Мне казалось, что зрители Ньюсвана априори не переваривают Порошенко.
Шарий скрывает факты о Порошенко? Хм. Тогда не исключено. Вообще, если честно, не видел ни одного его ролика, рекомендуешь к просмотру?
А в декларациях Порошенко что-то не так?
«Я тримаю в руках декларацію Порошенка за минулий 2017 рік, а також документи, якими він додекларував у 2018-му році свої статки. Президент України за рік 82 рази збільшив свої доходи. На фоні крайньої бідності людей. А що найбільш цікаво, що частину своїх доходів він збільшив на тому, що він дає свої особисті гроші своїй країні під час війни під відсотки. Лихварство президента в час війни, розрухи і практично майже голоду – це злочин. Є абсолютний конфлікт інтересів між президентом, який має усі повноваження та призначає керівника Нацбанку, а також тим, що він своїй державі віддає гроші під відсотки. Я звернулася до Національного агентства з питань запобігання корупції з офіційною заявою про конфлікт інтересів», - заявила Тимошенко
Цитата: Volf Ram від Лютий 06, 2019, 03:01:14Тю.Сказала би, шо улюблена людина грошей позичила.Я знаю одну успешную общественную активистку Оксану Величко, под которую сейчас серьезно "копают", потому что ее команда не одну схему стопорнула. Только работает она в "Реанимационном пакете реформ", хотя с "Разом проти корупции" тоже пересекается (она - координатор урядово-громадської ініціативи “Разом проти корупції”). Причем знаю я ее уже 13 лет. Она весьма не бедная была еще тогда, но после 2014г существенно сократила свои активы и пассивы до одного небольшого бизнеса. Поэтому наши блогеры (я же так понимаю, это не журналисты, украинские журналисты - святые люди и каки не напишут, как мне уже тут объяснили, только чистую правду) могут писать все, что угодно, но я прекрасно понимаю, почему и даже знаю, что их к этому стимулировало. Сейчас они требуют устранения прокладок в процессе оценки стоимости имущества и выкручивают руки МинСоцу по созданию электронных сервисов.ПыСы. И она не дочь Бондаренко.
Тю.Сказала би, шо улюблена людина грошей позичила.
Цитата: Няма Донецкая від Лютий 06, 2019, 09:13:03И она не дочь Бондаренко. Вики пишет, что дочь Бондаренко (Оксана) работает в "Метро".
И она не дочь Бондаренко.
Уляна Супрун21 мин. · Ніщо так не об’єднує українське суспільство як захист змін в медичній сфері. Дякую всім громадянам, громадським організаціям, медикам, асоціаціям та народним депутатам, які вчора висловили нашій команді підтримку та обурення суддівським свавіллям.Дякую Петро Порошенко, Volodymyr Groysman та Андрій Парубій за чітку позицію, щодо підтримки трансформації охорони здоров’я України. Тепер нам треба оперативно врегулювати ситуацію, яка склалась.Зміни, які нам вдалося досягти, поставлені під загрозу. Але наразі разом з командою Міністерство охорони здоров'я України маємо ряд дуже конкретних проблем і питань:Як ліки, закуплені на суму понад 633 мільйони гривень коштів платників податків, які готуються до відправки в регіони на складах МОЗУ, будуть відправлені у медзаклади? Адже розподіл препаратів відбувається за підписом в.о. міністра.На складах Державних підприємств “Укрвакцина” та “Укрмедпостач” готуються до розвезення в регіони життєво необхідні препарати за 33 програмами державних закупівель.Це вакцини проти кору, які є єдиним засобом, щоби зупинити спалахи хвороби. Це ліки для онкохворих дітей і дорослих, людей з діабетом, хворобами серця, гепатитом, препарати для тих, хто потребує діалізу чи антиретровірусної терапії.Хто підпише договори з міжнародними організаціями, які закуповуватимуть ліки, вакцини та медичні вироби за кошти держбюджету 2019 року? Бо повноваження підписувати договори також має лише в.о. міністра.Так само під загрозою вчасні закупівлі й поставки ліків за кошти цьогорічного бюджету. МОЗ України у рекордні терміни розпочав процес закупівель. Однак через те, що наразі ніхто не вповноважений виконувати обов’язки міністра, укладання договорів із закупівельниками може не відбутися вчасно.Зірвані терміни поставок призведуть до того, що тисячі людей залишаться без лікування. А довіра до міжнародних організацій, які не дають красти кошти з державного бюджету та допомагають закуповувати в рази більше ліків, вакцин, стентів та інших необхідних медичних виробів — буде втрачена.Хто підпише документи про відправку на лікування за кордон 44 громадян? Бо накази про відправку підписує в.о. міністра.Йдеться про безпеку, здоров’я та життя мільйонів людей. Я готова підписувати усе необхідне.Сьогодні повертаюсь в Україну з відрядження у США, яке було скасоване у зв’язку з ухвалою судді Каракашьяна. Мусимо у найкоротші строки відновити роботу Міністерства.
