Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline Kaa

• Стать: Чоловіча
  • Жидомоскальский укр
Re: Українська політика
« Reply #35700 : Травень 30, 2019, 21:05:29 »
Тут интервью с другом, доверенным лицом, партнёром, и т.д. нашего The президента Борисом Шефиром. Позиционировался, как возможный глава АП.
Цитувати (виділене)
— Понятно, что раньше украинские производители получали основной доход с российского рынка. Но сейчас ситуация изменилось не из-за политики украинизации, а из-за агрессии РФ.

— Конечно. Но если бы нам внутри Украины разрешили производить на русском, мы бы могли торговать с Россией этой продукцией. Запреты — это искусственная и гадкая штука. Эту войну, которую развязали политики, надеюсь, сегодняшние политики закончат. Мое отношение к войне такое, что я понимаю — ее затеяли, чтобы подзаработать денежек и с той, и с другой стороны. Все подзаработали, только нас разорили с вами.
:facepalm:
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline ТетраМ

• Стать: Жіноча
  • Пропагандист нездорового образца
« Reply #35701 : Травень 30, 2019, 21:09:37 »
Тут интервью с другом, доверенным лицом, партнёром, и т.д. нашего The президента Борисом Шефиром.
Там много "прекрасного", пару цитат хватило.
Цитувати (виділене)
Роман Шрайк
25 хв. ·
Совладелец студии «Квартал 95» Борис Шефир (брат первого помощника президента):

"Мое отношение к войне такое, что я понимаю — ее затеяли, чтобы подзаработать денежек и с той, и с другой стороны. Все подзаработали, только нас разорили с вами."

"У нас в предвыборной программе написано, что если убрать людей, материально заинтересованных в войне, она закончится. В данном случае бывший президент и его окружение были заинтересованы в продолжении войны. Мы их убрали, и я уверен, что она затихнет."

"Вы думаете, Путин — маньяк, который любит пострелять в живых людей? Он что, псих? Он умный человек. Да, у него имперские амбиции. Но можно же договориться. А если нет, то будем объявлять настоящую войну."

"Закон о языке нужно отменить и принять нормальный закон. Это первый шаг для отмены войны."

мощное окружение у нашего президента. мощное. сильное в понимании причинно-следственных связей. непоколебимое.

только чета мне очень стремно, чуваки.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35702 : Травень 30, 2019, 21:13:48 »
с Гитлером как-то у них в свое время не вышло договориться. хотя тоже не псих был, умный человек. я вот не пойму, это какой-то подвид неправильных тупых евреев, не помнящих своей истории (на Украину с ее историей то понятно, что им плевать)?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Охтирка

« Reply #35703 : Травень 30, 2019, 21:24:02 »
Совет. Для улучшения настроения можно ходить в ФБ Лещенко и читать комментарии. Удивительно тефлоновый чувак. Я завидую.

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #35704 : Травень 30, 2019, 21:29:02 »
Тут интервью с другом, доверенным лицом, партнёром, и т.д. нашего The президента Борисом Шефиром. Позиционировался, как возможный глава АП.
Цитувати (виділене)
— Понятно, что раньше украинские производители получали основной доход с российского рынка. Но сейчас ситуация изменилось не из-за политики украинизации, а из-за агрессии РФ.

— Конечно. Но если бы нам внутри Украины разрешили производить на русском, мы бы могли торговать с Россией этой продукцией. Запреты — это искусственная и гадкая штука. Эту войну, которую развязали политики, надеюсь, сегодняшние политики закончат. Мое отношение к войне такое, что я понимаю — ее затеяли, чтобы подзаработать денежек и с той, и с другой стороны. Все подзаработали, только нас разорили с вами.
:facepalm:
Любимая мантра ватанов.
Not all those who wander are lost

Offline Mrs_Who

• Don't panic!
« Reply #35705 : Травень 30, 2019, 21:30:27 »
"У нас в предвыборной программе написано, что если убрать людей, материально заинтересованных в войне, она закончится. В данном случае бывший президент и его окружение были заинтересованы в продолжении войны. Мы их убрали, и я уверен, что она затихнет."
Нужно просто перестать стрелять.(с)
Интересно, он идиот или прикидывается?
Not all those who wander are lost

Offline Omela

• Global Moderator
  • Харьков
« Reply #35706 : Травень 30, 2019, 21:41:54 »
Нас разорили - это когда Сватов запретили?

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #35707 : Травень 30, 2019, 21:42:48 »
Цитувати (виділене)
Демократична Сокира
9 мин. ·

Отже, маємо попередні дані виборів у РГК НАБУ.

Кандидати, підтримані «Демократичною Сокирою», отримали непогані результати.

Ну як – непогані. Дивіться самі.

Кожен наш кандидат набрав від 14000 голосів і вище.

