Автор Тема: Українська політика 2017

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Українська політика 2017
« Reply #22080 : Серпень 17, 2017, 10:13:20 »
Почитав нас, зробив все, як вимагали. Особисто, запросив. Але все одно зрадонька.
Та кажущь не тільки читає, щей пише, інкогніто. :)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #22081 : Серпень 17, 2017, 10:15:53 »
Аби ще був підкріплений офіційним запитом, то ціни б не було.

Ну как бы для начала сделано вот

Цитувати (виділене)
Тому доручив невідкладно, під головуванням Секретаря Ради національної безпеки і оборони України та із залученням Міжвідомчої комісії з політики ВТС та експортного контролю, а також ДП «Південмаш» та КБ «Південне», провести ретельне та всебічне розслідування ситуації та доповісти про результати протягом трьох днів.
Переконаний, що це дозволить достеменно підтвердити надуманість припущень про «український слід» у північнокорейській балістичній історії та, ймовірно, локалізувати справжнє джерело і задум цього безпідставного фейку.

Offline Охтирка

« Reply #22082 : Серпень 17, 2017, 10:19:08 »
Почитав нас, зробив все, як вимагали. Особисто, запросив. Але все одно зрадонька.
Та кажущь не тільки читає, щей пише, інкогніто. :)
Ну тепер ти маєш знати, хто він тут.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #22083 : Серпень 17, 2017, 10:58:45 »
Цитувати (виділене)
З Чонгара почали транслювати українські канали на окупований Крим
Щоправда трансляція йде у тестовому режимі, але з 1 вересня мультиплекс почне працювати в стандартному.

Про це член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський повідомив у Facebook. За його словами, «на РТС Чонгар (Херсонська область) в тестовому режимі включено цифрове телебачення. На територію Північного Криму в стандарті DVB-T2 транслюються UA:КРИМ (НСТУ), 5 канал, Прямий канал (Тоніс), ICTV, Чорноморська ТРК». Костинський з посиланням на директора компанії «Телемережі України», яка побудувала чонгарську вежу та виступає оператором телекомунікацій, Петра Семерея, повідомив, що «з 1 вересня мультиплекс почне працювати в стандартному режимі, з потужністю 0,3 кВт. З 1 листопада - з потужністю 1 кВт».

«Прошу земляків, які проживають в Яни Капу (Красноперекопську), Джанкої, Красноперекопському та Джанкойському районах, спрямовувати свої цифрові антени на Чонгар, ловити сигнал та фіксувати українське мовлення на відео», - закликав він. За словами Костинського, «зі своєї сторони готуємося до створення ще одного мультиплекса, в який увійдуть ще 5 українських телеканалів». Як повідомляв УНІАН раніше, у 2018 році Росія планує побудувати телевежу неподалік Джанкоя в окупованому Криму, аби протидіяти сигналу української вежі в Чонгарі Херсонської області. Про це повідомив член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський у своєму Facebook. "Чонгарська вежа створює для росіян проблеми в Північному Криму. Саме тому окупаційна влада планує у 2018 році за державний кошт будівництво власної вежі неподалік Джанкоя, для протидії Чонгару, висотою 151 метр - РТС "Соленое озеро", - зазначив Костинський.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/2086044-z-chongara-pochali-translyatuvati-ukrajinski-kanali-na-okupovaniy-krim.html

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #22084 : Серпень 17, 2017, 11:45:08 »

Offline franco

• бендеровец
« Reply #22085 : Серпень 17, 2017, 11:48:48 »
Цитувати (виділене)
З Чонгара почали транслювати українські канали на окупований Крим
Щоправда трансляція йде у тестовому режимі, але з 1 вересня мультиплекс почне працювати в стандартному.

Про це член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський повідомив у Facebook. За його словами, «на РТС Чонгар (Херсонська область) в тестовому режимі включено цифрове телебачення. На територію Північного Криму в стандарті DVB-T2 транслюються UA:КРИМ (НСТУ), 5 канал, Прямий канал (Тоніс), ICTV, Чорноморська ТРК». Костинський з посиланням на директора компанії «Телемережі України», яка побудувала чонгарську вежу та виступає оператором телекомунікацій, Петра Семерея, повідомив, що «з 1 вересня мультиплекс почне працювати в стандартному режимі, з потужністю 0,3 кВт. З 1 листопада - з потужністю 1 кВт».

