Автор Тема: Українська політика 2017

Offline mxm

• Стать: Чоловіча
  • Одесса
Re: Українська політика 2017
« Reply #2310 : Січень 19, 2017, 13:41:19 »
Получается, что сейчас Садовой сбрасывает ответственность на центральную власть — и, возможно, определенное противодействие есть. Хотя я уверен, что ни одна область не в восторге от того, что нужно забрать чужой мусор. Т.е. даже и без указаний из Киева могут быть отказы. Тем более, что были случаи выгрузки мусора в неприспособленных для этого местах.

Проблема же возникла не 8 месяцев назад, тогда этот нарыв лопнул. Что мешало раньше хотя бы начать?

Конечно, сейчас Киеву правильнее было бы подключиться и постараться решить проблему. Делать заложниками политической ситуации львовян крайне неправильно.

P.S. В тему: На трасі Київ-Чоп спіймали 5 фур зі львівським сміттям
Цитувати (виділене)
"Перевіряючи у водіїв документи, патрульні виявили ознаки фальсифікації у товарно-транспортних накладних: не була вказана серія, а вантаж, який перевозився, узагалі фігурував як вторинна сировина", – зазначила прес-офіцер.

Оглянувши вміст контейнерів, патрульні виявили побутові відходи.

"Слідчі склали акт обстеження території та відповідні матеріали за статтею 48 закону України "Про автомобільний транспорт" щодо невідповідності заповнення товарно-транспортної накладної. Санкція цієї статті передбачає 1700 грн штрафу", – зазначає Корчевна.

"Патрульні поліцейські супроводили до кордону з Київською областю, звідки їх далі супроводжували вже київські патрульні поліцейські. Тобто нашим завданням було вивезти ці автомобілі, супроводити з Житомирської області, аби не допустити викидання сміття в околишніх населених пунктах", – додала вона.

Схожий випадок стався у пункті пропуску "Кочерів", де патрульні Житомирщини зупинили ще один автомобіль DAF.

"У документах цього водія як місце відправлення також вказувалося місто Львів, а місцем відвантаження – Дніпропетровська область, але був зазначений уже інший перевізник.

Після обіду патрульні зупинили на трасі Київ - Чоп ще дві вантажівки зі львівським сміттям.

"Загалом за день було виявлено п'ять вантажівок зі львівськими номерами, водії яких підтвердили, що є жителями міста Львова і не заперечували, що перевозять саме сміття. Проте від детальних коментарів відмовлялися", – каже Корчевна.

Так само водії не пристали на пропозицію патрульних сфотографувати місце відвантаження відходів, коли дістануться пункту призначення, та відправити патрульним відповідні фотопідтвердження.

Offline Eney

« Reply #2311 : Січень 19, 2017, 13:46:32 »
Цитувати (виділене)
При рассмотрении "мусорного вопроса" во Львовском городском совете произошла драка. Как передает Цензор.НЕТ, об этом сообщает Zik.ua.

В сессионный зал прорвалась группа людей, которые протестовали против прессования мусора на ул. Шевченко в с. Рясне. Когда мэр поставил решение на голосование, они прорвались к трибуне и заблокировали ее. Однако голосование все равно состоялось.

Депутаты 38 голосами приняли решение установить в каждом районе мусоропрессовальную линию. Сессию закрыли, после чего в зале началась драка.

В то же время на сайте Львовского горсовета сообщается, что у одного из ворвавшихся граждан изъяли нож. На место происшествия вызвали полицию. Источник: http://censor.net.ua/p423998
:scare3:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Львов
« Reply #2312 : Січень 19, 2017, 13:53:19 »
http://censor.net.ua/p423998
Ну вот там комментарии:

Niandi
Ситуація зі сміттям, насправді, плачевна в кожній області. Це проблема, яку не вирішували десятиліттями. Але "прорвало" в Львові. Чому? Доля. Судячи по тому, як сказилися ЗМІ, які бачать лиш львівське сміття, топлять Садового з його президентськими амбіціями. Топлять всі гуртом при підтримці народу, як топили Яценюка. Вважаю, що Садовому дано шанс багато зробити в цьому напрямку і бути першим, всупереч всім і всьому, а йому не допомагають нічим у вирішенні цієї проблеми, а ще й вставляють палки в колеса. Побачимо, чи здатний він на щось.

19.01.2017 13:37
ОтветитьМне нравится   1
 Андрій Жагун
Садовий жне те що посіяв. Були кількадесят пропозицій від інвесторів з побудови сміттєпереробного заводу у Львові, та Садовий ліз у долю з такими апетитами, що всі інвестори розбіглися.

