Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline Даяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Дніпро
Re: Українська політика
« Reply #36480 : Червень 11, 2019, 12:57:34 »
В мене невизначена позиція щодо фінансування Голосу. З одного боку, про Демсокиру "кажуть", що це проект минулої АП, а коли кажеш, що ніяких доказів немає (і чесно скажу, якщо так, то могли бути щедріщі), то дивляться як на дурочку. І казати те саме про Голос не маючи доказів, мабуть негарно. З іншого боку, у партії якої місяць тому не було, зненацька є гроші на придбання самої партії, залогу для ЦВК (не дві копійчини), передвиборчій тур і все таке інше, то про негарно якось не дуже замислюєшься.
Нарешті МВФ перетерли із Кабміном
В Борисполі сідає два борта із кокаїном

Online Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #36481 : Червень 11, 2019, 13:02:59 »
Ебните его кто-то дрючком по голове.

Почесний патріарх Філарет оголосив про рішення скликати помісний православний собор Київського патріархату, хоча статут Православної церкви України такого права йому не дає.

Він сказав про це у відповідь на питання журналістів перед початком форуму "За Українську Православну Церкву! За Київський Патріархат!".

"Ми скликаємо помісний собор, на якому не затвердимо рішення того собору, який був 15 грудня 2018 року. Значить, він для нас не є обов'язковим. Цим ми покажемо, що Київський патріархат був, є і буде. Собор ми скликаємо на 20 червня", — сказав Філарет.

Почесний патріарх уточнив, що планує скликати помісний собор Української православної церкви Київського патріархату, а не ПЦУ.

Також на сьогоднішньому форумі учасники планують затвердити звернення до президента Володимира Зеленського з проханням "підтримати Українську православну церкву — Київський патріархат від будь-якого посягання".

"Собору помісного Київського патріархату 15 грудня не було, а був збір підписів під постановою помісного собору. Ми ту постанову на помісному соборі відкинемо і він буде для нас не дійсним", — сказав Філарет.

За його словами, так він зможе "зберегти Київський патріархат. Він хоч буде і маленьким, але виросте у велику церкву".

Також почесний патріарх продовжив як і раніше звинувачувати предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія у залежності від Вселенського патріархату.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #36482 : Червень 11, 2019, 13:04:14 »
Ну мысли 25% тоже не фонтан - а давайте еще раз Порошенко, может быть в этот раз что то поменяется... Причем сами же знают что ничего не поменяется...
Це не так, а ось так: "Давайте ще раз Порошенка, хай ще 5 років будемо повзти подалі від москалів".  Особисто мене задовільняв напрямок руху і я розраховувала, що це не зміниться. Я з дванадцяти років живу під час змін, якось втомилася.

Offline Mike123

« Reply #36483 : Червень 11, 2019, 13:06:19 »
Також почесний патріарх продовжив як і раніше звинувачувати предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія у залежності від Вселенського патріархату.
Эээ... и шо? Вообще это обращение к ПреЗе подтверждает опасения, что Бенины ушки из этой заварушки торчат конкретно.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #36484 : Червень 11, 2019, 13:07:31 »
А ты бы не имел с папой-ректором? И диплом и диссертацию и м.б. ученое звание? Про знания не уверен.
Так, диссер з фізики був зайвим у цьому списку. Виглядає як: "а ще я трішки плету"

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #36485 : Червень 11, 2019, 13:08:00 »
Цитувати (виділене)
Президент України Володимир Зеленський покинув засідання Конституційного суду, який сьогодні розглядає конституційність розпуску президентом Верховної Ради України.

Трансляцію засідання вів "Прямий".
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #36486 : Червень 11, 2019, 13:09:09 »
В мене невизначена позиція щодо фінансування Голосу.
Фінансування партії за рахунок бізнесу - то норма в наших реаліях.  :pardon: Важливіше направленість . У нас треба праволіберальну нішу чимось заповнити.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #36487 : Червень 11, 2019, 13:10:14 »
Эээ... и шо? Вообще это обращение к ПреЗе подтверждает опасения, что Бенины ушки из этой заварушки торчат конкретно.
На той неделе выглядело, что он успокоился. Но нет.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #36488 : Червень 11, 2019, 13:11:44 »
Я з дванадцяти років живу під час змін, якось втомилася.
12+40... :pardon: І це тільки можливо дойдемодо місця, а там ще під бурячки копати й копати.