Гроші під відсотки-це неймовірний злочин, ага. Аж з рід-онлі вийшла від обурення))
Позафракційний нардеп, голова виборчого штабу Анатолія Гриценка Віктор Чумак заявив, що за "знищення військового потенціалу" української армії відповідальні чинний президент Петро Порошенко, секретар РНБО Олександр Турчинов і генпрокурор Юрій Луценко.Про це він сказав на засіданні Верховної Ради 6 лютого, реагуючи на заяву Луценка про те, що за міністра оборони Гриценка було розпродане майно армії. "Я завжди говорив генпрокурору, коли той ще сидів у залі ВР, що "Дивіться, Юрію Віталійовичу, коли щось говориш, завжди можна вийти на самого себе", і коли я чую, що готувались якісь величезні розкрадання армії у 2004-2005 році, то хочу звернутися до урядовців, що сидять тут в залі, які скажуть, що всі рішення про відчуження техніки і майна приймаються Кабінетом міністрів", - сказав Чумак.Він також нагадав, що у 2005 році сам Луценко був міністром МВС, але не вжив жодних заходів для збереження боєздатності армії."Юрій Віталійович тоді сидів тут і був керівником МВС і чого ж нічого не зробив? Ще нагадаю, що саме в ті часи секретарем РНБО, який забезпечував обороноздатність країни, був Петро Порошенко, а Олександр Турчинов був керівником СБУ", - нагадав нардеп."То, може, давайте порушимо кримінальну справу проти тих керівників, на яких була величезна відповідальність за обороноздатність країни? Юрію Віталійовичу, завжди вийдете самі на себе – ви один з членів того самого мафіозного угрупування", - підсумував Чумак.
Но Украина не признает двойного и второго гражданства, и если у человека есть несколько гражданств, включая украинское, то украинское государство в отношениях с ним считает его гражданином Украины (это по памяти, тоже из закона). Интересно, каким будет судебный вердикт.
Я, сцепив зубы, включила News One. В данный момент изо всех сил поливают Супрун.
Уляна Супрун
Всего с начала года по состоянию на 30 января 2019 зарегистрировано 394 больных, 157 из них — дети до 17 лет (39,8%). Отметим, что за весь прошлый год корью в Харьковской области болело 627 человек.
«Моя SMM армія — це одна людина. Її звати Юлія Гриценко», — говорить зі сцени Social Media Week очільниця міністерства. — МОЗ показує, як державна організація може бути корисною, веселою, і постійно розширювати власну аудиторію без рекламних бюджетів».https://vctr.media/smm-team-uliana-suprun-10633/
Обманули Все равно героиня.
Цитата: Охтирка від Лютий 06, 2019, 12:36:22Обманули Все равно героиня.Ну, раздел Образование в Вики впечатляет. И кроме неё я не могу припомнить ни одного, кто бы огласил имя своего СММщика.Вспомнил, Порох говорил, что ему Цеголко пишет.
Около 11.05 на межбанке появился регулятор, выкупив по 26,96 UAH/USD с платформы Matching до $36,0 млн. долларовой ликвидности, но рынку, который консолидировал пару доллар-гривня на уровне 26,94/26,97 UAH/USD по состоянию на 11.11, это помогло мало
История про то, как мы помогли БЮТ. *плачет*Пришли из села, помогите садику, дайте плинтуса, наличники еще что-то. Дали, ну как детскому садику не помочь.Они ушли очень радостные и вернулись с грамотой от партии Батькивщина. І у нашому селі е Бют!(с)
Цитата: Shannou від Лютий 06, 2019, 12:43:42Около 11.05 на межбанке появился регулятор, выкупив по 26,96 UAH/USD с платформы Matching до $36,0 млн. долларовой ликвидности, но рынку, который консолидировал пару доллар-гривня на уровне 26,94/26,97 UAH/USD по состоянию на 11.11, это помогло малоПо-моему, у них уже гривни нет, чтобы покупать. По такому курсу надо бы больше.
Цитата: Охтирка від Лютий 06, 2019, 13:00:32Цитата: Shannou від Лютий 06, 2019, 12:43:42Около 11.05 на межбанке появился регулятор, выкупив по 26,96 UAH/USD с платформы Matching до $36,0 млн. долларовой ликвидности, но рынку, который консолидировал пару доллар-гривня на уровне 26,94/26,97 UAH/USD по состоянию на 11.11, это помогло малоПо-моему, у них уже гривни нет, чтобы покупать. По такому курсу надо бы больше.Тсс, больше ни слова, рынок обвалишь. Cпойлерну нет на самом деле, снимают пену избыточной валютной ликвидности, чтобы не дать гривне укрепиться ещё больше. Но больше валюты, чем есть, не купишь
Может они намекали, а вы не поняли. Ну там, про тайну вкладов упоминали, спрашивали в каком полку служили.
Но какого фига в темную нас использовать?
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.