Цитата: Eney від Січень 19, 2017, 09:17:11Може й правда, прийшла пора жити по Конституції? Надо попробовать минералки в супермаркете хапнуть таким макаром.
Може й правда, прийшла пора жити по Конституції?
Андрей ВнуковЗСУ непереможні!!!Збори резервістів це дуже корисна річ, яка підвищує обороноздатність країни. АЛЕ! Хто думав що туди є бісів конкурс?! Га?!Виявилося, що резервістів приїхало несподівано багато. Хто ж знав що в нас настільки круті люди, що приїдуть на збори майже 100% резервістів?Військкомати працювали як зазвичай - потрібно 1000 резервістів? Викличемо 1200. Зайві 200 поїхали майже в повному складі додому. І я у їх числі. Як висловився один резервіст: "гарний захід по зменшенню патріотизму "Всі хто не попав на збори - дуже засмучені, бо всі вже змінили плани, на місяць вперед, що до роботи та особистого життя. Незручностей - море.П.С. А постріляти все ж таки хотілося
Цитата: Eney від Січень 19, 2017, 09:17:11Може й правда, прийшла пора жити по Конституції? Не пойму в чем проблема обрезать от снабжающего предприятия? Или господа пользуется одной трубой с сотней других потребителей?#газнаш
Надо попробовать минералки в супермаркете хапнуть таким макаром.
Зуйстрічаймо. Президент, якого ми заслуговуймо.
Цитата: Кіндрат Калистратович від Січень 19, 2017, 09:29:03Надо попробовать минералки в супермаркете хапнуть таким макаром. Но тико Моршинськой, бо з недр Украины.
вся в бiлому, авжеж
CпойлерЦитата: Eney від Січень 19, 2017, 09:34:25Зуйстрічаймо. Президент, якого ми заслуговуймо. На честных, прямых, всеобщих выборах Ляшко его уделает одним своим движением брови
На честных, прямых, всеобщих выборах Ляшко его уделает одним своим движением брови
На інавгурації Трампа буде рекордна кількість українських посадовців: стали відомі прізвища
простых украинцев
Да ну, какой Пинчук?Сколько очков ему может дать все эти статьи в WSJ, арт-центры и завтраки в Давосе, а сколько отнять брак с дочерью Кучмы?
Мер Львова Андрій Садовий заявив про попередні домовленості для вивезення пресованого сміття зі Львова, не виключивши, що відходи можуть відправитися за кордонВодночас міський голова польського Перемишлю Роберт Хома, якому СБУ заборонила в'їзд до України, заявив, що Садовий звертався до нього телефоном з питання утилізації відходів."Він подякував за привітання, яке я йому надіслав і запропонував зустрітися в консульстві. Він мав до мене конкретну справу – хотів допомоги в проблемі сміття у Львові. Отака ситуація. Мене розвертають з кордону, а мер сусіднього міста, не знаючи цього, телефонує і просить про допомогу", - повідомив нев'їзний польський мер.http://espreso.tv/news/2017/01/19/sadovyy_prypustyv_vyvezennya_lvivskogo_smittya_za_kordon
Цитувати (виділене)Мер Львова Андрій Садовий заявив про попередні домовленості для вивезення пресованого сміття зі Львова, не виключивши, що відходи можуть відправитися за кордонВодночас міський голова польського Перемишлю Роберт Хома, якому СБУ заборонила в'їзд до України, заявив, що Садовий звертався до нього телефоном з питання утилізації відходів."Він подякував за привітання, яке я йому надіслав і запропонував зустрітися в консульстві. Він мав до мене конкретну справу – хотів допомоги в проблемі сміття у Львові. Отака ситуація. Мене розвертають з кордону, а мер сусіднього міста, не знаючи цього, телефонує і просить про допомогу", - повідомив нев'їзний польський мер.http://espreso.tv/news/2017/01/19/sadovyy_prypustyv_vyvezennya_lvivskogo_smittya_za_kordon
Мер крупнейшего города в регионе не может договориться с областью о выделении земли на мусороперерабатывающий завод? Серьезно?
Ну до сих пор я считала, что это Садовой хочет заработать на этом бизнесе. Но, если это от него зависит, то уже бы и заработал. То есть, в любом случае, какой бы цели не достигали, но кто-то мешает. Спорить ни с кем не буду, послушаю других.
Андрій Садовий21 ч · 8 місяців "сміттєвої" блокади міста. Ми використали усі варіанти для вивезення сміття на альтернативні тимчасові полігони на час будівництва нового сміттєпереробного комплексу. В останні 2 тижні повальна відмова приймати ТПВ зі Львова на всіх полігонах країни. Люди залякані і кажуть, що мають таку вказівку.Звернулись до державних органів влади, міжнародних екологічних організацій з попередженням про виникнення передумов для надзвичайної екологічної ситуації. Детальніше - у відеозверненні.
0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.