Offline Охтирка

« Reply #36489 : Червень 11, 2019, 13:12:34 »
Цитувати (виділене)
В мене невизначена позиція щодо фінансування Голосу. З одного боку, про Демсокиру "кажуть", що це проект минулої АП, а коли кажеш, що ніяких доказів немає (і чесно скажу, якщо так, то могли бути щедріщі), то дивляться як на дурочку. І казати те саме про Голос не маючи доказів, мабуть негарно. З іншого боку, у партії якої місяць тому не було, зненацька є гроші на придбання самої партії, залогу для ЦВК (не дві копійчини), передвиборчій тур і все таке інше, то про негарно якось не дуже замислюєшься.
У всех партийных проектов есть источники финансирования. Если Вакарчук молчит о структуре финансирования, то там есть что-то, о чем говорить не хотят.
Самое смешное, в этом смысле лучше всех была Самопомич прошлой каденции. У них была более-менее открытая информация о финансировании. Конкретный олигарх за ними не стоял. (Ну или я что-то не заметила.)

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #36490 : Червень 11, 2019, 13:14:36 »
(Ну или я что-то не заметила.)
Отож :sarcastic:

Offline Охтирка

« Reply #36491 : Червень 11, 2019, 13:19:08 »
Цитувати (виділене)
(Ну или я что-то не заметила.)
Отож :sarcastic:

Расскажи

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #36492 : Червень 11, 2019, 13:20:16 »
В мене невизначена позиція щодо фінансування Голосу.
Фінансування партії за рахунок бізнесу - то норма в наших реаліях.  :pardon: Важливіше направленість . У нас треба праволіберальну нішу чимось заповнити.
Питання - який конкретно бізнес її фінансує...  :sneaky:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Online Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #36493 : Червень 11, 2019, 13:26:50 »
Скажите, а вас правда только финансирование Пинчуком возможное сдерживает от голосования за Славка или это же просто оправдание своего голосования за ЕС, что Порошенко правильный олигарх, а Пинчук неправильный?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Охтирка

« Reply #36494 : Червень 11, 2019, 13:33:09 »
Меня вообще олигархическое финансирование не волнует. А у кого в этой стране еще больших денег найти? Крупный бизнес весь под олигархами. Средний и мелкий -- смехота.
Поэтому бесят те, которые делают упор на том, что будут бороться с олигархами.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #36495 : Червень 11, 2019, 13:36:04 »
Порошенко действительно правильный олигарх. :pardon:

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #36496 : Червень 11, 2019, 14:03:34 »
Сейчас кое-кто просто хочет обналичить любовь народа к музыканту. Ему же это особо и не надо. ИМХО.
Ничо, Зеленский вон втянулся и этот сможет. :)

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #36497 : Червень 11, 2019, 14:55:07 »
Скажите, а вас правда только финансирование Пинчуком возможное сдерживает от голосования за Славка или это же просто оправдание своего голосования за ЕС, что Порошенко правильный олигарх, а Пинчук неправильный?
Що робив Порошенко я бачила. Ще я побачила праймеріз який мені сподобався. Я розумію, що всі стрьомні підуть по мажоритарці. Ну ось і хай так.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #36498 : Червень 11, 2019, 15:02:16 »
Теперь я знаю, почему его альбом назывался Суперсимметрия :grin:
Смешно, но практически единственное, что я знала до недавнего времени о Вакарчуке, -- это почему его альбом называется "Суперсимметрия". :smilie5:
« Останнє редагування: Червень 11, 2019, 15:20:34 від Чиби »

Offline Мадам Петрановская

• А хто борець, той здобуває світ.
« Reply #36499 : Червень 11, 2019, 15:06:41 »
Как по мне, то Вакарчук лучшее, на момент досрочных выборов, лицо новой партии, которая может оттянуть голоса у гидранта. За два месяца никого с нуля не раскрутишь. То, что он не политик от слова совсем - видно невооруженным глазом. Польза или вред получится от этого похода в Раду, будет зависеть от его советников и команды. Условно говоря, если бы Зе слушался советов ПАПа, а не Коломойского, то мы бы вполне  могли иметь адекватного президента. С большими странностями, но все же.  :smilie5: А кто будет "вертеть хвостом" Голоса скоро станет понятно.
Не буду за них голосовать именно потому, что не понимаю позиции самого Славка и не уверена в его стойкости.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Ellianna

