Автор Тема: Українська політика до 16.08.2019

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • добрый, но гуманный
Re: Українська політика
« Reply #24960 : Лютий 05, 2019, 19:16:35 »
Нарид желает высокий уровень медицины. И бесплатно!
Чтоб врач при температуре 37,5 и соплях приходил на вызов домой.
Тю, ля, а шо?

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #24961 : Лютий 05, 2019, 19:25:48 »
Богомолец бы с радостью стала министром. Доктор наук, професор, меценат. Да еще и поет.
И никаких тебе движей с госзакупками или увольнениями ректоров.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #24962 : Лютий 05, 2019, 19:47:28 »
Богомолец бы с радостью стала министром.
Ну радость была бы не только у нее.
Тю, ля, а шо?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #24963 : Лютий 05, 2019, 20:11:47 »
Цитувати (виділене)
Серый Кардинал

Пьеса в одном действии "Радикалы и Медицина".
Ляшко - пидор
Мосийчук - тоже пидор
Врач - врач

В реанимацию попадают Мосийчук и Ляшко.

Л: Спасите, помогите!
М: Умираю, сделайте что-то.
В: Не могу, меня отстранили.
*Радикалы подыхают*

Занавес
*Аплодисменты переходящие в овации*

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
« Reply #24964 : Лютий 05, 2019, 20:20:07 »
"Большой брат" следит за происходящим.  8)

Цитувати (виділене)
Посольство США в Украине следит за ситуацией, связанной с отстранением от должности руководительницы Минздрав Ульяны Супрун.
Об этом сообщается на странице Посольства США в Украине в Тwitter.

"Мы вместе с гражданами Украины и коллегами из других дипломатических представительств внимательно следим за этой ситуацией", - говорится в сообщении. 
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #24965 : Лютий 05, 2019, 20:28:34 »
We looking for you!
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24966 : Лютий 05, 2019, 20:29:07 »
Порошенко знает, когда время давать гражданство и время забирать его.

Президент Петро Порошенко нагадав, що дав Уляні Супрун громадянство України перед тим, як вона стала виконувати обов’язки міністра охорони здоров'я.

Про це він заявив під час виступу на щорічному прийомі компаній-членів Американської торговельної палати в Україні.

"Я як президент коментувати рішення суду за законом не маю права", – зазначив Порошенко.

"Пані Супрун має повну підтримку президента України. Я дуже ціную, що ми разом із пані Супрун, із урядом і парламентом, зробили в напрямку медичної реформи. Я дуже ціную ту допомогу, яку я отримую в питаннях запровадження сільської медицини", – додав він.

Глава держави зазначив: "Значною мірою успіхи, коли Україна піднялася зі 153 місця у рейтингу doing business на 71-ше і ми точно продовжуємо рухатися далі – це досягнення нашої спільної команди. І я дуже ціную, що 10 сходинок, на які Україна піднялася у Transparency International, – це досягнення нашої спільної команди".

"Я пишаюся тим, що я започаткував судову реформу. перша інстанція ще не пореформована, але я не маю жодного сумніву, що пореформований Верховний Суд встановить істину" – сказав Порошенко.   

"Хочу наголосити і нагадати, що питання громадянства належить до виключної компетенції президента України. Я нещодавно мав зустріч із пані Уляною – і наголошую: пані Уляна є громадянкою України відповідно до указу, який підписав президент Петро Порошенко", – заявив він.

https://www.pravda.com.ua/news/2019/02/5/7205832/
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24967 : Лютий 05, 2019, 20:29:28 »
We looking for you!
are looking after, я в данном случае имею ввиду бебиситтинг западных партнеров.

Offline Eney

« Reply #24968 : Лютий 05, 2019, 20:32:25 »
Цитувати (виділене)
Тимошенко поручила руководить выборами в Киеве Алле Шлапак – «дерибанщице» времен Черновецкого и Януковича
https://golos.ua/i/663014?fbclid=IwAR1txOTdopXmUZSZzNS_fzEsXpt7DKnbqpO9IM85MItR-hIjt9GkDCKYQYw

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #24969 : Лютий 05, 2019, 20:36:08 »
Я вот все жду, когда кто нибудь с ссылкой на нормативные акты напишет, что Супрун таки имела право исполнять обязанности министра все это время  :)
Потому что без этого только лирика какая то остается. Нравится-не нравится, устраивает- не устраивает.

