Расскажи почему "антикорупционерам" так важно укрывать свои доходы от налогообложения. 
Я от думаю, що дебільні правки потрібно відміняти по тій причині що вони дебільні. Хто такі "антикорупціонери"? Чи є в законі термін, що визначає що антикорупціонер той, що: "1,2,3", а не "4, 5, 6". З цього випливає, що якщо дядя Вася перейменується з "антикорупціоного ГО" в "ГО за добро", то він може не здавати е-декларації? Скажу відразу - може не здавати.
Також багато людей чомусь плутають декларування статків з декларуванням доходів. Коли якесь ГО одержує гранти від ЄС (наприклад), то при сплаті податків вони показують суми грантів як свої доходи (ну і платять податки). Якщо не платять податки з доходів, так як ЄС заносить їм в "темну" чемоданами, то з цим має розбиратися податкова.
Але при чому тут декларування статків? Чому чувак, який ніколи був при владі (і не має/не мав влади), і не одержував кошти з бюджету має звітуватися про свої статки. Не доходи (підкреслюю), а статки. Тобто який в нього будинок, яка машина і тд.
Для чого державі і людям (наприклад, мені) це потрібно? Ну має Коломойський купу грошей і що? Мене цікавить чиновник, або якиїсь суддя, який все життя мав повноваження, сидів на бюджеті і його статки не вписуються в зарплату. Мент, який їздить на машині крутішій ніж у мене (а я займаюся бізнесом і плачу податки).