19.01.2017 13:43
ОтветитьМне нравится
 Ярослав Дунець
Хочу прояснити для не львів'ян. Зі Львова сміття ЗАБОРОНЕНО приймати в кожній обл. України, в тому числі і в львівській. АП за цим дуже уважно стежить. Мер польського Перемишля згоден приймати сміття в Перемишлі і їхав до Львова про це домовлятись. Цо робить наша влада- СБУ блокує його на кордоні і не пускає в Україну. Ось на якому рівні боротьба! А мудрагелі зі Свободи нехай скажуть- куди вивозити сміття?

Gulfiliz Zorlu
А в Одесі бандит Ігор Марков, який втік в РФ, досі експлуатує полігон побутових відходів і навіть роками не сплачує податки в місцевий бюджет! Полігон побутових відходів має жахливий розмір та жахливий екологічний стан і давно має бути закритий за порушення будь яких заходів безпеки та всіх екологічних норм! Але влада в Києві кришує Маркова, бо всі разом працюють на путіна!

Offline Nerag

« Reply #2313 : Січень 19, 2017, 13:54:35 »
Проблема же возникла не 8 месяцев назад, тогда этот нарыв лопнул. Что мешало раньше хотя бы начать?
...Нераг флегматично...
Проблема активизировалась примерно 2-3 недели тому.
До этого мусор вывозили более-менее аккуратно, а после - началось накопление (во всяком случае, у меня в районе).
В среднем по мусоркам - куча отходов разрослась примерно на 2-3 метра от всех краев площадки и где-то на 0,7-1 метр в высоту.
Больше всего счастливы окрестные коты и собаки - давно я их такими откормленными не видел.  :i_am_so_happy:

P.S. Откровенно говоря, проблема явно надуманна и педалируется со всех сторон. Если помните, то до трагедии на мусоросвалке никто нигде по поводу сего не возбухал. Однако после гибели 4 человек и закрытия свалки (что, имхо, политическое решение - было бы желание, можно и там или продолжать сваливать, или разгребать) началось все это.
Хотя, конечно, проблему мусора затянули жутко: тот самый момент, когда все задействованные лица тянули резину как можно дольше, чтобы положить в карман как можно больше - и внезапно пушистый полярный зверек начал их всех нежно покусывать за задницу.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2314 : Січень 19, 2017, 13:55:57 »
коты и собаки - давно я их такими откормленными не видел.

Скоро то же самое про крыс можно будет сказать :(.

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2315 : Січень 19, 2017, 13:56:42 »
Цитувати (виділене)
Сессию закрыли, после чего в зале началась драка.
Та хіба то драка?

Offline mougrim

« Reply #2316 : Січень 19, 2017, 13:58:19 »
http://censor.net.ua/p423998
Ну вот там комментарии:

Niandi
Ситуація зі сміттям, насправді, плачевна в кожній області. Це проблема, яку не вирішували десятиліттями. Але "прорвало" в Львові. Чому? Доля. Судячи по тому, як сказилися ЗМІ, які бачать лиш львівське сміття, топлять Садового з його президентськими амбіціями. Топлять всі гуртом при підтримці народу, як топили Яценюка. Вважаю, що Садовому дано шанс багато зробити в цьому напрямку і бути першим, всупереч всім і всьому, а йому не допомагають нічим у вирішенні цієї проблеми, а ще й вставляють палки в колеса. Побачимо, чи здатний він на щось.

19.01.2017 13:37
ОтветитьМне нравится   1
 Андрій Жагун
Садовий жне те що посіяв. Були кількадесят пропозицій від інвесторів з побудови сміттєпереробного заводу у Львові, та Садовий ліз у долю з такими апетитами, що всі інвестори розбіглися.

19.01.2017 13:43
ОтветитьМне нравится
 Ярослав Дунець
Хочу прояснити для не львів'ян. Зі Львова сміття ЗАБОРОНЕНО приймати в кожній обл. України, в тому числі і в львівській. АП за цим дуже уважно стежить. Мер польського Перемишля згоден приймати сміття в Перемишлі і їхав до Львова про це домовлятись. Цо робить наша влада- СБУ блокує його на кордоні і не пускає в Україну. Ось на якому рівні боротьба! А мудрагелі зі Свободи нехай скажуть- куди вивозити сміття?

Gulfiliz Zorlu
А в Одесі бандит Ігор Марков, який втік в РФ, досі експлуатує полігон побутових відходів і навіть роками не сплачує податки в місцевий бюджет! Полігон побутових відходів має жахливий розмір та жахливий екологічний стан і давно має бути закритий за порушення будь яких заходів безпеки та всіх екологічних норм! Але влада в Києві кришує Маркова, бо всі разом працюють на путіна!
И Садовой молчит, а не трубит об этом на каждом углу? Чот не верится.
Este fuerte ammonal real que oro nominal. Ceterum censeo Mosqua esse delendam.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2317 : Січень 19, 2017, 13:58:24 »
Зі Львова сміття ЗАБОРОНЕНО приймати в кожній обл. України, в тому числі і в львівській. АП за цим дуже уважно стежить.