Offline Kaa

• Жидомоскальский укр
« Reply #24970 : Лютий 05, 2019, 20:37:26 »
Слуга народа охренел окончательно. Я увидел - тоже охренел. Теперь ваша очередь.
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #24971 : Лютий 05, 2019, 20:40:05 »
Кто мешал (неталановитий мат) Ляшку и его (талановитий мат) Мосийчуку предложить кандидатуру министра здравохоронения за все эти нелёгкие годы?
 И чего добьются эти пидары, если Супрун таки отстранят навсегда? Торжества законности?
Мешал тот факт, что ни Ляшко, ни Мосийчук не занимают пост президента? Это ж президент кандидатуру подавать в ВР должен, разве не так?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #24972 : Лютий 05, 2019, 20:40:33 »
Я увидел - тоже охренел. Теперь ваша очередь.
Так страничку, небось, балалайки ведут. Типа волка тамбовского. Ну, для кацапа может это и смишной йумор.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #24973 : Лютий 05, 2019, 20:41:46 »
А ЗЕ!Ленин для пенсионной аудитории будет?
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24974 : Лютий 05, 2019, 20:42:05 »
Слуга народа охренел окончательно. Я увидел - тоже охренел. Теперь ваша очередь.

ты тоже можешь создать такую страницу в ФБ. и написать там то, что тебе нравится.
Володимир Зеленський - Слуга Народу@welovezelenskiy
Сторінка підтримки

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24975 : Лютий 05, 2019, 20:46:00 »
Нажми там кнопочку за 5 лет и посмотри движения курса на отрезке январь-март каждого года.

Все равно не вижу "укрепления"... Ни аномального ни обычного... Болтается на месте с легким трендом вверх...

5 лютого котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 27,12 - 27,15 гривні за долар.

https://www.epravda.com.ua/news/2019/02/5/644992/

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #24976 : Лютий 05, 2019, 20:46:57 »
Это ж президент кандидатуру подавать в ВР должен, разве не так?
Премьер.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #24977 : Лютий 05, 2019, 20:51:10 »
Премьер.
А не премьер президенту, президент в Раду?

А какая кстати позиция Тимошенко по Супрун и медреформе? Может зря порохоботы волнуются-и наоборот, все хорошо и идет по плану?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24978 : Лютий 05, 2019, 20:52:31 »
Премьер.

А какая кстати позиция Тимошенко по Супрун и медреформе? Может зря порохоботы волнуются-и наоборот, все хорошо и идет по плану?

не читай Вики, читай ЗУ

Стаття 9. Призначення на посаду членів Кабінету Міністрів України

1. Члени Кабінету Міністрів України, крім Прем’єр-міністра України, Міністра оборони України і Міністра закордонних справ України, призначаються на посаду Верховною Радою України за поданням Прем’єр-міністра України.

2. При формуванні нового складу Кабінету Міністрів України новопризначений Прем’єр-міністр України вносить до Верховної Ради України подання про призначення членів Кабінету Міністрів України відповідно до вимог Конституції України та цього Закону. У цьому поданні пропонується повний посадовий склад Кабінету Міністрів України.

3. Подання Прем’єр-міністра України, зазначене у частині другій цієї статті, стосовно персонального складу Кабінету Міністрів України може вноситися єдиним списком. Подання щодо окремих кандидатур на посади, зазначені у поданні щодо посадового складу, може вноситися окремо.

4. Міністр оборони України і Міністр закордонних справ України призначаються на посаду Верховною Радою України за поданням Президента України.

Offline kolyan68

• Донецк, Украина
« Reply #24979 : Лютий 05, 2019, 20:58:53 »
Премьер.

не читай Вики, читай ЗУ
Тогда это противоречит тому закону от 1997 года. Там то президент прописан. Я понимаю что много воды утекло-но разве законодательные акты не должны как то согласовываться и приводиться в соответствие?

P.S. Точнее-выходит что тот закон на министров не действует. Ну и смысл тогда былотна него ссылку давать? Получается, что огранисения на срок ио сегодня таки нет?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #24980 : Лютий 05, 2019, 21:03:50 »
Тогда это противоречит тому закону от 1997 года. Там то президент прописан.
В 14-м приняли поправки. Там през только премьера вносит. Силовиков не помню кто.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24981 : Лютий 05, 2019, 21:09:04 »
Премьер.

не читай Вики, читай ЗУ
Тогда это противоречит тому закону от 1997 года. Там то президент прописан. Я понимаю что много воды утекло-но разве законодательные акты не должны как то согласовываться и приводиться в соответствие?

P.S. Точнее-выходит что тот закон на министров не действует. Ну и смысл тогда былотна него ссылку давать? Получается, что огранисения на срок ио сегодня таки нет?

погоди, ты от меня сейчас что хочешь? я тебе дал ссылки, потратил свое время, мне теперь законодательство еще согласовать надо? бери скан ухвалы суда и читай тогда, на что там сослались.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #24982 : Лютий 05, 2019, 21:10:13 »
Там през только премьера вносит.
Еще МО и МИД.
Цитувати (виділене)
9.4. Міністр оборони України і Міністр закордонних справ України призначаються на посаду Верховною Радою України за поданням Президента України.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/794-18

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24983 : Лютий 05, 2019, 21:20:57 »
Пысы. Окружной административный суд должен был быть ликвидирован в рамках судебной реформы.