Жоден кандидат не з нашого списку не набрав і 7000 голосів.

ПОВНА АБСОЛЮТНА ТОТАЛЬНА ТРЯСЦЯ БЕЗЗАСТЕРЕЖНА ПЕРЕМОГА – так, мабуть, буде трошки правильніше.

Але якщо ви хочете побачити справжнього переможця, справжнього героя сьогоднішнього дня – подивіться у дзеркало і помашіть собі рукою. Бо перемогли насправді ви.

Ми перемогли завдяки вам, завдяки вашій підтримці і вашим голосам. А насправді ми перемогли разом, всією країною, навіть тими, хто не знав про вибори або голосував проти нас. Ми прийшли працювати. Ми вміємо це робити. І хай РГК НАБУ – це далеко не головний орган країни, але якщо ми зробимо нашу державу хоча б трошки справедливішою, а життя поганців трошки поганішою – це буде на користь усім нам.

Ми перемогли. Ми у РГК НАБУ.

¡Hemos pasado!
Ще нам, браття-українці, усміхнеться доля.

Offline Eney

« Reply #35708 : Травень 30, 2019, 21:48:53 »
Цитувати (виділене)
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2502513029761429&id=100000082686465

Юрій Винничук
1 хв ·
Написав це в 2001 році. А диви -- не застаріло.

Життя на буцім

Мистецтво прикидання завше високо цінилося. Курдупель носить мешти на високому обцасі і прикидається високим. Високий горбиться, аби не виділятися серед курдуплів. Тлустий носить просторе вбрання, аби приховати надмір своєї ваги. Лисий вбирає беретку, альбо запускає хвостика. Що роблять кобіти, ми вже знаємо.
Але така наша зовнішня оболонка, ми вже звикли до того, що живемо насправді іншим життям, аніж вдаємо на людях. Живемо у світі, де все на буцім. І знаємо про це, але прикидаємося, що не знаємо.
Бідні прикидаються заможними, аби сусіди не думали, що їм зле живеться. Багаті прикидаються бідними, аби їх не обікрали. Дурні прикидаються мудрими і досягають дивовижних результатів. Зате мудрі добре знають, що можуть у товаристві пальнути якусь бздуру і ніхто їх не запідозрить в ідіотизмі. А так приємно інколи покорчити з себе дурника!
Злодії прикидаються депутатами, міністрами,
Cпойлер
губернаторами, мерами, міліціонерами, ба навіть президентами і голосно провіщають: красти гріх. Буває, що міліціонери грають – і то цілком вдало – ролі бандитів. Борделі прикидаються за службу знайомств, гуртівня з експорту курвів – за турфірму. Техучилище вдає з себе коледж, інститут прикидається університетом, або й цілою академією. А що тих академій ціла купа, то й академіків наплодилося, що гать гати. Але то не справжні академіки, а такі – на буцім.
Україна прикидається незалежною державою. І всі знають, що це неправда, але вдають, що не знають і тішаться цяцьками – прапорами, гербами, піснями, гімнами. Але якби Україна і справді була самостійною, то чи існувала би в ній партія “Державна самостійність України”? І чи називав би президент свій народ “народом України”? Міг би колись для приколу і просто українцями назвати. Але не може. Бо старший брат образиться. Тобто хазяїн.
За кількістю пісень, які слід співати настоячи ми вже перегнали усі цивілізовані країни. А за кількістю партій стоїмо твердо попереду всього світу, навіть того нецивілізованого.
Сто тридцять партій! Ну, чи це не сила? І всі за Україну! “Красива Україна”, “Трудова Україна”, “Молода Україна”, “Вперед Україно!”... І то навіть не конче, аби в назві партії було щось українське.
Візьмімо таку “Партію радикального прориву”! Звучить? Ще би! Так і бачиш вуйків із косами і вилами, які пруть чи то на комуняків, чи то на олігархів. А як вам подобається “Партія свідомості третього тисячоліття”? Трохи змахує на щось пов'язане зі “свідомістю Крішни”. Зате партія “Світло зі Сходу” пахне водночас Леніном, Сталіном і Буддою.
Партії мають здатність розмножуватися квадратно-гніздовим способом. Якщо вже є одна, то незабаром відбувається розкол – і гульк! – маємо вже дві з одної: УРП, УКРП, РХП, УХДП, ХДПУ, ХНС, СДПУ, СДПУ(об'єднана), УСДП, ЛПУ, ЛПУ(оновлена). А ще є партії “Русь єдина” і “За Русь єдину”. Не знати тільки, хто ту мамця, а хто доня. А, може, обидві сестри. А коли є “Прогресивно-автомобільна партія України”, то незабаром слід чекати і “регресивно-автомобільної”, і “демократично-автомобільної”, і “демократично-автомобільної (о)? а як є “Українська морська партія”, то чо би не створити ще річкову, лісову, чи повітряну?
До “Партії приватної власності” могли би записатися геть усі крім бомжів. “Партія малого і середнього бізнесу” – теж цікава кумпанія. Мусить і вона бути. Бо тоті з великого бізнесу мають свою партію, то чо би тоті менші не мали?
Одне слово, маємо великі перспективи. На кожну область по п'ять партій. І коли-небудь зійдуться вони на своє багатопартійне віче та й поділять си той велетенський київський торт під назвою Україна на сто тридцять кавалків.

