хто читав чи слухав п'єсу, тому смішно. хто сприймає серйозно та без контексту, тому мабуть ні.
Я не могу представить контекст, в котором это было бы смешно.
Извини, это никак не может быть смешно.
Це може бути смішним, коли глузують у відповідь на чиюсь сексистську репліку щодо жінок.

Offline Mr. Shark

• Стать: Чоловіча
  • За тих, хто в морі!
« Reply #3275 : Вересень 19, 2022, 09:35:14 »
Це може бути смішним, коли глузують у відповідь на чиюсь сексистську репліку щодо жінок.
Ви не припускайте, коли це може й не може бути смішним. Ви почитайте першоджерело - Подер'вянського. Якщо нормально ставитися до ненормативної лексики, його п'єси просто неперевершені та смішні.
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3276 : Вересень 19, 2022, 19:02:16 »
примарні переваги для жінок чи плата за привілеї для чоловіків. Блядські ці питання зайобують.
Не бачу жодного питання :)

Цитувати (виділене)
та ще уявний друг. в кожного з нас він є, коли треба розказати тру сторі, та не вистачає аргументів тієї сторони, які ти блискавично розіб'єш своїми :lol2:
В данному випадку "друг" - це не аргумент, а ілюстрація :). Наявності чоловіків, які не бажають воювати. Таких реальних ти напевно знаєшь хоча б із повідомлень ЗМІ.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3277 : Вересень 19, 2022, 19:13:33 »

В данному випадку "друг" - це не аргумент, а ілюстрація :). Наявності чоловіків, які не бажають воювати. Таких реальних ти напевно знаєшь хоча б із повідомлень ЗМІ.

в даному випадку "друг" дуже вдало поєднує в собі все те, проти чого так завзято бореться авторка тексту. бо там не тільки небажання воювати, там всі баби бляді - судячи з його розповідей, «вони поїхали надавати ескорт-послуги» і взагалі «зрадниці», плюс узагальнення - мені здається, що чоловіки, які йдуть на фронт, це добре розуміють. на узагальненнях. тобто з точки зору тексту та логіки дуже некоректно написано.
в тебе дійсно дуже дивна методика спілкування, ти робиш хибні висновки на ровному місці та ставиш до них питання, ти вириваєш частини з контексту, ти відповідаєш тільки на те, на що тобі зручно відповідати, і тд.
так що будь-така ласкава, не втомлюй мене цим примитивом.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3278 : Вересень 19, 2022, 19:17:27 »
Багато літер від феміністок подужаєшь? :)
Легко. Але після цього від феміністки - як на мене, не варто :smile4:
Цитувати (виділене)
Воювати зараз мають здебільшого чоловіки, бо якщо масово повбивають жінок, то не буде кому нарожати наступні покоління.
Ти дорікав, що феміністки начебто не обурюються дискримінацією чоловіків. Я надала тобі доказ протилежного. Звичайно, ніхто не може примусити тебе дочитати до того місця, де вони кажуть саме про дискрімінацію чоловіків. Не бажаєшь читати? Ну, чоловік з возу - кобилі легше :smilie5:. Розходимось, як у морі кораблі :) 

Offline Lilьka

• Стать: Жіноча
  • Львів
« Reply #3279 : Вересень 19, 2022, 19:43:02 »
Хмм. Я думала, що буде щось цікаве після того, як я пішла спати позавчора.
А тут всі просто накинулись на Shannou незрівнянного  :acute:

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3280 : Вересень 19, 2022, 19:47:46 »
Я-высокая и меня частенько просят маленького роста  женщины чего с верхних полок достать в супере
Мне , пока тут, не прочитала посты, в голову не приходило что это что-то из серии феминизма :smilie5:
:smilie5:
Мені однаково, кого просити, але, коли потрібно, високих жінок поблизу чомусь не має. Доводиться просити чоловіків  :weep:  :smilie5:

При всем этом я достаточно фанатична по отношению к мужскому  шовинизму))(наверное, слово неправильное, но не могу нужное вспомнить, сорри)
Я с ним очень сильно столкнулась на работе 22 года назад
Сейчас ситуация очень поменялась, к счастью))
А тогда реально обалдела))
З роботами мені щастить :). І до від'їзду був дуже гарний колектив. Проте поза роботою різниця між там і тум була дуже помітна.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3281 : Вересень 19, 2022, 19:55:32 »
Хмм. Я думала, що буде щось цікаве після того, як я пішла спати позавчора.
А тут всі просто накинулись на Shannou незрівнянного  :acute:

це стара традиція, коріння якої йде в глибину віків. тому що я сєбя хаваю от і до і кожа як у бога :lol2:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #3282 : Вересень 19, 2022, 19:59:33 »
З роботами мені щастить :).
Прочиталося - з рОботами.  :pardon:
На цю тему, міль пардон, у Каганова є душевне оповіданнячко.  :crazy: Якраз про робота.
Cпойлер
"Антимизогинный двигатель".
Ну якщо власне про робОту, то теж пощастило. Тут славні і хлопці, і дівчата, і навіть старпери-ретрогради на кшталт мене якось вписалися.  :grin: Однодумці.
і кожа як у бога
Кетцалькоатль? Скільки літ, скільки зим...  :grin:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3283 : Вересень 19, 2022, 20:03:29 »
а, здавалося, мало б бути навпаки, повинні були розказати про об'єктивізацію жінок, бо якщо випускають за кордон, то умаляють жінок порівняно з чоловіками, зверхнє ставлення патріархальної країни. а диви ж - це не об'єктивізація, це примарні переваги.
Заборона чоловікам на виїзд за кордон - це не дискримінація жінок, а дискримінація чоловіків.
Аш вже ж сказала саме про патріархальність країни.

відчуваєш цей ніжний шурхіт протиріччя - в патріархальній країні дискримінують чоловіків? в моєму ж твердженні все логічно - поблажливе ставлення як до більш слабких.
Протиріччя не має, бо саме патріархат нав'язує гендерні ролі (і жінкам, і чоловікам) та відповідні обов'язки. Саме тому дискримінують гомосексуалів/трансів/... взагалі і чоловіків зокрема, бо вони не відповідають нав'язаним гендерним ролям. І так, наділяя чоловіків обов'язковою роллю захисника, а жінок - обов'язковою роллю матері, патріархальна країна під час війни поблаживо ставиться до жінок, дозволяя їм бігти і рятуватися, а чоловіків примушує зоставатися і воювати. Хто захищає патріархат, той захищає і дискрімінацію чоловіків.

:facepalm: це без мене далі.
це ж завжди споконвіку чоловіки казали про часікі тікають, про мільйон забобонів, та вдягали дівчат у рожеве. саме патріархат навязував це дружинам, матерям, свахам, тещам, ці славетні жіночі традиції.
Погодь! :smilie5: Я ж не казала, начебто жінкі ніколи не підтримували патріархат і що зараз ніхто з жінок його не підтримує. Особисто мені "правильну" гендерну роль нав'язували і батько, і мати.

Offline Teagan

« Reply #3284 : Вересень 19, 2022, 21:04:59 »
Тут славні і хлопці, і дівчата, і навіть старпери-ретрогради на кшталт мене якось вписалися
Якщо старпер-ретроград теж славний то чому б не вписатися  :acute:

Offline Выдра

• ___
« Reply #3285 : Вересень 19, 2022, 21:53:50 »
тому іранські феміністки для мене тру феміністки
А киргизские?
Они добились реального срока за похищение невесты, и ежегодно сажают несколько человек в год.

Offline Выдра

• ___
« Reply #3286 : Вересень 19, 2022, 21:54:48 »
тому іранські феміністки для мене тру феміністки,
А украинские? Они на свое и собственноручно собранные деньги содержат несколько шелтеров для жертв домашнего насилия.