Просто интересно, есть хоть какие-то подтверждения этому?

Offline Nerag

« Reply #2318 : Січень 19, 2017, 14:00:01 »
Скоро то же самое про крыс можно будет сказать :(.
...Нераг голосом краеведа...
Наши крысы - ан масс - кучкуются вдоль Шкарпа (холмы вдоль города между которыми идет ж/д) и в районе одно-двухэтажных особняков/хаток. У нас - учитывая, сколько там сейчас пасется котов-собак - крысам ничего не светит.  :smilie5:

Offline mxm

• Одесса
« Reply #2319 : Січень 19, 2017, 14:04:05 »
Проблема активизировалась примерно 2-3 недели тому.
Если я правильно понимаю, проблема очень давняя, наверное, еще со времен СССР, и актуальна для каждой области.
Когда ее проявления видят уже на улице или от проблем гибнут люди, то это уже караул, а не начало проблемы.
У нас во многом проблема мусора не решена, практически по всем параметрам: где строить, что строить, сколько платить, как сортировать, как поддерживать порядок, как избежать злоупотреблений, и т.д., и т.п.

Но по Садовому как раз говорили, что под полтинник инвесторов предлагали какие-то решения. И ни одно из них не подошло. "Почему-то".
Мне кажется, что это в первую очередь его прокол.
Если центр ставит палки в колеса — это подло и цинично, и перекладывает часть вины и на него, но в первую очередь об этом должен был думать Садовой. У него был шанс ИМХО это сделать еще до участия в президентской гонке и политической борьбы на уровне парламентской партии.

Offline mxm

• Одесса
« Reply #2320 : Січень 19, 2017, 14:05:25 »
Про наших любителей возле Трампа потусоваться, хотя бы на одном гектаре.

Offline Спудей

« Reply #2321 : Січень 19, 2017, 14:08:14 »
У кого сейчас открылись двери на работе, зашли три священника и обрызгали водой, тот живет во Львове и я.
А якщо один священник- той живе в Івано-Франківську! :plusone:

Offline Mike123

« Reply #2322 : Січень 19, 2017, 14:14:13 »
А у нас зато воды много :smile4:

Offline franco

• бендеровец
« Reply #2323 : Січень 19, 2017, 14:14:37 »
Чота мне вспомнилась проблема мусора в Неаполе. Там суть была в другом, конечно, но острота проблемы почти такая же :smilie1:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2324 : Січень 19, 2017, 14:22:40 »
А какой самый простой и поэтому вероятный вариант? Восемь лет (условно) носили Садовому проекты работ с мусором, он их всех откидывал, потому что предлагали маленький откат, и ждал, пока город утонет в мусоре чтобы что?
То, что он не видел к чему все идет, я не верю, не дурак.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #2325 : Січень 19, 2017, 14:27:00 »
Зато я вполне допускаю, что другие области не хотят львовского мусора, бо у них не намного лучше ситуация.

Жителей Львовской области, которые против свалки или мусороперерабатывающего завода Порох подкупает?
Тю, ля, а шо?

Offline Охтирка

« Reply #2326 : Січень 19, 2017, 14:29:05 »
У кого сейчас открылись двери на работе, зашли три священника и обрызгали водой, тот живет во Львове и я.
А я ответила, что я не понимаю, что с той водой делать.  :mad:

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2327 : Січень 19, 2017, 14:29:51 »
А я ответила, что я не понимаю, что с той водой делать. 
А что с ней делать? Стоишь и глазеешь, как на тебя ею капают.  :shok:

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #2328 : Січень 19, 2017, 14:30:56 »
на час будівництва нового сміттєпереробного комплексу.
А что он все-таки где-то строится чи то проект?
Тю, ля, а шо?

