Скажімо так, коли написано "можуть", та ще й "за великої небесної допомоги" то це максимальний ступінь припущення, але з тобою про щось сперечатися марна забавка, бо базова логіка в тебе безжально спотворена.
Статтю я запостив, якщо ви уважно подивилися,
Про тебе я жодного слова не сказала (і кожну цитату починала з вказівки її автора - Трегубова), але тепер доведеться. "Суддя" моєї логики або взагалі не вміє в логику, або навмисно видалив найважливіше:
...Трохи поширю цитату:
Цитата: Shannou від Вчора в 16:24:28
Трегубов
...Скажімо так, є варіанти дій, які, за великої небесної допомоги, можуть покращити ситуацію.
Проблема лише в тому, що ці дії не відповідають запиту виборців.
Тарганів не переб’єш капцем, хай хоч всі ночі на них полюй. Їх навіть менше не ставатиме. Щоб їх вивести, треба прибирати на кухні і ховати продукти. З радикальними організаціями так само.
Для того, щоб знищити ХАМАС, треба знищити соціальну базу ХАМАСу. Як варіант - допомогти розвинутися Західному берегу, щоб трішки розрідити населення Гази. Створити інфраструктурні проекти та робочі місця, які висмикнуть людей з-під хамасівської безальтернативки та спонукають Газу до демографічного переходу (себто, до існування в стані хоча б індустріального суспільства, де дітей в родині двоє, а не дванадцять).
Але це все проект на покоління. І це все вимагає від влади Ізраїлю робити контрінтуітивні речі - а саме допомагати тим самим арабам, які зараз Ізраїль ненавидять та бажають йому цугундера, а у випадку Західного берега ще й йти на політичні поступки. При тому, що в ізраїльського виборця якраз прямо протилежний запит - на “давайте наступного разу відважимо їм посильніше”.
Саме цей запит ізраїльський уряд щоразу виконує. Він в цьому плані дуже сумлінний.
Результати ви можете спостерігати в динаміці вже багато-багато років.
Це не припущення, а констатація. Трегубов звинуватив ізраїльтян. Брехло і сука.
Тобто або ганебна маніпуляція Трегубова (яка починалась словами припущення "Скажімо так...") спрацювала на тобі, або ти паскудиш мені навмисно.
У будь якому разі ти
а) запостив паскудний щодо ізраїльтян текст, б) у час, коли в Ізраїлі відбувається трагедія, в) знаючи, що у треді присутні ізраїльтяне
г) будучи модератором форуму, знову навмисно порушив правила, перейшовши на мою особистість.
Ну і хто ти після цього? Сволота.