и статья про этот суд, его судей и их резонансные решения

Судді Насірова і Розенблата, або Хто судить Уляну Супрун
https://www.pravda.com.ua/articles/2019/02/5/7205839/

Offline Eney

« Reply #24984 : Лютий 05, 2019, 21:55:57 »
Цитувати (виділене)
Oleksii Bratushchak
39 хв.
Ви підтримуєте Уляну Супрун? То може ви просто Юлію Тимошенко не чули?
Послухайте її сьогоднішній виступ у Дніпрі. Дізнаєтесь, що нам прислали міністра проводити експерименти над хворими. Але Юля переможе на виборах і все змінить у вітчізняній системі охорони здоров'я.
То у кого вірити: у Супрун чи в Тимошенко?
А, ще в українських селах інтернету нема. Зовсім. Нуль. Ага, так Юля і сказала.

Я так тоді й не купив таміфлю... Хоча є надія.

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #24985 : Лютий 05, 2019, 22:00:30 »
Цитувати (виділене)
Дізнаєтесь, що нам прислали міністра проводити експерименти над хворими.
Что-то наколотыми апельсинами запахло.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #24986 : Лютий 05, 2019, 22:30:15 »
Самое время порохоботам расчехлить орудия. Кто все эти люди и в каких сомнительных операциях были замечены. По ссылке куча неизвестных мне людей с фото.

Команда Зеленського

Ви так дового чекали –– і ось вони! Люди, яких ви маєте знати в обличчя –– найкрутіші представники Зе!команди!
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=427039108054330&id=404926500265591&anchor_composer=false
Я там первых двух посмотрела - это из его группы народ, который ему концерты организовывает. Причем с 1 января им тупо ведут странички смм-щики, потому что до НГ там в среднем 1 пост в день, а с 1 января - по 10. Я не сравнивала контент, но не удивлюсь, если один и тот же на всех аккаунтах, чтобы дешевле было.  :pardon:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Eney

« Reply #24987 : Лютий 05, 2019, 22:33:26 »
Все як завжди.
Цитувати (виділене)
Віктор Литовченко
25 хв. ·
Як працює інформаційне поле. Учора ж напевне усі читали вал новин про те, як "суд заборонив називати Наріка Наріком"? Крик, скандал, шум, прокльони... Бо далі самого заголовка ніхто ж нічого не читає, правильно? А ви почитайте. І тут же у вас виникне ціла купа запитань. Наприклад, що це за новина така для місяця лютого 2019 року, коли там згадується якийсь непойми-який суд (про який сам його фігурант до недавнього часу навіть не знав), який відбувся ще влітку минулого року. І який опонент Наріка, навіть не знаючи, що він його опонент, само собою, програв. В яких умовах то все відбувалось, ми поки пропустимо, річ для нас поки що звична. Але той суд змусив журналістів одного видання спростувати цілу купу всякої "недостовірної" інформації, яка по ходу проведення цього суду доказаною не була. Тобто, іще раз. Суд виніс конкретну ухвалу за конкретним текстом. І ніяких рішень для усіх інших, у цьому світі живущих, не виносив. Просто на тій підставі, що наша система права такі рішення взагалі не практикує. Тому раптом ви хочете назвати Петровського Наріком - прошу дуже. Вам ніякий суд цього не забороняв. Інша справа, що, поширюючи будь-яку інформацію про будь-яку людину, будьте готові доказати достовірність ваших слів. Не тільки стосовно Наріка. А навіть якщо якусь умовну Свєту ви назвете шлюхою і вона подасть на вас за це в суд, цю пікантну властивість умовної Свєти вам доведеться підтвердити вагомими аргументами. Бажано змістовнішими за "а це і так усі знають". Але той суд усіх інших фізично не може зобов'язати змінити своє ставлення до умовної Свєти і примусити не вживати в її бік відповідних емоційно зафарбованих епітетів.
А нашим журналістам, які подають подібні "гарячі" новини, раджу завтра ж сенсаційно повідомити, що перси виграли битву при Фермопілах, або що Людовик XIV нарешті став королем Франції.
Професійні юристи зараз мене можуть розчесати за такі вільнодумні словесні конструкції, але поки ніякий суд мені не забороняв складати букви подібним чином. Мені головне було буть максимально понятним.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #24988 : Лютий 05, 2019, 22:38:39 »
А, ще в українських селах інтернету нема.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #24989 : Лютий 05, 2019, 22:42:12 »

Я там первых двух посмотрела - это из его группы народ, который ему концерты организовывает. Причем с 1 января им тупо ведут странички смм-щики, потому что до НГ там в среднем 1 пост в день, а с 1 января - по 10. Я не сравнивала контент, но не удивлюсь, если один и тот же на всех аккаунтах, чтобы дешевле было.  :pardon:

т.е. не политики, а просто организаторы на местах?

0 Користувачів і 16 Гостей дивляться цю тему.