Автор Тема: Что там у ...?

Offline Лиса_Алиса

• Стать: Жіноча
Re: Что там у ...?
« Reply #21540 : Жовтень 09, 2023, 10:52:07 »
Ізраїльтяни, тримайтеся. Перемоги вам.

Offline Leo_need

• Стать: Чоловіча
  • Україна, м.Київ
« Reply #21541 : Жовтень 09, 2023, 11:19:15 »
В новейшей истории государство Израиль не существовало до 1948 года.
Цитувати (виділене)
Резолюция 181 приняла во внимание решение Великобритании отказаться от дальнейшего управления мандатной территорией и была реализацией решения Лиги Наций от 24 июля 1922 года о "создании в Палестине национального дома для еврейского народа".
Как по мне - надо отсчет вести с 1922 года. То, что потом, евреям всю дорогу ставили палки в колеса в осуществлении этой резолюции, то отдельная история.

Offline Milena

« Reply #21542 : Жовтень 09, 2023, 12:00:37 »
У Трегубова стиль такий гівнистий,
Оцінка стилю, а не змісту написаного кимось - це емоційна оцінка, чи потрібна вона в питаннях політики? Моє імхо - "ні", емоції доречні, коли йдеться про почуття, мистецтво літературу і т.д.

Offline Smoke

« Reply #21543 : Жовтень 09, 2023, 12:16:55 »
Оцінка стилю, а не змісту написаного кимось - це емоційна оцінка, чи потрібна вона в питаннях політики? Моє імхо - "ні", емоції доречні, коли йдеться про почуття, мистецтво літературу і т.д.
Израиль - маленькая страна, а тут уже сотни погибших, взятых в заложники, дети в заложниках! Это просто непредставимый ужас. Каждый знает кого-то, кто погиб или захвачен.
В такой ситуации, если ты нормальный человек и не можешь выразить сочувствие и ты не эксперт и твоего мнения прямо не спросили - ты заваливаешь ебало, пардон май френч.
Если ты эксперт и тебя спросили - ты очень осторожно выбираешь слова, потом когда-нибудь, когда будет работа над ошибками, может быть спросят снова.
К сожалению у многих ЛОМов теряется эмпатия, они забывают что они люди и пишут для людей и время от времени мир мог бы обойтись без их ценного мнения.
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #21544 : Жовтень 09, 2023, 12:19:18 »
Как по мне - надо отсчет вести с 1922 года. То, что потом, евреям всю дорогу ставили палки в колеса в осуществлении этой резолюции, то отдельная история.
Тут суто практично важко: Ліги Націй давно нема, а от набальзамований труп ООН все ще є....
Homo homini felis est.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
« Reply #21545 : Жовтень 09, 2023, 12:42:55 »
У Трегубова стиль такий гівнистий,
Я оцінюю зміст. Пів доби тому Трегубов постнув апдейт карти бойових дій. Але втриматися на цьому не зміг. Супроводив карту одним реченням «вибачте, що про Україну». Свербить йому.
Це мерзенно.
The best is yet to come.

Offline Otrawa

« Reply #21546 : Жовтень 09, 2023, 13:24:19 »
Израильтяне, сил вам!
Очень переживаю за вас.
Обнимаю.

Offline Otrawa

« Reply #21547 : Жовтень 09, 2023, 13:29:08 »
Трегубов еще и врет. Так что вся эта аналитика идет в одно место.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21548 : Жовтень 09, 2023, 14:07:54 »
Скажімо так, коли написано "можуть", та ще й "за великої небесної допомоги" то це максимальний ступінь припущення, але з тобою про щось сперечатися марна забавка, бо базова логіка в тебе безжально спотворена.