«Прошу земляків, які проживають в Яни Капу (Красноперекопську), Джанкої, Красноперекопському та Джанкойському районах, спрямовувати свої цифрові антени на Чонгар, ловити сигнал та фіксувати українське мовлення на відео», - закликав він. За словами Костинського, «зі своєї сторони готуємося до створення ще одного мультиплекса, в який увійдуть ще 5 українських телеканалів». Як повідомляв УНІАН раніше, у 2018 році Росія планує побудувати телевежу неподалік Джанкоя в окупованому Криму, аби протидіяти сигналу української вежі в Чонгарі Херсонської області. Про це повідомив член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський у своєму Facebook. "Чонгарська вежа створює для росіян проблеми в Північному Криму. Саме тому окупаційна влада планує у 2018 році за державний кошт будівництво власної вежі неподалік Джанкоя, для протидії Чонгару, висотою 151 метр - РТС "Соленое озеро", - зазначив Костинський.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/2086044-z-chongara-pochali-translyatuvati-ukrajinski-kanali-na-okupovaniy-krim.html
Ну хоть что-то.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #22086 : Серпень 17, 2017, 12:23:32 »
Фігасє. При усіх плюсах-мінусах, канал заслуговує уваги.
ТВ не пам'ятаю коли включала. Мені сюди більше не приходити?  :f1:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #22087 : Серпень 17, 2017, 12:31:27 »
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #22088 : Серпень 17, 2017, 13:13:08 »
А как вы заслуживаете жить, если вы бесплатно становитесь на сторону тех, кто вас воспринимает как перхоть, как досадную помеху, которой вечно что-то нужно и приходится иногда отрывать ебальник от корыта и чето для вас сочинять.
Да-да-да! Именно поэтому я сегодня получила это письмо:
"Доброго дня, шановні колеги!
Хочемо повідомити, що Пенсійний фонд України наразі працює над створенням Комісії з оцінки корупційних ризиків (посилання - нижче). Закликаємо експертів подаватися, і приймати рішення швидко, оскільки дедлайни на днях."
Все сдулись, ничего не хотят делать и умыли руки.
ОК, митингуй тут, я работать пошла. В Пенсионный.  :sarcastic:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #22089 : Серпень 17, 2017, 13:18:35 »
Есперсо став рупором НФ.
Цитувати (виділене)
Колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк і дружина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Інна Авакова увійшли до структури власності телеканалу «Еспресо» і стали його кінцевими бенефіціарами разом із дружиною народного депутата Миколи Княжицького Ларисою Княжицькою.
Так оно и было НФ.   :pardon:
"Кстати, ты заметил, что этот мир полон людей, которые совершенно уверены, что прекрасно понимают, что происходит с остальными?" Макс Фрай

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22090 : Серпень 17, 2017, 13:31:16 »

Няма и не догадывается, что является аналогом антикоррупционеров по определённым вопросам и я в лице Шабунина здесь защищаю и её.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22091 : Серпень 17, 2017, 13:34:47 »

Мне, например, больше нравится не как в Румынии, а как в Эстонии.
Ничто так не снижает количество воров как невозможность украсть. Никакие китайские расстрелы не могут сравниться с отстранением чиновничьих рыльц от потоков и ручного управления.

Для меня это выглядит так, что из двух несуществующих у нас вещей ты выбираешь одну, более сложную, хоть и более правильную. Я хочу, чтобы у нас хотя бы начались посадки.

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #22092 : Серпень 17, 2017, 13:47:47 »
В переводе на нормальный язык - 4 квартал у нас может быть с проблемной электрикой и отоплением из за мудаков которые собираются сорвать закупки.
Цитувати (виділене)
Сотрудники НАБУ в четверг, 17 августа, проводят обыски в здании Национальной комиссии по регулированию электроэнергетики и коммунальных услуг, связанные с расследованием уголовного производства относительно утверждения так называемой формулы Роттердам+. Об этом LIGA.net сообщил информированный источник
НАБУ также считает, что должностные лица НКРЭКУ, действуя умышленно в интересах генерирующих компаний, на выполнение преступных договоренностей, используя необоснованную формулу расчета стоимости энергетического угля, осуществили расчеты прогнозируемой оптовой рыночной цены электрической энергии по завышенной стоимости энергетического угля на 2-4 кварталы 2017 года
http://biz.liga.net/all/tek/novosti/3704511-nabu-podozrevaet-chlenov-nkre-v-sgovore-dlya-utverzhdeniya-rotterdam.htm

Offline RedCat

« Reply #22093 : Серпень 17, 2017, 13:52:45 »
[/facebook]
Баба і кіт
1 год. ·

У центрі Києва чоловік погрожує стрибнути з третього поверху готелю.
Повідомляється, що він росіянин і вимагає генконсула РФ

(комментарии там - Агонь   :hot:

Offline mxm

• Одесса
« Reply #22094 : Серпень 17, 2017, 14:03:45 »
Для меня это выглядит так, что из двух несуществующих у нас вещей ты выбираешь одну, более сложную, хоть и более правильную. Я хочу, чтобы у нас хотя бы начались посадки.
Выглядит, может, и так, приходится мириться с тем, что иногда то, что я говорю, выглядит иначе, чем есть на самом деле.
Я не против посадок, меня беспокоит то, что из двух пока несуществующих у нас вещей, которые вообще-то можно делать параллельно и которые не противоречат друг другу, идет громадный перекос в наиболее понятную народу, но с риском профанации и последующего разочарования.
Т.к. эффективность посадок и т.п. иллюзорна, но зато эти методы прекрасно используются в качестве политической борьбы.