Online Milena

« Reply #35709 : Травень 30, 2019, 21:56:48 »
Стенограма зустрічі Президента України Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради та парламентських фракцій,

У меня окрывается только заголовок, а почитать хотелось бы.

Offline Eney

« Reply #35710 : Травень 30, 2019, 21:58:59 »
Стенограма зустрічі Президента України Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради та парламентських фракцій,

У меня не ткрывается только заголовок, а почитать хотелось бы.
Натисни там на оце і завантаж файл на комп.
Цитувати (виділене)
Стенограма - docx - 73.36 kb

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35711 : Травень 30, 2019, 22:03:29 »
Ощущение, что начало новой пьесы Подерв'янського

Цитувати (виділене)
- Володимире, я хочу на консультацію, дайте команду вашій охороні пропустити мене на консультацію з Президентом.

Репліка:
- Це голова фракції Олег Ляшко.

Парубій А.В.:
- Я розумію, що запросили його Ви, то ви і приймайте рішення.

Ляшко О.В.:
- Ви порушуєте Конституцію… (діалог в залі).

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35712 : Травень 30, 2019, 22:18:35 »

У меня окрывается только заголовок, а почитать хотелось бы.

там немного ниже ссылка на скачивание самого файла стенограммы.

Offline True Path Into Nowhere

« Reply #35713 : Травень 30, 2019, 22:19:29 »
"...в темному кутку приємної форми пикатий тєлєвізор "Sony" показує смішне і водночас з тим трагічне кіно. Це не Кустуріца, і не Грінуей. Це зустріч Президента України Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради та парламентських фракцій."
Shannou, ти хуєсос.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #35714 : Травень 30, 2019, 22:20:39 »

Цитувати (виділене)
- Володимире, я хочу на консультацію, дайте команду вашій охороні пропустити мене на консультацію з Президентом.

Репліка:

Парубій А.В.:

Ляшко О.В.:

тривожна мовчанка :lol2:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35715 : Травень 30, 2019, 22:24:10 »

Цитувати (виділене)
Баба і кіт
53 мин. ·
Прочитали стенограму на сайті адміністрації президента. Багато думали. Більше сміялися. Маємо пропозицію до Олег Ляшко. Чи можна було б вас попросити начитати кілька найбільш ржачних звернень до Зеленського Вашим голосом і прислати нам в особисті? Ви все виставимо. Повний текст стенограми тут: https://www.president.gov.ua/news/stenograma-zustrichi-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelensko-55681 Почитайте, це дуже смішно. І страшно.

О, в комментах тоже Леся вспоминают.

Offline Shan

« Reply #35716 : Травень 30, 2019, 22:29:42 »

Цитувати (виділене)

Репліка:

Парубій А.В.:

Ляшко О.В.:

тривожна мовчанка :lol2:
если бы мовчанка.. там Ляшко еще 23 страницы телефон обратно требует

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #35717 : Травень 30, 2019, 22:32:47 »
Кандидати, підтримані «Демократичною Сокирою», отримали непогані результати.
Та да. Ненастоящая партия. Фейковая. Ага-ага.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #35718 : Травень 30, 2019, 22:35:54 »
Та да. Ненастоящая партия. Фейковая. Ага-ага.
Ну, для парламентских этого маловато будет. :( Но сегодня было хорошо!

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #35719 : Травень 30, 2019, 22:43:21 »
Коломойский: "Саакашвили будет стоять!"

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #35720 : Травень 30, 2019, 22:56:34 »
Ляшко красавчик-тролляка.   :rofl:
Цитувати (виділене)
Ляшко О.В.:
- Пане Андрію, можемо. І тоді в мене питання до Президента.
Чи є Ваш Указ про призначення пана Богдана Вашим Радником? Чи є його офіційний статус? Якщо ні, в мене велике прохання до Вас нехай пан Богдан залишить Стіл для консультацій.
Відповідно до Конституції України в консультації беруть участь вичерпний перелік осіб, ніхто інший не має права. Якщо це Ваш технічний персонал, будь ласка он сидять Ваші помічники, нехай там займаються.