Статтю я запостив, якщо ви уважно подивилися,
Про тебе я жодного слова не сказала (і кожну цитату починала з вказівки її автора - Трегубова), але тепер доведеться. "Суддя" моєї логики або взагалі не вміє в логику, або навмисно видалив найважливіше:

...Трохи поширю цитату:

Цитата: Shannou від Вчора в 16:24:28
Цитувати (виділене)
    Трегубов

...Скажімо так, є варіанти дій, які, за великої небесної допомоги, можуть покращити ситуацію.

Проблема лише в тому, що ці дії не відповідають запиту виборців.

Тарганів не переб’єш капцем, хай хоч всі ночі на них полюй. Їх навіть менше не ставатиме. Щоб їх вивести, треба прибирати на кухні і ховати продукти. З радикальними організаціями так само.

Для того, щоб знищити ХАМАС, треба знищити соціальну базу ХАМАСу. Як варіант - допомогти розвинутися Західному берегу, щоб трішки розрідити населення Гази. Створити інфраструктурні проекти та робочі місця, які висмикнуть людей з-під хамасівської безальтернативки та спонукають Газу до демографічного переходу (себто, до існування в стані хоча б індустріального суспільства, де дітей в родині двоє, а не дванадцять).

Але це все проект на покоління. І це все вимагає від влади Ізраїлю робити контрінтуітивні речі - а саме допомагати тим самим арабам, які зараз Ізраїль ненавидять та бажають йому цугундера, а у випадку Західного берега ще й йти на політичні поступки. При тому, що в ізраїльського виборця якраз прямо протилежний запит - на “давайте наступного разу відважимо їм посильніше”.

Саме цей запит ізраїльський уряд щоразу виконує. Він в цьому плані дуже сумлінний.

Результати ви можете спостерігати в динаміці вже багато-багато років.
Це не припущення, а констатація. Трегубов звинуватив ізраїльтян. Брехло і сука.

Тобто або ганебна маніпуляція Трегубова (яка починалась словами припущення "Скажімо так...") спрацювала на тобі, або ти паскудиш мені навмисно.

У будь якому разі ти
а) запостив паскудний щодо ізраїльтян текст,  б) у час, коли в Ізраїлі відбувається трагедія, в) знаючи, що у треді присутні ізраїльтяне
г) будучи модератором форуму, знову навмисно порушив правила, перейшовши на мою особистість.

Ну і хто ти після цього? Сволота.

Offline Tamerlan

« Reply #21549 : Жовтень 09, 2023, 14:27:02 »
Пошел разгон какой-то мульки про то, что якобы у террористов из Хамас найдено оружие, поставленное в Украину. Надеюсь, на это никто всерьез не купится.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21550 : Жовтень 09, 2023, 14:37:28 »
"Гівнистий стиль" - це вказівка на наявність "гівнистих" емоцій у тексті.

Доречність емоцій залежить від обставин і від самих емоцій. Наприклад, напочатку повномасштабної війни емоційні звернення Зеленського до інших країн були доречні і допомогли Україні.

Online Teagan

« Reply #21551 : Жовтень 09, 2023, 14:49:56 »
Пошел разгон какой-то мульки про то, что якобы у террористов из Хамас найдено оружие, поставленное в Украину. Надеюсь, на это никто всерьез не купится.
Було б дивно якби не знайшлось.

Цитувати (виділене)
Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що російське ґру вже передало терористам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах ЄС.

Наступним, за планом росіян, кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у буцімто продажу західної зброї для терористів на регулярній основі.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #21552 : Жовтень 09, 2023, 15:36:12 »

Тобто або ганебна маніпуляція Трегубова (яка починалась словами припущення "Скажімо так...") спрацювала на тобі, або ти паскудиш мені навмисно.

У будь якому разі ти
а) запостив паскудний щодо ізраїльтян текст,  б) у час, коли в Ізраїлі відбувається трагедія, в) знаючи, що у треді присутні ізраїльтяне
г) будучи модератором форуму, знову навмисно порушив правила, перейшовши на мою особистість.