Offline Mr. Shark

• За тих, хто в морі!
« Reply #3287 : Вересень 19, 2022, 22:00:39 »
я сєбя хаваю от і до і кожа як у бога
І волос, мабуть, не ломкий. І все інше теж.  :lol2:
ТрО -- це, як ЗСУ, тільки йобнуті.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3288 : Вересень 19, 2022, 22:19:09 »
я сєбя хаваю от і до і кожа як у бога
І волос, мабуть, не ломкий. І все інше теж.  :lol2:
Мен - піздєц усьому :lol2:

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #3289 : Вересень 20, 2022, 09:05:35 »
Кетцалькоатль? Скільки літ, скільки зим... 
Хм... Він як раз обіцяв повернутися до людей...  8) А човен де?  :grin:
Homo homini felis est.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3290 : Вересень 20, 2022, 23:20:02 »
чекав, що ти поділишся, та позицію вже побачив, в Ірані мають зародитися та відстоювати свої права іранські феміністки. яснопонятно.
В Ірані феміністки існували ще 50 років тому. Жінки навчалися у вишах, працювали, носили "західний" одяг (зокрема короткі сукні). Ісламісти знову усе заборонили, але феміністки, звичайно, не зникли.

А хто, на твою думку, повинен відстоювати жіночі права в Ірані?

дякую, шо розказала мені, що Іран був світською країною. а расія була майже країною з розвиненою демократією навіть не 50 років тому, а якихось 25. далі проводити аналогії, розповідати про зміну поколінь, які виросли в країні, закатаній в бетон фундаменталізмом або хуйлом? в Ірані два, на расіє одне.
Да не зможеш ти провести аналогію з Мордором. Я тобі вже процитувала новини про масові жіночі протести в Ірані. Нічого подібного в Мордорі не відбувалося і не відбувається. Феміністки в Ірані нікуди не зникли, не зважаючи на більш жорстоки умови, ніж в Мордорі. А вчора Ківі запостила ролік з одного протесту, де ти міг би побачити і чоловіків, які підтримують жінок. Ніякого "десанту" західних чи українських феміністок іранськи жінкі не потребують.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #3291 : Вересень 20, 2022, 23:28:31 »
а шо там з компліментами, можна казати, чи тіки вибіркові, що не стосуються зовнішності та вигляду?
Де "там"? На роботі?  :)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3292 : Вересень 25, 2022, 15:27:01 »
цей дивний світ фємок

https://twitter.com/AnSon5p/status/1573189636637487104

Offline Teagan

« Reply #3293 : Вересень 25, 2022, 16:33:27 »
Це краще в фейспалм, там щось подібне вже є  :grin:

Offline Выдра

• ___

Offline Galuska

• Вена-Будапешт
« Reply #3295 : Вересень 26, 2022, 16:31:59 »
Мушу поділитися: колись на кінці серпня відправила Держстату запит на особливу інформацію, не дуже сподіваючись що знайдуть змогу відповісти. Сьогодні отримала відповідь зо всіма показниками!!!
Була зворушена до сліз. Тому, що вони працюють, тому що відповідають...
Українці, ви найкращі!
аватар взяла поносить у http://gapchinska.livejournal.com/

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #3296 : Вересень 26, 2022, 20:04:29 »
67% жителей Кубы проголосовали на референдуме за новый Семейный кодекс, в котором признаются однополые браки, разрешается однополым парам усыновление и легализуется бесплатное суррогатное материнство

Offline Крижинка

• США
« Reply #3297 : Вересень 27, 2022, 09:33:35 »
Что бы я делала без FB sponsored рекламы, так и умерла бы отсталой.
А вы носите кроксы?
В коментах народ сокрушается, что юбка совершенно не подходит к свитеру.

Offline Elsewhere

• Administrator
  • Київ, столиця Гобітону
« Reply #3298 : Вересень 27, 2022, 09:48:46 »
Не носим кроксы, они не ушли из России.
Свитер и юбка вроде норм сочетаются. :sarcastic:
палимо танки з ночі до ранку

Offline Teagan

« Reply #3299 : Вересень 27, 2022, 09:50:06 »
А вы носите кроксы?
Ніц.
Реклама просто ода кидалтам. Цветочки, шлепки, хиппи лук. У меня диссонанс в связи с соседним тредом про ядреную войну  :crazy:

они не ушли из России.
Падлюки.
« Останнє редагування: Вересень 27, 2022, 10:04:13 від Teagan »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.