А про Тимошенко ни слова не сказал.
Екс-президент України Віктор Янукович вважає чинного президента Петра Порошенка "професійним брехуном" і очікує від нього фальсифікації виборів.
Про це Янукович, який утік від правосуддя до Росії, заявив на прес-конференції в Москві.
Журналістка зазначила, що Петро Порошенко був одним із творців "Партії регіонів" і міністром в уряді Януковича, і запитала: "Які його справжні політичні цілі і переконання і чи є у нього шанси знову очолити Україну?".
"Я Петра Порошенка знаю дуже давно чи добре... Біда у тім, що він не державник, він бізнесмен. У нього на першому місці особиста вигода і гроші – і він усе готовий на це проміняти. Тому методи, якими він користується, дуже винахідливі", – сказав екс-президент.
"Особлива риса – брехня. Скільки я його знаю, скільки я мав із ним справу – він не тільки мені брехав, він постійно брехав усім. Це його професійна звичка, я б сказав, і характерна риса", – сказав Янукович.
"Особисте збагачення будь-якою ціною – ось це його мета. І для цього він використовує владу, задіює всі можливості, які у нього є", – додав він.
https://www.pravda.com.ua/news/2019/02/6/7205906/