А я вижу. И не только я. Это была реплика уверенного в себе российского тролля с опытом. Уровень Ешкиного кота, минимум. И следующая его реакция, отскок назад - пощение котиков/шмотиков и поиски адвокатов в среде форумчан показывает персонажа не в лучшем виде.
ЗЫ: В виде уточнения, ты тоже считаешь, что это Минстець (читай - официальный орган Украины) облажался, сделав этот фейк?
Не хотіла більше тут писати, але змушена. Не хочу доводити без кінця, що я не "ольгінський троль", проте вважаю ці звинувачення ганьбою для мене. Тому, в
ТОЧНО останньму пості на цьому форумі можу принаймі спробувати розставити крапки над "і" з метою спробувати захистити свою честь і вказати на ганебність методів моїх переслідувачів з "феноменальною чуйкою на ольгінців" як вони самі себе називають.
Мене звати Оля, мені 42 роки, я живу у Львові. Усі мої пости тут мають одну ІР адресу (модераторри легко підтвердять!), за якою можна визначити адресу - і це адреса Львівського Укртелекому. Вже бачу можливі аргументи "контррозвідників з феноменальною чуйкою", мовляв ФСБ може ходити і під львівською адресою. Я не великий спец у технічних питаннях, от тільки в нас інтернет від Укретелекому той що "ОГО!", тобто ПО СТАЦІОНАРНІЙ ТЕЛЕФОННІЙ ЛІНІЇ львівського міського телефону! Можливо, це теж якось видно спецам. Як ще довести, що я не верблюд - і чи варто це взагалі робити? Мабуть що ні, бо з мене досить...
З.І. І наведіть будласка хоч один мій пост з "котиком", якими я нібито намагалась "відскочити" та "врятуватись"! Ганьба!

З.З.І Чому б вам не зробити показ адреси дописувача у пості, як це зроблено на ФУП-і?