Ляшко О.В.:
- Пане Володимире, я вважаю, що найкращий формат проведення консультацій в прямому ефірі і в присутності мільйонів людей. Отам на Банковій перед телекамерами, тому мені Ваші столи нетреба. Я наполягаю на тому, щоб людина, яка не займає жодного офіційного статусу на даний момент, щоб вона не брала участі в консультаціях, це порушення процедури.

Ляшко О.В.:
- Тобто, Ви не заперечуєте, коли сторонній на консультації.

Online Milena

« Reply #35721 : Травень 30, 2019, 22:57:06 »
Cпойлер
там немного ниже ссылка на скачивание самого файла стенограммы.

Cпойлер
Да, спасибо, почитала, Подеревянский "курит в сторонке молча".

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #35722 : Травень 30, 2019, 23:00:36 »
Большая часть фраз Зеленского. Вот ни разу не шучу.

Цитувати (виділене)
Зеленський В.О.:
- Дуже дякую.

Зеленський В.О.:
- Дякую, будь ласка.

Зеленський В.О.:
- Дякую, будь ласка.

Зеленський В.О.:
- Я Вам дуже дякую! Будь ласка.

Зеленський В.О.:
- Дуже дякую.

Парубий А.В.:
- Бог в поміч.    (А Парубий тоже знатный троль.  :rofl:)

Offline Амазонка

• Львів
« Reply #35723 : Травень 30, 2019, 23:10:24 »
Чувакам вообще начхать на законы. Законы, какие законы? Не, не слышали.
Cпойлер
Ляшко О.В.:
- Я маю на увазі, якщо вибори в жовтні, ми можемо змінити систему.

Зеленський В.О.:
- Ні.

Ляшко О.В.:
- А де це написано, що не можемо.

Богдан А.Й.:
-  А що це за Кодекс

Сліпачук Т.В.:
- Кодекс належної практики виборчому процесу, в тому числі і…

Богдан А.Й.:
- Звідки? Ким прийнятий?

Сліпачук Т.В.:
- Він прийнятий ОБСЄ.

Богдан А.Й.:
- Це є нормою України?

Ляшко О.В.:
- Це рекомендаційцно.

Сліпачук Т.В.:
- Цей документ вже фактично є частиною українського законодавства і практики, тому що в тому числі Верховним Судом він вже неодноразово застосовувався при вирішенні справ. І його переклад, він був опублікований в рамках вирішення Верховним Судом України.

Ляшко О.В.:
- Пані Тетяно, коли він був ратифікований?

Богдан А.Й.:
- Він не ратифікований, він не обов'язковий, дорадчий.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #35724 : Травень 30, 2019, 23:15:48 »
Цитувати (виділене)
Верховна Рада офіційно визнала “Пласт”

Верховна Рада проголосувала за закон про визнання і підтримку національної скаутської організації “Пласт” на державному рівні.

За відповідний законопроект проголосували 228 народних депутатів, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Згідно із законопроектом, “Пласт” отримає державну підтримку. Крім того, держава офіційно визнає заслуги пластівської організації, зокрема, освіту дітей та молоді, історичний внесок пластунів у становлення державності й участь у боротьбі за здобуття незалежності України.

“Пласт” — національна скаутська організація України, створена у 1911 році у Львові, за прикладом світового скаутського руху.
« Останнє редагування: Травень 30, 2019, 23:32:09 від ~Багира~ »

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35726 : Травень 30, 2019, 23:40:46 »
Уже и Баканов зашкварился. Написал Парубию письмо, что с энергетикой все плохо. В комментах, говорят, уже напихали...  :facepalm:
https://www.facebook.com/groups/355658671735287/permalink/373557973278690/
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Ксеня

• Global Moderator
  • Одеса
« Reply #35727 : Травень 31, 2019, 00:10:14 »
Уже и Баканов зашкварился. Написал Парубию письмо, что с энергетикой все плохо. В комментах, говорят, уже напихали...  :facepalm:

Возможно, вы воспользовались недействительной ссылкой или страница была удалена.
Жизнь идет себе, как она и должна идти, то есть, хуже некуда. (с)

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #35728 : Травень 31, 2019, 00:10:49 »

Это закрытая группа, только для своих. Пост не видно.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #35729 : Травень 31, 2019, 00:37:01 »

Это закрытая группа, только для своих. Пост не видно.
Тут, наверное, открыто:

Но надо читать комменты.

The Security Service of Ukraine
7 hrs ·
Служба безпеки України попередила про ризики дестабілізації Об’єднаної енергетичної системи України через неготовність енергетичної галузі держави до повномасштабного введення нової моделі ринку електроенергії.
Про це йдеться у листі тимчасово виконуючого обов’язки Голови СБУ Івана Баканова, з яким він звернувся до Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України напередодні розгляду законопроектів про внесення змін до Закону України «Про ринок електричної енергії».
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.