Ну і хто ти після цього? Сволота.

a) ти вирізала шмат тексту, зручний для тебе, спотворивши суть. починався цей абзац зі слів На відміну від західного берега ріки Йордан, тут з реальним (а не уявно-шапкозакидательним) виходом накладно. Можливо, його вже нема.. ти застосувала вибіркове цитування, що вже говорить про якість ведення дискусії з твого боку.
б) та в) мою особисту думку стосовно війни я висловив ось за цим посиланням https://pikvik.com.ua/index.php?topic=20.msg1188779#msg1188779
не треба тут на аудиторію заламувати руки та битися в падучій, намагаючися зіграти святішу за Папу
г) щоб на щось перейти, воно має існувати.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #21553 : Жовтень 09, 2023, 16:12:38 »
Частина бойовиків ПВК Вагнер, які вибули з Білорусі в напрямку країн Африки, були залучені в підготовці та передачі бойового досвіду бойовикам ХАМАС.

Ключовими напрямами підготовки бойовиків ХАМАС стали навчання штурму та застосування малих безпілотних апаратів для скиду вибухового матеріалу. Лише росіяни, серед союзників ХАМАСу, мають досвід застосування дронів з механізмами скиду по техніці ворога. Саме його “вагнерівці” і передавали бойовикам ХАМАСу під час навчань в країнах Африки.

https://sprotyv.mod.gov.ua/instruktory-pvk-vagner-gotuvaly-hamas-do-ataky-na-izrayil/

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #21554 : Жовтень 09, 2023, 16:23:14 »
⚡️ЕС прекращает действие пакета финансирования Палестины на 700 миллионов евро

@nexta_live

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21555 : Жовтень 09, 2023, 16:45:36 »
a) ти вирізала шмат тексту, зручний для тебе, спотворивши суть. починався цей абзац зі слів На відміну від західного берега ріки Йордан, тут з реальним (а не уявно-шапкозакидательним) виходом накладно. Можливо, його вже нема.. ти застосувала вибіркове цитування, що вже говорить про якість ведення дискусії з твого боку.
б) та в) мою особисту думку стосовно війни я висловив ось за цим посиланням https://pikvik.com.ua/index.php?topic=20.msg1188779#msg1188779
не треба тут на аудиторію заламувати руки та битися в падучій, намагаючися зіграти святішу за Папу
г) щоб на щось перейти, воно має існувати.
Знову "логічний суддя" всупереч власним словам сперечається зі мною і валить з хворої голови на здорову замість того, щоб вибачитися перед Кошкером та іншими ізраїльтянами за публікацію паскудного тексту.
Портрет завершений. Йди за кораблем.

Offline jeckie

• Ірпінь, Донецьк
« Reply #21556 : Жовтень 09, 2023, 16:47:03 »
Знову "логічний суддя" всупереч власним словам сперечається зі мною і валить з хворої голови на здорову замість того, щоб вибачитися перед Кошкером та іншими ізраїльтянами за публікацію паскудного тексту.
Портрет завершений.
Слухай, вгомонися вже зі своєю "поліцією емпатії"!  :mad:

Offline Milena

« Reply #21557 : Жовтень 09, 2023, 17:53:14 »
В такой ситуации, если ты нормальный человек и не можешь выразить сочувствие и ты не эксперт и твоего мнения прямо не спросили - ты заваливаешь ебало, пардон май френч.
Вот именно, заваливаешь ебало, а не вопишь "ой гады все, кто не орет как я"!  :yes:   

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #21558 : Жовтень 09, 2023, 17:57:56 »
Социальная база ХАМАС это Иран, в первую очередь. Пока этот гнойник существует в нынешнем виде, хоть всю Газу в попку перецелуй, пропаганду террористов не перекричишь. 
Именно это предпочитает не замечать великий блогир и знаток всего на свете Трегубов.
На росии хуйово жили, больше как пойти в армию "убивать хохла"© больше никаких перспектив в жизни?
Но пошли и убивают.