И, чтоб два раза не вставать, по поводу Шабунина. Я не только надеюсь, что суд ничего более штрафа ему не выпишет, я также надеюсь, что будет беспристрастно расследовано обвинение, в части якобы имевшихся средних телесных.
Что касается самого Шабунина, то я оцениваю его прежде всего как политика. И Лещенко, и Найема, и других. К сожалению, это политическая борьба. Я практически не вижу там технократов вроде Яресько или Абромавичуса.
Думаю, что и это мое видение, скорее всего, будет выглядеть несколько иначе или совсем иначе, чем оно есть на самом деле.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #22095 : Серпень 17, 2017, 14:05:17 »

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
« Reply #22096 : Серпень 17, 2017, 14:10:59 »
Повідомляється, що він росіянин і вимагає генконсула РФ

Цитувати (виділене)
- Вам девочку или мальчика?
- Я требую советского консула!
- О, месье знает толк в извращениях.

:)

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #22097 : Серпень 17, 2017, 14:38:03 »
Цитувати (виділене)
Чоловік, який вже чотири години стоїть на сітці на третьому поверсі готелю «Хрещатик», заявляв, що не хоче спускатися, бо його можуть вбити.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив журналістам. Чоловік повідомив, що його звати Тимур Кирилов, і що «в його житті багато що трапилося». «Я на протязі трьох тижнів намагався врятувати своє життя. Але зрозумів, що не можу це зробити за допомогою будь-якої влади... Не хочу злазити, тому що мене, можливо, вб’ють”, - він. Читайте також З’явилися фото чоловіка, який в центрі Києва із погрозами стрибнути з 3-го поверху нібито вимагає генконсула РФ На запитання журналістів, хто йому погрожує, чоловік відповів: “Організована злочинність”. Пізніше він сказав, що є громадянином України і Канади. На запитання, чому йому потрібен консул Росії, Кирилов відповів, що наразі довіряє тільки йому. Більше чоловік нічого не пояснює і продовжує стояти на сітці. Люди, які проводять з Кириловим переговори з балкона, продовжують вмовляти його спуститися і пропонують ухопитися за ремінь та підняти його на балкон. Як повідомляв УНІАН, чоловік віком близько 40 років у цивільному одязі погрожував стрибнути з третього поверху готелю «Хрещатик». Він перебуває на сітці, натягнутій на рівні третього поверху будівлі над вивіскою «Альфа Банку». Поліція оточила територію перед входом до готелю. Також на місці події чергує карета швидкої допомоги.
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/incidents/2086689-mene-mojut-ubiti-cholovik-na-sittsi-tretogo-poverhu-gotelyu-hreschatik-rozpoviv-chomu-ne-hoche-spuskatisya.html

Offline sergk1

• Хортиця
« Reply #22098 : Серпень 17, 2017, 14:46:45 »
Пізніше він сказав, що є громадянином України і Канади.
Этот дебил видимо не в курсе , что консула РФ "довіряє тільки йому"(с) в Киеве нет и отродясь  не было. :pardon: И посла щас нет. Есть временный поверенный

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #22099 : Серпень 17, 2017, 14:54:59 »
:consul: Фігасє. При усіх плюсах-мінусах, канал заслуговує уваги.
Это единственный канал, который я смотрю. Он действительно лучше других, но многое там зависит от ведущих и от гостей. Ушел С. Руденко, стало лучше, но сейчас он вернулся назад. Когда у них слишком часто гостят Мосийчук, Доний и Семенченко, то раздражает. ЧБ-шоу мне нравится, прикольное. Политклуб Портникова - вообще отлично.
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline Eney

« Reply #22100 : Серпень 17, 2017, 15:01:15 »
Довбойоби - це не діагноз, а склад розуму.
ЗИ: Ще й знімали весною.
Цитувати (виділене)
Вслед за задержанием «украинского диверсанта» в Крыму, который собирался поджечь свалку и спилить телеграфный столб, о задержании украинского диверсанта заявили и в ДНР. Там рассказали, что задержали агента СБУ, который хотел взорвать телевизионную вышку.
Сразу же появилось и видео с задержанным «украинским диверсантом». На этот раз диверсант оказался без пилы, но зато надел свитер и кожаную куртку. Наверное, чтобы не выделяться в толпе. Ведь давно известно, что в августе в Донецке все так ходят. Всего 33 градуса на улице, почему бы не надеть футболку, свитер, а сверху еще черную курточку?
А еще он забыл вдеть шнурки в ботинки. Ну, так обычно делают агенты СБУ. Обязательно берут с собой на задание украинский паспорт и пистолет, а шнурки забывают. Ходить без шнурков — это такая давняя традиция агентов СБУ.