• Люблю читать чужие мысли
« Reply #36500 : Червень 11, 2019, 15:09:16 »
Лише 14% респондентів відповіли, що хочуть, щоб «південний схід України залишався частиною України на тих самих умовах, як це було до кризи».
Майже третина росіян виступають за окупацію «південного сходу України», ще приблизно така ж кількість опитаних хоче створення там «незалежної держави». Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного російським «Левада-Центром», якими володіє УНІАН.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10582029-mayzhe-tretina-rosiyan-vistupayut-za-okupaciyu-pivdennogo-shodu-ukrajini-opituvannya.html?fbclid=IwAR1v7LQIW3fXORqVtXPr0aKgpz--MJjj0rEzuEnPdR6GaL2YHTIizaxxcL4
Sarcasm and compassion are two of the qualities that make life on Earth tolerable
Nick Hornby

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #36501 : Червень 11, 2019, 15:19:15 »
Не буду за них голосовать именно потому, что не понимаю позиции самого Славка и не уверена в его стойкости.
:plusone:
Мне нужна в парламенте оппозиция действующему президенту и его партии. ЕС во главе с Порошенко такую оппозицию могут составить, и в их векторе я уверена. Куда качнет Вакарчука, я понятия не имею. Однако если бы для меня было неприемлемо голосовать за партию Пороха, я бы голосовала за Вакарчука. Вариантов-то, прямо скажем, немного.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #36502 : Червень 11, 2019, 15:22:23 »
Однако, представителя зе в КС сейчас просто к кресту прибивают. Я не юрист, воспроизвести это не могу, но просто слушаю это как конкурс джазменов. И явно видно, насколько чувак от зе не тянет. И ему об этом уже несколько раз практически в лицо сказали, один раз даже процитировали его текст из записи и сказали, что надо тщательнее формулировать.... Юристу!  :facepalm:
Слушая это, у меня реально появилась мысль о том, что они хотят признать решение неконституционным. Именно вопросы меня на эту мысль наводят.
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #36503 : Червень 11, 2019, 15:23:58 »
:plusone:
Мне нужна в парламенте оппозиция действующему президенту и его партии. ЕС во главе с Порошенко такую оппозицию могут составить, и в их векторе я уверена. Куда качнет Вакарчука, я понятия не имею. Однако если бы для меня было неприемлемо голосовать за партию Пороха, я бы голосовала за Вакарчука. Вариантов-то, прямо скажем, немного.
Меня еще настораживает, что ЮВТ топит за коалицию себя, СН и Голоса. Вот с чего бы она это просто так говорила?  :scratch_one-s_head:

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #36504 : Червень 11, 2019, 16:00:18 »
Вот с чего бы она это просто так говорила?  :scratch_one-s_head:
Тому що Юля точно знає, що мішки їй не ворочать.

Offline Даяна

• Hero Member
  • Дніпро
« Reply #36505 : Червень 11, 2019, 16:02:32 »
Слушая это, у меня реально появилась мысль о том, что они хотят признать решение неконституционным.
Я майже не сподіваюсь.
Он мінюст тиждень назад так бадьоро оголосив про свої сумніви щодо проведення з'їзду СН і ваабщче. А потім усе зареєстрували. Усі сумніви було розвіяно.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #36506 : Червень 11, 2019, 16:03:13 »
Ні, вони просто з нього знущаються!!!
Блін, невже до них жодна нормальна людина не прийшла працювати і всі такі "специ"?  :scare3:
І потім оця морда каже "маю надію, вам не буде соромно..." А самому не соромно за все, що зараз діє твоя команда???? Це ж стидоба!!!!  :shok:

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #36507 : Червень 11, 2019, 16:05:02 »
Насторожує присутність БЮТу в цій коаліції чи її впевненість участі в ній "Голосу"?
Shannou, ти хуєсос.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #36508 : Червень 11, 2019, 16:05:58 »
Слушая это, у меня реально появилась мысль о том, что они хотят признать решение неконституционным.
Я майже не сподіваюсь.
Он мінюст тиждень назад так бадьоро оголосив про свої сумніви щодо проведення з'їзду СН і ваабщче. А потім усе зареєстрували. Усі сумніви було розвіяно.
Може. Але поки це дуже дивно виглядає. Вони його, як мале дитя, розкладають. Ще й шпильки підпускають. Серйозно, з повагою, але шпильки... Я взагалі не знаю, як цей представник себе там почуває, але мені було б ніяково...

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #36509 : Червень 11, 2019, 16:06:18 »
Насторожує присутність БЮТу в цій коаліції чи її впевнеість участі в ній "Голосу"?
Впевненість.

0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.