От не знаю. Може, просвітить хтось.
Власне, наш Майдан 2013-14, американський BLM і нинішні події у Франції мають спільні тригери: неадекватні дії (т.зв.?) правоохоронних органів.
У нас спалили деяку кількість транспортних засобів отих самих органів. Прибили деяких особливо одіозних діячів з них же. Окупували, досить акуратно, деякі державні установи. Але щоб нищити власність рандомних громадян? Оті машини, магазини, та хоча б і банківські установи? Може, ключ в рушійній силі? Все ж таки у нас то люди, котрим є чого втрачати і котрі усвідомлюють, що вони не одні такі і мають до власності певний пієтет.
...Свого часу (на Цензорі, якщо пам'ять не зраджує) публікувався список приватних підприємств-"спонсорів" першого Майдану і приблизна сума, котра ними була вкладена. Понад 900 і близько півтора мільярдів доларів. Я точно знаю, що той список був неповний...

ну от буржуазна революція як вона є. А тут щось вже ближче до (люмпен-, прости Господи)пролетаріату. Котрий, не маючи власних ресурсів, скористається тими, що підсунуть... та пофіг звідки.

Прошу вибачення за можливий сумбур у викладенні.
Так ось - тільки 10% українців ходять до кінотеатрів.
Та було б коли ходити...

Робочий день 10...16 годин, вихідні присвячуються домогосподарству і їх катастрофічно не вистачає. Ютуб перед сном наше все.