Offline Rumor

« Reply #21559 : Жовтень 09, 2023, 18:12:28 »
Но пошли и убивают.
Причем оба последний раза резкое обострения желание убивать происходит на фоне появления реальных шансов на нормализацию отношений.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21560 : Жовтень 09, 2023, 18:12:47 »
https://censor.net/ua/photo_news/3448358/polscha_vidibrala_u_posolstva_rf_zemelnu_dilyanku_ta_bazu_vidpochynku_yi_peredala_svoyim_viyiskovym
Цитувати (виділене)
Польща відібрала у посольства РФ земельну ділянку та базу відпочинку й передала своїм військовим.

...Як пише Цензор.НЕТ, про це повідомили у Міноборони Польщі.

У церемонії взяв участь міністр оборони Польщі Маріуш Блащак.

"Це символ, який полягає в тому, що в агресора, у держави, яка нападає на сусідні країни, тобто у Росії, ми відвоювали землю, яка служитиме польській армії, служитиме Силам територіальної оборони, командування яких дислокується тут поруч", - наголосив міністр...
Cпойлер
"Відвоювали"  :)

Offline chucha

« Reply #21561 : Жовтень 09, 2023, 18:25:34 »
Блин, у сестры сегодня точно день рождения. Сын из Нахаль Оз приехал, накануне нападения. Сегодня прилетело в 20 метрах от ее машины, на перекрестке. Все обошлось, тьфу-тьфу.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21562 : Жовтень 09, 2023, 18:34:46 »
Все обошлось, тьфу-тьфу.
:up:

Offline fvk

• Иркутск
« Reply #21563 : Жовтень 09, 2023, 18:56:57 »
Говорят, видео старое, но всё равно интересно. Тех, кто идёт по флагам, называют "бесславными".
https://twitter.com/Y2JRikit/status/1711024251241644371
Где же ты, Гаага, с кем теперь гуляешь...

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21564 : Жовтень 09, 2023, 19:09:31 »
Говорят, видео старое, но всё равно интересно. Тех, кто идёт по флагам, называют "бесславными"
Cкрізь є порядні люди. Зі мною на курсах німецької були біженка з Ірану і біженець з Афганістану.

Offline fvk

• Иркутск
« Reply #21565 : Жовтень 09, 2023, 19:16:18 »
Говорят, видео старое, но всё равно интересно. Тех, кто идёт по флагам, называют "бесславными"
Cкрізь є порядні люди. Зі мною на курсах німецької були біженка з Ірану і біженець з Афганістану.
Так порядочных на этом видео сильно больше. Почти ничего не знаю про Иран, чтобы делать выводы, но интересно.

Online Teagan

« Reply #21566 : Жовтень 09, 2023, 19:24:23 »
Так порядочных на этом видео сильно больше. Почти ничего не знаю про Иран, чтобы делать выводы, но интересно.
Судячи з кривавих повстань які вирували в Ірані минулого року місяцями, там порядних людей багато.

Offline BigSister

• Німеччина
« Reply #21567 : Жовтень 09, 2023, 19:30:38 »
Я також майже нічого не знаю крім того, що у 70-х роках в Ірані було цивільне суспільство. Жінки вчилися в вишах, працювали, носили короткі сукні.

Offline fvk

• Иркутск
« Reply #21568 : Жовтень 09, 2023, 19:33:46 »
Я також майже нічого не знаю крім того, що у 70-х роках в Ірані було цивільне суспільство. Жінки вчилися в вишах, працювали, носили короткі сукні.
Да, в сети много фотографий времён шаха - европейская одежда, бикини на пляжах, хорошая была страна.

Offline fakir

« Reply #21569 : Жовтень 09, 2023, 19:46:35 »
Да, в сети много фотографий времён шаха - европейская одежда, бикини на пляжах, хорошая была страна.
кажуть, одразу за межею фото міста були такі злидні, що повалення шаху було більше ніж прогнозоване

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.