Offline Охтирка

« Reply #2329 : Січень 19, 2017, 14:31:37 »
А я ответила, что я не понимаю, что с той водой делать. 
А что с ней делать? Стоишь и глазеешь, как на тебя ею капают.  :shok:
Не, то когда меня спросили, иду ли я за водой.
И еще из нового: в церковные праздники нельзя мыть голову :crazy:

Offline kvk

« Reply #2330 : Січень 19, 2017, 14:33:20 »
Рейтерс принес череез Yahoo News интервью с Порошенко в Давосе:
 https://www.yahoo.com/news/ukrainian-president-calls-global-response-russian-threat-203723681.html?ref=gs

Выражает оптимизм, поддерживает НАТО, призывает объединиться против российской угрозы и подсказывает Трампу как Америке стать "Great again!"  Про безвиз напомнил.  В общем все правильно, и момент подходящий.
Представил себе прессуху в Давосе, где спикером был бы Чудинище, ну или пара-тройка других известных персонажей.
Громко хохотал!
 :pardon:

Offline Begemot Fedya

• Україна, Київ.
« Reply #2331 : Січень 19, 2017, 14:35:33 »
Цитувати (виділене)
Ірина Фріз / Iryna Friz
· 1 min ·
Президент Молдови Ігор Додон заявив, що рамкова угода країни з ЄАЕС не суперечить зобов’язанням Кишинева перед ЄС. Така заява пролунала за результатами його зустрічі з Володимиром Путіним, де Додон заявив про намір отримати статус спостерігача в Євразійському економічному Союзі та відсутність результату угоди з ЄС.
Очевидно, що питання інтеграції в Молдови в ЄАЕС вже неодноразово було темою переговорів Додона з кураторами від Кремля в особі, наприклад, Д. Рогозіна. Передвиборча програма Ігоря Додона також містила тезу саме про вступ до ЄАЕС.
В цьому контексті виникає питання розбіжності підходів Кремля в питанні залучення країн до ЄАЕС. Так, у 2013 році Кремль неодноразово заявляв, що підписання Україною ЗСТ з ЄС є перешкодою у розвитку економічної співпраці з Митним Союзом. В тому ж році Президент ЄК Баррозу заявив, що Україна не може одночасно розвивати інтеграцію з МС та створювати ЗВТ з ЄС. В принципі сьогодні ми бачимо аналогічну дилему в Молдові із зміненою послідовністю кроків. Втім, навіть зважаючи на це, базовий підхід до проблеми залишається: бути і там, і там - не можна.
Звертає на себе увагу те, що Додон робить акцент на статусі спостерігача, а не члена ЄАЕС, про що він обіцяв виборцям.
Така зміна риторики може свідчити про те, що Москва збирається використати Молдову в якості дверей на ринок Європейського Союзу. Російський бізнес очевидно планує зайти в Молдову та використати ЗВТ з ЄС для експорту власної продукції в Європу. От тільки Молдова в кінцeвому рeзультаті отримає від цього нe зиск, а проблeми. Аджe вибір Крeмля у якості партнeра - цe політичний крок. І всидіти на двох стільцях будe нeможливо.
Жаль подмога не пришла, подкрепленье не прислали.
Нас осталось только два, нас с тобою наебали.
Все братушки полягли и с патронами напряжно,
Но мы держим рубежи, мы сражаемся отважно...

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2332 : Січень 19, 2017, 14:36:35 »
на час будівництва нового сміттєпереробного комплексу.
А что он все-таки где-то строится чи то проект?
Не знаю, есть ли хоть проект.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #2333 : Січень 19, 2017, 14:38:20 »
В такому разі цей час будівництва може тривати нескінченно.
Тю, ля, а шо?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2334 : Січень 19, 2017, 14:45:18 »
В такому разі цей час будівництва може тривати нескінченно.
Если я права, могу не знать.

Offline Oak

• Hero Member
« Reply #2335 : Січень 19, 2017, 14:45:47 »

Без привязки к местности проект вряд ли существует.

Offline Eney

« Reply #2336 : Січень 19, 2017, 14:52:29 »
Цитувати (виділене)
Сергій Лещенко додав 2 нові світлини.
45 хв ·
Я відвідав український сніданок в Давосі та вважаю, що бойкоти є контрпродуктивними.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #2337 : Січень 19, 2017, 14:59:36 »
Я відвідав український сніданок в Давосі та вважаю, що бойкоти є контрпродуктивними.
Хто відмовляється пожерти надурику, той порушує національні традиції!
Тю, ля, а шо?

Offline ~Багира~

• Hero Member
  • Львов
« Reply #2338 : Січень 19, 2017, 15:04:08 »
Цитувати (виділене)
Сергій Лещенко додав 2 нові світлини.
45 хв ·
Не хватает в конце "Ик".

Offline Eney

« Reply #2339 : Січень 19, 2017, 15:04:24 »
Цитувати (виділене)
Глава Нацсовета по ТВ: Я бы вообще запретил все российское

19.01.2017 09:40
Юрий Артеменко о ситуации вокруг телеканала СТБ, лицензиях 1+1 и Вестей, разбирательствах со 112 каналом, запрете Дождя и звонках президента
Цікаве інтерв"ю. До речі, таки заборонили 1+1 показувати Гошу Куценка з серіалом "Останній коп". Приємно, що і я приклав до цього свою ручонку.  :biggrin:

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.