Автор Тема: Околокомпьютерное (железо, программы, настройки, баги, глюки)

Offline fakir

а в Lightning?
Про лайтінг я нічого не писав. Айфон річ в собі, там може бути чи не бути що завгодно. Ніхто не заважає і в андроїді використовувати зовнішню звукову карту. І це добре працює для тих, хто вимагає високої якости відтворення. Але китайчатина точно вміє використовувати режим аналогового виводу напряму на звичайні навушникі.
а я нічого не казав про type-c 

у іфона немає вбудованого dac

між тим  type-c, згідно специфікації  https://cdn.sparkfun.com/assets/e/b/4/f/7/USB-C_Datasheet.pdf
теж не передбачає аудіо інтерфейс, те що деякі виробники комутують його на вбудований dac цілком на їх совісті

Offline Mike123

• Стать: Чоловіча
згідно специфікації
Це не є специфікацією юсб тайп сі. Це даташит микрочипа щодо підтримки їх чипів. У специфікації тайп сі є підтримка інших протоколів через фізичні контакти. І аналог аудіо - один з них. Він підтримується андроідом, тексасом, сайпрусом та іншими виробниками мікросхем. Це не китайська придумка. Але вони її використовують, бо це рішення для бідних.
https://eu.mouser.com/publicrelations_techarticle_3cs_of_usb_2016final/
Цитувати (виділене)
The audio adapter accessory mode enables Type-C support for analog audio headsets. In this mode, the audio signal is multiplexed the onto the connector pins. Since the audio signals are the same as those used in 3.5mm audio jacks, a 3.5mm to Type-C adapter can be used.
https://www.ti.com/lit/ug/tidub66/tidub66.pdf
https://www.infineon.com/dgdl/Infineon-AN96527_Designing_USB_Type_C_Products_Using_Infineon%27s_CCG1_Controllers-ApplicationNotes-v02_00-EN.pdf?fileId=8ac78c8c7cdc391c017d07406ec763c8

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
верхня межа ціни та якості відсутня
Є таке поняття як впевнене покращення. Умовно кажучи, різниця між девайсами за 100 грн та за 1000 відчувається всіма хто не глухий. Різниця між приладами за 1000 та за 5000 тільки на дуже гарний акустиці/навушниках і то не всіма. Різниця між пристроєм за 5 000 та за 100 000 відчувається тільки власниками останніх.
Ну і шоб два раза не вставати - блютуз і хайенд живуть у різних світах.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
а так з усім, з кількістю кадрів в секунду на хайенд компах, з герцовкою в моніторах. до якогось порогу ти бачиш різницю, далі ні. так само і звук, ми ж не можемо почути всі частоти в лослес, тому мало хто розрізнить його та мп3 на однаковій апаратурі.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Гарно пожатий МР3 від CD без приборів не розрізнить ніхто. Вже безліч сліпих тестів проводили різні журнали та експерти. Є окрема категорія людей, ті розрізняють навіть на колонках Свен за 50 баксів. Зазвичай вони щось міняють в тих спікерах, кондьори чи провід від роз'єму до плати і тому отримують таку можливість про що і пишуть на форумах. Але звичайні експерти слухають на звичайних студійних моніторах, тому і не чують нічо.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
До речі колись купив колись ще на першій роботі навушники Koss ksc75.
Звук мені сподобався, немає ріжучих верхніх, які просто взривають мені мозок у ряді моделей. І непоганий бас.
З часом перестав працювати один навушник, а потім помер і інший.
Куплені нові навушники всі були "щось не те".
Потім почитав про мою модель і дізнався, що це аналог классики - Koss Porta Pro у трохи іншому виконанні.
Купив того року ідентичні - трошки більш дубовий провід, але випускаються всі ці роки без змін.
Поки мій фаворит по ціні в районі 1000 грн.
Але тут 3.5 Джек, що вже з сучасними смартфонами є костиль. Хоча мене поки для музла є зовінішній плеер xDuoo X3 II де 3.5 присутній. Тільки його доставати та накачувати музикою ніколи, тому слухаю з перехідником зі смартфона  :pardon:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
найкраще, що у мене було з провідних, це Klipsch Mode M40, в них можна було вставити батарейку в навушник і тоді вони прям шалено качали баси.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
вчора трохи справи перервали, не дорозповів. так ось, ці навушники коштували цілий статок, щось під 400 баксів, але дісталися мені за копійки, тому що людина, яка їх замовила, почула якісь недоліки у звуці і повернула їх як браковані і фірма їх злила набагато нижче реальної ціни. звісно, жодних недоліків у відтворенні звуку я не почув, звук, особливо з батарейкою, був шикарний, але дуже швидко репнули амбушюри :grin:

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
вчора трохи справи перервали, не дорозповів. так ось, ці навушники коштували цілий статок, щось під 400 баксів, але дісталися мені за копійки
Та я вже нагуглив :smilie5: Хороший варіант. Тільки мені завжди було важко слухати такого типу навушники довго бо починають боліти вуха від тиску з боків. Або пітніти. Або боліти та пітніти одночасно. Тому без попередньої примірки я би такі не купив, навіть якщо була би знижка :kos:

Offline fakir

верхня межа ціни та якості відсутня
Є таке поняття як впевнене покращення. Умовно кажучи, різниця між девайсами за 100 грн та за 1000 відчувається всіма хто не глухий. Різниця між приладами за 1000 та за 5000 тільки на дуже гарний акустиці/навушниках і то не всіма. Різниця між пристроєм за 5 000 та за 100 000 відчувається тільки власниками останніх.
Ну і шоб два раза не вставати - блютуз і хайенд живуть у різних світах.
то був сарказм
Cпойлер
Цитувати (виділене)
Беспрецедентная производительность DragonFly Cobalt стала возможна благодаря множеству существенных :) улучшений:
Новый, более совершенный чип ESS ES9038Q2M с минимальным фазовым сдвигом для более естественного звучания.
Превосходный микропроцессор MicroChip PIC32MX274 потребляет меньше тока и увеличивает скорость обработки сигнала на 33%.
Улучшенная фильтрация питания, которая повышает устойчивость к наводкам от Wi-Fi, Bluetooth и мобильным сетям.
В комплекте - удобный переходник AudioQuest DragonTail с USB-A на USB-C.
Все переходники линейки DragonTail используют USB-кабель AudioQuest уровня Carbon.
Cпойлер
це теж сарказм, якщо що

Offline Rumor

Обновился самсунг до 7 ui. Стал недоделанным айфоном.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Обновился самсунг до 7 ui. Стал недоделанным айфоном.

при цьому айфон майже став андроїдом в останніх двох версіях прошивки.

Offline Mike123

Ця тенденція спостерігалась останні 10 років. Вдалі рішення крадуть один у одного.

Offline Tamerlan

Кстати, оказалось, что функция слухового аппарата в новых AirPods Pro реально работает. До моих основных по качеству немного не дотягивает, конечно. Но зато по интеграции и легкости использования уделывают их в момент. Плюс шумодав. И стоят на порядок дешевле.

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.