http://deniskazansky.com.ua/diversant_sbu_v_donetske/

Offline ТетраМ

• Пропагандист нездорового образца
« Reply #22101 : Серпень 17, 2017, 15:19:53 »
«Ганьба! Слава! Тобто – добрий вечір!» ©

Offline mxm

• Одесса
« Reply #22102 : Серпень 17, 2017, 15:38:16 »
Этот дебил видимо не в курсе , что консула РФ "довіряє тільки йому"(с) в Киеве нет и отродясь  не было. :pardon: И посла щас нет. Есть временный поверенный
Человек, скорее всего, болен.

Offline RedCat

« Reply #22103 : Серпень 17, 2017, 15:50:13 »
Передумал уже прыгать, обратно в окно втащили в отель

Offline Кіндрат Калистратович

• Hero Member
« Reply #22104 : Серпень 17, 2017, 15:58:02 »
Передумал уже прыгать, обратно в окно втащили в отель

Наверное за номер не заплатил.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #22105 : Серпень 17, 2017, 16:05:26 »

Няма и не догадывается, что является аналогом антикоррупционеров по определённым вопросам и я в лице Шабунина здесь защищаю и её.
Мне пофиг,  каким аналогом я являюсь,  но в защите не нуждаюсь.  Потому что я что то делаю,  кстати,  бесплатно,  в отличие от профессионал них антикоррупционеров,  получающих не хилые гранты и трындящих в интернете всепропальщиков.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #22106 : Серпень 17, 2017, 16:55:07 »

Мне пофиг,  каким аналогом я являюсь,  но в защите не нуждаюсь.  Потому что я что то делаю,  кстати,  бесплатно,  в отличие от профессионал них антикоррупционеров,  получающих не хилые гранты и трындящих в интернете всепропальщиков.

Это ровно до того момента, пока ты действительно не заденешь чьи-то интересы денежные. Сейчас, очевидно, твоя деятельность никаким схемам не угрожает.

Offline Eney

« Reply #22107 : Серпень 17, 2017, 17:33:48 »
Брифинг Грицака на 112му про активізацію спецоперацій москалів.
ФСБ виманюють атошників на територію Росії для здійснення ними провокацій або терактів. Схема працює.
« Останнє редагування: Серпень 17, 2017, 18:03:55 від Eney »

Offline Roman_V_M

• THERE IS NO JUSTICE. THERE IS JUST ME.
    • Roman's Blog
« Reply #22108 : Серпень 17, 2017, 17:49:39 »
Вообще, честно говоря, у меня к такому поведению, как я наблюдаю на форуме, вменяемого определения без обсценной лексики нет. Система взяла реванш, главные реформы провалены (не нужно только про армию), сейчас система взялась за тех, кто пытается ей противостоять. И вырывает их с корнем, через лишение гражданства, через суды, через говноботов в сетях. И под радостный одобрямс на форуме. Да они не идеальны, но если квартиры - это все, что на них удалось нарыть при всех брошенных ресурсах - то я считаю, что это отличный результат. А вы приветствуете и поддерживаете систему - сотни метров домов, тачки, яхты, оффшоры, миллионы бабла. За бесплатно. А потом опять пойдут вопросы, че мы так хуево живём? А как вы заслуживаете жить, если вы бесплатно становитесь на сторону тех, кто вас воспринимает как перхоть, как досадную помеху, которой вечно что-то нужно и приходится иногда отрывать ебальник от корыта и чето для вас сочинять. Продолжайте в том же духе, может поймёте что вас снова наебали. Те же люди что и всегда. А других просто не осталось, благодаря вам в том числе.

+100500! Особенно удручает, что аргументы в защиту высокопоставленных мерзавцев 1:1 содраны у российских запутинцев.

Offline Няма Донецкая

• Hero Member
« Reply #22109 : Серпень 17, 2017, 18:18:32 »

Это ровно до того момента, пока ты действительно не заденешь чьи-то интересы денежные. Сейчас, очевидно, твоя деятельность никаким схемам не угрожает.
Ну да, расскажи еще мне все страшилки и ужастики, а я тебя послушаю и перестану что-то делать. И всем другим расскажу, чтобы и они перестали. Чтобы у тебя было больше поводов кричать про зраду и злочинну владу. Ты забыл, я из Донецка, и бурные 90-е я там открывала представительство иностранной компании. Поэтому об Алике Греке и компаниях знаю не из рассказок. Как и о том, как рынки делят и схемы простраивают.
Он меня пугать будет, блин!!!  :facepalm:

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.