просто боги реклами та маркетингу
Пиляйте лобзиком
Найбільше люди їдять у вересні. Ви згадаєте про січень. Але ні, та, в січні теж їдять. Але не те. А у вересні їжу. Тому що коли неврожай - це катастрофа, а коли врожай - це дві катастрофи. Дві катастрофи і одна біда. Тому що урожай може пропасти. А в нього вкладено все. Всі вихідні, відпустку і пара відгулів. І гіркі сльози. І вода по лічильнику. І бензин в машину. І кохання! ❤️І тому більшість сімей з самого ранку вересня їдять яблука. Білий налив заідають Антонівкою і вже починають боятися Симиренка. Кожен зобов'язаний взяти пакет яблук на роботу. А повернувшись з роботи з'їсти ще яблук. Але ніхто вже не може. І мамі приходить в голову ідея - давайте закрутимо яблука в тісто і ще трохи їх поїмо. Давайте, кажуть всі, а потім колупаючи тісто виїдають яблука. Але і це теж результат!Але яблука - це дурниця. Страшно, коли піде кабачок. Кабачкова ікра вже закрита на зиму в усіх банках, які залишилися від вишні а кабачок все йде. Будете кабачкові оладки? Нііііііі! Добре, тоді я зараз насмажу! Кабачкове суфле дуже добре виглядає в холодильнику, до речі. Спробуйте. Тижнів зо два стоїть там як живе.Картоплю ніхто не їсть. Тому що картопля, якщо покласти її на балкон, може служити вічно. Як і все, що кладуть на балкон. Тому ніколи у вересні ви не дочекаєтеся: приходьте до нас на картоплю! Зате вас зватимуть на фарширований перець, на аджику, диню, кавун. Ох, людоньки! Пропадає кавун! І всі сідають рятувати кавун. Його не можна викинути. Кожен раз, як ви викидаєте кавун, вмирає кавун.Гарбуз! Гарбуз - дуже гарна рослина. Коли воно росте, можна фотографувати і викладати в інтернеті. І всі будуть коментувати: ооооо! Гарне, але загадкове. Коли воно виростає, ніхто не розуміє, навіщо це садили?! Але поки воно росте, приємно думати: Людоньки, гарбуз же можна запекти в духовці, покласти в кашу, зварити суп-пюре з гарбузовим насінням! Тут проблема у цілях, думаю. Ніхто не говорить собі: Ох! Я скоро буду запікати оце го в духовці!У пікові два тижні господині кладуть у банки сливи і малину, груші та яблука, капусту і моркву, а самі передові господині варять пастилу з кабачків з патіоснами. Домашніх годують салатом з помідорів, огірків, цибулі, капусти і пастернаку. Ніхто не знає, що це, але всі його садять. Деякі знають, але у тих на дачі ялинки ростуть! І поки ці всі закрутки готуються зі страшною силою, всі мріють, щоб в сусідньому дворі жила маленька Оленка з хорошим апетитом. Оленку кликали б у гості кожен день. У різні сім'ї. І закохано дивилися б на неї так, як, може, на Оленку дивитися більше ніколи не будуть. А батьки Оленки здавали б її в оренду. Купили б автомобіль і, звичайно ж, дачку. І тоді що? Тоді Оленка закінчиться… . Але ніхто не знає, де живе така Оленка. .Тому, озвірівши від повноцінного раціону, починають дзвонити родичам в Шепетівку і запрошувати в гості. Родичі дивуються, що їх звуть. Але вони кладуть в сумки кукурудзу, помідори і цибулю, качан капусти і часник, баночку варення і баночку меду, курчат бройлера і кабачок, і приїжджають в гості. І привозять їжу ... І не розуміють, чому у господарів на обличчях якась неприязнь. Але не гнати ж родичів, тому всі сідають за великий стіл і їдять кабачок. Їдять малосольні огірки і помідори. Помідори в шкірці і без шкірки. І смакують маринованим часником. А коли все вже поїдено, господиня, світися як номінант на Оскар, витягає з духовки шарлотку. Родичі з Шепетівки ввічливо посміхаються і кажуть, що вони там, в Шепетівці, забули вимкнути світло, праску і лампадку, і терміново виїзджають. А господарі доїдають все самі. Тому що не можна вітамінам дати пропасти.Так що кожен дачник у вересні - комора вітамінів. Ходяча пузата комора вітамінів. Яка їсть ці вітаміни про запас, це так само перспективно, як зжерти індульгенцію або дивитися на анальгін.З дачі всі обов'язково заїжджають на базар, прискіпливо дивляться на кабачок і згадують, що на зиму треба морозити! І морозять журавлину, брусницю та пальці, перекладаючи зручніше торішні запаси.А схуднувши до травня і забувши весь жах вересня, ми все знову вийдемо на ділянку, обведемо її поглядом і скажемо: я не дурень, я посаджу трохи меньше кабачків! А решта буде квасолька!@Ірина Звєрєва
0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.